|
Spørgsmål efter opskrift
2017-05-27 Spørgsmål fra : tove winther Spørgsmål : grøn alpeost I opskriften indgår bl.a : ingrediens Bemærkninger : hvordan laver jeg den, jeg kan lave flødeost
Svar til tove winther : Hej Tove
Hvis det er den fra Buko, så skriver de at det er med alpekløver, den kan jo sikkert være lidt svær at få fat i, men ellers skal det jo egentlig blot blandes i din flødeost.
Med venlig hilsen
Per
2017-05-24 Spørgsmål fra : Jørgen Thomsen Spørgsmål : flæsjestegs sovs til 40pers. I opskriften indgår bl.a : Fond,smør,jævning Bemærkninger : er i vildrede om hvor meget jeg skal bruge/lave til 40
Svar til Jørgen Thomsen : Hej Jørgen
Der er lidt 2 skoler, enten drysser du mel over skyen eller også laver du en opbagt sovs, jeg sender dig opskrift på begge her.
Meldrysset
Opbagt
Med hensyn til mængde så beregnes 1 dl. pr. person
Med venlig hilsen
Per
2017-05-16 Spørgsmål fra : Anne Christensen Spørgsmål : Fyldt kyllingebryst? I opskriften indgår bl.a : Kyllingebryst med avocadofyld Bemærkninger : tilbehør tomatsalat
Svar til Anne Christensen : Hej Anne
Det er desværre ikke en opskrift som vi ligger inde med.
Beklager meget
Per
2017-05-10 Spørgsmål fra : astrid eva nysater Spørgsmål : råstekte kartofler og flødekartofler I opskriften indgår bl.a : kartofler og fløde Bemærkninger : vil have oplysning om tempraturen der skal indstilles påmikroovn
Svar til astrid eva nysater : Hej Astrid
Jeg er lidt i tvivl om hvad du ønsker her, microovn er jo mest til opvarmning, måske du tænker på kombiovn??? og her tænker jeg at temperatur må stå i instruktionsbogen.
Med venlig hilsen
Per
2017-05-01 Spørgsmål fra : brita pedersen Spørgsmål : sennep sild i glas I opskriften indgår bl.a : Sennep sil i glas ( kryddersild )
Bemærkninger :
Svar til brita pedersen : Hej Britta
Vi har en opskrift på sennepssild hvor der bruges kryddersild, tænker at det måske er det du tænker på ???
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|