|
Spørgsmål efter opskrift
2007-04-30 Spørgsmål fra : Gita Spørgsmål : lidt godt til coketailparty I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg skal holde et coketail party til ca 25 personer, de skal ikke have middag men lidt godt eks. tapas eller... har I nogle gode ideer
Svar til Gita : Hej Gitta
Jeg har ikke det helt vilde ideer til dit cocktailparty, men hvis du kigger under retter, og buffeter, så er der nogle opskrifter på kanapeer, pindemader og fingermader som du måske kan bruge.
Kigger du under forretter så kan du finde forskellige opskrifter på tappas som du selv er inde på.
Se retterne her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-30 Spørgsmål fra : Knud Kjær Spørgsmål : Hybenfrø/kerner I opskriften indgår bl.a : Er der noget i hybenfrø/kerner der ikke tåles af mennesker, siden der i næsten alle opskrifter står rensede hyben.
Kan jeg blive befriet for min undren over dette spørgsmål? Mvh. Knud Bemærkninger :
Svar til Knud Kjær : Hej knud
Mig bekendt skulle der ikke være noget farligt i kernerne fra hyben, men jeg kunne tænke mig at de ikke smagte så godt, du fjerner jo også kernehuset fra æbler.
Med venlig hilsen
Per
2007-04-29 Spørgsmål fra : lina ayoub Spørgsmål : Rugskorper I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg vil gerne have opskrifte på rugskorper eller på noget sprøde kiks eller brød
Svar til lina ayoub : Hej Lina
Rugskorpe har vi desværre ikke en opskrift på, men vi har flere andre skorper som du måske kan bruge i stedet, du kan jo forsøge med at skifte lidt af melet ud med rugmel.
Se skorpeopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-29 Spørgsmål fra : jytte Jensen Spørgsmål : Baconomviklet asparges I opskriften indgår bl.a : friske asparges i ovn omviklet bacon Bemærkninger :
Svar til jytte Jensen : Hej Jytte
Jeg har ikke en afprøvet opskrift på baconomviklet asparges, men jeg vil mene at det er hvide asparges som du skal bruge til dette.
Du skræller aspargsene fra hoved mod rod og brækker rodenden af.
Så blancere du aspargsene i spildkogende vand i 4-6 minutter.
Nu vikler du et stykke bacon om aspargesene fra rodensen og et stykke op, lægger dem på en bageplade og stiller dem i en 200 grader C varm ovn i nogle minutter til baconen er stegt.
Du må lige prøve dig frem med hvor længe aspargsene skal koge og hvor længe de skal have i ovnen, normalt skal hvide asparges koge 6-8 minutter, men jeg har så taget et par minutter fra her da de skal stege igen i ovnen.
Med venlig hilsen
Per
2007-04-28 Spørgsmål fra : Annelise Bendixen Spørgsmål : Fettucine al limone I opskriften indgår bl.a : Fettucine og citron"sauce" Bemærkninger : Fået retten på restaurant i Rom
Svar til Annelise Bendixen : Hej Annelise
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Fettucine al limone.
Beklager meget
Per
2007-04-27 Spørgsmål fra : Kristen Rønn Veland Spørgsmål : Urtepottebrød I opskriften indgår bl.a : Friske og tørrede krydderurter, æg, mel, gær, mælk og ??? Bemærkninger : Opskriften stammer vist fra Femina eller Hendes Verden -for 20-25 år siden!
Svar til Kristen Rønn Veland : Hej Kirsten
Gitte har sendt os en opskrift som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-25 Spørgsmål fra : anya brøndsted Spørgsmål : Cremefraiche-yoghurt/tykmælk-erstatning? I opskriften indgår bl.a : Jeg mangler et forslag til erstatningsprodukter for surmælksprodukter? Min datter lider en del, når vi andre skal have f.eks. kold kartoffelsalat og koldskål. Bemærkninger :
Svar til anya brøndsted : Hej Anya
Jeg har ikke den helt store erfaring med disse erstatningsprodukter for mælk, og slet ikke for surmælksprodukter.
Sojamælk, rismælk og havremælk skulle kunne bruges i stedet for mælk, men om man kan få dem til at smage som en koldskål er jeg meget i tvivl om, måske det kan gøres med en stor mængde citronsaft og sukker??
Til kartoffelsalaten vil jeg tro at du kan bruge miraclewip, jeg har i hvert fald ikke kunnet få øje på at der skulle være mælkeprodukter i den.
Med venlig hilsen
Per
Der findes et produkt der hedder alpro soya, som kan købes i Føtex og Irma.
Heidi
2007-04-25 Spørgsmål fra : Kirsten Andersen Spørgsmål : Kapersdressing I opskriften indgår bl.a : kapers? Bemærkninger : Jeg var på et tidspunkt i østrig og fik serveret friturestegt camenbert, med solbærsyltetøj. Med til anretningen var også en hvid dressing, som jeg mener indeholdt kapers, den smagte helt pragtfuldt. Mon det er noget der er nogen der kan hjælpe med.
Med venlig hilsen Kirsten
Svar til Kirsten Andersen : Hej Kirsten
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift, men det kunne være creme fraiche blandet op med mayoanaice smagt til med salt peber og knuste kapers.
Med venlig hilsen
Per
2007-04-24 Spørgsmål fra : Elsebeth Spørgsmål : tærte m oksefars, rød peber I opskriften indgår bl.a : tærtedej
brunet oksefars
rød peber Bemærkninger :
Svar til Elsebeth : Hej Elsebeth
Vi har flere opskrifter på oksekødstærte, og jeg vil sende dig et link til dem her, så har du mulighed for at vælge den opskrift du syntes bedst om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-24 Spørgsmål fra : bente mechlenborg Spørgsmål : nicosiasalat I opskriften indgår bl.a : tun æg salat og hvad mere Bemærkninger :
Svar til bente mechlenborg : Hej Bente
Kirsten mener at det er Salade Nicoise som du tænker på, og det vil jeg give hende ret i, så her er der en opskrift som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-24 Spørgsmål fra : Dennis Månsson Spørgsmål : oksemørbrad bagt i salt I opskriften indgår bl.a : Drejer sig om en ret hvor man skal bruge en oksemørbra somskal lægges i en bradepande med ca 1/2 cm grov salt hvorpå man læggar mørbraen derefter pisker man æggehvide som skal smøres ud over stegen og derefter i ovnen . Kan i hjælpe mig med denne opskrift Bemærkninger :
Svar til Dennis Månsson : Hej Dennis
Det lyder som saltindbagt mørbrad, bortset fra at vore opskrift ikke pensles med æggehvide.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-23 Spørgsmål fra : Jørgen Krogh Spørgsmål : Lage til løsfrosne rejer I opskriften indgår bl.a : Rejer købt i frosset stand er efter min opfattelse næsten uden smag-også efter optøning! Kan man
komme de frosne rejer i en lage?-og hvordan skal lagen så fremstiiles? og derefter forvente en kraftigere rejesmag? Bemærkninger :
Svar til Jørgen Krogh : Hej Jørgen
De rejer i lage du køber i butikkerne ligger i en saltlage, så det kan du jo prøve.
Jeg har ikke nogen færdig opskrift på en lage til rejer.
Med venlig hilsen
Per
2007-04-22 Spørgsmål fra : Dorte Jensen Spørgsmål : effiloche I opskriften indgår bl.a : and, nærmest i trevler tynde kartoffelskiver, en eller anden slags fond, bagt i ovn - Bemærkninger : Tror, det er en specialitet fra Alsace, hvor vi har fået den flere gange på et spisested " for de lokale"
Effilocher betyder trævle, flosse, frynse når jeg kigger i den franske ordbog.
Svar til Dorte Jensen : Hej Dorthe
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på effiloche.
Beklager meget
Per
2007-04-22 Spørgsmål fra : Vivi Spørgsmål : Cæsarsauce I opskriften indgår bl.a : Løg, hvidløg, rød peber, marscapone mm Bemærkninger :
Svar til Vivi : Hej Vivi
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Cæsarsovs.
Beklager meget
Per
2007-04-21 Spørgsmål fra : Jeanette Rasmussen Spørgsmål : Kylling med kanel og grødris I opskriften indgår bl.a : 1 hel kylling
Grødris
Kanel
Mandler Bemærkninger : Jeg ved kyllingen skal fyldes med grødris, mandler, rosiner og kanel, men kan ikke huske måleforholdet
Svar til Jeanette Rasmussen : Hej Jeanette
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på kylling med kanel og grødris.
Beklager meget
Per
Anna har skrevet her med en opskrift.
2007-04-20 Spørgsmål fra : batsheva gal Spørgsmål : æggefond I opskriften indgår bl.a : æg blomme Bemærkninger : jeg er ikke sikker pa at det er det rigtige navn, men det laves over vandbad, og spises til røget ørred.
Svar til batsheva gal : Hej Batsheva
Æggefond kender jeg ikke, men det er jo meget brugt at servere røræg til røget laks, så måske det er det som du leder efter ??
Se rørægsopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-19 Spørgsmål fra : Eva Jensen Spørgsmål : Berliner Pfannkuchen I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg ønsker en opskrift på disse berliner pfank. Som ikke skal koges, men bages. På forhånd tak.
Svar til Eva Jensen : Hej Eva
Vi har kun opskrifter på berliner pfannkuchen som koges, og jeg tror ikke at det bliver det samme hvis den bages.
Med venlig hilsen
Per
2007-04-19 Spørgsmål fra : Susanne Slipsager Clausen Spørgsmål : Revne kartofler og løg med enten mælkeostemasse eller æggemasse henover, bages i pradepande i ovnen I opskriften indgår bl.a : Revne kartofler og løg med enten mælkeostemasse eller æggemasse henover, bages i pradepande i ovnen Bemærkninger :
Svar til Susanne Slipsager Clausen : Hej Susanne
Det som du beskriver minder meget om kartoffeltimbaler, dog har vi ikke brugt ost og løg i vore opskrift, men det kan du jo vælge at gøre, vi har tilberedt timbalerne i små folieforme, men igen vil jeg tro at det også kan gøres i en bradepande.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-19 Spørgsmål fra : Lone Spørgsmål : terrine med bl.a svineskank I opskriften indgår bl.a : Jeg har fået en terrine med bl.a svineskank (kød derfra) er der en venlig sjæl der evt har den opskrift og vil dele den med mig.Tak Bemærkninger :
Svar til Lone : Hej Lone
Jeg har ikke kunnet finde frem til den ønskede opskrift på terrine på svineskank, og der er heller ikke kommet nogle bud fra brugerne.
Måske du kan bruge en af vore andre terrineopskrifter ?
Se terineopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-19 Spørgsmål fra : Irene Spørgsmål : sellepipesto I opskriften indgår bl.a : Sellerid.hvidløj.parmaost.olile.
persille Bemærkninger : Har engang fået et glads .og vedkomnen har forlist opskriften
var hvist i et af de blade .hus og have eller ide nyt..Den var rigtig
god,, ville være meget glad vis der var nogle der kan hjælpe
Svar til Irene : Hej Irene
Lene har sendt os denne opskrift som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-18 Spørgsmål fra : Anne Mette Spørgsmål : valnøddebund I opskriften indgår bl.a : valnødder Bemærkninger : meget sprød bund. kan serveres med is.
Kan huske bunden var bagt
Svar til Anne Mette : Hej Anne
Jeg har fundet en opskrift frem på hindbæris på nødebund, jeg vil tro det er denne bund du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-17 Spørgsmål fra : Ole Justesen Spørgsmål : Tilberedning af konksnegle I opskriften indgår bl.a : Hej. Jeg søger oplysninger om hvordan jeg tilbereder konksnegle
Mvh Ole Bemærkninger :
Svar til Ole Justesen : Hej Ole
Vi har en opskrifit på ragout af havsnegle hvor der i starten er en beskrivelse af kogningen af sneglene, måske du kan bruge dette?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-16 Spørgsmål fra : Dorthe Spørgsmål : Jokmokka I opskriften indgår bl.a : Chocoladekage der er kaffe i både glasuren og kagen Bemærkninger :
Svar til Dorthe : Hej Dorthe
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på jokmokka, men du kan jo prøve at kigge i vore øvrige opskrifter på chokoladekager, om der ikke er en af disse du kan bruge.
Se chokoladekageopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-16 Spørgsmål fra : ellen Oehmichen Spørgsmål : benløse fugle I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Kan man lave rettet dagen i forvejen uden at den bliver tør ved genopvarmning?
Svar til ellen Oehmichen : Hej Ellen
Benløse fugle er jo en koge/simreret som tilberedes i sauce, så jeg ville ikke være nervøs for at det ville blive tørt, du kan jo evt. holde lidt igen med tiden den dag du forbereder retten, så den mangler lidt kogetid til den dag du skal bruge den.
Med venlig hilsen
Per
2007-04-14 Spørgsmål fra : Tove Marker Thøgersen Spørgsmål : Nudelauflauf I opskriften indgår bl.a : Magaronni
røget bacon
ufarvede pølser
løg
tomater i tern
revet ost
A 38
hel æg
sød chilli
paprika
estragon
salt/peber
rasp
tomat koncentrat
Bemærkninger : løg/bacontern/pølser ristes
makaronni koges
A 38 blandes med æg/rasp/revet ost/krydderier.
Makaronni/pølser/løg og tomater blandes godt
Herefter blandes dressingen af A 38 sammen med de andre ting 0og hældes i bradepander,
drys med revet ost og rasp
ovn 200 grader ca 35-40 min.
Jeg arbejder på en skole, hvor jeg laver mad til 160 elever og ansatte, jeg skal lave denne ret på tirsdag den 17/4 men er i tvivl om, hvor meget jeg skal bruge af hvert, er det noget I kan hjælpe mig med.
Venlig hilsen
Tove
Svar til Tove Marker Thøgersen : Hej Tove
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Nudelauflauf.
Beklager meget
Per
2007-04-12 Spørgsmål fra : Gurli Jacobsen Spørgsmål : brocolisalat I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Kan man bruge græsk yogurt til Brocolisalat ? istedet for miracle whip?
Svar til Gurli Jacobsen : Hej Gurli
Ja der skulle ikke være noget i vejen for at bruge græsk yoghurt i stedet for miraclewip, det kan dog være at du skal tilsætte lidt ekstra væde for at få den rette konsistens.
Med venlig hilsen
Per
2007-04-12 Spørgsmål fra : Inger Ranzau Spørgsmål : flamberet oksemørbrad I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Skal serveres ifb med konfirmation. Jeg håber der findes en god - men - opskrift.
venlig hilsen
Inger
Svar til Inger Ranzau : Hej Inger
Jeg har fået kokken til at komme med en opskrift på flamberet oksemørbrad, men han fortæller at det ikke er en opskrift som passer på stører selskaber, det gør den ikke fordi at det sidste skal ordnes inde ved bordet.
Se opskriften her
Se mange flere opskrifter med oksemørbrad her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-12 Spørgsmål fra : Lilly Jørgensen Spørgsmål : Afslutning på en frokost I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Afslutning på en frokost
det skal ikke være ost eller frugtsalat
Svar til Lilly Jørgensen : Hej Lilly
Jeg vil foreslå frugt i sukkerlage til is eller flødeskum eller råcreme.
2½ dl vand koges med 300 g sukker tilsæt lidt citronsaft så frugterne ik blir brune. Brug friske frugter. Lad dem trække i lagen i køleskabet i ca.2 timer. Den er god til voksne og børn og meget meget nem og billig.Kan bruges til ethvert måltid og er ikke tung.
Venlig hilsen
Lene
2007-04-12 Spørgsmål fra : Jørn Andreasen Spørgsmål : Schwartzwalder kirschtorte I opskriften indgår bl.a : kirsebær :-), ellers ved jeg det ikke. Bemærkninger :
Svar til Jørn Andreasen : Hej Jørn
Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber er den du søger.
Se opskriften her:
Med venlig hilsen
Per
2007-04-10 Spørgsmål fra : Pia Spørgsmål : rødvinsmarineret skinke I opskriften indgår bl.a : Skinke,rødvin,æbler,nelliker og andet jeg ikke kan huske Bemærkninger : Den skulle koges i marinaden og stå i 2 døgn hvorefter den blev glasseret. Kan jeg bruge jeres opskrift på Rødvinsmarinet svinekam og koge den først i marinaden og så lade den stå?
Svar til Pia : Hej Pia
Der skulle ikke være noget i vejen for at du bruger opskriften på marineret svinekam på en skinke.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-09 Spørgsmål fra : Elsebeth Hansen Spørgsmål : Dyrekølle med kanel/chili i kuglegrill I opskriften indgår bl.a : Dyrekølle
En lille fl. sød chilesovs
kanel
bacon Bemærkninger : Jeg har her på hjemmesiden fundet omtalte opskrift. Jeg tror den var indsendt ef en anden bruger. Jeg har lavet opskriften med held, og vil gerne lave den igen, men nu kan jeg ikke finde opskriften..... er den fjernet???
Svar til Elsebeth Hansen : Hej Elsebeth
Nej den er ikke fjernet, jeg vil tror at det er opskriften her som du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-08 Spørgsmål fra : jonna riedel Spørgsmål : piggelette I opskriften indgår bl.a : spansk ret:Helstegt pattegris der så glasert ud. Tjeneren sagde grisen blev stegt i en time med rødvin og salt, men opskriften virker lidt mangelfuld. Bemærkninger :
Svar til jonna riedel : Hej Jonna
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på piggelette.
Men jeg vil dog mene at 1 time er alt for lidt, med mindre at det er en meget lille pattegris.
Med venlig hilsen
Per
2007-04-08 Spørgsmål fra : anders holgersen Spørgsmål : muligatwny suppe I opskriften indgår bl.a : mye grønnsaker og chilli Bemærkninger : tror den heter muligatwny suppe, men er ikke sikker. husker at det var en veldig vanlig suppe å servere soldatene i storbrtania på 1800 tallet
Svar til anders holgersen : Hej Anders
Jeg har fundet denne opskrift frem som jeg håber er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-07 Spørgsmål fra : hanne andersen Spørgsmål : sylabub I opskriften indgår bl.a : 50g. flormelis
8 spsk. Madeira
2,5 dl. Piskefløde
1 tsk. Kanel
Reven skal af 1 citron
Bemærkninger : dette skulle være en skøn dessert, kaldet Sylabub -
men hvad gør man med ingredienserne - kender I den opskrift?
Svar til hanne andersen : Hej Hanne
Vi har en opskrift som minder om det du beskriver, og denne opskrift vil jeg sende til dig her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-07 Spørgsmål fra : Edith Hansen Spørgsmål : Snegle I opskriften indgår bl.a : gærdej. En gl.opskrift fra Oma.
som desværre er blevet væk fra mig. Og jeg ønsker meget om den kunne findes et sted.
På forhånd tak Bemærkninger : Når dejen er rullet ud smøres en bl.af smeltet smør, farin og lidt fløde ell. mælk på dejen,(dette er kogt op,sukk.er smeltet) som så rulles sammen, og skæres i skiver.
Svar til Edith Hansen : Hej Edith
Det lyder som kanelsnegle, men jeg plejer ikke at smelte smør og sukker sammen, men nøjes med at røre det godt sammen.
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du kan bruge, om ikke andet så til udgangspunkt til at finde frem til den opskrift du har mistet.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-06 Spørgsmål fra : Ketty Dahl Spørgsmål : Flydende påskeæg I opskriften indgår bl.a : æggeblommer og sukker pisket til æggesnaps, hvori man kommer alt muligt: kokosmel, cacao, hakket c hokolade forskelligt frugt, a la ris taffel
Bemærkninger : Stammer måske fra Næstved egnen ??
mener at have læst om det her på Mortens opskrifter tidligere, men kan ikke finde det igen.
Svar til Ketty Dahl : Hej Ketty
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på flydende påskeæg.
Beklager meget
Per
2007-04-06 Spørgsmål fra : mette Spørgsmål : samosa I opskriften indgår bl.a : det skal være en vegetar opskrift også.Hvis der skulle være en der evt havde havde en opskrift med oksekød i også ville jeg også gerne bede om den. på forhånd tak. Bemærkninger : det er vidst en arabisk ret (snack)
Svar til mette : Hej Mette
Vi har flere opskrifter på samosa som jeg vil sende dig linket til, så har du mulighed for at vælge den eller dem du syntes bedst om.
Se samosaopskrifter her:
Med venlig hilsen
Per
2007-04-06 Spørgsmål fra : Erik Pedersen Spørgsmål : Sprød brødskorpe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej
Hvordan opnår man en sprød og lækker knasende skorpe på brød ved bagning
Svar til Erik Pedersen : Hej Erik
Du skal bare pensle med vand, evt et par gange under bagningen også.
Med venlig hilsen
Lene
2007-04-05 Spørgsmål fra : preben Spørgsmål : kylling/unghane i stegeso I opskriften indgår bl.a : med grønsager Bemærkninger : ingredienser-stegetid-temperatur mm
Svar til preben : Hej Preben
Jeg har opskrifter til min gamle stegeso, hvor der står om kylling 1 time og 45 min. Kold ovn temp. 250g hæld sky fra efter 1 time og 35 min.
Med venlig hilsen
Ketty
2007-04-04 Spørgsmål fra : Connie Ebbesen Spørgsmål : Drømmende bøf I opskriften indgår bl.a : I opskriften står nævnt små bagte kartofler med krydderfyld.Hvordan tilbereddes disse ? Bemærkninger :
Svar til Connie Ebbesen : Hej Connie
Jeg ved ikke med sikkerhed hvilken opskrift forfatteren har i tankerne, men jeg har fundet denne opskrift frem som jeg vil mene passer med det foreslåede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-04 Spørgsmål fra : Anne Mette Spørgsmål : dessertbund I opskriften indgår bl.a : Valnødder Bemærkninger : En meget sprød bund lavet med valnødder, som kan serveres med is
Svar til Anne Mette : Hej Anne Mette
Vi har en opskrift på hindbæris på nøddebund, og det kunne måske være denne opskrift du har i tankerne?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-04 Spørgsmål fra : Gitte Spørgsmål : chokoladekage med smarites knapper som pynt I opskriften indgår bl.a : smarties (chokoladeknapper) Bemærkninger : Jeg søger en opskrift op en chokoladekage med smarites knapper som pynt.
Svar til Gitte : Hej Gitte
Jeg vil mene at du kan bruge de fleste chokoladekager og så pynte med smarties, hvis de ikke skal trille af vil jeg mene at du skal pynte med smarties oven på en glasur.
Jeg har fundet en opskrift på chokoladekage med glasur frem her som jeg vil mene du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-02 Spørgsmål fra : tina hansen Spørgsmål : laks I opskriften indgår bl.a : melon , rødløg og laks stykker blandet sammen Bemærkninger : det er en ret vi fik i maribo hallerne da vi var til kandis bal
Svar til tina hansen : Hej Tina
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift med laks.
Beklager meget
Per
2007-04-01 Spørgsmål fra : Spørgsmål : Norsk Øllebrød I opskriften indgår bl.a : Hvidtøl, brød (Rugbrød) Bemærkninger : Kan vist spises koldt og varmt
Svar til : Hejsa
Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-01 Spørgsmål fra : Birgit Østergaard Spørgsmål : indbagte squash i skriver I opskriften indgår bl.a : Squash skåret i skiver, dyppet i "pandekagedej" eller lignende og derefter friturestegt - fra Gran Canaria. Bemærkninger :
Svar til Birgit Østergaard : Hej Birgit
Jeg har fundet en opskrift frem på dejen til indbagning, den heder beignetdej og er som du skriver en slags pandekagedej.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-01 Spørgsmål fra : K. Klüwer Spørgsmål : Bouche Noèl I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Prins Henriks Opskrift om muligt
Svar til K. Klüwer : Hej K. Klüwer
Jeg har fundet en opskrift frem her, det er ikke prinsens opskrift men håber den vil smage dig.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2007-04-01 Spørgsmål fra : Tanja Schjellerup Spørgsmål : Tyrkisk/Arabisk - ovnret (form for tandir) I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej
Jeg leder efter opskrifter som er en form for gryderetter, men lavet i ovnen med låg på .. Gerne arabiske eller tyrkisk inspireret med oksekød fx. ... Men jeg ved ikke hvad den form for mad hedder eller hvordan jeg skal finde det ... Håber I kan hjælpe mig :)
Smil fra Tanja og god påske
Svar til Tanja Schjellerup : Hej Tanja
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på arabiske eller tyrkisk inspireret gryderetter.
Beklager meget
Per
|