Spørgsmål efter opskrift

2003-07-31
Spørgsmål fra   :  Lene
Spørgsmål   :  Pandekager med spinatfyld
I opskriften indgår bl.a   :  Usødede pandekager spinat fetaost
Bemærkninger   :  


Svar til Lene   :  
Hej Lene

Jeg har en opskrift på pandekager med spinatfyld, der er dog ikke fetaost i opskriften men jeg håber du kan bruge den alligevel.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-31
Spørgsmål fra   :  Poul-Erik Foldbjerg
Spørgsmål   :  Grillet dyrekølle
I opskriften indgår bl.a   :  Dyrekølle - grill
Bemærkninger   :  
Jeg har forgæves forsøgt at finde en opskrift på hvordan man kan grille en dyrekølle. Jeg har 2 stk i fryderen og vil gerne prøve at grille den ene. På forhånd tusind tak for hjælpen. Med venlig hilsen Poul-Erik Foldbjerg

Svar til Poul-Erik Foldbjerg   :  
Hej Poul-Erik

Jeg ved godt at der er forskel på lam og rådyr, men jeg mener alligevel godt man kan skifte lammekøllen ud med en dyrekølle, så den opskrift jeg sender dig er en opskrift på grillet lammekølle.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-30
Spørgsmål fra   :  torben sejling
Spørgsmål   :  grillet havtaskehale
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til torben sejling   :  
Hej Torben

Jeg har desværre ikke en opskrift med grillet havtaskehaler, men i stedet en opskrift med grillet havtaske som jeg er overbevist om at du kan bruge i stedet.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-30
Spørgsmål fra   :  annette iversen
Spørgsmål   :  markrel mousse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til annette iversen   :  
Hej Annette

Jeg har fundet en opskrift frem som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-30
Spørgsmål fra   :  Linda Sjøgren
Spørgsmål   :  Amerikansk slik
I opskriften indgår bl.a   :  Popcorn Skumfiduser Rosiner Hakket chokolade evt. smør?
Bemærkninger   :  
For ca. 10 år siden havde jeg den fornøjelse at kende en amerikansk udvekslingsstudent på det gymnasium, hvor jeg gik. Hun lavede en gang noget fantastisk og også lidt underlig slik/dessert. Der var bl.a. ovenstående ingredienser med. Jeg husker hun smeltede nogle ting i en gryde og hældte det ud over popcornen som var bredt ud på en bradepande. Da det stivnede var det færdigt. Det var meget lækkert. Måske du kender den eksakte opskrift? Venlig hilsen Linda

Svar til Linda Sjøgren   :  
Hej Linda

Jeg kan ikke love dig at det er den eksakte opskrift, men jeg syntes den ligner ret godt så jeg håber du kan bruge den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-30
Spørgsmål fra   :  dorte jensen
Spørgsmål   :  biksemad til 30 personer
I opskriften indgår bl.a   :  Jag skal lave biksemad til 30 personer og ville gerne have et størrelsesforhold. Hvor mange kartofler, løg og kød. VH dorte
Bemærkninger   :  


Svar til dorte jensen   :  
Hej Dorte

Jeg har her en opskrift på biksemad til 4 personer, så er det blot at gange op.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-29
Spørgsmål fra   :  kit jordansen
Spørgsmål   :  fennikel artiskokhjerter gulerødder korianderfrø hvidvin?
I opskriften indgår bl.a   :  fennikel artiskokhjerter gulerødder korianderfrø hvidvin?
Bemærkninger   :  
Det er en fransk(vistnok) kok, vistnok med restaurant i København, ihvertfald underviser han i finere madlavning dér. Han har lavet denne grønsagsret, og den er helt fantastisk. Grøntsagerne er vistnok tilberedt i hvidvin og andet. Jeg vil meget gerne have opskriften, hvis der er nogen der kender den

Svar til kit jordansen   :  
Hej Kit

Jeg kender desværre ikke den opskrift.

Beklager meget.
Per




2003-07-29
Spørgsmål fra   :  Eva Molin Østergaard
Spørgsmål   :  kryderkage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Eva Molin Østergaard   :  
Hej Eva

Hvis du bruger funktionen "søg på opskriftsnavn" så dukker der 5 opskrifter op.

Du skal blot søge på krydderkage med 2 d'er.

Kom direkte til søgesiden her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-28
Spørgsmål fra   :  MArianne Klausen
Spørgsmål   :  omregner mængden af frisk spinat
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg vil gerne spørge, hvordan man omregner mængden af frisk spinat til det der står anført ved spinatretterne, hvor det ofte er "en pose frossen spinat" der er mængdeforholdet. Og hvordan forarbejder man egentlig spinaten, så d en bliver "som i posen" - skal den bare koges?
Bemærkninger   :  


Svar til MArianne Klausen   :  
Hej Marianne

Du må undskylde den meget lange svartid, vi havde overset dit spørgsmål.

På forbrugerinformation har de skrevet om spinat, og jeg tror at det giver svar på dit spørgsmål.


Med venlig hilsen
Per




2003-07-28
Spørgsmål fra   :  E.Linnet
Spørgsmål   :  Oksemørbrad
I opskriften indgår bl.a   :  2 stk. oksemørbrad i Kuglegril. Hvilken Temperatur skal stegetermometeret vise? Hvor lang tid tager det ca.? Med venlig hisen E.Linnet
Bemærkninger   :  


Svar til E.Linnet   :  
Hej E.Linnet

Centrumstemperatur for oksekød er følgende

Lidt rød 55-60 c.
svagt rosa 60-65 c.
Gennemstegt 65-68 c.

Efter stegning skal kødet trække ca. 20 minutter.

Stegetiden afhængig af størrelsen og varme vil være 20-40 minutter.

Med venlig hilsen
Per




2003-07-27
Spørgsmål fra   :  allan
Spørgsmål   :  steg
I opskriften indgår bl.a   :  kan man grille en steg i en webergrill og få sprøde svær.
Bemærkninger   :  


Svar til allan   :  
Hej Allan

Jeg mener ikke det kan lade sig gøre at få sværen sprød i en vebergrill, men jeg har aldrig prøvet så jeg kan jo ikke være helt sikker.

Med venlig hilsen
Per




2003-07-27
Spørgsmål fra   :  Harry Lund
Spørgsmål   :  fondu
I opskriften indgår bl.a   :  gode opskrifter på fondu
Bemærkninger   :  


Svar til Harry Lund   :  
Hej Harry

jeg har en del opskrifter på fondue, du finder dem nemmest under opskrifter - hovedretter- og der nederst på siden er fondueopskrifterne.

Men jeg sender lige linket med her, det er endnu nemmere.

Se fondueopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-26
Spørgsmål fra   :  dorthe vejen
Spørgsmål   :  squaschkage
I opskriften indgår bl.a   :  squasch
Bemærkninger   :  


Svar til dorthe vejen   :  
Hej Dorthe

Der har sneget sig et c for meget ind i navnet, så det kan være det er derfor du ikke har kunnet finde opskrifterne, for vi har en del opskrifter på squashkager.

Den nemmeste måde at finde dem på er at bruge funktionen "søg på opskriftsnavn" og så dele navnet op i 2, altså squash kage

Med venlig hilsen
Per




2003-07-26
Spørgsmål fra   :  Jørn
Spørgsmål   :  Suffle-kartofler
I opskriften indgår bl.a   :  I en udsendelse på DR. 1. I serien "Den kongelige have" som liger er blevet genudsendt, Ser man i et af afsnittene, at dronningens kok laver dagens menu til regent familien færdig. Det sidste der bliver lavet er en form for varme kartofler, jeg er næsten helt sikker på at de i programmet kalder disse for "Suffle-kartofler". Hvad er det ? og hvordan tilberedes de?
Bemærkninger   :  


Svar til Jørn   :  
Hej Jørn

Jeg kan desværre kun finde en opskrift på kartoffelsouflle hvor kartoflerne bliver brugt moset, og da det lyder som hele kartofler i den opskrift du har set så er det jo desværre nok ikke den.

Se opskriften her

Så kan du jo se om du kan bruge den, ellers beklager jeg at jeg ikke kan være til mere hjælp.

Med venlig hilsen
Per




2003-07-25
Spørgsmål fra   :  knud bredbjerg
Spørgsmål   :  Fåborg æggekage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til knud bredbjerg   :  
Hej Knud

Jeg kender ikke en opskrift på æggekage specielt fra fåborg, men for at finde opskrifter på æggekage kan du jo bruge funktionen søg på opskriftens navn.

Med venlig hilsen
Per




2003-07-24
Spørgsmål fra   :  Line
Spørgsmål   :  Cacaosnitte, kokossnitte
I opskriften indgår bl.a   :  Kokos.
Bemærkninger   :  
Mørdejs bund, med et tyndt lag marmelade oven på er der nogen kokos cacao dej.Man kan få dem hos bageren

Svar til Line   :  
Hej Line

Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du kan bruge, der er dog ikke cacao i den øverste kokosmasse, men det kan du måske forsøge dig lidt med.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-24
Spørgsmål fra   :  Hanne Villesen
Spørgsmål   :  kryddersalt
I opskriften indgår bl.a   :  salt, basilikum,timian, persille, salvie
Bemærkninger   :  
Jeg kunne tænke mig at krydderurterne hakkes og blandes med salt, måske skal de i ovnen bagefter?

Svar til Hanne Villesen   :  
Hej Hanne

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med den eksakte opskrift, men jeg har en anden opskrift som jeg håber du kan bruge til inspiration.

Se opskriften her

med venlig hilsen
Per




2003-07-24
Spørgsmål fra   :  Heidi Pedersen
Spørgsmål   :  Store småkager
I opskriften indgår bl.a   :  småkager med mørk hakket chokolade og hakkede pistacienødder
Bemærkninger   :  
Store småkager. Skulle findes i Nesa's kogebog, men har dog ikke selv haft held med at finne den

Svar til Heidi Pedersen   :  
Hej Heidi

Jeg har ikke kunnet finde den opskrift du der nævner.

Beklager meget
Per




2003-07-23
Spørgsmål fra   :  Lilli Pedersen
Spørgsmål   :  Kartoffel småkager
I opskriften indgår bl.a   :  Kartofler
Bemærkninger   :  
Jeg har fra en Spansk veninde engang fået en oposkrift på nogle småkager som indeholdte kartofler og dette gjorde at de smagte som om der var mandler i. Jeg har så i mellemtiden mistet opskriften og veninden er rejst tilbage til Spanien. Kan I hjælpe ??

Svar til Lilli Pedersen   :  
Hej Lilli

Jeg har fået oversat en opskrift på småkager med kartofler som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-22
Spørgsmål fra   :  Tina Christiansen
Spørgsmål   :  æggefri porretærte
I opskriften indgår bl.a   :  det er ligemeget med ingredienserne så længe der ikke er æg i
Bemærkninger   :  


Svar til Tina Christiansen   :  
Hej Tina

Jeg har fundet en opskrift på poretærte frem til dig i, der er ingen æg i så mon ik du kan bruge den, jeg vedhæfter også en opskrift på butterdej da jeg ikke er klar over om der er æg i den købte butterdej.

Se opskrift på æggefri porretærte her

Se opskrift på butterdej her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-22
Spørgsmål fra   :  HAPU
Spørgsmål   :  kabab på spyd (sikh) & noon barbari
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til HAPU   :  
Hej HAPU

Jeg har en del kebabopskrifter, som jeg håber du kan bruge.

Se kebabopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-22
Spørgsmål fra   :  Hans
Spørgsmål   :  Kylling på dåse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
det er en opskrift på kylling på dåse som man kan lave på en Weber gril

Svar til Hans   :  
Hej Hans

Jeg tror det er opskriften her du tænker på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-21
Spørgsmål fra   :  Esben Knudsen
Spørgsmål   :  Langtidsholdbare ingredienser
I opskriften indgår bl.a   :  Langtidsholdbare ingredienser
Bemærkninger   :  
Hej ! Jeg skal på en 7 dages kajaktur og mangler gode ideer til maden undervejs. Det må selvfølgeligt være ingredienser der kan holde sig uden at være på køl/frost. M.v.h. Esben Knudseb

Svar til Esben Knudsen   :  
Hej Espen

Jeg har aldrig selv haft behov for ingredienser der kunne holde sig uden for køl/frys så jeg har ikke lige en liste, og ej heller så meget erfaring, men jeg har gjort mig nogle tanker som jeg håber du kan bruge.

Vare som butikkerne opbevare uden for køl/frost kan jo sagtens holde sig, men måske dåsemad og spagetti ikke er det mest spænende.

Saltede og røgede produkter har jo en noget bedre holdbarhed uden for køl så måske der er noget her du kan lide.

Fra starten af turen kan man jo tage noget frossent kød med, men nok ikke lige fars og kylling da de er meget sarte.
Husk at pakke det ind i noget avispapir ellers gør det det det ligger op af vådt, og det holder jo også frosten længere.

Det var nok ikke lige det du håbede på, men jeg håber du kan bruge det trods alt.

Med venlig hilsen
Per




2003-07-21
Spørgsmål fra   :  Morten Olesen
Spørgsmål   :  hjemmelavet spaghetti/pasta
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Morten Olesen   :  
Hej Morten

Jeg har kun en enkelt opskrift på hjemmelavet spaghetti, så jeg håber sørmer du kan bruge den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-20
Spørgsmål fra   :  Eigil G. Jensen
Spørgsmål   :  kager for diabetiker
I opskriften indgår bl.a   :  kageopskrifter der er nemme at bage til en diabetiker
Bemærkninger   :  
gerne flere opskrifter

Svar til Eigil G. Jensen   :  
Hej Eigil

Jeg har under opskrifter, en kategori der heder kostformer, derunder findes diabetes opskrifter, og også en del kageopskrifter som jeg håber du kan bruge.

Se diabetesopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-19
Spørgsmål fra   :  Maibritt Siim
Spørgsmål   :  Osmanisk gryde
I opskriften indgår bl.a   :  Kød og grøntsager
Bemærkninger   :  
Serveres på de fleste restauranter i Tyrkiet. Serveres i en rygende varm keramik- eller smedejernsgryde

Svar til Maibritt Siim   :  
Hej Maibritt

Jeg kan ikke finde en opskrift ved det navn, men kan det tænkes at det er det samme som tyrkisk gryde, for så har jeg da nogle opskrifter.

Jeg sender en enkelt opskrift med, men hvis du søger på opskriftsnavn tyrkisk gryde, så kommer der en del opskrifter frem.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-18
Spørgsmål fra   :  rafi
Spørgsmål   :  pita brød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til rafi   :  
Hej Rafi

Jeg har fundet en opskrift frem til dig på pitabrød som jeg så håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-18
Spørgsmål fra   :  Benny
Spørgsmål   :  Noget med lammekoteletter og nye danske kartofler
I opskriften indgår bl.a   :  Noget med lammekoteletter og nye danske kartofler???
Bemærkninger   :  
Skal bruges til en "scoremiddag"

Svar til Benny   :  
Hej Benny

Jeg har en masse opskrifter med lammekoteletter, men jeg er ikke meget for at vælge en opskrift ud til dig.

I stedet sender jeg linket direkte til siden med lammekoteletter, så kan du selv vælge den du syntes bedste om.

Se opskrifterne med lammekoteletter her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-17
Spørgsmål fra   :  Rikke Jørgensen
Spørgsmål   :  youghurt jordbæris
I opskriften indgår bl.a   :  jordbær hindbær nødder youhurt
Bemærkninger   :  


Svar til Rikke Jørgensen   :  
Hej Rikke

Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du kan bruge.

I opskriften er der kun brugt jordbær, men du kan sagtens bruge halvt jordbær og halvt hindbær, og så tilsætte nødder efter smag.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-17
Spørgsmål fra   :  Erik Villumsen
Spørgsmål   :  springrools
I opskriften indgår bl.a   :  en forårsrulle som ikke må forveklses med de stegte, dem kalte de "crisbies". D var samme størlse men i en lys dej/blad, de indeholt grøntsager samt nudler endvidere var der et eller ande sødt indeni, de blev severet med med en diip af schaki og soyea som var blandet tror jeg.
Bemærkninger   :  
Disse blev severet på en Kinesisk resturant i det mørkeste Afrika og var en himmerigs mundfuld. Jeg håber at nogen kan hjælpe, jeg har talt med mange om det uden resultat, men jeg har truffet 2 som også havde smagt dem, men ingen opskrift.

Svar til Erik Villumsen   :  
Hej Erik

Min første tanke er at det må være samosaer, så dem sender jeg dig en opskrift på, hvis det ikke er dem så må du meget gerne besvare min mail så prøver jeg at finde en anden opskrift.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-16
Spørgsmål fra   :  mohsin
Spørgsmål   :  ris frikadelle
I opskriften indgår bl.a   :  ris
Bemærkninger   :  


Svar til mohsin   :  
Hej Mohsin

Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-16
Spørgsmål fra   :  Birthe Kristensen
Spørgsmål   :  cocktail is
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Birthe Kristensen   :  
Hej Birthe

Jeg kan ikke se om det er is af vand eller mælk/fløde du ønsker.
Men jeg lægger et link ind her til opskrifterne på desserterne, her kan du så vælge den type mælk/fløde is du ønsker, og hvis det ikke var det du ønskede må du henvende dig igen.

Se dessertopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-16
Spørgsmål fra   :  Henriette Poulsen
Spørgsmål   :  Jeg mangler opskriften på den orange dressing, man får til kartoffelbåde
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg mangler opskriften på den orange dressing, man får til kartoffelbåde i forbindelse med tapas i Katalonien. Den minder lidt om thousand island. Kan du hjælpe?

Svar til Henriette Poulsen   :  
Hej Henriette

Jeg har kun en enkelt opskrift på orangedressing, og det er jo ikke sikkert det er den du søger, men prøv den og så er du altid velkommen til at vende tilbage igen.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-16
Spørgsmål fra   :  Anne Rud Lehmann
Spørgsmål   :  Sno/snogbrød?
I opskriften indgår bl.a   :  Mel + gær Vand/mælk?
Bemærkninger   :  
Brødene skal kunne bages over et bål. Jeg skal kunne bruge dem både til indbagte pølser og til at hælde syltetøj i.

Svar til Anne Rud Lehmann   :  
Hej Anne

Jeg har her en opskrift på snobrød, om den kan bruges til pølser og syltetøj er jeg ikke helt klar over.

Men til indbagte pølser kan man bruge mange slags deje så mon ikke.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-15
Spørgsmål fra   :  maria
Spørgsmål   :  bloed nougat..
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til maria   :  
Hej Maria

Jeg går ud fra at det er en opskrift på blød nougat du søger, så her er en opskrift.

Se opskriften her

Hvis du går ind under opskrifter og søg på opskriftsnavn, så kan du søge på hjemmelavet nougat, der kommer der et par ekstra forslag frem.

Med venlig hilsen
Per




2003-07-14
Spørgsmål fra   :  Ellinor
Spørgsmål   :  Friturestegte rejer med sur/sød sauce
I opskriften indgår bl.a   :  friturestegte rejer Sur sød sauce ananasstykker soya
Bemærkninger   :  
En opskrift hvor det hele er samlet.... På forhånd tak.

Svar til Ellinor   :  
Hej Ellinor

Det var ikke muligt at finde en opskrift der indeholdte alle de ting du nævner, men jeg har pillet lidt i andre opskrifter så jeg mener at jeg har fundet opskrift på det hele.

Opskrift på friturestegt rejer her

Opskrift på sur sød sauce

Jeg håber det var dette du havde i tankerne.

Med venlig hilsen
Per




2003-07-11
Spørgsmål fra   :  Lisbeth Gedebjerg
Spørgsmål   :  Hvidkåls salat
I opskriften indgår bl.a   :  Hvidkål, vineddike, salt, pebber og andre krydderier og formentlig mere.....
Bemærkninger   :  
En salat man altid får til Pizza i sverige sammen med en kebabdressing. Den er kold ved severingen.

Svar til Lisbeth Gedebjerg   :  
Hej Lisbeth

Min første indskydelse siger mig at det kunne være amerikansk hvidkålssalat også kaldet coleslaw.

Jeg sender en opskrift med, men der er mange varianter af den så hvis det ikke lige er den du leder efter så prøv at søg på opskriftsnavn cole slaw, eller på hvidkålssalat.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-10
Spørgsmål fra   :  cindy
Spørgsmål   :  hvidkåls salat
I opskriften indgår bl.a   :  var en gang til fest hvor man fik maden udefra som tilbehør var der en hvidkåls salat, bestående af hvidkål og æbler,det var vendt i en dressing der var hvid og en blød efter smag af peberrod den virkede ikke fed som lavet på fløde og den var heller ikke syrlig håber I kan hjæpe mig med dressingen på forhånd tak cindy
Bemærkninger   :  


Svar til cindy   :  
Hej Cindy

Jeg har en opskrift på en dressing som jeg tror du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-09
Spørgsmål fra   :  Michael Winther
Spørgsmål   :  Laksegalette
I opskriften indgår bl.a   :  pandekager, fyld : bla. ost, røget laks, og dertil en spinatdressing
Bemærkninger   :  


Svar til Michael Winther   :  
Hej Michael

Jeg tror jeg har den helt rigtige opskrift til dig her som jeg så håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-09
Spørgsmål fra   :  lise
Spørgsmål   :  krydder mayonnaise
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg har fået krydder mayonnaise på jensens bøfhus og en amerikansk restaurent, krydder mayonnaisen var tilbehør til bøgern og/eller pomfritter. Har ledt og ledt efter en opskrift på denne mayonnaise, men kan ikke finde den nogle steder. At købe den færdiglavet har heller ikke lykkeds mig endnu. men tænkte i måske kunne hjælpe.

Svar til lise   :  
Hej Lise

Jeg kender ikke den opskrift du efterlyser, men jeg har en del forskellige opskrifter på mayonnaise, og en del af dem er ret krydrede så måske du kan bruge en af dem.

Se opskrifterne med mayonnaise her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-08
Spørgsmål fra   :  René Greve
Spørgsmål   :  Blåmuslinger i roquefortsuppe
I opskriften indgår bl.a   :  Blåmuslinger, roquefort
Bemærkninger   :  
Spist i Frankrig

Svar til René Greve   :  
Hej René

Jeg har fundet en opskrift frem til dig, det er godt nok ikke roquefortsuppe som det du beskriver, men ellers ser det ud til at være den du efterspørger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-07
Spørgsmål fra   :  
Spørgsmål   :  Oliventapanade med chokolade
I opskriften indgår bl.a   :  Oliventapanade med chokolade i?
Bemærkninger   :  
Fra en "hot" dansk kogebogsforfatter- ved ikke hvem!

Svar til   :  
Hej ??

Jeg har desværre ikke nogen brugbar opskrift til dig.

Beklager meget
Per




2003-07-05
Spørgsmål fra   :  Niklas Andreassen
Spørgsmål   :  Tyggegummi
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har uden held ledt efter en opskrift på Tyggegummi.

Svar til Niklas Andreassen   :  
Hej Niklas

Først vil jeg undskylde det lange svar, og så må jeg meget beklage at jeg heller ikke kan hjælpe dig med en opskrift på tykkegummi.

Beklager meget
Per




2003-07-04
Spørgsmål fra   :  Helle Engell
Spørgsmål   :  Humus
I opskriften indgår bl.a   :  Kan man lave en god fedtfattig humus ???
Bemærkninger   :  


Svar til Helle Engell   :  
Hej Helle

Du må meget undskylde den lange ventetid men der kom lige en sommerferie i vejen.

Jeg har ikke lavet en beregning af opskriften, men da hovedingrediensen i humus jo er kikærter og der ik er ret mange andre ingredienser i så vil jeg da mene at denne opskrift er rimelig fedtfattig.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-04
Spørgsmål fra   :  Maj-Britt Bruun
Spørgsmål   :  Fyldt rødspætte
I opskriften indgår bl.a   :  Rødspætte eller søtunge, rejer, asparges, evt kaviar
Bemærkninger   :  
Fyldt rødspætte eller søtunge, som det serveres på gode fiskerestauranter. Fisken er her paneret, men hvordan laves fyldet, og kommes det først i når fisken er færdigstegt, eller hvordan gør man det bedst?

Svar til Maj-Britt Bruun   :  
Hej Maj-Brit

Du må meget undskylde den lange ventetid men der kom lige en sommerferie i vejen.

Jeg ved ikke om det er den rigtige opskrift jeg har fundet frem til dig, men om det er den helt rigtige kan jeg jo ikke garantere for, men jeg er sikker på at du kan bruge opskriften til videre eksperimenter

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-03
Spørgsmål fra   :  kirsten baarts
Spørgsmål   :  mandelkage
I opskriften indgår bl.a   :  mandelkage i bradepande
Bemærkninger   :  
skal bruges som tilbehør til jordbær/frugt

Svar til kirsten baarts   :  
Hej Kirsten

Først vil jeg undskylde den lange svartid, men der kom lige en ferie i vejen.

Og så er jeg enda ikke sikker på at den opskrift jeg har fundet frem til dig, er en du kan bruge, men prøv at kig på den, og hvis den ikke svare til dine forventninger, så prøv at søge på opskriftsnavn "mandelkage" der er en 11 opskrifter at vælge imellem der.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-07-02
Spørgsmål fra   :  Nadja Hornshøj
Spørgsmål   :  belgiske vafler
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Man kan købe belgiske vafler en del steder hvor de også har is. Det er en tung vaffel med et sødt tyndt lag udenom. Hvordan laver man dem?

Svar til Nadja Hornshøj   :  
Hej Nadja

Jeg har en opskrift på selve vaflerne, men mangler det søde lag der skulle være på dem, men måske du kan prøve dig lidt frem med det.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2003

Se spørgsmålene for februar 2003

Se spørgsmålene for marts 2003

Se spørgsmålene for april 2003

Se spørgsmålene for maj 2003

Se spørgsmålene for juni 2003

Se spørgsmålene for juli 2003

Se spørgsmålene for august 2003

Se spørgsmålene for september 2003

Se spørgsmålene for oktober 2003

Se spørgsmålene for november 2003

Se spørgsmålene for december 2003