|
Spørgsmål efter opskrift
2013-04-27 Spørgsmål fra : jorgen pedersen Spørgsmål : forårssalat eller råkostsalat I opskriften indgår bl.a : blomkål radisser agurk ærter tomat+dressing som har en frisk smag Bemærkninger : det er opskriften på dressingen jeg mangler slagtermester Jorn Frandsen Fjerritslev lavede den indtil de lukkede forretningen.
Svar til jorgen pedersen : Hej Jorgen
Det første jeg tænkte på var mormor dressing, men det det er jo lidt et skud i blinde.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-04-23 Spørgsmål fra : Anne Lise Spørgsmål : Salat I opskriften indgår bl.a : Tomat i strimler uden indmad, rødløg og sukkerærter. Lå i bla. Hindbæredike Bemærkninger :
Svar til Anne Lise : Hej Anne Lise
Det lyder for mig til at du har hvad du skal bruge til en opskrift? så jeg kan ikke se hvad jeg skal kunne hjælpe med?
Med venlig hilsen
Per
2013-04-19 Spørgsmål fra : Anita Jakobsen Spørgsmål : kyllingespyd der smøres med marinade. Det hedder noget i stil med yakomoto I opskriften indgår bl.a : Kylling og marinade Bemærkninger : Det er kyllingespyd der smøres med marinade. Det hedder noget i stil med yakomoto
Svar til Anita Jakobsen : Hej Anita
Yakomoto siger mig desværre ikke noget, vi har en del forskellige marinerede kyllinger her på kogebogen, men det ville blive et skud i blinde hvis jeg skulle vælge en ud.
Beklager meget
Per
2013-04-16 Spørgsmål fra : jan Spørgsmål : fibersnegle I opskriften indgår bl.a : det er en gærdej Bemærkninger : købte dem hos kvickly i ålborg
de smagte fortrindligt
Svar til jan : Hej Jan
Vi kender ikke fibersnegle, så vi kan desværre ikke hjæle med en opskrift på dem.
Med venlig hilsen
Per
2013-04-15 Spørgsmål fra : Lena Møller Spørgsmål : lasagne uden tomat I opskriften indgår bl.a : Er der nogen som kan hjælpe med en opskrift på lasagne hvori der ikke indgår tomat/tomatpuré? Bemærkninger :
Svar til Lena Møller : Hej Lena
Vi har forsøgt os med en lasagne uden tomat, og den vil jeg sende en opskrift på her, vi synes den blev god.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-04-12 Spørgsmål fra : jill christensen Spørgsmål : nøddekage I opskriften indgår bl.a : hasselnødder,syltet ingefær,3 æg, 200 gr sukker, 6 spsk olivenolie,100 gr smør,50 gr polenta, 50 gr hvedemel,1 tsk bagepulver. Bemærkninger : hvordan laver man polenta til kage
Svar til jill christensen : Hej Jill
Jeg mener at der findes polenta som pulver, lidt hen af pulveret til kartoffelmos, det kunne være sådan noget der tænkes på.
Du kan sikkert også bruge majsmel, enten den fine eller den grove som heder majsgryn i butikkerne, altså den gule majsmel ikke maizena majssivelse.
Med venlig hilsen
Per
2013-04-09 Spørgsmål fra : Holger Østergaard Spørgsmål : Rhode Island dressing I opskriften indgår bl.a : creme fraiche, chillisauce, tabasco, eddike, citronsaft, mayonaise, hakkede peberfrugter. Bemærkninger :
Svar til Holger Østergaard : Hej Holger
Jeg kender ikke Rhode Island dressing, men efter det som jeg har kunnet finde er der vist ingen forskel på den og så Thousand Island Dressing, så den vil jeg sende en opskrift på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-04-05 Spørgsmål fra : bjarne Spørgsmål : posetta el lign I opskriften indgår bl.a : kambrystflæsk ud i et rulles med indgradienser snøres og på gril Bemærkninger :
Svar til bjarne : Hej Bjarne
Det kunne være Porchetta du tænker på?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-04-02 Spørgsmål fra : i.h.j. Spørgsmål : brødbudding I opskriften indgår bl.a : tørt franskbrød,mælk el.fløde smør rosiner citron sukker mandler æg Bemærkninger : koges i vandbad i bestemt form der serveres frugtsovs til en gammel middags ret
Svar til i.h.j. : Hejsa
Jeg har lavet en søgning på kogebogen efter brødbudding, og der kommer lidt forskellige opskrifter frem.
På den første opskrift den med billedet kan du se buddingformen som den tradtionelt ser ud, men formen er ikke afgørende, retten kan laves i alm. randform eller ildfast fad. Retten med billede er dog et tilbehør og ikke den opskrift du søger, der skal du kigge længere ned på listen.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2013-04-01 Spørgsmål fra : [email protected] Spørgsmål : svesketærte I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Da jeg bor i vandkantsdanmark er det ikke altid dej i brugsen, jeg har haft engang en opskrift på svesketærte hvor man selv lavede dejen, men den er væk, har I en hvor man selv laver dejen. Tak.
Svar til [email protected] : Hejsa
Nu skriver du ikke hvilken dej som du plejer at bruge, vi har en opskrift hvor vi bruger butterdej, det har de fleste butikker liggende på frost?
Se opskrift her
Men det kunne jo også være mørdejsbund du tænker på, og der har vi en opskrift her.
se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|