|
Spørgsmål efter opskrift
2015-06-27 Spørgsmål fra : Gitte Nielsen Spørgsmål : Grov birkis I opskriften indgår bl.a : Vil hører om I evt. kan hjælpe med en opskrift på dem. Bemærkninger :
Svar til Gitte Nielsen : Hej Gitte
Hermed en opskrift på grov birkes
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2015-06-18 Spørgsmål fra : lizzi listed Spørgsmål : pannacotta med lakrids I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : gerne flere opskrifter med lakrids
Svar til lizzi listed : Hej Lizzi
Det er jo egentlig blot en almindelig pannacotta hvor du i stedet for vanille bruger lakridspulver, hvor meget kommer an på smag og behag.
Se opskrift her.
Med venlig hilsen
Per
2015-06-18 Spørgsmål fra : Spørgsmål : hvordan bruges toergaer istedet for frisk gaer I opskriften indgår bl.a : hvordan bruges toergaer istedet for frisk gaer Bemærkninger :
Svar til : Hejsa
Tørgæren skal blandes i melet inden de øvrige ingredienser tilsættes. og dejen skal æltes længere tid end med frisk gær.
Med venlig hilsen
Per
2015-06-11 Spørgsmål fra : Ria Blak Spørgsmål : projetta I opskriften indgår bl.a : tror ikke det er stavet rigtig.
et " skinkeslag " fra gris.
Fyldes med diverse krydderier og abrikoser. skal steges 3 timer ved 150 gr. fik jeg oplyst. håber i kan hjælpe mig. pfh tak Bemærkninger :
Svar til Ria Blak : Hej Ria
Det må være Porchetta du tænker på, det er svinebryst/slag det samme stykke som bruges til rullesteg, men her med spæk på så du får flæskesværd hele vejen rundt.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|