|
Spørgsmål efter opskrift
2015-05-30 Spørgsmål fra : Lars Nielsen Spørgsmål : Sortebærkage fra Alaska I opskriften indgår bl.a : en masse sukker
sortebær
Bemærkninger : Jeg kan ikke huske så meget, men det er en plumkage af en slags. Den er ikke fin som en sandkage men mere smuldre kage. Kagen blev ikke taget ud af den glasskål jeg bagte den i, men vi tog af skålen som f.eks. en æblekage el. andet.
Svar til Lars Nielsen : Hej Lars
Jeg må desværre blive dig svar skyldig, jeg ville selv have foreslået plumkage, men det nævner du jo selv.
Med venlig hilsen
Per
2015-05-28 Spørgsmål fra : Jørgen Nielsen Bork Spørgsmål : Stegt flæsk med persillesovs I opskriften indgår bl.a : Hvordan kan man lave en hvid sov uden at bruge hvedemel. Til panering kan der bruges malede havregryn. Bemærkninger :
Svar til Jørgen Nielsen Bork : Hej Jørgen
Du kan bruge maizena majsstivelse til en jævning, men det duer ikke til opbagt sovs.
Med venlig hilsen
Per
2015-05-27 Spørgsmål fra : Sussanne Olesen Spørgsmål : Tomahawk steak I opskriften indgår bl.a : Oksehøjreb ? Bemærkninger : Jeg har lige set den i Masterchef grill og jeg har fundet den på Google (amerikansk) men jeg vil gerne have danske oplysninger om den
Svar til Sussanne Olesen : Hej Sussanne
Til trods for at jeg bestyrer et opskriftssite så ser jeg ikke masterchef, og den udskærring som du nævner her kender jeg desværre ikke.
Med venlig hilsen
Per
2015-05-09 Spørgsmål fra : Margit Spørgsmål : hvide boller til suppe I opskriften indgår bl.a : aeg og mel Bemærkninger : som barn i Danmark kan jeg huske sodsuppe med hvide boller; om det var de samme boller i honsekodssuppe med kodboller ved jeg ikke.
Jeg bruger tit jeres kogebog, naar jeg har lyst til at lave dansk mad til mine venner.
Hilsen her fra Frankrig Margit
Svar til Margit : Hej Margit
Jeg er helt sikker på at det er de samme boller som til klar suppe, jeg mener også at kunne huske dem. En opbagt dej som formes med bollesprøjte og "små- koges" i vand/suppe - boller måtte ikke koge da de så kogte helt ud.
|