|
Spørgsmål efter opskrift
2006-04-30 Spørgsmål fra : Jeanette Spørgsmål : Sigteboller I opskriften indgår bl.a : Der er en opskrift på sigte boller på siden, men der står ikke hvor meget gær der skal i. Kan i hjælpe mig med det? Bemærkninger :
Svar til Jeanette : Hej Jeanette
Det er opskriften på sigtemelsboller som du mener ?
Jeg har kigget på den, og jeg ville sige 25-50 g. gær.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-27 Spørgsmål fra : Dorrith Mathiasen Spørgsmål : Fransk hot dog dressing I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Nem men smagfuld fransk hot dog dressing opskrift søges. det skalnævnes at det er til en 7 års pige fødselsdag
Svar til Dorrith Mathiasen : Hej Dorrith
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Fransk hot dog dressing.
Beklager meget
Per
2006-04-27 Spørgsmål fra : Tove Madsen Spørgsmål : pålægsmand I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hvordan laver man en god bund til en pålægsmand. Den fra storkøb er let og luftig nedenunder alt pålægget. Bager man en tyk bund og flækker den, eller hvordan undgår man at det kun bliver skorpe?
Svar til Tove Madsen : Hej Tove
Jeg kender desværre ikke til pålægsmand, og det har heller ikke været muligt at finde frem til en opskrift.
Beklager meget
Per
2006-04-25 Spørgsmål fra : Helle Spørgsmål : Frugtkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg søger opskriftenpå en kage m. alm. kagebund og en marengsbund, noget flødeskum/creme og en masse frugter ovenpå
Svar til Helle : Hej Helle
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på frugtkage.
Beklager meget
Per
2006-04-25 Spørgsmål fra : poppins Spørgsmål : Kartoffelmel og rabarber I opskriften indgår bl.a : Er der nogen der ved, hvorfor man kommer kartoffelmel ved rabarber, naår man skal bage? Har også hørt at man bruger bagepulver til at vende rabarber med før de bages til tærte. Hvad er effekten af det?
Poppins Bemærkninger :
Svar til poppins : Hej Poppins
Jeg tror ikke at der er nogle generelle regler for at der skal bruges bagepulver eller kartoffelmel til rabarber, men nærmer en variation fra opskrift til opskrift.
Med venlig hilsen
Per
2006-04-25 Spørgsmål fra : Henriette Spørgsmål : Ranch dressing I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Ønsker opskrift på den amerikanske Ranch dressing...
Svar til Henriette : Hej Henriette
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-25 Spørgsmål fra : Lis K. Nielsen Spørgsmål : Franskbrød med fyld Ligner nærmest et pindsvin I opskriften indgår bl.a : Franskbrød der er skåret næsten i skiver men fyldes med skinke i en eller anden frisk ? måske maynaise og ymer det er det jeg ikke kan huske fyldet kommes i hveranden skive pakkes ind i bunden med staniol og kommes i ovnen et stykke tid
Pynt er tomatskiver og evt mere ?
serveres med hvidvin til
Bemærkninger : Jef vil gerne om i kan hjælpe mig med opskriften fra Chefkokkens kort der indeholder følgende jeg kan huske.
Tak for hjælpen
Jeg vil gerne bruge opskriften til min mands fødselsdag på torsdag
Svar til Lis K. Nielsen : Hej Lis
Jeg har fundet frem til den ønskede opskrift som heder skinke-tomatbrød.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-25 Spørgsmål fra : Peter Pan Spørgsmål : Hvidløgs kylling i hvidvin I opskriften indgår bl.a : Kylling,mange hvidløg ca 20 fed,hvidvin Bemærkninger : kylling koger med hvidløg og vin så vidt jeg husker
Svar til Peter Pan : Hej Peter
Jeg har ikke kunnet finde frem til den eksakte opskrift, men jeg har fundet nogle opskrifter frem til dig her som jeg håber du vil kunne bruge.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-24 Spørgsmål fra : Thomas Spørgsmål : China-Box Nudler I opskriften indgår bl.a : Nudler og grøntsager Bemærkninger : Jeg har anskaffet mig en wok, og vil gerne lave nogle rigtig gode stegte nudler, ligesom dem man får i en China-Box, f.eks. på strøget.
Svar til Thomas : Hej Thomas
Julia har sendt en opskrift som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-24 Spørgsmål fra : edith jarmer Spørgsmål : honning glaseret grønsager I opskriften indgår bl.a : gelerødder og porer
olie honning i hvad forhold Bemærkninger :
Svar til edith jarmer : Hej Edith
Forholdet mellem olie og honning er 2 dele olie 1 del honning.
Med venlig hilsen
Per
2006-04-23 Spørgsmål fra : Ib Nielsen Spørgsmål : Råvildt / Kronvildt I opskriften indgår bl.a : Opskrifter på Vildt som kan laves dagen før gæsterne kommer og kan opvarmes uden det bliver tørt
Venlig hilsen
Ib Nielsen Bemærkninger : til 10 personer
Svar til Ib Nielsen : Hej Ib
Hvis du ønsker at tilberede maden dagen i forvejen uden at det bliver tørt, så vil jeg mene at du skal over i noget gryderetter, stege vil blive for tørre ved opvarmning, men i stedet for at jeg sender dig nogle få opskrifter vil jeg i stedet sende dig linket til vore vildtopskrifter, så kan du selv vælde de opskrifter du syntes bedst om.
Se vildtopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-21 Spørgsmål fra : Anne-LiseJensen Spørgsmål : røget mandler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg har en opskrift på soya/mandel bøffer hvor der skal bruges røget mandler. Er der nogen der ved hvor de kan købes?
Svar til Anne-LiseJensen : Hej Anne-Lise
Jeg har ikke kunnet finde stder hvor de forhandler røgede mandler, men jeg vil mene at du kan bruge almindelige mandler i stedet.
Med venlig hilsen
Per
2006-04-20 Spørgsmål fra : nina Spørgsmål : bagemaskine - brød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg søger efter opskrifter på brød i bagemaskine men har ikke kunne finde nogle hos jer - er der ikke nogle?
Svar til nina : Hej Nina
Nej der er ikke opskrifter til bagemaskine i kogebogen her.
Beklager meget
Per
2006-04-18 Spørgsmål fra : bubbi Spørgsmål : pandekager uden mælk og gluten I opskriften indgår bl.a : pandekager uden mælk og gluten. Bemærkninger : håber indeligt at kunne få en god opskrift,på forhånd tak.
Svar til bubbi : Hej Bubbi
Jeg har fundet en opskrift på pandekager frem til dig her, som ikke indeholder mælk og gluten, jeg håber du vil syntes om den.
Se opskriften her
Viste du at vi har en kategori for glutenallergi, du finder den ved at vælge opskrifter i menuen, og her vælge fødevareallergi lidt nede på siden, her er der så forskellige allergier, hvor du blandt andet finder opskrifter.
Se glutenallergi her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-17 Spørgsmål fra : Charlotte Simonsen Spørgsmål : Makaroni/cheese I opskriften indgår bl.a : Markaroni og ost Bemærkninger : Bliver evt. brugt til Thanksgiving
Svar til Charlotte Simonsen : Hej Charlotte
Jeg har en opskrift her som jeg mener er den du efterlyser.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-17 Spørgsmål fra : bente holst Spørgsmål : cornucopia I opskriften indgår bl.a : æble-og jordbærstykker (i dressing?)som tilbehør til røget ørred Bemærkninger :
Svar til bente holst : Hej Bente
Det har ikke været muligt at skaffe den ønskede opskrift på cornucopia.
Beklager meget
Per
2006-04-17 Spørgsmål fra : steffan müller Spørgsmål : honningmelonbrød / net melonbrød I opskriften indgår bl.a : som man plejer til et brød.... Bemærkninger : jeg skal bruge det til min svende prøve, så jeg vil blive glad vis i havede det.
Svar til steffan müller : Hej Stefan
Vi har desværre ingen opskrift på melonbrød, men måske du kan hente inspiration i vore mange brødopskrifter, det kunne f.eks. være at du kunne bruge opskriften på græskarbød, altså med melon i stedet for græskar.
Se brødopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-16 Spørgsmål fra : stefan ørsted petersen Spørgsmål : Kulsvigerens oksespand. I opskriften indgår bl.a : blandt andet: Løg, Revet ost, Tomat purre´, Bacon. Bemærkninger : Jeg har hørt om opskriften i den danske film : Flådens friske fyre. og nu syntes jeg vil prøve og lave den & smage hvad det er for nået... håber i kan hjælpe mig? med venlig hilsen stefan.
Svar til stefan ørsted petersen : Hej Stefan
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Kulsvigerens oksespand.
Beklager meget
Per
2006-04-15 Spørgsmål fra : Inge busk Spørgsmål : grønne asparges med bacon omkring I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : skal bruges til forret jeg har fået det før,om de skal koges lidt først.Før de skal brunes på panden. tak
Svar til Inge busk : Hej Inge
Den helt rigtige opskrift har jeg ikke kunnet skaffe til dig, så jeg sender en anden opskrift som minder lidt om det beskrevede som jeg håber du kan bruge som den er eller som udgangspunkt for eksperimenter.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-15 Spørgsmål fra : Bente Hansen Spørgsmål : Kyllinger frikadeler I opskriften indgår bl.a : Hakket kylling Bemærkninger : Min Mor lavet de bedste kylling frikadeller, men jeg ved ikke hvad hun brugte.
Svar til Bente Hansen : Hej Bente
Jeg kan sikkert ikke levere den opskrift som din mor brugte, men der er flere forskellige opskrifter i kogebogen, dem vil jeg sende linket til her, så har du mulighed for at vælge den opskrift som passer dig bedst.
Se kyllingefrikadelleopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-14 Spørgsmål fra : tina skou Spørgsmål : smørrgårstærte I opskriften indgår bl.a : matjes sild, rødløg og salat. Bemærkninger : laves som en kæmpe lagkage af toastbrød uden skorper.
Svar til tina skou : Hej Tina
Det har ikke været muligt at skaffe den ønskede opskrift på smørgårstærte.
Beklager meget
Per
2006-04-14 Spørgsmål fra : bente furland Spørgsmål : kyllingefilet i asparges I opskriften indgår bl.a : kyllingefilet
aspargessnitter på dåse
løse ris som tilbehør Bemærkninger : jeg havde tænkt mig at marinere kyllingefiletterne og så nærmest koge dem i en god aspargessovs i ovnen og servere dem med lidt grønne asparges og løse ris.Det skal være nemt
Svar til bente furland : Hej Bente
Jeg kan ikke lige læse hvad det er du ønsker hjælp til, du har jo en ret klar ide om hvad du ønsker.
Jeg har fundet en opskrift på aspargessovs frem til dig.
Se opskriften her.
Du kan så lige brune kyllingefiletterne let og så lægge dem i bunden af et ovnfast fad, tilbered saucen og hæld den over kyllingen og sæt det i ovnen 20-30 minutter ved ca. 200 grader C.
Med venlig hilsen
Per
2006-04-13 Spørgsmål fra : Ann Conceicao Spørgsmål : krebs I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Vi sidder ofte omkring et fad med upillede krebs og hygger os. Hvad kan man bruge som tilbehør, udover vin og flyts ?
Svar til Ann Conceicao : Hej Ann
Flutes og vin er helt rigtig, men en dilddressing (mayonaise cremefraiche og masser af friskhakket dild, salt og pebber) samt 1/2 citron pr.couv sætter lige prikken over iet.
Med venlig hilsen
Per
2006-04-13 Spørgsmål fra : Henning olsen Spørgsmål : rosenkålspure I opskriften indgår bl.a : rosenkål Bemærkninger : Bruges i ret med andebryst,stegte grønsager ovnkartofler obrosenkålspure
Svar til Henning olsen : Hej Henning
Jeg har fundet en lille opskrift frem til dig her, som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-13 Spørgsmål fra : Kurt Larsen Spørgsmål : Hønsekød i Tarteletter I opskriften indgår bl.a : Hej.
Jeg er i tvivl om hvor meget Hønsekød jeg skal bruge, det er til en forret ( Hvor mange Høns skal jeg købe, der skal værer 2 stk tarteletter til hver.
På forhånd tak. Bemærkninger :
Svar til Kurt Larsen : Hej Kurt
kommer først og fremmest an på hvor mange personer I bliver. 1 høne ville jeg beregne til 10 - 12 tarteletter. Der skal jo andet end hønsekød i. Hvad med asparges eller champignon i opbagt sovs?
Se opskrift her
Held og lykke
G. Nielsen
2006-04-12 Spørgsmål fra : pernilla Spørgsmål : wienerschnitzel I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg mangler en opskrift på sovs til wienerschitzler hvor braskartofler skal spises til
Svar til pernilla : Hej Pernilla
Man bruger ikke sovs til retten, men kan evt. servere lidt smeltet smør, - men kartoflerne behøver ikke yderligere "dyppelse", da de er stegte!
Du kan dog koge panden af med lidt bouillon eller vand og jævne dette med lidt maizena.
Med venlig hilsen
Per
2006-04-12 Spørgsmål fra : Lone Nielsen Spørgsmål : kniplingekager I opskriften indgår bl.a : pommeranskal Bemærkninger : småkage der kan lægges sammen med flødeskum.
Svar til Lone Nielsen : Hej Lone
Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber svare til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-11 Spørgsmål fra : anne christensen Spørgsmål : Hyben/æble/ingefær marmelade I opskriften indgår bl.a : Jeg lavede i sommer en dejlig marmelade af hyben og æbler og ingefær. Jeg tror opskriften var i Politikens Lørdagsliv, men jeg kan nu ikke finde den og har stadig dejlige hyben i fryseren. Kan nogen hjælpe?
Anne Bemærkninger :
Svar til anne christensen : Hej Anne
Det har ikke været muligt at finde frem til den nøjagtige opskrift, men vi har jo mange opskrifter på hyben marmelade, så måske du kunne bruge en af disse, måske du kan bruge dem til at gå ud fra og selv forsøge at ramme den fra i sommer.
Se opskrifter på hyben marmelade her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-10 Spørgsmål fra : Jannie Kj Rasmussen Spørgsmål : grovemadpakkebollek I opskriften indgår bl.a : sunde boller uden hvedemel.evt rugemel.(rugbrødsboller) Bemærkninger :
Svar til Jannie Kj Rasmussen : Hej Jannie
Du skriver ikke hvorfor der ikke må være hvedemel i bollerne, om det er fordi du er allergisk over for hvedemel, er du allergisk over for gluten så må du jo heller ikke spise rug da rug også indeholder gluten.
Nå men jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-10 Spørgsmål fra : kamilla Spørgsmål : maserinkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : det er en kage man kan købe i fødevare butikker man putter nomalt chokolade på....? men jeg har ike opskriften til den kan du den ??
Svar til kamilla : Hej Kamilla
Her er en opskrift som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-09 Spørgsmål fra : Simone Gravesen Spørgsmål : Pampasbrød I opskriften indgår bl.a : Hej!
Jeg køber tit pmpas stykker el brød i bilka el. salling, men vil helst selv bage det.
Har I en god opskrift??
Bemærkninger : Jeg ved at bilkas beskriver brødet således:
Et traditionelt og rustikt italiensk landbrød. Koldhævet i min. 12 timer. Bagt på surdej og italiensk durumhvede med malt og græskarkerner.
Svar til Simone Gravesen : Hej Simone
De skriver godt nok at det er et traditionelt italiensk brød, men jeg er ikke sikker på om ikke det er en hjemmelavet opskrift trods alt, i hvert fald har jeg ikke kunnet finde frem til en opskrift på dette brød.
Beklager meget
Per
2006-04-09 Spørgsmål fra : lisbeth jensen Spørgsmål : færøsk lagkage I opskriften indgår bl.a : kokosmel hakket schokolade Bemærkninger :
Svar til lisbeth jensen : Hej Lisbeth
Gitte har været så sød at sende denne opskrift som jeg så håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-08 Spørgsmål fra : mig Spørgsmål : Farseret rødspættefiletter I opskriften indgår bl.a : rødspætte filetter, fiskefars Bemærkninger : I tidernes morgen havde jeg en opskrift på noget med nogle rødspættefiletter som man viklede omkring en krydret fiskefars, så blev filetterne sat på højkant i et ildfast fad dampet i hvidvid, og der blev lavet en lækker sauce med rejer og asparges tilbehør var butterdejssnitter. hvad kan det være jeg lavede engang i sin tid, har brug for opskriften nu jeg skal lave frokostbord med små lune retter til en 60 års fødselsdag. Har I flere ideer, skylder at sige jeg er meget fantasiforladt hvad angår mad.
Svar til mig : Hej
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du kan bruge, den svare ikke helt til det ønskede, men håber at den kan bruges.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-06 Spørgsmål fra : Tina Sindberg Nielsen Spørgsmål : Olandesini I opskriften indgår bl.a : Hasselnød, sukker, æggehvide, cacao, vanilie Bemærkninger : Italiensk kage/småkage, der smager himmelsk
Svar til Tina Sindberg Nielsen : Hej Tina
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Olandesini.
Beklager meget
Per
2006-04-06 Spørgsmål fra : kate Spørgsmål : frikadelle spandauer I opskriften indgår bl.a : det er en bagels med en frikadelle indeni .. min søn elsker dem.. de har fået dem engang på skolen Bemærkninger :
Svar til kate : Hej Kate
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på frikadelle spandauer.
Beklager meget
Per
Hej. Jeg så en der søgte frikadellespandauer og vi har lavet dem af en dej fra pølsehorn.
En bolle rulles lidt flad og der smørret med pizza sovs og en frikadelle deles i tre skiver og ligges på. Så bages de i ca 12-15 min ved 175 grader. Håber det hjælper.
Har også lavet indbagte frikadeller og det var bare en bolle dej man pakkede frikadellen ind i
2006-04-06 Spørgsmål fra : Lotte Spørgsmål : broccolisalat I opskriften indgår bl.a : Broccoli
rødløg
rosiner
bacon
solsikkekerner
dressing Bemærkninger : Kan man ikke lave en dressing til broccolisalaten, der ikke indeholder mirackel whip? men evt. creme fraice, da jeg ikke kan lide mirackel whip og også godt kunne tænke mig et fedtfattigt alternativ.
Svar til Lotte : Hej Lotte
Elly har sendt denne opskrift som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-05 Spørgsmål fra : povl bang Spørgsmål : carpachio med tilbehør I opskriften indgår bl.a : carpachio med tilbehør (salat)som man kan få det i Italien, der er vist brugt stænk af olivenolie,tomater i skiver, måske mozarella ost ( fra bøfler) og med pesto(hvad er det?) Bemærkninger :
Svar til povl bang : Hej Povl
Vi har rigtig mange forskellige opskrifter på carpacchino så jeg vil sende dig linket til dem alle, så har du mulighed for selv at vælge den du syntes bedst om.
Se Carpaccioopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-05 Spørgsmål fra : Rikke Spørgsmål : kalve bov med ben I opskriften indgår bl.a : kalve bov med ben Bemærkninger : Jeg har en lækker kalvebov med ben som jeg godt kunne tænke mig at lave på den gode gl. daws måde men alle de opskrifter i har er med specielle ting i (blommer ... ect.)
Svar til Rikke : Hej Rikke
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber er som ønsket.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-05 Spørgsmål fra : Birgit Andersen Spørgsmål : nøddekurve I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej
Jeg vil gerne have en opskrift på nøddekurve, da jeg har købe et kagejern. Jeg vil gerne lave nøddekurve evt. is eller har I andre forslag hvad man kan bruge til nøddekurve?
Hilsen Birgit
Svar til Birgit Andersen : Hej Birgit
Jeg ved ikke om du kan bruge opskriften her i dit kagejern, men du kan jo prøve, ellers må du jo bage den i ovnen som beskrevet.
Se opskriften her
Med hensyn til fyldet er der jo egentlig kun fantasien og ens smag som sætter grænser.
Med venlig hilsen
Per
2006-04-04 Spørgsmål fra : Anni Krabbe Lyngs Spørgsmål : guldkornsmåkager I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg var i praktik på Thisted syghus i 1992 og der bagte vi guldkornssmåkager.Nu kunne jeg gdt tænke mig og høre om der var nogle som ha+r sådanne en opskrift
Svar til Anni Krabbe Lyngs : Hej Anni
Både Mona og Birgit har sendt opskrift på guldkornssmåkager som jeg vil sende videre til dig her.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-03 Spørgsmål fra : Christian Schreiber Spørgsmål : makkaronni cheese I opskriften indgår bl.a : makkaronni (pasta), revet ost (cheddar ?), mælk og æg, krydderier ? - Ildfast fad i ovnen ca, 45 min.
Meget populært i USA blandt studenter - men jeg kan ikke huske opskriften ? Bemærkninger :
Svar til Christian Schreiber : Hej Christian
Jeg har fundet en opskrift frem som jeg mener svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-03 Spørgsmål fra : Helene Helligsøe Spørgsmål : Madopskrifter fra Uruguay I opskriften indgår bl.a : Jeg har brug for nogle typiske for-og hovedretter fra Uruguay. Har du nogle opskrifter fra dette land? Bemærkninger :
Svar til Helene Helligsøe : Hej Helene
Det har desværre ikke været muligt at skaffe opskrifter fra Uruguay.
Beklager meget
Per
2006-04-02 Spørgsmål fra : Ingrid Spørgsmål : Bryllupskage I opskriften indgår bl.a : Bryllupskage med lagkagesmag og beklædt med marcipan og til at bygge i flere lag. Bemærkninger : Mangler opskriften på en traditionel bryllupskage (ikke de tunge som vi kender det fra England). Og hvordan bygger man op i flere lag og beregner størrelsen. Vi skal være 70 personer.
Svar til Ingrid : Hej Ingrid
Vi har en lille kategori med bryllupslagkager som jeg vil sende dig her.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-02 Spørgsmål fra : Inger Jensen Spørgsmål : honningmarineret kamsteg (krydret) I opskriften indgår bl.a : Jeg har lige fået retten på en højskole, og så vidt jeg ved, havde de fået marinaden færdigkøbt. Bemærkninger : Stegen var stegt og smagte nogenlunde som en hamburgerryg, men både sød og krydret og saltet.
Svar til Inger Jensen : Hej Inger
Jeg tror ikke jeg vil kunne ramme det samme som du har fået serveret, så jeg vil sende dig nogle opskrifter med honningmarinade.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-01 Spørgsmål fra : Pernille Ravnborg Spørgsmål : Nikkelfri opskrifter I opskriften indgår bl.a : Jeg lider meget af nikkelallergi i fødevarer, og vil høre rom der er nogen der ligger inde med opskrifter, hvor nikkelindholdet er så minimalt som muligt.... Bemærkninger :
Svar til Pernille Ravnborg : Hej Pernille
Vi er i gang med en stører opdatering af vore kategorier med fødevareallergi, og i den anledning så vil der blive oprette flere nye kategorier, bland andet er det planen at vi vil oprette en til nikkelallergi.
Det som vi praktisk gør er at vi sortere i alle de opskrifter som findes på kogebogen, og her frasortere opskrifter med ingredienser som har et højt nikkelindhold.
Jeg kan ikke lige nu komme med en dato, men prøv at hold øje med allergikategorien som du finder hvis du vælger opskrifter i menuen til venstre, og scroller lidt ned.
Se allergikategorierne her
Med venlig hilsen
Per
2006-04-01 Spørgsmål fra : birthe madsen Spørgsmål : hydari ? I opskriften indgår bl.a : feta ost, cremefraice, krydderier - bla. paprika og hvidløg Bemærkninger : det er en slags "dip" eller dessing
Græsk tror jeg.
Svar til birthe madsen : Hej Birthe
Jeg tror opskriften staves Haydari og at det er en tyrkisk opskrift, men det er nu lykkedes mig at finde frem til en opskrift som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|