|
Spørgsmål efter opskrift
2007-05-31 Spørgsmål fra : Margit Stuckler Spørgsmål : Hjemmelavet creme fraiche I opskriften indgår bl.a : Hvordan laver man creme fraiche? Jeg er bosiddende i USA og kan ikke koebe creme fraiche her i Texas. Det ville vaere en stor hjaelp for mig. Mange tak.
Margit Stuckler Bemærkninger :
Svar til Margit Stuckler : Hej Margit
Creme fraiche kaldes også nogle gange for sur fløde, og jeg vil tro at de forskellige surmælksprodukter bliver fremstille på nogenlunde samme måde, så det kun er fedtprocenten som er anderledes, hvis du kan købe ymer, yoghurt eller tykmælk så vil de som regel også kunne bruges.
Jeg har en opskrift på fremstilling af tykmælk her, og så kan du jo vælge at bruge piskefløde, eller halvt af hvert for at få fedtprocenten lidt højere op en ren mælk.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-31 Spørgsmål fra : Birthe Birk Spørgsmål : bryllypskageopsats I opskriften indgår bl.a : Kan I hjælpe mig med at oplyse hvor jeg kan købe en bryllupskageopsats.
mvh.
Birthe Birk Bemærkninger :
Svar til Birthe Birk : Hej Birthe
Når det er sådan lidt mere specielle ting, så plejer jeg selv at handle ved HW. Larsen, og jeg har også fundet nogle opsatser hose dem som du måske kan bruge.
Se kageopsatser her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-30 Spørgsmål fra : Henrik Borup Spørgsmål : solens mad I opskriften indgår bl.a : I retten indgår bl.a. artiskok, bladselleri, fl. tomater samt sur-søde stegte løg. Bemærkninger : Har set retten blive lavet i et af DR´s programmer- mener det hed " solens mad" fik dog ikke noteret mig opskriften - håber I kan hjælpe. p.f. t
Henrik Borup
Svar til Henrik Borup : Hej Henrik
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift, måske du kunne prøve at spørge hos DR.
Med venlig hilsen
Per
2007-05-30 Spørgsmål fra : Enid Borup Spørgsmål : Kalveglace I opskriften indgår bl.a : Det skulle være en sauce til fks.kalve eller oksekød Bemærkninger :
Svar til Enid Borup : Hej Enid
Jeg har fået kokken til at skrive en opskrift ned til dig her som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-30 Spørgsmål fra : camilla Spørgsmål : chrunch I opskriften indgår bl.a : havre, sukker, honning og noget andet som jeg ikke ved. Bemærkninger : det er det man rister på en pande i noget sukker. som bliver drysset over koldskål. Jeg har købt noget i brugsen men det koster bare kassen, det hedder chrunch
Svar til camilla : Hej Camilla
Det lyder som en gang ristede havregryn, så det vil jeg sende dig en opskrift på her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-29 Spørgsmål fra : Yvonne Thygesen Spørgsmål : vitello tunnado I opskriften indgår bl.a : kogt kalvekød med tunsauce
Italirnsk ret Bemærkninger :
Svar til Yvonne Thygesen : Hej Yvonne
Jeg fundet frem til en opskrift Vitello Tonnato som jeg tror er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-29 Spørgsmål fra : Hanne Jacobsen Spørgsmål : banoffie pie I opskriften indgår bl.a : digestive kiks
bananer
condenseret mælk Bemærkninger : kage
Svar til Hanne Jacobsen : Hej Hanne
Jeg har fundet frem til en opskrift på engelsk som jeg har oversat til dansk, målene var ikke noget problem i denne opskrift så de skulle passe.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-28 Spørgsmål fra : gitte haulrich laursen Spørgsmål : shmuttis I opskriften indgår bl.a : en drik med frosen eller friske bær og ymmer der blendes sammen Bemærkninger :
Svar til gitte haulrich laursen : Hej Gitte
(smoothies)
1 pose frosne jordbær (300 g)- friske giver dog bedre smag
ca. 3 dl. mælk
ca. 400-500 g vaniljeis
5-6 isterninger
Det hele blendes sammen og severes i høje glas med sugerør
Med venlig hilsen
Hanne
2007-05-28 Spørgsmål fra : Anita Jørgensen Spørgsmål : walesstang I opskriften indgår bl.a : butterdej vandbaggelse fløde Bemærkninger : jeg leder efter en opskrift hvor man bruger butter dej, og sprøjter vand baggelse dej på i striber. Det er sådan de er hvis man køber hos en bager, men mini mislykkedes . træls, da jeg ellers er en habil bagekone,hjælp
Svar til Anita Jørgensen : Hej Anita
Jeg har ikke selv den store erfaring med vandbakkelsesdej, men det er vigtigt at du ikke åbner ovnen de første 10 minutter.
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-26 Spørgsmål fra : Pia L. Brix-Thomsen Spørgsmål : Madtærte uden gluten I opskriften indgår bl.a : Fedtfattig madtærte med kød og grønsager søges Bemærkninger :
Svar til Pia L. Brix-Thomsen : Hej Pia
Vi har lavet forskellige kategorier med fødevareallergier som du finder ved at vælge menupunktet opskrifter og her vælge fødevareallergi.
Se kategorien for glutenallergi her
Jeg har lavet en søgning efter tærter og selvom en del opskrifter er desserter så ser det ud til at en del er madtærter, og du kan jo prøve at søge generelt efter tærter og så skifte bunden ud med en glutenfri.
Se glutenfrie tærteopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-25 Spørgsmål fra : lennart jensen Spørgsmål : fedtfattig medisterpølse I opskriften indgår bl.a : hakket svinekød 3-7% Bemærkninger : hej derude
jeg er en ung mand der lige har fået anskaffet en kødhakker med pølse horn til. og nu kunne jeg godt tænke mig at lave min egen medisterpølse så mager så muligt
er der en der har en god opskrift på sådan en
det skal helst være svinekød 3-7% og så ved jeg ikke hvad mere der skal i... håber der en der kan hjælpe mig
Svar til lennart jensen : Hej Lennart
Vi har en lille kategori med forskellige slags hjemmelavede pølser, og jeg vil tro at du kan finde noget her som du kan bruge, jeg syntes altid det er en god ide at følge opskriften den første gang, men herefter kan du jo eksperimentere med opskriften hvis den skal være fedtfattigere eller der skal nogle andre krydderier i.
Se pølseopskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-25 Spørgsmål fra : stella andersen Spørgsmål : Haresteg I opskriften indgår bl.a : HARESTEG Bemærkninger : mener at kunne huske, fra min barndom, at en hare skal ligge i kernemælk!!!! eller er jeg gal på den. mvh stella.
Svar til stella andersen : Hej Stella
Jeg kan ikke sige med sikkerhed om haren altid skal ligge i kærnemælk, jeg har været inde og kigge på flere forskellige opskrifter på hare og her lægges de ikke i kærnemælk.
Med venlig hilsen
Per
2007-05-24 Spørgsmål fra : Flemming Frederiksen Spørgsmål : svalerede suppe I opskriften indgår bl.a : svalereder Bemærkninger : Jeg har et hus på lolland og vi talte mad i stalden var der svaler
så sagde jeg man kan få svalerede suppe jeg blev rent til grin skide københavner os skal du ikke tage pis på det gælder en omgang øøøøl PFT Flemming Frederiksen.
Svar til Flemming Frederiksen : Hej Flemming
Jeg har ikke selv smagt svalerede suppe, men jeg har fundet en opskrift frem her, men men, det som jeg har kunnet finde frem til er at det er nogle specielle asiatiske svaler som bygger deres reder af spyt, og således ikke almindelige danske svalereder.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-24 Spørgsmål fra : Frija Spørgsmål : skipperlapsovs I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hvordan laver man skipperlapskovs?
Mvh Frija
Svar til Frija : Hej Frija
Jeg har fundet en opskrift frem på skipper labskovs som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-23 Spørgsmål fra : Ellen Kure Spørgsmål : rabarber I opskriften indgår bl.a : Rababer skåret i tynde skiver,med sukker, vanilie, og måske ingefær? Brugt som tilbehør til en nøddebund med is. Bemærkninger : Det smagte skønt. Måske kan de konserveres og gemmes?
Svar til Ellen Kure : Hej Ellen
Det lyder nærmest som en gang rabarberkompot, jeg har en opskrift her som jeg vil sende til dig, der er ikke vanille og ingefær i denne opskrift, men det kan du jo tilsætte, tilsætter du lidt atamon og gemmer kompotten på glas kan den holde sig i nogen tid i køleskabet.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-23 Spørgsmål fra : jytte jensen Spørgsmål : Basilikumtapanade/cremetapanade I opskriften indgår bl.a : basilikm og ???? Bemærkninger : I en af jeres opskrifter står der basilikumtapanade og cremetapanade. Men opskriften på det findes ingen steder
Det er "Asparges og pasta" jeg fandt det.
Svar til jytte jensen : Hej Jytte
Jeg har fundet en opskrift på tapenade her, jeg har også tilføjet den som kommentar til opskriften.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-23 Spørgsmål fra : Ingrid Kjær Larsen Spørgsmål : giftkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : en grøn kage, ved navn giftkage.
Svar til Ingrid Kjær Larsen : Hej Ingrid
Jeg har fundet en opskrift frem på giftkagen her som vi har afprøvet og fået lavet billeder til, håber den smager dig.
Se giftkageopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-23 Spørgsmål fra : Lena Pramvig Spørgsmål : brød bagt af nøddemel I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hvor kan jeg købe nøddemel i større mængder ??
Svar til Lena Pramvig : Hej Lena
Nøddemel er bare nødder du kører i enten blender eller i en specil mandel kværn. Det er lidt som en persillehakker, bare at den står på bored. du kan fryse det du evt har tilovers, eller hvis du vil have det nemmereen anden dag
Med venlig hilsen
Anita
2007-05-21 Spørgsmål fra : Helle Spørgsmål : ice blended coffie I opskriften indgår bl.a : guld barre, kaffe og flere ting Bemærkninger : det kan fåes på barasso i kvickly
Svar til Helle : Hej Helle
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på ice blended coffe.
Beklager meget
Per
2007-05-20 Spørgsmål fra : laila rasmussen Spørgsmål : 200 pandekager I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg står og skal bage 200 pandekager så ville jeg hører om hvor meget man skal bruge af det forskellige skal bruge dem til pinse. hilsen laila
Svar til laila rasmussen : Hej Laila
Der er nogle af vore opskrifter der er angivet antal af personer på, men ikke rigtig med antallet af pandekager, det kommer jo også noget an på hvor tykke man bager pandekagerne.
Jeg ville nok lave en prøvebagning og se hvor mange der blev til i opskriften.
Se pandekageopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-20 Spørgsmål fra : Jannie Ottosen Spørgsmål : hjortemedaljon I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg vil blot høre om det er umuligt at finde en opskrift på hjortemedaljoner. Jeg trænger til noget inspiration, frem for at tilberede dem som jeg plejer.
Men ellers tak for en god hjemmeside som jeg ofte tyer til når jeg mangler inspiration.
Svar til Jannie Ottosen : Hej Jannie
Jeg har prøvet at søge på tøm køleskabet efter medaljon, og der kommer en del forskellige opskrifter frem, ikke alle på hjorte, men mon ikke at der er en eller flere som du kunne bruge.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-20 Spørgsmål fra : Peter Schultz Spørgsmål : honningglaceret skinke på weber grill I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Peter Schultz : Hej Peter
Jeg kan give dig et alternativ,- som du kan bruge,- jeg har selv prøvet at grille 1 hamburgryg,- og den var fantastisk,- måske du kan bruge samme fremgangsmåde.
Skinnet fjernes på Hamburgryggen,-
den lægges på kuglegrillen på den indirekte hvor kullene er ude i hver side,- og 1 bakke i midten til at opsamle væden.
Den skal have 45 minutter hvorefter den pensles i ketjup,- så skal den have 10 minutter mere,-husk låg på. Den smager himmelsk.
Med venlig hilsen
Jytte
2007-05-19 Spørgsmål fra : susanne lykke Spørgsmål : ellens marinerede kartofler I opskriften indgår bl.a : sukker, kogt vand, eddike, olie, timian, persille, løg, hvidløg, kartofler Bemærkninger :
Svar til susanne lykke : Hej Susan
Jeg har fundet en opskrift frem som jeg tror og håber er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-17 Spørgsmål fra : inger leer Spørgsmål : Peters citronkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Camilla Plum har engang givet opskrift på denne kage i Lørdagsliv i Politiken
Svar til inger leer : Hej Inger
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på peters citronkage.
Beklager meget
Per
2007-05-16 Spørgsmål fra : wenche solberg Spørgsmål : ostekake med is I opskriften indgår bl.a : is og bjørnebærsaus eller bojsenbærsaus Bemærkninger :
Svar til wenche solberg : Hej Wenche
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på ostekage med is.
Beklager meget
Per
2007-05-15 Spørgsmål fra : tina olsen Spørgsmål : garbokager I opskriften indgår bl.a : hindbær mandelflager måske en linse ell mørdej Bemærkninger : kan købes hos bager from
Svar til tina olsen : Hej Tina
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på garbokager.
Beklager meget
Per
2007-05-15 Spørgsmål fra : margrete møller sørensen Spørgsmål : persillesuppe I opskriften indgår bl.a : persille Bemærkninger : Denne dejlige suppe fik jeg serveret på Le Bech i Bording ved Herning. Nu vil jeg gerne selv servere den, men kan ikke finde en opskrift.
Svar til margrete møller sørensen : Hej Margrete
Der er flere opskrifter på persillesuppe i kogebogen, men om der er en af dem som svare helt til det som du har fået serveret ved jeg jo ikke, men du kan jo prøve at kigge på dem.
Se persillesuppeopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-13 Spørgsmål fra : jonna holtegaard Spørgsmål : argentinsk biksemad I opskriften indgår bl.a : har ingen anelse Bemærkninger : gerne hurtigt svar da jeg skal bruge opskriften på torsdag
Svar til jonna holtegaard : Hej Jonna
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Argentinsk biksemad.
Beklager meget
Per
2007-05-13 Spørgsmål fra : Tine rolf Pedersen Spørgsmål : Komtessekage I opskriften indgår bl.a : To nøddekager som der ilægges en
nougacream imellem, kagerne dyppes derefter halt i chokolade! Bemærkninger :
Svar til Tine rolf Pedersen : Hej Tine
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på komtessekager.
Beklager meget
Per
2007-05-13 Spørgsmål fra : connie Spørgsmål : gifler med kød ?????? I opskriften indgår bl.a : gærdej, hakket kød (mener det er svinekød) peberfrugter, fløde. jeg kan ikke huske mere, desværre! Bemærkninger : De laves ligesom pølsegifler, men med hakket kød, hakket peberfrugter osv, som svitses i gryde og jævnes med fløde. afkøles og lægges på gærdejs trekanter og rulles til gifler, bages.Kan fryses. Er helt vildt gode til madpakken og skovturen. håber virkelig i kan hjælpe mig, jeg er så ked af at have mistet opskriften. på forhånd tak.
Svar til connie : Hej Connie
Det som du beskriver lyder lidt som empanadas eller pirogger, her rulles dejen dog ud i små cirkler som fyldet lægges på og lukkes så du får en halvmåne.
Det er ikke helt som du har beskrevet, men måske du alligevel kan bruge opskrifterne på dej og fyld, og så blot tilberede dem som gifler.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-12 Spørgsmål fra : Pia Nielsen Spørgsmål : Helstegt pattegris I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Kan I hjælpe mig med hvor meget vi skal beregne, vi bliver ca 65 voksne og 25 børn til fest, og vi har en gris på 80 kg, er det nok ? der bliver også pølser til dem der vil have det. Med venlig hilsen Pia Nielsen.
Svar til Pia Nielsen : Hej Pia
Jeg må beklage, men jeg ved ikke hvor meget gris man beregner pr person, det er jo ikke kun kød på sådan en helstegt gris, jeg vil mene at 80 kg. er lige i overkanten til at man stadig kan kalde den for pattegris.
Jeg syntes du skulle prøve at høre en slagter om han kan hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Per
2007-05-11 Spørgsmål fra : susanne mogensen Spørgsmål : gedde grillet I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : har fanget en gedde og har lyst til at få den på grillen
Svar til susanne mogensen : Hej Susanne
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på grillet gedde, faktisk har jeg læst at gedde er for tør til at egne sig på grillen.
Med venlig hilsen
Per
2007-05-11 Spørgsmål fra : Sander Hansen Spørgsmål : pølse i stærk karrysovs I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : i tyskland har jeg i en snell imbis engang for mange år siden fåetdisse fantadtiske pølser, som lå og svømmede i en bradepande fyldt med suppe med karry af en art.
Svar til Sander Hansen : Hej Sander
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på pølse i stærk karrysovs.
Beklager meget
Per
2007-05-11 Spørgsmål fra : Henrik Borup Spørgsmål : oksekød á la Shanghai I opskriften indgår bl.a : Oksekød kogt i en utrolig aromatisk sauce Bemærkninger : Har fået retten på kinesisk restaurant i islev slotsherrensvej
Svar til Henrik Borup : Hej Henrik
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på oksekød ala shanghai.
Beklager meget
Per
2007-05-10 Spørgsmål fra : Jonna Nørgaard Spørgsmål : Tomat-jordbær-salat I opskriften indgår bl.a : Tomater, jordbær, oliven og fetaost Bemærkninger : Kære Alletiders Kogebog!
Først skal nævnes at jeg er stor-forbruger af Jeres opskrifter, og får hver uge tilsendt ugemadplanen, som jeg bruger med stor fornøjelse.
Forleden hørte jeg om en salat, som skulle indeholde tomater, jordbær, fetaost og oliven, som lyder meget spændende,
så jeg håber at I kan hjælpe mig - samt en dressing der passer til.
På forhånd tak
Med venlig hilsen
Jonna Nørgaard
Svar til Jonna Nørgaard : Hej Jonna
Jeg har fundet en opskrift frem her, den indeholder godt nok ikke feta og oliven som du beskriver, men måske du kan bygge videre på opskriften?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-09 Spørgsmål fra : Gitte Jespersen Spørgsmål : kæbesnitter I opskriften indgår bl.a : kæbesnitter gerne tilberedt med øl Bemærkninger :
Svar til Gitte Jespersen : Hej Gitte
Vi har desværre ingen opskrifter på kæbesnitter.
Beklager meget
Per
2007-05-08 Spørgsmål fra : Rikke Spørgsmål : humus I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har prøvet at lave traditionel humus, men det blev ikke så godt. Nu har jeg smagt en humus der var orange og helt fantastisk! Den var cremet, og smagte helt anderledes end den almindelige. Har i bud på hvor farven kommer fra, og om der evt er nogle utraditionelle opskrifter på humus?
Hilsen Rikke
Svar til Rikke : Hej Rikke
Jeg må jo tilstå at jeg ikke har den store erfaring med humus, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig så meget videre.
Jeg mener da at humus skal være cremet, og farven kunne være paprika?
Jeg vil sende dig en opskrift her, måske det er noget for dig?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-08 Spørgsmål fra : Berit Stjernberg Spørgsmål : kage på spid I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : kagen er afbildet i bogen: Til bords med Toulouse-Loutrec, desværre uden opskriften
Svar til Berit Stjernberg : Hej Berit
Jeg kender ikke selv bogen, og der er desværre heller ikke andre brugere som har kunnet hjælpe.
Beklager meget
Per
2007-05-08 Spørgsmål fra : holm nielsen Spørgsmål : brød med bl.a. hirse I opskriften indgår bl.a : hirse
grahamsmel
kærnemælk
gær
Bemærkninger :
Svar til holm nielsen : Hej Holm
Jeg har fundet et brød frem som indeholder alle de nævnte ingredienser, måske det er det du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-07 Spørgsmål fra : Torben Olsen Spørgsmål : Russersnitter I opskriften indgår bl.a : mørdej m/kokos og kakao
hindbærsyltetøj Bemærkninger : Det er en afskåret kagesnitte
evt. bagt i bradepande
Svar til Torben Olsen : Hej Torben
Det er da godt at du selv kan finde frem til opskriften når nu det ikke lykkedes for os, og ekstra dejligt at du sender opskriften ind også.
Der er dog lige et par ting som jeg er lidt i tvivl om vedr. opskriften som jeg håber du kan opklare.
Først er der dejen, den går jeg ud fra skal rulles ud?, men når den så er smurt med hindbærsyltetøj, er det hele dejen der smøres og skal den ikke lægges sammen som almindelige snitter??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-06 Spørgsmål fra : bente jakobsen Spørgsmål : løgmarmeladeløg I opskriften indgår bl.a : løg,lidt rødvin+grenadine men hvordan Bemærkninger : spiste det d. maj,til kødret, smagte bare uhm.
Svar til bente jakobsen : Hej Bente
Grenadine mener jeg er noget frugtsirup og det er der ingen af opskrifterne der bruger, men i stedet bruges der honning eller sukker så mon ikke det giver næsten det samme, ellers må du prøve med grenadine i stedet for sødestoffet i opskriften.
Se løgmarmeladeopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-04 Spørgsmål fra : Joan Henckel Spørgsmål : oksemørbrad pandestegt???? I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hej og goddag kan i hjælpe mig med en opskrift på pandestegt oksemørbrad,hvis det findes .mvh
joan henckel
Svar til Joan Henckel : Hej Joan
At pandestege en oksemørbrad vil tage ret lang tid da du kun kan varme den på den ene side af gangen, det kan gøres lidt hurtigere hvis du vælger en saurtepande eller gryde med låget på, men at stege i ovnen er at foretrække.
Jeg ved ikke hvorfor du ønsker at stege på pande, om det er fordi at du ikke har nogen ovn??.
I stedet for at helstege på pande så ville jeg vælge at stege oksemørbraden som bøffer.
Med venlig hilsen
Per
2007-05-02 Spørgsmål fra : Birthe Hansen Spørgsmål : Lyserøde snitter I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Bager Chick i Hørve bagte disse vidunderlige snitter med rød glasur på.Bageren eksisterer ikke mere, det er mange år siden han lukkede, men snitterne kan jeg ikke glemme.
Svar til Birthe Hansen : Hej Birthe
Glasuren er formentlig blot en glasur af vand, flormelis og rød frugtfarve, men så er der jo fyldet som du ikke beskriver.
Jeg sender dig en opskrift på hindbærsnitter da vi har fået taget billeder til disse, og så kan du jo bruge andet fyld og noget frugtfarve i glasuren.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-05-02 Spørgsmål fra : susanne rye Spørgsmål : sammenkogt ret med ris og flutes til I opskriften indgår bl.a : kyllingbryst i tern kokusmælk wokgrøntsager karrypasta Bemærkninger : det hele laves som en sammenkogt ret med ris og flutes til
Svar til susanne rye : Hej Susanne
Jeg har lavet en søgning på kylling, karry og kokos for at se om der var noget der lige sprang i øjnene som den opskrift du søgte, men det er vist bedre at du selv tager et kig på hvilken opskrift som passer bedst på dit ønske.
Se søgningen her
Med venlig hilsen
Per
|