|
Spørgsmål efter opskrift
2003-07-31 Spørgsmål fra : Lene Spørgsmål : Pandekager med spinatfyld I opskriften indgår bl.a : Usødede pandekager
spinat
fetaost Bemærkninger :
Svar til Lene : Hej Lene
Jeg har en opskrift på pandekager med spinatfyld, der er dog ikke fetaost i opskriften men jeg håber du kan bruge den alligevel.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-31 Spørgsmål fra : Poul-Erik Foldbjerg Spørgsmål : Grillet dyrekølle I opskriften indgår bl.a : Dyrekølle - grill Bemærkninger : Jeg har forgæves forsøgt at finde en opskrift på hvordan man kan grille en dyrekølle. Jeg har 2 stk i fryderen og vil gerne prøve at grille den ene. På forhånd tusind tak for hjælpen.
Med venlig hilsen
Poul-Erik Foldbjerg
Svar til Poul-Erik Foldbjerg : Hej Poul-Erik
Jeg ved godt at der er forskel på lam og rådyr, men jeg mener alligevel godt man kan skifte lammekøllen ud med en dyrekølle, så den opskrift jeg sender dig er en opskrift på grillet lammekølle.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-30 Spørgsmål fra : torben sejling Spørgsmål : grillet havtaskehale I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til torben sejling : Hej Torben
Jeg har desværre ikke en opskrift med grillet havtaskehaler, men i stedet en opskrift med grillet havtaske som jeg er overbevist om at du kan bruge i stedet.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-30 Spørgsmål fra : annette iversen Spørgsmål : markrel mousse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til annette iversen : Hej Annette
Jeg har fundet en opskrift frem som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-30 Spørgsmål fra : Linda Sjøgren Spørgsmål : Amerikansk slik I opskriften indgår bl.a : Popcorn
Skumfiduser
Rosiner
Hakket chokolade
evt. smør? Bemærkninger : For ca. 10 år siden havde jeg den fornøjelse at kende en amerikansk udvekslingsstudent på det gymnasium, hvor jeg gik.
Hun lavede en gang noget fantastisk og også lidt underlig slik/dessert. Der var bl.a. ovenstående ingredienser med.
Jeg husker hun smeltede nogle ting i en gryde og hældte det ud over popcornen som var bredt ud på en bradepande. Da det stivnede var det færdigt. Det var meget lækkert.
Måske du kender den eksakte opskrift?
Venlig hilsen
Linda
Svar til Linda Sjøgren : Hej Linda
Jeg kan ikke love dig at det er den eksakte opskrift, men jeg syntes den ligner ret godt så jeg håber du kan bruge den.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-30 Spørgsmål fra : dorte jensen Spørgsmål : biksemad til 30 personer I opskriften indgår bl.a : Jag skal lave biksemad til 30 personer og ville gerne have et størrelsesforhold. Hvor mange kartofler, løg og kød.
VH dorte Bemærkninger :
Svar til dorte jensen : Hej Dorte
Jeg har her en opskrift på biksemad til 4 personer, så er det blot at gange op.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-29 Spørgsmål fra : kit jordansen Spørgsmål : fennikel
artiskokhjerter
gulerødder
korianderfrø
hvidvin? I opskriften indgår bl.a : fennikel
artiskokhjerter
gulerødder
korianderfrø
hvidvin? Bemærkninger : Det er en fransk(vistnok) kok, vistnok med restaurant i København, ihvertfald underviser han i finere madlavning dér.
Han har lavet denne grønsagsret, og den er helt fantastisk.
Grøntsagerne er vistnok tilberedt i hvidvin og andet.
Jeg vil meget gerne have opskriften, hvis der er nogen der kender den
Svar til kit jordansen : Hej Kit
Jeg kender desværre ikke den opskrift.
Beklager meget.
Per
2003-07-29 Spørgsmål fra : Eva Molin Østergaard Spørgsmål : kryderkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Eva Molin Østergaard : Hej Eva
Hvis du bruger funktionen "søg på opskriftsnavn" så dukker der 5 opskrifter op.
Du skal blot søge på krydderkage med 2 d'er.
Kom direkte til søgesiden her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-28 Spørgsmål fra : MArianne Klausen Spørgsmål : omregner mængden af frisk spinat I opskriften indgår bl.a : Jeg vil gerne spørge, hvordan man omregner mængden af frisk spinat til det der står anført ved spinatretterne, hvor det ofte er "en pose frossen spinat" der er mængdeforholdet. Og hvordan forarbejder man egentlig spinaten, så d en bliver "som i posen" - skal den bare koges? Bemærkninger :
Svar til MArianne Klausen : Hej Marianne
Du må undskylde den meget lange svartid, vi havde overset dit spørgsmål.
På forbrugerinformation har de skrevet om spinat, og jeg tror at det giver svar på dit spørgsmål.
Med venlig hilsen
Per
2003-07-28 Spørgsmål fra : E.Linnet Spørgsmål : Oksemørbrad I opskriften indgår bl.a : 2 stk. oksemørbrad i Kuglegril.
Hvilken Temperatur skal stegetermometeret vise?
Hvor lang tid tager det ca.?
Med venlig hisen
E.Linnet
Bemærkninger :
Svar til E.Linnet : Hej E.Linnet
Centrumstemperatur for oksekød er følgende
Lidt rød 55-60 c.
svagt rosa 60-65 c.
Gennemstegt 65-68 c.
Efter stegning skal kødet trække ca. 20 minutter.
Stegetiden afhængig af størrelsen og varme vil være 20-40 minutter.
Med venlig hilsen
Per
2003-07-27 Spørgsmål fra : allan Spørgsmål : steg I opskriften indgår bl.a : kan man grille en steg i en webergrill og få sprøde svær.
Bemærkninger :
Svar til allan : Hej Allan
Jeg mener ikke det kan lade sig gøre at få sværen sprød i en vebergrill, men jeg har aldrig prøvet så jeg kan jo ikke være helt sikker.
Med venlig hilsen
Per
2003-07-27 Spørgsmål fra : Harry Lund Spørgsmål : fondu I opskriften indgår bl.a : gode opskrifter på fondu Bemærkninger :
Svar til Harry Lund : Hej Harry
jeg har en del opskrifter på fondue, du finder dem nemmest under opskrifter - hovedretter- og der nederst på siden er fondueopskrifterne.
Men jeg sender lige linket med her, det er endnu nemmere.
Se fondueopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-26 Spørgsmål fra : dorthe vejen Spørgsmål : squaschkage I opskriften indgår bl.a : squasch Bemærkninger :
Svar til dorthe vejen : Hej Dorthe
Der har sneget sig et c for meget ind i navnet, så det kan være det er derfor du ikke har kunnet finde opskrifterne, for vi har en del opskrifter på squashkager.
Den nemmeste måde at finde dem på er at bruge funktionen "søg på opskriftsnavn" og så dele navnet op i 2, altså squash kage
Med venlig hilsen
Per
2003-07-26 Spørgsmål fra : Jørn Spørgsmål : Suffle-kartofler I opskriften indgår bl.a : I en udsendelse på DR. 1.
I serien "Den kongelige have" som liger er blevet genudsendt, Ser man i et af afsnittene, at dronningens kok laver dagens menu til regent familien færdig.
Det sidste der bliver lavet er en form for varme kartofler, jeg er næsten helt sikker på at de i programmet kalder disse for "Suffle-kartofler".
Hvad er det ? og hvordan tilberedes de? Bemærkninger :
Svar til Jørn : Hej Jørn
Jeg kan desværre kun finde en opskrift på kartoffelsouflle hvor kartoflerne bliver brugt moset, og da det lyder som hele kartofler i den opskrift du har set så er det jo desværre nok ikke den.
Se opskriften her
Så kan du jo se om du kan bruge den, ellers beklager jeg at jeg ikke kan være til mere hjælp.
Med venlig hilsen
Per
2003-07-25 Spørgsmål fra : knud bredbjerg Spørgsmål : Fåborg æggekage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til knud bredbjerg : Hej Knud
Jeg kender ikke en opskrift på æggekage specielt fra fåborg, men for at finde opskrifter på æggekage kan du jo bruge funktionen søg på opskriftens navn.
Med venlig hilsen
Per
2003-07-24 Spørgsmål fra : Line Spørgsmål : Cacaosnitte, kokossnitte I opskriften indgår bl.a : Kokos. Bemærkninger : Mørdejs bund, med et tyndt lag marmelade oven på er der nogen kokos cacao dej.Man kan få dem hos bageren
Svar til Line : Hej Line
Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du kan bruge, der er dog ikke cacao i den øverste kokosmasse, men det kan du måske forsøge dig lidt med.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-24 Spørgsmål fra : Hanne Villesen Spørgsmål : kryddersalt I opskriften indgår bl.a : salt, basilikum,timian, persille, salvie Bemærkninger : Jeg kunne tænke mig at krydderurterne hakkes og blandes med salt, måske skal de i ovnen bagefter?
Svar til Hanne Villesen : Hej Hanne
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med den eksakte opskrift, men jeg har en anden opskrift som jeg håber du kan bruge til inspiration.
Se opskriften her
med venlig hilsen
Per
2003-07-24 Spørgsmål fra : Heidi Pedersen Spørgsmål : Store småkager I opskriften indgår bl.a : småkager med mørk hakket chokolade og hakkede pistacienødder Bemærkninger : Store småkager. Skulle findes i Nesa's kogebog, men har dog ikke selv haft held med at finne den
Svar til Heidi Pedersen : Hej Heidi
Jeg har ikke kunnet finde den opskrift du der nævner.
Beklager meget
Per
2003-07-23 Spørgsmål fra : Lilli Pedersen Spørgsmål : Kartoffel småkager I opskriften indgår bl.a : Kartofler Bemærkninger : Jeg har fra en Spansk veninde engang fået en oposkrift på nogle småkager som indeholdte kartofler og dette gjorde at de smagte som om der var mandler i. Jeg har så i mellemtiden mistet opskriften og veninden er rejst tilbage til Spanien. Kan I hjælpe ??
Svar til Lilli Pedersen : Hej Lilli
Jeg har fået oversat en opskrift på småkager med kartofler som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-22 Spørgsmål fra : Tina Christiansen Spørgsmål : æggefri porretærte I opskriften indgår bl.a : det er ligemeget med ingredienserne så længe der ikke er æg i Bemærkninger :
Svar til Tina Christiansen : Hej Tina
Jeg har fundet en opskrift på poretærte frem til dig i, der er ingen æg i så mon ik du kan bruge den, jeg vedhæfter også en opskrift på butterdej da jeg ikke er klar over om der er æg i den købte butterdej.
Se opskrift på æggefri porretærte her
Se opskrift på butterdej her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-22 Spørgsmål fra : HAPU Spørgsmål : kabab på spyd (sikh) & noon barbari I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til HAPU : Hej HAPU
Jeg har en del kebabopskrifter, som jeg håber du kan bruge.
Se kebabopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-22 Spørgsmål fra : Hans Spørgsmål : Kylling på dåse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : det er en opskrift på kylling på dåse som man kan lave på en Weber gril
Svar til Hans : Hej Hans
Jeg tror det er opskriften her du tænker på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-21 Spørgsmål fra : Esben Knudsen Spørgsmål : Langtidsholdbare ingredienser I opskriften indgår bl.a : Langtidsholdbare ingredienser Bemærkninger : Hej !
Jeg skal på en 7 dages kajaktur og mangler gode ideer til maden undervejs. Det må selvfølgeligt være ingredienser der kan holde sig uden at være på køl/frost.
M.v.h.
Esben Knudseb
Svar til Esben Knudsen : Hej Espen
Jeg har aldrig selv haft behov for ingredienser der kunne holde sig uden for køl/frys så jeg har ikke lige en liste, og ej heller så meget erfaring, men jeg har gjort mig nogle tanker som jeg håber du kan bruge.
Vare som butikkerne opbevare uden for køl/frost kan jo sagtens holde sig, men måske dåsemad og spagetti ikke er det mest spænende.
Saltede og røgede produkter har jo en noget bedre holdbarhed uden for køl så måske der er noget her du kan lide.
Fra starten af turen kan man jo tage noget frossent kød med, men nok ikke lige fars og kylling da de er meget sarte.
Husk at pakke det ind i noget avispapir ellers gør det det det ligger op af vådt, og det holder jo også frosten længere.
Det var nok ikke lige det du håbede på, men jeg håber du kan bruge det trods alt.
Med venlig hilsen
Per
2003-07-21 Spørgsmål fra : Morten Olesen Spørgsmål : hjemmelavet spaghetti/pasta I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Morten Olesen : Hej Morten
Jeg har kun en enkelt opskrift på hjemmelavet spaghetti, så jeg håber sørmer du kan bruge den.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-20 Spørgsmål fra : Eigil G. Jensen Spørgsmål : kager for diabetiker I opskriften indgår bl.a : kageopskrifter der er nemme at bage til en diabetiker Bemærkninger : gerne flere opskrifter
Svar til Eigil G. Jensen : Hej Eigil
Jeg har under opskrifter, en kategori der heder kostformer, derunder findes diabetes opskrifter, og også en del kageopskrifter som jeg håber du kan bruge.
Se diabetesopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-19 Spørgsmål fra : Maibritt Siim Spørgsmål : Osmanisk gryde I opskriften indgår bl.a : Kød og grøntsager Bemærkninger : Serveres på de fleste restauranter i Tyrkiet. Serveres i en rygende varm keramik- eller smedejernsgryde
Svar til Maibritt Siim : Hej Maibritt
Jeg kan ikke finde en opskrift ved det navn, men kan det tænkes at det er det samme som tyrkisk gryde, for så har jeg da nogle opskrifter.
Jeg sender en enkelt opskrift med, men hvis du søger på opskriftsnavn tyrkisk gryde, så kommer der en del opskrifter frem.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-18 Spørgsmål fra : rafi Spørgsmål : pita brød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til rafi : Hej Rafi
Jeg har fundet en opskrift frem til dig på pitabrød som jeg så håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-18 Spørgsmål fra : Benny Spørgsmål : Noget med lammekoteletter og nye danske kartofler I opskriften indgår bl.a : Noget med lammekoteletter og nye danske kartofler??? Bemærkninger : Skal bruges til en "scoremiddag"
Svar til Benny : Hej Benny
Jeg har en masse opskrifter med lammekoteletter, men jeg er ikke meget for at vælge en opskrift ud til dig.
I stedet sender jeg linket direkte til siden med lammekoteletter, så kan du selv vælge den du syntes bedste om.
Se opskrifterne med lammekoteletter her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-17 Spørgsmål fra : Rikke Jørgensen Spørgsmål : youghurt jordbæris I opskriften indgår bl.a : jordbær hindbær nødder youhurt Bemærkninger :
Svar til Rikke Jørgensen : Hej Rikke
Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du kan bruge.
I opskriften er der kun brugt jordbær, men du kan sagtens bruge halvt jordbær og halvt hindbær, og så tilsætte nødder efter smag.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-17 Spørgsmål fra : Erik Villumsen Spørgsmål : springrools I opskriften indgår bl.a : en forårsrulle som ikke må forveklses med de stegte, dem kalte de "crisbies". D var samme størlse men i en lys dej/blad, de indeholt grøntsager samt nudler endvidere var der et eller ande sødt indeni, de blev severet med med
en diip af schaki og soyea som var blandet tror jeg. Bemærkninger : Disse blev severet på en Kinesisk resturant i det mørkeste Afrika og
var en himmerigs mundfuld.
Jeg håber at nogen kan hjælpe, jeg har talt med mange om det uden resultat, men jeg har truffet 2 som også havde smagt dem, men ingen opskrift.
Svar til Erik Villumsen : Hej Erik
Min første tanke er at det må være samosaer, så dem sender jeg dig en opskrift på, hvis det ikke er dem så må du meget gerne besvare min mail så prøver jeg at finde en anden opskrift.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-16 Spørgsmål fra : mohsin Spørgsmål : ris frikadelle I opskriften indgår bl.a : ris Bemærkninger :
Svar til mohsin : Hej Mohsin
Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-16 Spørgsmål fra : Birthe Kristensen Spørgsmål : cocktail is I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Birthe Kristensen : Hej Birthe
Jeg kan ikke se om det er is af vand eller mælk/fløde du ønsker.
Men jeg lægger et link ind her til opskrifterne på desserterne, her kan du så vælge den type mælk/fløde is du ønsker, og hvis det ikke var det du ønskede må du henvende dig igen.
Se dessertopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-16 Spørgsmål fra : Henriette Poulsen Spørgsmål : Jeg mangler opskriften på den orange dressing, man får til kartoffelbåde I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg mangler opskriften på den orange dressing, man får til kartoffelbåde i forbindelse med tapas i Katalonien. Den minder lidt om thousand island. Kan du hjælpe?
Svar til Henriette Poulsen : Hej Henriette
Jeg har kun en enkelt opskrift på orangedressing, og det er jo ikke sikkert det er den du søger, men prøv den og så er du altid velkommen til at vende tilbage igen.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-16 Spørgsmål fra : Anne Rud Lehmann Spørgsmål : Sno/snogbrød? I opskriften indgår bl.a : Mel + gær
Vand/mælk? Bemærkninger : Brødene skal kunne bages over et bål.
Jeg skal kunne bruge dem både til indbagte pølser og til at hælde syltetøj i.
Svar til Anne Rud Lehmann : Hej Anne
Jeg har her en opskrift på snobrød, om den kan bruges til pølser og syltetøj er jeg ikke helt klar over.
Men til indbagte pølser kan man bruge mange slags deje så mon ikke.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-15 Spørgsmål fra : maria Spørgsmål : bloed nougat.. I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til maria : Hej Maria
Jeg går ud fra at det er en opskrift på blød nougat du søger, så her er en opskrift.
Se opskriften her
Hvis du går ind under opskrifter og søg på opskriftsnavn, så kan du søge på hjemmelavet nougat, der kommer der et par ekstra forslag frem.
Med venlig hilsen
Per
2003-07-14 Spørgsmål fra : Ellinor Spørgsmål : Friturestegte rejer med sur/sød sauce I opskriften indgår bl.a : friturestegte rejer
Sur sød sauce
ananasstykker
soya Bemærkninger : En opskrift hvor det hele er samlet.... På forhånd tak.
Svar til Ellinor : Hej Ellinor
Det var ikke muligt at finde en opskrift der indeholdte alle de ting du nævner, men jeg har pillet lidt i andre opskrifter så jeg mener at jeg har fundet opskrift på det hele.
Opskrift på friturestegt rejer her
Opskrift på sur sød sauce
Jeg håber det var dette du havde i tankerne.
Med venlig hilsen
Per
2003-07-11 Spørgsmål fra : Lisbeth Gedebjerg Spørgsmål : Hvidkåls salat I opskriften indgår bl.a : Hvidkål, vineddike, salt, pebber og andre krydderier og formentlig mere..... Bemærkninger : En salat man altid får til Pizza i sverige sammen med en kebabdressing. Den er kold ved severingen.
Svar til Lisbeth Gedebjerg : Hej Lisbeth
Min første indskydelse siger mig at det kunne være amerikansk hvidkålssalat også kaldet coleslaw.
Jeg sender en opskrift med, men der er mange varianter af den så hvis det ikke lige er den du leder efter så prøv at søg på opskriftsnavn cole slaw, eller på hvidkålssalat.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-10 Spørgsmål fra : cindy Spørgsmål : hvidkåls salat I opskriften indgår bl.a : var en gang til fest hvor man fik maden udefra som tilbehør var der en hvidkåls salat, bestående af hvidkål og æbler,det var vendt i en dressing der var hvid og en blød efter smag af peberrod den virkede ikke fed som lavet på fløde og den var heller ikke syrlig håber I kan hjæpe mig med dressingen på forhånd tak cindy Bemærkninger :
Svar til cindy : Hej Cindy
Jeg har en opskrift på en dressing som jeg tror du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-09 Spørgsmål fra : Michael Winther Spørgsmål : Laksegalette I opskriften indgår bl.a : pandekager, fyld : bla. ost, røget laks, og dertil en spinatdressing Bemærkninger :
Svar til Michael Winther : Hej Michael
Jeg tror jeg har den helt rigtige opskrift til dig her som jeg så håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-09 Spørgsmål fra : lise Spørgsmål : krydder mayonnaise I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg har fået krydder mayonnaise på jensens bøfhus og en amerikansk restaurent, krydder mayonnaisen var tilbehør til bøgern og/eller pomfritter. Har ledt og ledt efter en opskrift på denne mayonnaise, men kan ikke finde den nogle steder. At købe den færdiglavet har heller ikke lykkeds mig endnu. men tænkte i måske kunne hjælpe.
Svar til lise : Hej Lise
Jeg kender ikke den opskrift du efterlyser, men jeg har en del forskellige opskrifter på mayonnaise, og en del af dem er ret krydrede så måske du kan bruge en af dem.
Se opskrifterne med mayonnaise her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-08 Spørgsmål fra : René Greve Spørgsmål : Blåmuslinger i roquefortsuppe I opskriften indgår bl.a : Blåmuslinger, roquefort Bemærkninger : Spist i Frankrig
Svar til René Greve : Hej René
Jeg har fundet en opskrift frem til dig, det er godt nok ikke roquefortsuppe som det du beskriver, men ellers ser det ud til at være den du efterspørger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-07 Spørgsmål fra : Spørgsmål : Oliventapanade med chokolade I opskriften indgår bl.a : Oliventapanade med chokolade i? Bemærkninger : Fra en "hot" dansk kogebogsforfatter- ved ikke hvem!
Svar til : Hej ??
Jeg har desværre ikke nogen brugbar opskrift til dig.
Beklager meget
Per
2003-07-05 Spørgsmål fra : Niklas Andreassen Spørgsmål : Tyggegummi I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har uden held ledt efter en opskrift på Tyggegummi.
Svar til Niklas Andreassen : Hej Niklas
Først vil jeg undskylde det lange svar, og så må jeg meget beklage at jeg heller ikke kan hjælpe dig med en opskrift på tykkegummi.
Beklager meget
Per
2003-07-04 Spørgsmål fra : Helle Engell Spørgsmål : Humus I opskriften indgår bl.a : Kan man lave en god fedtfattig humus ??? Bemærkninger :
Svar til Helle Engell : Hej Helle
Du må meget undskylde den lange ventetid men der kom lige en sommerferie i vejen.
Jeg har ikke lavet en beregning af opskriften, men da hovedingrediensen i humus jo er kikærter og der ik er ret mange andre ingredienser i så vil jeg da mene at denne opskrift er rimelig fedtfattig.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-04 Spørgsmål fra : Maj-Britt Bruun Spørgsmål : Fyldt rødspætte I opskriften indgår bl.a : Rødspætte eller søtunge, rejer, asparges, evt kaviar Bemærkninger : Fyldt rødspætte eller søtunge, som det serveres på gode fiskerestauranter. Fisken er her paneret, men hvordan laves fyldet, og kommes det først i når fisken er færdigstegt, eller hvordan gør man det bedst?
Svar til Maj-Britt Bruun : Hej Maj-Brit
Du må meget undskylde den lange ventetid men der kom lige en sommerferie i vejen.
Jeg ved ikke om det er den rigtige opskrift jeg har fundet frem til dig, men om det er den helt rigtige kan jeg jo ikke garantere for, men jeg er sikker på at du kan bruge opskriften til videre eksperimenter
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-03 Spørgsmål fra : kirsten baarts Spørgsmål : mandelkage I opskriften indgår bl.a : mandelkage i bradepande
Bemærkninger : skal bruges som tilbehør til
jordbær/frugt
Svar til kirsten baarts : Hej Kirsten
Først vil jeg undskylde den lange svartid, men der kom lige en ferie i vejen.
Og så er jeg enda ikke sikker på at den opskrift jeg har fundet frem til dig, er en du kan bruge, men prøv at kig på den, og hvis den ikke svare til dine forventninger, så prøv at søge på opskriftsnavn "mandelkage" der er en 11 opskrifter at vælge imellem der.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-07-02 Spørgsmål fra : Nadja Hornshøj Spørgsmål : belgiske vafler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Man kan købe belgiske vafler en del steder hvor de også har is. Det er en tung vaffel med et sødt tyndt lag udenom. Hvordan laver man dem?
Svar til Nadja Hornshøj : Hej Nadja
Jeg har en opskrift på selve vaflerne, men mangler det søde lag der skulle være på dem, men måske du kan prøve dig lidt frem med det.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|