|
Spørgsmål efter opskrift
2019-06-19 Spørgsmål fra : anne marie maaboud Spørgsmål : kold kartoffelsalat I opskriften indgår bl.a : helt uden mayonaise eller creme fraise kun eddike og olie og persille Bemærkninger :
Svar til anne marie maaboud : Hej Anne Marie
Hans har sendt denne opskrift som forhåbentlig er tæt på det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2019-06-14 Spørgsmål fra : Anne-Lise Berger Spørgsmål : wildtsvinelever I opskriften indgår bl.a : jeg har fået en wildtsvinelever, hvad gør jeg ved den? Den er stor. Bemærkninger : resten af dyret skal steges over bål.
Svar til Anne-Lise Berger : Hej Anne-Lise
Vi er lidt i tivil hvor "kraftig" vildsvineleveren er, men dyreleverpostejen eller vildtpostej tænker jeg den ville kunne bruges til.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2019-06-11 Spørgsmål fra : Pia sørensen Spørgsmål : Russiske tvebakker I opskriften indgår bl.a : Æg sukker mel vanilie Bemærkninger : Mest en lang småkage
Den er blød i dejen. Bliver bagt i lange brød, skåret i skiver kommer tilbage i ovnen og tørres først på den ene side så på den anden side køles ned og opbevares i kagedåsen.
Svar til Pia sørensen : Hej Pia
Når du skriver bagt i lange brød og siden skåret ud, så er det første jeg tænker på cantuccini, men det er jo nok ikke dem, men jeg har desværre ikke noget bud på en opskrift på russiske tvebakker.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|