|
Spørgsmål efter opskrift
2005-05-31 Spørgsmål fra : Heidi Sørensen Spørgsmål : sveskemos og sveskesaft I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : det skal bruges til en baby på 6 mdr.
Svar til Heidi Sørensen : Hej Heidi
Der er 2 forskellige opskrifter på sveskemos til babyer i kogebogen, så måske du kan bruge en af disse?
Se sveskemosopskrifter her
Opskriften på sveskesaft er straks lidt være, men da der jo ikke er meget saft i svesker, og da svesker jo egentlig er en blomme så vil jeg jo mene at du kan bruge en opskrift på blommesaft.
Se opskrift på blommesaft her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-31 Spørgsmål fra : Karine Spørgsmål : Enebærgryde I opskriften indgår bl.a : jeg mener at den oprindelige opskrift er med oksekød. Men jeg har fået den serveret - lavet med kaninkød... MUMS.... Bemærkninger :
Svar til Karine : Hej Karine
Jeg har en opskrift her som ganske rigtig er med oksekød, og jeg vil mene at du fint kan bruge kaninkød i stedet hvis det er det du ønsker.
Se opskrift på enebærgryde her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-29 Spørgsmål fra : hugo birger hansen Spørgsmål : soltørrede tomater I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : kan jeg selv lave soltørrede tomater?
Svar til hugo birger hansen : Hej Hugo
Jeg mener ikke det kan lade sig gøre at soltørre tomater her i Danmark, men man kan jo tørre dem i ovnen i stedet.
Nu skriver du jo godt nok Spanien, og hvis det er der du bor så skulle det jo nok kunne lade sig gøre at soltørre tomaterne, ved at gøre som i nedenstående opskrift, blot i solen i stedet for ovn.
Tørrede tomater
Med venlig hilsen
Per
2005-05-29 Spørgsmål fra : Bjarne Hedegaard Hansen Spørgsmål : mad på gas griil I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg er ny bruger af gas griil,
Svar til Bjarne Hedegaard Hansen : Hej Bjarne
Jeg mener ikke der er den store forskel på en gasgrill og så en almindelig åben grill, og til den almindelige grill har vi en del opskrifter som jeg vil sende til dig her.
Se grillopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-27 Spørgsmål fra : Lene Hoffmann Spørgsmål : Indisk pickles I opskriften indgår bl.a : store kapers Bemærkninger : Jeg har flere gange på induske restauranter fået det de kalder en pickle-tray med forskelligt tilbehør bla. grøn yoghurt, sød chutney, hakkede løg og tomater og så det efterspurgte pickles
Svar til Lene Hoffmann : Hej Lene
Det er desværre ikke en opskrift jeg kender, og der er heller ikke nogen opskrift i kogebogen der ligner.
Beklager meget.
Per
2005-05-26 Spørgsmål fra : Annette Bruun Spørgsmål : Vegetarretter fra Malaysia og Indonesien I opskriften indgår bl.a : Jeg er ved at gå over til at blive vegetar af etiske årsager - kun - og vil derfor savne retter, der giver kødsmag. Jeg har for nogel måneder siden på Travel channel set et program om retter fra østen - måske Malaysia/Indonesien, der beskriver mange vegetarretter, der efter sigende skulle smage som de tilsvarende kødretter. Jeg har prøvet at søge på nettet efter opskrifter af denne art men ikke fundet noget. Har I nogen ideer?
På forhånd tak.
Venlig hilsen
Annette Bruun Bemærkninger :
Svar til Annette Bruun : Hej Anette
Jeg har lige været inde og se hvad vi havde af retter fra Malaysia og Indonesien, men det ser ikke ud til at der er vegetarretter i mellem så lige det kan jeg ikke hjælpe med.
Men på kogebogen har vi forsøgt at opdele opskrifterne i mange kategorier, og selvfølgelig også en kategori for vegetarkost, så måske du kan hente inspiration der ?.
Se vegetarkategorien her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-26 Spørgsmål fra : Lene Wenzel Spørgsmål : indbagte friture stegte rejer I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : For mange år siden fik jeg indbagte friture stegte rejer. Dejen som de blev dyppet i lignede en pandekagede af en slags.
Det vil være ALLETIDERS hvis i kan hjælpe familien.
m.v.h.
Lene
Svar til Lene Wenzel : Hej Lene
Den dej du søger er det der heder en Beignetdej, og den vil jeg sende til dig her.
Se beignetopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-25 Spørgsmål fra : Eva Spørgsmål : Opskrifter/anvisninger/tips om røgning I opskriften indgår bl.a : Har fået anskaffet en røgovn, - men mangler anvisninger og opskrifter til røgning.
Gerne mørbrad, filet, ja "sol over Gudhjem" for ikke at glemme ål! Bemærkninger :
Svar til Eva : Hej Eva
Der er en hjemmeside der heder røgeovnens venner som har masser af gode råd og opskrifter som jeg vil foreslå at du besøgte, jeg ved ikke selv nok til rigtig at kunne hjælpe dig.
Besøg røgovnens venner her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-25 Spørgsmål fra : Ingelise Thomsen Spørgsmål : gås I opskriften indgår bl.a : jeg har en gås på ca 6 kg. som jeg vil have på min weber, skal jeg stege den i ovnen først?. Eller i gryde? også skære den ud, også på weber og hvor lang stege tid? skal bruge den på fredag.På forhånd tak Bemærkninger :
Svar til Ingelise Thomsen : Hej Ingelise
Du kan fint stege gåsen helt på din webergrill uden at tilberede eller dele den først.
Desværre har jeg ikke en eksakt opskrift til dig, men jeg vil sende en opskrift på helstegt kalkun og de øvrige opskrifter på webergril som jeg håber du kan bruge til at komponere dig helt egen opskrift.
Helstegt kalkun på webergrill
Se de øvrige opskrifter til kuglegrill her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-25 Spørgsmål fra : Gitte Chren Spørgsmål : Ovnstegte kalkunlår 2½ kilo I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Gitte Chren : Hej Gitte
Jeg tror at det du har, er en kalkunkølle, og det har jeg lidt forskellige opskrifter med som jeg her vil sende til dig.
Se opskrifter med kalkunkølle her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-25 Spørgsmål fra : Kenneth V. Svendsen Spørgsmål : klar kinesisk suppe I opskriften indgår bl.a : Hønsebouillon, hønsekød, majs, evt. asparges. Bemærkninger : Det er en klar, men tykflydende (jævnet suppe). Det jeg søger er egentlig det produkt der er brugt til at jævne suppen med, da maizena/snowflake ikke giver det rigtige, helt gennemsigtige udseende.
Svar til Kenneth V. Svendsen : Hej Kenneth
Det er rigtigt nok Maizena du skal bruge, men maizenamel i stedet for snowflake.
Håber det lykkedes for dig.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-24 Spørgsmål fra : Hanne Trekær Spørgsmål : Sydlandsk kylling I opskriften indgår bl.a : Kyllingfilet, karry ,ananas Bemærkninger : serveres i fad, efter at have været en tur i ovn.
Svar til Hanne Trekær : Hej Hanne
Jeg har en opskrift her som jeg tror er den dy søger, den er godt nok med hele kyllinger, men jeg er sikker på du kan bruge fileter i stedet og så måske justere stegetiden.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-23 Spørgsmål fra : Sonni Neergaard Spørgsmål : Ørredopskrift I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hej jeg mangler en god fiske opskrift på
ørred til 4 personer
den vejer ca 1,4 kg med ben
Svar til Sonni Neergaard : Hej Sonni
Vi har ikke så mange ørredopskrifter, men da ørred og laks er i familie og derfor ret ens kan du jo også vælge en lakseopskrift og så blot bruge ørred i stedet.
Se ørred og lakseopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-21 Spørgsmål fra : Linda Jensen Spørgsmål : Kyllingsalat I opskriften indgår bl.a : Kylling Bemærkninger :
Svar til Linda Jensen : Hej Linda
Der er en del forskellige opskrifter på kyllingesalat i kogebogen, jeg sender dig her linket til dem da du så har mulighed for at vælge den du syntes bedst om.
Se kyllingesalatopskrift'erne her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-20 Spørgsmål fra : Brisejda Spørgsmål : Albansk lammelever I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Brisejda : Hej Brisejda
Det skulle vist være denne opskrift du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-20 Spørgsmål fra : Erik Sandberg Spørgsmål : koteletter i fad i ovnen med ris eller kartofler I opskriften indgår bl.a : Ananas løg æbler champignon karry eller paprika Bemærkninger : Ananas løg æbler champignon karry eller paprika steges i ovnen jeg mener der mangler noget men kan ikke huske hvad det er?
en ret min moder lavede og den skulle serveres med ris eller ovn stegte kartofler bacon men jeg kan huske at hun lagde koteletterne i et ovnfast fad og lag ananaserne ovenpå disse og at der i fadet var løg tomater bacon og noget andet og derpå svitsede hun panden af og lavede en sovs som hun hældte over disse og satte fadet I ovnen i ca. 45 minutter og serverede enten ris eller ovnstegte kartofler til og der var også løg skåret ud i 1/4 fed og det samme med æblerne håber I kan hjælpe mig med denne opskrift
Svar til Erik Sandberg : Hej Erik
Det er ikke en opskrift jeg kender eller som findes i kogebogen, men det lyder jo som om at du allerede har det meste af opskriften, så jeg syntes du skulle prøve dig lidt frem.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-19 Spørgsmål fra : Merete Skov Spørgsmål : Hvad kan man bruge i opskrifter i stedet for sukker og gær I opskriften indgår bl.a : Hvad kan man bruge i stedet for sukker og gær i opskrifter. Bemærkninger : da jeg har swamp i kroppen må jeg ikke få noget med gær og sukker i
håber jeg nogen kan hjælpe mig
venlig hilsen Merete Skov
Svar til Merete Skov : Hej Merete
Jeg går ud fra at det er candida svamp du lider af.
Dertil har vi fået hjælp af Katja Raasø til at beskrive lidt om hvad man skal spise og hvad man skal undgå.
Vi har derpå forsøgt at sortere lidt i opskrifterne således at det er nemmere at finde netop de opskrifter der er gode i forhold til candidasvampen.
Se kategorien for candida her
Med hensyn til sukker, så kan sukker i de fleste opskrifter skiftes ud med sødemiddel.
Med gær er det lidt anderledes, men jeg går ud fra at det mest er brød du tænker på her, og det er faktisk muligt at lave brød uden gær.
Rugbrød uden gær
Brød uden gær
Håber det hjælper dig lidt videre, ellers vil det måske være en ide at få en snak med en diætist.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-19 Spørgsmål fra : Pluto Spørgsmål : Italiensk flødeis I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg ønsker opskrift på rigtig italiensk flødeis som er blød og cremet,(men ikke for blød) eks. chokoladeis, kaffeis, bananis m.fl.
Svar til Pluto : Hej Pluto
Jeg tror at det du søger er en gelato så det vil jeg sende dig lidt forskellige opskrifter på.
Se gelatoopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-18 Spørgsmål fra : marianne nymann Andersen Spørgsmål : kyllinge tærte ikke med stuvning I opskriften indgår bl.a : Lægger kyllingetærte, det skal ikke være som stuvning, skal bruge det som en let frokost. Bemærkninger :
Svar til marianne nymann Andersen : Hej Marianne
Der er en del forskellige opskrifter på kyllingetærte på kogebogen, og der er 2 af disse som ikke bliver lavet som stuvning først.
Jeg sender dig hele listen, så kan du selv vælge, men det er den øverste, den der heder kylling og skinketærte, og den der heder kyllingetærte med broccoli.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-18 Spørgsmål fra : oda s leitisstein Spørgsmål : Karrymarineret kyllingefilet I opskriften indgår bl.a : jeg vil gerne kave karrymarneret kyllingefilet,men jegkan ikke se i opskr, hvor meget karry der skal bruges.M.V.H Oda Bemærkninger :
Svar til oda s leitisstein : Hej Oda
Jeg kan godt se at der mangler karry i ingredienslisten og i selve opskriften, men hvis du tilsætter karryen til marinaden, og så prøver dig frem med mængden, jeg ville mene omkring 4 tsk. skulle kunne gøre det.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-18 Spørgsmål fra : Heidi Spørgsmål : Aiole I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg mangler opskriften på noget dip som er en slags hvidløgsmayonaise som hedder aiole
Svar til Heidi : Hej Heidi
Jeg har et par opskrifter på aioli og en del flere med aioli som tilbehør.
Jeg vil sende dig alle opskrifterne da du så har mulighed for selv at vælge den du syntes bedst om.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-17 Spørgsmål fra : Lonnie Spørgsmål : reform I opskriften indgår bl.a : Har set en surbrødopskrift hvori indgår "reform". Hvad er det ? Bemærkninger : fra Søndagsberlingeren, fra Bo Bech fra Paustian
Svar til Lonnie : Hej Lonnie
Jeg har aldrig stødt på ordet reform i forbindelse med en bageopskrift, så jeg ved desværre ikke hvad reform er.
Beklager meget
Per
Efterfølgene har en bruger sendt denne tekst til os.
Mange læsere har studset over brødopskriften i søndagens M/S. Der var "Reform" i dejen. Det er faktisk hvedemel.
Kære læsere af M/S
Rigtig mange har spurgt, hvad reform er i Bo Bechs brødopskrift i søndags - det er simpelthen kokkeslang for hvedemel. Vi beklager forvirringen.
2005-05-16 Spørgsmål fra : Karin Spørgsmål : Syltede Citroner I opskriften indgår bl.a : Hej. Et lille spørgsmål til en eksisterende opskrift, nemlig syltede citroner. Der står, at citronerne skal skæres over på midten. Mon de skal skæres i skiver, eller skal de bare skæres over een gang?
Venlig hilsen Karin. Bemærkninger :
Svar til Karin : Hej Karin
Jeg forstår det på den måde at de blot skal skæres igennem en gang så du får to halve citroner, men mon ikke der kan bruges skivede citroner også.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-14 Spørgsmål fra : Anni Spørgsmål : Semi-dried tomater I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hvad er semi-dried tomater?
Svar til Anni : Hej Anni
Semidried tomater er soltørrede tomater lagt på glas i olie.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-14 Spørgsmål fra : Peter W. Nielsen Spørgsmål : Helstegt Kalv I opskriften indgår bl.a : Kalv Bemærkninger : Jeg prøver at finde en opskrift på Helstegt Kalv, men kan ikke umiddelbart finde en, er det noget i kan hjælpe med? Jeg har lavet både helstegt lam/svin før, men kunne godt tænke mig at prøve en kalv eller okse.
Svar til Peter W. Nielsen : Hej Peter
Det er desværre ikke en opskrift jeg kan hjælpe dig med.
Beklager meget
Per
2005-05-11 Spørgsmål fra : Annette Hansen Spørgsmål : Studenter reception I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hvad skal jeg servere til en studenter reception de skal jo spise flere steder
Svar til Annette Hansen : Hej Anette
Du tænker på dagen hvor de kører rundt i lastbil og besøger hinanden??
Det vil være en god ide at forældrene lige snakker sammen om hvem der laver hvad, for hvis studenterne skal spise et stører måltid hvert sted så får de nok at se til.
Hvis I aftaler et eller to steder hvor der bliver serveret lidt stører måltid og så ellers de øvrige steder serverer små snaks sandwich frugt eller hvad i nu kan finde på af små ting.
Det lidt støre måltid kunne være pizza (alm. pizza minipizza, pizasnegle eller pizzaboller), lasagne, kartoffelsalat med pølser eller frikadeller, fyldte pandekager eller madtærter/madpie.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-11 Spørgsmål fra : Elmo Spørgsmål : grillstegt pighvar grillet med skindet på I opskriften indgår bl.a : Hel pighvar. Bemærkninger : Søger opskrift på grillstegt pighvar grillet med skindet på i ovn eller på kulgrill. (ikke fileter)
Svar til Elmo : Hej Elmo
Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du kan bruge, også selv om det nok mere er en grov beskrivelse end en egentlig opskrift.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-10 Spørgsmål fra : Lene Grand Spørgsmål : sukkerfri og fedtfattige kager I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : er på fedt og kulhydratfattig diæt
Svar til Lene Grand : Hej Lene
Jeg har en kategori for diabetiker, og herunder er der lidt kageopskrifter uden sukker, jeg ved ikke helt med indholdet af fedt, men diabetikeropskrifter er som regel også fedtfattige.
Se diabetesopskrifter her
Opskrifterne på kager er et stykke nede på listen.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-10 Spørgsmål fra : Kim Christensen Spørgsmål : Broccoli-salat med feta I opskriften indgår bl.a : Broccoli, æble, stegt bacon, rødløg.
Dressing af cream fraise med salt,sukker,sennep.
Pyntet med mange feta.
Bemærkninger :
Svar til Kim Christensen : Hej Kim
Jeg har en opskrift her som indeholder det meste af de ingredienser du nævner.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-10 Spørgsmål fra : Hanne Møller Spørgsmål : Elgroastbeef I opskriften indgår bl.a : ønsker en spændende opskrift på elgroastbeef. Bemærkninger : Elgbøffer og elgroastbeef
Svar til Hanne Møller : Hej Hanne
Det er ikke så mange opskrifter på elg der er i kogebogen, men der er da et par enkelte som du måske kan bruge.
Se de danske elgopskrifter her
Ellers kan du jo prøve at besøge min norske samarbejdspartner, de har en hel del elgopskrifter.
Besøg matoppskrift.no her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-10 Spørgsmål fra : Ulla Petersen Spørgsmål : valleska I opskriften indgår bl.a : søtunge i fad med en sauce
det er en ret vi har fået på Tennerife Bemærkninger :
Svar til Ulla Petersen : Hej Ulla
Det er desværre ikke en opskrift jeg kender, og jeg har heller ikke kunnet finde nogle oplysninger omkring den, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.
Beklager meget
Per
2005-05-09 Spørgsmål fra : Anita Larsen Spørgsmål : Frøsnappere I opskriften indgår bl.a : Marsipan og birkes. Mon om det er en butterdeig???? Bemærkninger : Jeg kjøper disse hver eneste gang jeg er i Århus. De er vridde og er proppfulle med birkes. De er best hos Langenæsbageriet i Århus C. Får også kjøpt de på Bilka. De er smaddergode og jeg skulle ønske jeg hadde oppskriften slik at jeg kunne ha laget dem selv.
Svar til Anita Larsen : Hej Anita
Jeg har desværre ingen opskrift på frøsnapper, men en frøsnapper skulle være meget lig tebirkes som så har fået et vrid.
Se tebirkesopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-09 Spørgsmål fra : Danijela Spørgsmål : Hyldebærsaft I opskriften indgår bl.a : Hyldebær Bemærkninger : Jeg vil gerne selv prøve og lave det men kan ikke rigtig finde ud af hvad der skal i og hvor meget der skal i!
På forhånd tak
Svar til Danijela : Hej Danijela
Der findes flere forskellige opskrifter i kogebogen på hyldebærsaft som jeg vil sende med her, så har du muligheden for selv at vælge den opskrift du syntes bedst om.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-08 Spørgsmål fra : Yvonne Sundgaard Hearne Spørgsmål : hønsesalat I opskriften indgår bl.a : Jeg vil gerne have en god opskrift på forretten "hønsesalat på annanas" men en som ikke bliver tynd og render. Bemærkninger :
Svar til Yvonne Sundgaard Hearne : Hej Yvonne
Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-08 Spørgsmål fra : Susanne Mikkelsen Spørgsmål : Romanoff-kartofler I opskriften indgår bl.a : kogte kartofler, cheddarost, creme fraiche Bemærkninger : kartofler skal koges og moses, retten bages i ovnen.
Svar til Susanne Mikkelsen : Hej Susanne
Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber svarer til dit ønske.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-07 Spørgsmål fra : jette sørensen Spørgsmål : rabarberdessert tærte med marengs I opskriften indgår bl.a : mørdej med rababerkompot og marengs låg Bemærkninger :
Svar til jette sørensen : Hej Jette
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med opskriften fra familie journalen, men jeg har fundet en opskrift frem som minder meget om det som du beskriver.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-06 Spørgsmål fra : agathe vetterlain Spørgsmål : småkage I opskriften indgår bl.a : havregryde og chocolade eller rosin Bemærkninger :
Svar til agathe vetterlain : Hej Agathe
Der findes et hav af småkageopskrifter på kogebogen, måske du kan finde en du syntes om her.
Se småkageopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-06 Spørgsmål fra : Inger Spørgsmål : Okserullepølse I opskriften indgår bl.a : Okseslag Bemærkninger :
Svar til Inger : Hej Inger
Jeg har desværre ikke en opskrift på okserullepølse, men der findes jo flere forskellige opskrifter på rullepølse i kogebogen, og den der heder rullepølse med smag er lavet på kalveslag, og denne tror jeg du kan bruge med okseslag i stedet.
Se rullepølseopskrift'er her
Med venlig hilsen
Per
2005-05-02 Spørgsmål fra : christel Zimmermann Spørgsmål : Snitte?? I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej. Jeg har købt en 1/2 gris færdigskåret og pakket. På en af pakkerne står der "snitte". Det ligner en slags flæskesteg, bare meget mindre. Hvad er en snitte og findes der en opskrift på den? Det er ikke lykkedes mig at finde noget. Venlig hilsen christel Zimmermann
Svar til christel Zimmermann : Hej Christel
Jeg havde ikke hørt om snitte før så jeg måtte selv ud og spørge andre.
Snitte skulle være det man også kalder halssnitte, og det er det nederste af halsen som jeg syntes er lidt noget blæverværk på det levende dyr.
Det kan ryges og bruges til at koge til gule ærter, men det kan også skæres ud i schnitzler/skiver paneres og steges på panden.
Jeg har desværre ikke nærmere opskrifter på dette stykke.
Med venlig hilsen
Per
2005-05-02 Spørgsmål fra : Helle Spørgsmål : Kisela chorba I opskriften indgår bl.a : Kødsuppe af lammekød,kylling, grøntsager,æggeblommer og fløde. Bemærkninger : Jeg leder efter middagsretter fra Bosnien,evt.links eller kogebøger.alle retter skal være uden grisekød.Vh.helle
Svar til Helle : Hej Helle
Jeg har fundet en opskrift frem på Visegradska corba som er fra Bosnien men ikke indeholder kylling.
Jeg vil mene det er samme opskrift blot fra en anden egn, så jeg håber du kan bruge den.
Se opskriften her
Jeg har også lidt flere opskrifter fra Bosnien som du kan se herunder.
Se de bosniske opskrifter her
Hvis du har brug for flere opskrifter fra den egn så kan du jo også evt. se under de andre lande fra balkan.
Med venlig hilsen
Per
|