|
Spørgsmål efter opskrift
2010-05-31 Spørgsmål fra : Ketty Spørgsmål : fadkoteletter I opskriften indgår bl.a : tynde koteletter
whiskey souse på flaske
kartoffelbåde Bemærkninger : pigehygge / godt 50
Svar til Ketty : Hej Ketty
Vi har en opskrift på fadkoteletter i whiskeysauce som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-31 Spørgsmål fra : annette Kjeldahl Spørgsmål : vongola ? I opskriften indgår bl.a : Skaldyr med en cremet sauce og varm fettucine Bemærkninger :
Svar til annette Kjeldahl : Hej Anette
Det må være vongole du tænker på, så det har jeg fundet en opskrift frem på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-30 Spørgsmål fra : Mie Halle Spørgsmål : kartoffelfrikadeller til vetatar I opskriften indgår bl.a : kartofler , havregryn,krydderier, måske løg og lidt væde Bemærkninger : Jeg mener jeg tidligere har fundet det hos jer, som jeg lavede med mægtig stor jubel til både begatarer og alle andre.
Svar til Mie Halle : Hej Mie
Vi har en opskrift på grønsagsfrikadeller som indeholder de ingredienser du nævner, men om det er den rigtige opskrift kan jeg jo ikke vide, men prøv at kig på den.
Ellers prøv at søg på grønsagsfrikadeller om der er andre som ligner bedre.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-30 Spørgsmål fra : laila Spørgsmål : studenter kørsel .små haps I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : studenter kom i heste vogen. ca 20 , skal ha lidt mad / drikke
Svar til laila : Hej Laila
Vi har skrevet lidt forskellige ideer til mad ned på en side til studentergille, som du måske kan bruge, giv gerne kommentar på siden.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-29 Spørgsmål fra : kaj houmark Spørgsmål : boghvedegryn I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : har læst i et ugeblad med gode råd ved brug af boghvedegryn kan man fjerne blå mærker der kommer når man får hjertemedicin maravan m.v
Svar til kaj houmark : Hej Kaj
Uha, den slags viden om ingredienserne ligger vi ikke inde med.
Beklager meget
Per
2010-05-29 Spørgsmål fra : Inge Jensen Spørgsmål : Bøf Wellington I opskriften indgår bl.a : Oksemørbrad
Dej (hvilken)
Champingnon
Fløde Bemærkninger : Findes der ikke en opskrift på bør wellington så man får hver sin bøf og hvor man ikke skal bruge foui gras.
Svar til Inge Jensen : Hej Inger
Vi har skrevet en opskrift ned som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-28 Spørgsmål fra : Allan Lauridsen Spørgsmål : jeg vil gerne prøve at lave noget med oksekød i strimler og pasta I opskriften indgår bl.a : hej
jeg vil gerne prøve at lave noget med oksekød i strimler og pasta men synes ikke jeg kan finde noget
hilsen allan lauridsen Bemærkninger :
Svar til Allan Lauridsen : Hej Allan
Vi har en gruppe med oksekød i strimler, hvor der er nogle opskrifter som serveres med pasta, men det er jo ikke anderledes end at du kan servere med pasta i stedet for kartofler eller ris.
Se oksestrimleopskrifter
Med venlig hilsen
Per
2010-05-28 Spørgsmål fra : kisser Spørgsmål : vil gerne henkoge, eller rå konservere mine hvidløg, så de holler længere I opskriften indgår bl.a : vil gerne henkoge, eller rå konservere mine hvidløg, så de holler længere Bemærkninger :
Svar til kisser : Hej Kisser
Jeg har fundet en opskrift frem på hvidløg marineret i olie som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-26 Spørgsmål fra : Tina Volder Spørgsmål : Syltede granskud I opskriften indgår bl.a : friskplukkede granskud
Bemærkninger : Svensk specialitet
Svar til Tina Volder : Hej Tina
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på syltede granskud.
Beklager meget
Per
2010-05-25 Spørgsmål fra : BRITTA MOGENSEN Spørgsmål : jordbærmamelade I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til BRITTA MOGENSEN : Hej Britta
Hermed en opskrift på jordbærmamelade
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-25 Spørgsmål fra : Bianca Nielsen Spørgsmål : Speltbrød I opskriften indgår bl.a : 100% Speltmel
Bagepulver
Rismælk
Husk = loppefrøsskaller
Honning
økologisk soyamel/Majsmel Bemærkninger : Jeg skal bage noget brød, der ikke må indeholde gluten, gær, æg, sukker, samt nogle af de 4 kornsorter.
Jeg har problemer med det jeg prøver at bage nu.
Svar til Bianca Nielsen : Hej Bianca
Der er skam også gluten i speltmel, så jeg fårstår ikke helt dit spørgsmål?
Håber ikke at du som allergiker allerede har spist speltmel.
Vi har en udvidet søgning hvor du kan søge på flere allergier samtidig, og her kan du prøve at sæge på brød boller og kiks samt gluten og gær, der kommer nogle enkelte opskrifter frem.
Sukker kan du undlade hvis det indgår i opskriften, eller du kan bruge et sødemidel i stedet.
Besøg udvidet søgning her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-25 Spørgsmål fra : Mia Toftdal Spørgsmål : Broche sild I opskriften indgår bl.a : Sild Bemærkninger :
Svar til Mia Toftdal : Hej Mia
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på brochesild, men det er formeltlig brotsjösild du tænker på?
Med venlig hilsen
Per
2010-05-24 Spørgsmål fra : Nina Laurberg Myssen Spørgsmål : Godt gammeldags rugbrød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har nu 2 gange forsøgt mig med jeres gammeldags rugbrød fra "Den store bagebog 2", men jeg synes dejen bliver for tør og må tilsætte mere væde 1. dag. Er der mon en skrivefejl, eller gør jeg mon noget forkert?
Svar til Nina Laurberg Myssen : Hej Nina
Jeg er ikke helt med, vi har ingen opskrift på Gammeldags rugbrød, og vi står ikke bag den Store bagebog 2.
Generelt så er der forskel på mel, og det er ikke uanmindeligt at der skal justeres på mel eller væske.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-24 Spørgsmål fra : lissi olsson Spørgsmål : jeg søger efter de krydderier der skal til for at marinere sild så jeg får matjes sild I opskriften indgår bl.a : jeg søger efter de krydderier der skal til for at marinere sild så jeg får matjes sild. Jeg ved eddike, sukker, dild men hvad mere? Bemærkninger :
Svar til lissi olsson : Hej Lissi
Matjes sild er store jomfrusild, og har forskellig tilberedning alt efter hvilket land du stammer fra.
De svenske matjessild er i bund og grund en kryddersild, men lige hvilke krydderier der bruges ved jeg ikke.
Ellers brug en almindelig marinade.
Se marineret sild her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-23 Spørgsmål fra : grethe auken Spørgsmål : gær kringle I opskriften indgår bl.a : opskrift fra Amo på en gærkringle med remonce fra 1970`erne.Opskriften fandtes i et lille hæfte med flere andre amo bage opskrifter Bemærkninger :
Svar til grethe auken : Hej Grethe
Jeg har fundet en opskrift frem som jeg mener stammer fra Amo, måske det er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-23 Spørgsmål fra : kis petersen Spørgsmål : sønderjyske ringriderpølser I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til kis petersen : Hej Kis
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på ringriderpølser.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-22 Spørgsmål fra : kaj cramer Spørgsmål : gordon blue I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til kaj cramer : Hej Kaj
Hermed en opskrift på Gordon Bleu.
Se gordonbleuopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-22 Spørgsmål fra : jan nielsen Spørgsmål : koldskål I opskriften indgår bl.a : hvordan laver jeg jordbærkoldskål Bemærkninger :
Svar til jan nielsen : Hej Jan
Der er mange måder at lave koldskål på, og vi har en del opskrifter som jeg vil sende et link til her.
Se jordbærkoldskålopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-22 Spørgsmål fra : Martin Spørgsmål : Tyrkiske Frikadeller Kofte men paa tenerife er der 3 bogstaver der ikke findes I opskriften indgår bl.a : Hakket kalv og flaesk hvidloeg chili loeg og andre groentsager og krydderier og jeg har faaet at vide at de hedder Koefte men det er fordi jeg ikke har o med streg Bemærkninger : fik den engang i danmark af tyrkiske venner og det er den eneste gang jeg har smagt det men jeg kan huske at jeg synes at de smagte dejligt
Svar til Martin : Hej Martin
Hermed en opskrift på køfte, köfte eller blot kofte, kært barn har mange navne *S*
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-21 Spørgsmål fra : Alma Nielsen Spørgsmål : bananmousse I opskriften indgår bl.a : det er en opskrift af kirsten huttemeier, en bananmousse med chokolade stykker i. jeg håber i har den eller ved hvor jeg kan finde den. på forhånd TAK Bemærkninger :
Svar til Alma Nielsen : Hej Alma
Vi har en opskrift på bananmousse, men jeg tror nu ikke det er hyttemeiers, men mon ikke du kan bruge den alligevel?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-21 Spørgsmål fra : Dorrit Kaas Spørgsmål : ovnbagte saltkartofler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Har fået dem til en fest, hvor maden blev leveret fra Kokken og Jomfruen
Svar til Dorrit Kaas : Hej Dorrit
Vi har for nyligt afprøvet en opskrift hvortil der blev serveret saltbagte kartofler.
Denne opskrift vil jeg sende et link til her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-19 Spørgsmål fra : maibrit klenø Spørgsmål : Glutenfrie frikadeller I opskriften indgår bl.a : Jeg ønsker mig en opskrift på glutenfrie frikadeller. Bemærkninger :
Svar til maibrit klenø : Hej Maibritt
Du kan bruge en almindelig opskrift på frikadeller hvor der bruges hvedemel.
Hvedemelet skifter du så ud med en glutenfri mel, det kunne være en af Finax melblandinger eller Jyttemel.
Se frikadelleopskrift her
Du skal passe på med oksebouillon, den kan vist også indeholde gluten, brug evt. mælk i stedet.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-18 Spørgsmål fra : Karsten Petersen Spørgsmål : gravad skinke I opskriften indgår bl.a : et skinkeinderlår lægges i olie el. lign. og sukker og trækker evt. med dild.man kan også bruge noget "krømmel" der er grønt og rødt at komme ved eller ovenpå.en udførlig opskrift ønskes om muligt. Bemærkninger :
Svar til Karsten Petersen : Hej Karsten
Jeg tror ikke at du kan gravad en hel skinke, andet end at den skal ligge så længe at jeg ikke turde spise den.
Generelt skal du være meget sikker på hvor kødet kommer fra da det jo ikke skal opvarmes.
Jeg tænker på salmonella.
Du kan måske skære skinken i meget tynde skiver, sóm du så ligger på et fad, drysser salt og sukker over.
Krymlen kunne være tørret dildspidser, og det røde kunne være knust rosenpeber.
En færdigafprøvet opskrift er det jo ikke helt, men jeg håber du kan bruge det.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-15 Spørgsmål fra : Torben Østergård Spørgsmål : Jeg søger forskellige opskrifter mad fx supper hvortil man anvender en blender I opskriften indgår bl.a : Jeg søger forskellige opskrifter mad fx supper hvortil man anvender en blender til at forberede maden og gerne sund mad. Jeg har ikke selv kunnet finde disse blenderopskrifter
Venlig hilsen
Torben Østergård Bemærkninger :
Svar til Torben Østergård : Hej Torben
Der er jo en del supper som blendes, men de er ikke listet under tilberedningsmetoder som blender, under blender er det mest smooties og milkshake.
Under retten supper er der et punkt med Creme suppe som du måske kan bruge, men ud over cremesupper er der også supper under de øvrige supper som blendes, men desværre ingen lette løsninger på at finde netop de frem som blendes.
Se suppeopskrifter her
Men ud over smooties, milkshake og supper kan jeg ikke lige komme på anden mad hvortil der bruges blender.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-15 Spørgsmål fra : Dorte Secher Spørgsmål : Toscansk Vildsvinekølle I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Ved, opskriften engang har kunne skaffes hos Føtex,
Svar til Dorte Secher : Hej Dorte
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Toskansk vildsvinekølle.
Beklager meget
Per
2010-05-14 Spørgsmål fra : Willy Georg Jensen Spørgsmål : hjemmebagte boller til kaffen. I opskriften indgår bl.a : ganske almindeligt hvedemel. Bemærkninger : skal blive så gode at de slår mit barnebarns boller-og det bliver ikke nemt.
Svar til Willy Georg Jensen : Hej Willy
Jeg forstår ikke spørgsmålet, his dit barnebarns boller er så gode så er det vel den opskrift du skal følge.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-13 Spørgsmål fra : Jens Gordon Spørgsmål : frisk mosserella I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Jens Gordon : Hej Jens
Du skriver ikke hvad du vil vide, om det er opskrifter med mozzarella, eller om det er en opskrift på hjemmelavet mozzarella, eller andet?
Jeg sender dig en opskrift med mozzarella som jeg håber du kan bruge, ellers prøv at gå ind under menupunktet opskrifter og brug funktionen tøm køleskabet til at søge på mozzarella.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-13 Spørgsmål fra : Susanne Arent Spørgsmål : Polancebrød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Opskriften findes på side 39 i Bag selv værdigt brød.
Jeg kan desværre ikke få fat på den opskrift.
Det er et langtids hævet brød
Svar til Susanne Arent : Hej Susanne
Har du prøvet på bibloteket??
Vi kan desværre ikke hjælpe.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-13 Spørgsmål fra : Joan Lauritsen Spørgsmål : lagkage med brune aflange marengs kaldet rutebiler I opskriften indgår bl.a : knuste "rutebiler" blandet med piskefløde, lagt mellem lyse lagkagebunde Bemærkninger :
Svar til Joan Lauritsen : Hej Joan
Det må bestemt være rutebil lagkage som du tænker på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-12 Spørgsmål fra : Fru Sørensen Spørgsmål : en slags halva eller Semolina pudding I opskriften indgår bl.a : mannagryn, sukker, mælk, fedtstof m.m.
(dog ingen nødder eller rosiner) Bemærkninger : Der findes jo mange forskellige opskrifter på "halva" / "Semolina pudding" både tyrkiske, indiske og græske. Den specifikke opskrift, som jeg leder efter har en konfekt-agtig konsistens og laves uden nødder og rosiner. Ingredienserne skal så vidt jeg husker koges sammen i en gryde og derefter hældes i en lille bradepande, der stilles i fryseren. Når massen er afkølet og fast, skæres den i "ruder".
Svar til Fru Sørensen : Hej Fru Sørensen
Jeg kender slet ikke Halva, så det kan jeg ikke hjælpe dig med.
Beklager meget
Per
2010-05-12 Spørgsmål fra : Nancy S, Kristensen Spørgsmål : Ærtesalat med bacon I opskriften indgår bl.a : Vi har fornylig fået en ærtesalat med bacon som var rigtig god, vi ved ikke om der var en dressing på, eller det kun var ærter og bacon? Desuden fik vi nogle tomater med den franske grønsagsret med aubergine tomater m.v. kan der findes opskrift på de to ting.
Venlig hilsen Nancy Bemærkninger :
Svar til Nancy S, Kristensen : Hej Nancy
Ærtesalaten kan vi desværre ikke hjælpe med.
Men den Franske grønsagsret må næsten være Ratatouille.
Se Ratatouilleopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-11 Spørgsmål fra : Anita Bruus Spørgsmål : Gammeldags opskrift på en dressing som min mor altid brugte I opskriften indgår bl.a : Gammeldags opskrift på en dressing som min mor altid brugte, her om foråret til kylling med nye kartofler. Dressingen består af piskefløde og eddike tror jeg nok. Bemærkninger :
Svar til Anita Bruus : Hej Anita
Det er vist den dressing som går under navnet mormordressing.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-11 Spørgsmål fra : kent pedersen Spørgsmål : rensdyrmørbrad I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til kent pedersen : Hej Kent
Vi har desværre ingen opskrifter på rensdyrmørbrad.
Men vi har nogle opskrifter med kronhjortemørbrad som jeg mener du kan bruge, blot med rensdyrmørbrad i stedet for krondyr.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-10 Spørgsmål fra : kirsten Spørgsmål : honning ristet muslie I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til kirsten : Hej Kirsten
Hermed en opskrift på honningristet mysli.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-10 Spørgsmål fra : Vibeke Slotsgren Spørgsmål : Granitertet Muslinger I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Vibeke Slotsgren : Hej Vibeke
Hermed en opskrift på gratineret hummer og muslinger som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-10 Spørgsmål fra : Lisbeth Seitzberg Spørgsmål : festkage til mange I opskriften indgår bl.a : gode hjemmebagte kagebunde lagt sammen med hindbær. Bundene trækker i køleskabet natten over dryppet med eau de vie.Kagen overtrækkes med marcipan. Bemærkninger : Jeg lavede den for 18 år siden og fandt opskriften i et blad.
Kagen var ca 40 x 30 cm og i bladet vist som en gave - dvs et silkebånd og sløjfe omkring.
Svar til Lisbeth Seitzberg : Hej Lisbeth
Det er ikke en opskrift som vi kender, men det kunne være lagkagebund bagt i bradepander.
Om hindbærene så er friske hindbær, hindbærsyltetøj eller hindbærmousse ved jeg ikke, men kan du ikke huske det??
Prøv at køb nogle af de almindelige lagkagebunde og en pakke rullet marcipan, og førsøg dig frem.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-10 Spørgsmål fra : may-lis Erichsen Spørgsmål : nordby sandkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : opskrift og historien bag
Svar til may-lis Erichsen : Hej May-Lis
Jeg kender ikke nordbysandkage eller historien bag.
Beklager meget
Per
2010-05-09 Spørgsmål fra : Anne Hansen Spørgsmål : mørbrad i basilikumsovs I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Anne Hansen : Hej Anne
Hermed en opskrift på basillikumsovs.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-08 Spørgsmål fra : Martin Gronvall Spørgsmål : ovnbagte tyrkiske Frikadeller I opskriften indgår bl.a : Hakket oksekoed,forskellige groensager Bemærkninger : Blev lavet til mig i et bageri i Broenby 1996,med laekre groensager og var pikant af hvidloeg og andet men jeg ville oenske at jeg havde den opskrift saa jeg kunne lave det til andre fordi de smagte dejligt og jeg taenker paa dem hver gang jeg skal lave frikadeller
Svar til Martin Gronvall : Hej Martin
Jeg undre mig lidt over at du skulle have fået frikadeller i et bageri??
Tyrkiske frikadeller heder køfte, og vi har en opskrift som godt nok skal på panden, men jeg mener ikke der skulle være noget i vejen for at du tilberedte dem i ovnen.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-08 Spørgsmål fra : Hanne Petersen Spørgsmål : Boller til sukkersyge I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Hanne Petersen : Hej Hanne
Når du leder efter opskrifter til sukkersyge så er der lidt forskellige søgemuligheder da opskrifterne kan hede noget med UDEN SUKKER, DIABETES eller DIABETIKER.
Jeg har søgt på boller og dia, og her får jeg lidt opskrifter frem som jeg håber du vil kunne bruge.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-07 Spørgsmål fra : malene Spørgsmål : Brødymer I opskriften indgår bl.a : ymer, chokolade stykker, vanilie, rugbrød. Bemærkninger : Det er en flydende kold dessert
Svar til malene : Hej Marlene
Vi kender kun ymer og ymerdrys.
Ymerdrys er revet rugbrød med lidt sukker i, men måske du kan blande lidt vanille i ymeren og chokolade i ymerdrysset, og så prøve dig frem med hvor meget du synes der skal i.
Med venlig hilsen
Per
2010-05-06 Spørgsmål fra : Ulla Jacobsen Spørgsmål : Romfromage med nødder og chokolade I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Ulla Jacobsen : Hej Ulla
Vi har lige afprøvet en opskrift på romfromage, godt nok uden nødder og chokolade, men det kan du jo tilsætte efter behag.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-06 Spørgsmål fra : karsten bo andersen Spørgsmål : kraksild I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til karsten bo andersen : Hej Karsten
Måske du tænker på krakka-sild ??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-06 Spørgsmål fra : Birgit Andersen Spørgsmål : Kylling roulade med rød pasta I opskriften indgår bl.a : Retten blev serveret kold hvor der var kylling imidten og noget mousse ligne udenom der blev serveret et ½ let stegt rødløg, salat og lidt rød dressing. Bemærkninger :
Svar til Birgit Andersen : Hej Birgit
Vi har en opskrift som kunne minde om det du søger, så den vil jeg sende et link til her.
Opskriften her er godt nok med kyllingen udenom og moussen i midten, men du kan jo forsøge dig med at smøre moussen på et stykke smurt stanniol, og så lægger kyllingen herpå, men jeg er bange for at det ikke er lige til at få kyllingen til at ligge nøjagtigt i midten.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-05 Spørgsmål fra : Lizzi Lindberg Spørgsmål : Fala--- ensaladilla? I opskriften indgår bl.a : Kartofler kogte
kkogte æg
grøntsager
løg
hvidløg
mayonaice
peberfrugter
salt hvid peber Bemærkninger : En spansk opskrift,
Fala--- ensaladilla?
Svar til Lizzi Lindberg : Hej Lizzi
Minspanske ordbog siget at ensaladilla betyder kartoffelsalat med mayonaise ofte tilsat, tun, skinke eller lignende.
Jeg har fundet en opskrift frem som godt nok er uden mål, men jeg håber du tør gå i gang med den trods alt.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-05 Spørgsmål fra : inge-greta mathiasen Spørgsmål : vandbakkelser I opskriften indgår bl.a : indholdet i vandbakkelserne skal være uden sukker, samtidig må de gerne være lidt fedtfattige Bemærkninger :
Svar til inge-greta mathiasen : Hej Inge
Vandbakkelser laves med salt hvis de er til forret med fyld af rejeslat eller lignende.
Eller med sukker hvis det er til dessertkage med creme eller flødeskum til fyld.
Men det er ikke meget sukker der bruges.
Fedtstoffet er en af hovedingredienserne så det mener jeg ikke du kan undvære.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-04 Spørgsmål fra : sonja størup Spørgsmål : kæbe fra en ko I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hvad kan man bruge den til
Svar til sonja størup : Hej Sonja
Jeg har fundet frem til en opskrift på braiseret oksekæbe som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2010-05-04 Spørgsmål fra : else jensen Spørgsmål : dronningkage frasin 50årsføds. I opskriften indgår bl.a : rabbar fløde hvide lagkagebund Bemærkninger :
Svar til else jensen : Hej Else
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på dronningekage.
Beklager meget
Per
2010-05-03 Spørgsmål fra : lykke jameson Spørgsmål : tykm lk I opskriften indgår bl.a : Det er m lk man s tter hen i skaale natten over. Det er saa tykt n ste dag og man kan spise det med brunt sukker. Bemærkninger : Er der soedmaelk? Jeg kan ikke huske om man kommer noget i sammen med maelken.
Svar til lykke jameson : Hej Lykke
Min mor stillede en tallerken med blandet soedmaelk og kaernemaelk på bordet, fra aften til morgen, så var det lige til at spise, som tykmaelk om morgenen.
Bon apetit.
Med venlig hilsen
Lizzi
|