Spørgsmål efter opskrift

2004-04-30
Spørgsmål fra   :  Britta Knop
Spørgsmål   :  Grillet roastbeef
I opskriften indgår bl.a   :  Roastbeef
Bemærkninger   :  
Jeg vil gerne grille en roastbeef i vores kuglegrill, men jeg er i tvivl om, hvor lang tid den skal have for at blive rosastegt. Mhv Britta Knop

Svar til Britta Knop   :  
Hej Britta

Det bedste resultat opnår du ved at bruge stegetermometer.

Lidt rød 55-60 C
Svagt rosa 60-65 C
Gennemstegt 65-68 C

Herefter skal kødet hvile ca. 20 minutter under folie.

Jeg har nogle ca. stegetider men ikke lige for grillet roastbeef, men du kan jo prøve at kigge lidt efter tiderne i ovnen.

Se stegetider for oksekød her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-29
Spørgsmål fra   :  renate Sjørslev Pedersen
Spørgsmål   :  spændende ungarsk grillret
I opskriften indgår bl.a   :  Vil I være behjælpelig med at finde en spændende ungarsk grillret, der skal indeholde paprika
Bemærkninger   :  


Svar til renate Sjørslev Pedersen   :  
Hej Renate

Man må jo ellers sige at du giver os vide rammer til at vælge en opskrift, men desværre har vi ikke nogen ungarske retter der tilberedes på grill.

Jeg mener at den nemmeste måde at finde noget du måske kan bruge i stedet, er at søge på ingrediensen paprika, og så undersøge nogen af retterne der heder noget med grill.

Se opskriftssøgning efter paprika her

Med venlig hilsen Per




2004-04-28
Spørgsmål fra   :  Hanne Weifenbach
Spørgsmål   :  Svinekam stegt som vildt
I opskriften indgår bl.a   :  Svinekam ?
Bemærkninger   :  
Hvordan den laves og om den kan laves dagen før? Hvad får man til og hvordan laves det (opskrift). Jeg skal bruge det da min søn skal konfimeres og vil gerne lave andet en alm. steg. Har du et godt forslag til skrub af mad? TAK TAk på forhånd Med venlig hilsen Hanne

Svar til Hanne Weifenbach   :  
Hej Hanne

Jeg har et par enkelte opskrifter på svinekam stegt som vildt som jeg så håber du syntes om.

Se opskrifterne her

Men da det lyder som om at du blot søger noget anderledes kunne det jo være du kunne finde ekstra inspiration i de øvrige opskrifter på svinekam.

Se opskrifter med svinekød her

Jeg har ikke nogen opskrift på tilberedning dagen før, men hvis du har tid kunne du måske lave en prøve inden.

Jeg vil tro at du kan stege den dagen før, og så skære den ud, og så blot varme den op på selve dagen, men en afprøvet opskrift har jeg desværre ikke.

Jeg har også lidt opskrifter på natmad som du måske syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-28
Spørgsmål fra   :  Bente
Spørgsmål   :  lakse-ting til butterdejs-reder
I opskriften indgår bl.a   :  Frisk laks - cremefraise - krydderurter - citron/lime
Bemærkninger   :  
Jeg leder efter en lakse-ting der er cremet og som kan puttes i butterdejs-reder. Jeg skal lave ca. 40 stk. lidt i størrelse som kanapéer.

Svar til Bente   :  
Hej Bente

Jeg har nogle opskrifter på laksecreme som jeg vil mene du kan bruge.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-27
Spørgsmål fra   :  Charlotte Sigersted
Spørgsmål   :  BRUNCH
I opskriften indgår bl.a   :  ideer og opskrifter på brunch
Bemærkninger   :  


Svar til Charlotte Sigersted   :  
Hej Charlotte

Jeg har en del opskrifter på brunch som jeg håber du kan bruge til inspiration.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-26
Spørgsmål fra   :  Jannie Høybye
Spørgsmål   :  dressing til asparges
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Jannie Høybye   :  
Hej Jannie

Jeg har et per opskrifter her som jeg håber du syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-26
Spørgsmål fra   :  Pia Jeppesen
Spørgsmål   :  is med peber
I opskriften indgår bl.a   :  En cremet vanilieis krydret med "peber" og overhældt med whisky
Bemærkninger   :  
En fra min mands madklub har "engang" fået det serveret på en restaurant!

Svar til Pia Jeppesen   :  
Hej Pia

Jeg har desværre ikke en opskrift som svare til det du beskriver.

Beklager meget
Per




2004-04-24
Spørgsmål fra   :  Charlotte
Spørgsmål   :  torskefad
I opskriften indgår bl.a   :  torsk presset i en form. Karry og ananas sauce over, pynt med rejer m.m.
Bemærkninger   :  
jeg mangler opskrifter på fiskeforretter som jeg kan lave i forvejen til 50 mennesker. Det skal være til en buffe.

Svar til Charlotte   :  
Hej Charlotte

Jeg kan ikke lige finde en opskrift der passer på din beskrivelse, men for mig lyder det lidt som en mousse, så det kunne være du selv kunne kigge på opskrifterne i den gruppe.

Se opskrifter på mousse her

Du efterlyser også fiskeforretter, så jeg har gjort det at jeg har skilt forretter med fisk fra, så det skulle være nemmer at finde en ønsket opskrift, håber det er noget du kan bruge.

se fiskeforretter her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-23
Spørgsmål fra   :  Kate Vad
Spørgsmål   :  hjemmelavet medisterpølse
I opskriften indgår bl.a   :  jeg søger opskrift på farsen til (hjemmelavet medister )lavet helt fra bunden.jeg har grisetarm, og et rigtigt pølsehorn. på forhånd tak.
Bemærkninger   :  


Svar til Kate Vad   :  
Hej Kate

Jeg har et par opskrifter her som jeg håber du syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-23
Spørgsmål fra   :  Anni
Spørgsmål   :  wok krydderi
I opskriften indgår bl.a   :  Hvad er wok krydderi og hvor kan jeg købe det?
Bemærkninger   :  


Svar til Anni   :  
Hej Anni

Jeg mener at wok krydderi er et blandingskrydderi, men lige hvad det består af ved jeg ikke, faktisk tror jeg det varierer fra mærke til mærke.

Med venlig hilsen
Per




2004-04-22
Spørgsmål fra   :  Anja Stoklund
Spørgsmål   :  Provence
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg skal flytte til Provence, og vil gerne lave en "provencialsk" tre retters fødselsdags-/festmiddag. Har I en god idé til sammensætning af en sådan menu (helst inden for en uge)? På forhånd tak. Venlig hilsen Anja

Svar til Anja Stoklund   :  
Hej Anja

Ja jeg nåede det jo ikke inden en uge, men jeg håber alligevel du kan bruge mit svar.

Det er nu ikke fordi at jeg har en sammensat ret til dig, men jeg har nogle opskrifter fra provence som jeg håber du har lyst til at vælge imellem.

Se provenceopskrifterne her

Men der er mest opskrifter på hovedretter, så det kunne være du skulle kigge lidt blandt de franske opskrifter også.

Se franske opskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-21
Spørgsmål fra   :  Jan Olsson
Spørgsmål   :  silderogn
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har lige fået en spand sild af naboen. Der var en masse rogn. Hvordan tilbereder man det? Jeg er også interesseret i udenlandske opskrifter, f.eks. orientalske, hvori der indgår silderogn. Venlig hilsen Jan Olsson, Biavler
Bemærkninger   :  


Svar til Jan Olsson   :  
Hej Jan

Jeg har desværre ingen opskrifter hvor silderogn indgår, men jeg mener at huske at torskerognen i tamara kan skiftes ud med silderogn, men jeg ved ikke om du har mod på at prøve ??.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-21
Spørgsmål fra   :  Mortensen
Spørgsmål   :  Grøn gele
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Grøn gele som bruges i USA. Jeg mener den bliver brugt som tilbehør til kalkun. Geleen laves som en rand. Den er muligvis af mynte.

Svar til Mortensen   :  
Hej Mortensen

Amerikanerne skulle mest bruge tranebær som traditionelt tilbehør til kalkunen.

Jeg har fundet en opskrift frem på myntegele som jeg håber, er det du leder efter, men bruges dog mest som tilbehør til lam.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-20
Spørgsmål fra   :  Henrik Møller Thomsen
Spørgsmål   :  ULK
I opskriften indgår bl.a   :  ULK
Bemærkninger   :  
Vil meget gerne ha' en opskrift på noget med ulk, en meget overset fisk, jeg ved den spises, men jeg aner ikke hvordan.

Svar til Henrik Møller Thomsen   :  
Hej Henrik

Ulken er også ret overset her på kogebogen, så jeg har desværre ingen opskrifter jeg kan sende dig.

Beklager meget.
Per




2004-04-20
Spørgsmål fra   :  Marianne Petersen
Spørgsmål   :  Advocadorand med rejer
I opskriften indgår bl.a   :  Advocado- rejer
Bemærkninger   :  
jeg har set dennen opskrift i et dameblad og skulle bruge den til en konfirmation som forret d. 2-5 men jeg har midste bladet (tro det var alt for damerne) kan du mon hjælpe mig jeg ved fra bildet at retten er lavet i en randform så jeg vil tro at der er husblads i men er ikke sikker når så renden er vendt ud på et fad skulle huldet fyldes med rejer og pyndtes med citroner og dill hvis du er heldig at finde den kan du så give mig et tip om hvad eller hvilken brød der skal til

Svar til Marianne Petersen   :  
Hej Marianne

Så specifikke opskrifter kan jeg ikke lige klare.

Men jeg har et par opskrifter på rejerand som du muligvis kan bruge i stedet??

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-20
Spørgsmål fra   :  Lotte Nielsen
Spørgsmål   :  pretzels
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg leder efter en god opskrift på amerikanske pretzels. Håber nogen kan hjælpe. På forhånd tak.

Svar til Lotte Nielsen   :  
Hej Lotte

Jeg er lidt usikker på om det er den rigtige opskrift jeg sender til dig her.

Der findes nemlig mange slags pretzels.

Jeg sender dig to opskrifter her, hvoraf den øverste er en jeg har oversat fra engelsk, med denne opskrift skal du være lidt opmærksom på mængderne da de kan være lidt vanskelige at oversætte.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-19
Spørgsmål fra   :  Anni Kristensen
Spørgsmål   :  aeoligratineret mørbrad
I opskriften indgår bl.a   :  svinemørbrad aeoli asparges
Bemærkninger   :  


Svar til Anni Kristensen   :  
Hej Anni

Jeg har desværre ikke en opskrift på det nævnte.

Beklager meget.
Per




2004-04-19
Spørgsmål fra   :  per nielsen
Spørgsmål   :  kold kogt laks bellevue
I opskriften indgår bl.a   :  Frisk fersk laks
Bemærkninger   :  
jeg vil meget gerne have den oprindelige opskrift på ovenstående - det drejer sig om en konfirmation - OG en ophedet "debat" med en skibskok :-) På forhånd tak!

Svar til per nielsen   :  
Hej Per

Jeg ville meget gerne have hjulpet dig, men jeg har desværre ikke været i stand til at finde opskriften.

Beklager meget.
Per




2004-04-16
Spørgsmål fra   :  Annika
Spørgsmål   :  kalvemørbrad med friske aspars
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
forretten består af jomfruhummer

Svar til Annika   :  
Hej Annika

Jeg har en del forskellige opskrifter med kalvemørbrad, som jeg syntes du skulle prøve at kigge på.

Se kalvemørbradopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-16
Spørgsmål fra   :  jørgen b. pedersen
Spørgsmål   :  lammehals
I opskriften indgår bl.a   :  jeg har en lammehals, vil du vebligst oplyse mig om hvad den kan bruges til. på forhånd tak
Bemærkninger   :  


Svar til jørgen b. pedersen   :  
Hej Jørgen

Lammehalsen bruges gerne i gryderetter, enten hel eller skåret i mindre stykker.

Jeg har en del opskrifter med lammehals som jeg her sender dig, så håber jeg blot du finder en eller flere opskrifter du syntes om.

Se lammehalsopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-15
Spørgsmål fra   :  Karin Broustbo
Spørgsmål   :  Farmer-salat
I opskriften indgår bl.a   :  en salat med kylling og bacon - siger det dig noget?
Bemærkninger   :  


Svar til Karin Broustbo   :  
Hej Karina

Det siger mig ikke lige noget, og jeg har da heller ikke en opskrift ved dette navn.

Jeg har dog fundet en salatopskrift med både kylling og bacon som jeg håber du vil kunne bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-14
Spørgsmål fra   :  Bettina Panduro
Spørgsmål   :  fyldte pandekager
I opskriften indgår bl.a   :  kyllinge kød i tern asparges m.m.
Bemærkninger   :  
varm fyld,som rulles ind i pandekager,og gratineres med ost i ovnen

Svar til Bettina Panduro   :  
Hej Bettina

Jeg har en del forskellige opskrifter på madpandekager, men jeg syntes selv du skal have lov til at vælge, så jeg sender dig linket til dem alle.

Se madpandekageopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-13
Spørgsmål fra   :  Anja Storm Larsen
Spørgsmål   :  osmanisk kebab
I opskriften indgår bl.a   :  kebab grøntsager
Bemærkninger   :  
tyrkisk ret, traditionel, serveres på mange hoteller og resturanter i tyrkiet

Svar til Anja Storm Larsen   :  
Hej Anja

Jeg har en del opskrifter på kebab, men desværre ikke lige den du spørger efter.

Der er dog en opskrift på tyrkisk kebab blandt, og måske det er denne du leder efter ??

Se kebabopskrifter'ne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-13
Spørgsmål fra   :  Niels Larsen
Spørgsmål   :  Skinke kogt i cola
I opskriften indgår bl.a   :  Skinke f.eks bayonneskinke og coca cola
Bemærkninger   :  
Jeg har en gang haft en opskrift hvor man kogte skinke i cola; men har desværre mistet den...kan du hjælpe

Svar til Niels Larsen   :  
Hej Niels

Jeg har desværre ikke kunnet finde en opskrift der svare til det du beskriver.

Beklager meget
Per




2004-04-12
Spørgsmål fra   :  Julie Schmidt
Spørgsmål   :  Gærfrit brød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg søger efter opskrifter på hvidt brød af alle slags, men det skal være uden gær!

Svar til Julie Schmidt   :  
Hej Julie

Jeg har flere opskrifter på brød uden gær, som jeg håber du syntes om.

Se opskrifter på gærfrit brød her

Se opskrifter med gærfrie boller her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-10
Spørgsmål fra   :  Flemming H. Strøm
Spørgsmål   :  egnsret fra ærø
I opskriften indgår bl.a   :  championger peberfrugter porer smør kryderi cafe de paris/hebes provence
Bemærkninger   :  
man steger championgerne i smøret tilsætter diverse grøntsager steges på pande retten laves i tivoli i kbh i de små boder/egns ærø

Svar til Flemming H. Strøm   :  
Hej Flemming

Det er muligt at jeg tænker i de forkerte baner, men jeg har ikke kunnet finde en opskrift der paser på det du beskriver.

Beklager meget.
Per




2004-04-09
Spørgsmål fra   :  Connie Truelsen
Spørgsmål   :  Tjekkisk honninglagkage
I opskriften indgår bl.a   :  Honning
Bemærkninger   :  
Under en tur til Prag stiftede jeg 2 gange bekendtskab med en honninglagkage, som jeg blev meget glad for. Lagkagen bestod mindst af 3 bunde og var lagt sammen med noget lyst creme. Der var hverken glasur eller flødeskum på lagkagen, men noget meget "finmalet drys", som muligvis kunne være malede hasselnødder. Kagen smagte ikke særlig meget af honning og er slet ikke at sammenligne med de honningkager, som fåes i Danmark. Jeg vil blive meget glad for opskriften!

Svar til Connie Truelsen   :  
Hej Connie

Jeg hr desværre ikke kunnet finde en opskrift, hverken på dansk eller engelsk, så jeg må desværre skuffe dig.

Beklager meget.
Per




2004-04-09
Spørgsmål fra   :  Robert Fisker
Spørgsmål   :  chili con carne beskrivelse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har kun sidste side af en knald god opskrift, som jeg og et par kammerater vil hygge os med til min 40års fødselsdag. det er chili con carne, hvor alt er delt op i punkter 1,2,3 osv. der beskriver alt hvad man skal gøre, selv drikke tepuila, vaske hænder osv. Vi mener vi har fået den fra mortens opskriftsamling, men den er der ikke mere. Håber du kan hjælpe os. Hilsen Robert

Svar til Robert Fisker   :  
Hej Robert

Jeg ved jo ikke hvad mortens opskriftssamling har gjort med opskriften, og jeg har jo heller ikke den eksagte opskrift i min samling her.

Men jeg har flere forskellige varianter af opskriften, så måske du kunne "nøjes" med en af disse ??.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-09
Spørgsmål fra   :  Dorte Schmidt
Spørgsmål   :  Alexandre kage
I opskriften indgår bl.a   :  chokoladekage lagt sammen med nougat crem. pyntet med marcipan.
Bemærkninger   :  
Denne ops. blev bragt i Hendes Verden (uge-blad) i anledning af Alexandra og Jorakims bryllup i 1996

Svar til Dorte Schmidt   :  
Hej Dorte

Jeg har desværre ikke opskriften på denne kage.

Beklager meget.
Per




2004-04-09
Spørgsmål fra   :  randi zinn
Spørgsmål   :  norsk brød
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
har lige været i norge og fik noget fladt hvedebrød. der var bagt efter polar metoden. mon det skulle være mugligt at finde en opskrift på det.

Svar til randi zinn   :  
Hej Randi

Jeg syntes du skule prøve hos vore Norske samarbejdspartner, de har en masse opskrifter, du kan jo søge på flatbrød.

Se deres hjemmeside her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-08
Spørgsmål fra   :  Lene Friis
Spørgsmål   :  røgede rejer
I opskriften indgår bl.a   :  I røgede jomfruhummerhaler står der de skal laves ligesom røget rejer men den opskrift kan jeg ikke finde.
Bemærkninger   :  


Svar til Lene Friis   :  
Hej Lene

Jeg har nu tilføjet den manglende beskrivelse.

Røgede jomfruhummerhaler

Med venlig hilsen
Per




2004-04-07
Spørgsmål fra   :  annemette Haakonsen
Spørgsmål   :  Torskeanretning
I opskriften indgår bl.a   :  rejer,torsk,salat til 16 personer dressing
Bemærkninger   :  


Svar til annemette Haakonsen   :  
Hej Annemette

Jeg har søgt på reje og torsk i "tøm køleskabet" og der er nogle opskrifter her som jeg syntes kunne passe på det du beskriver.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-07
Spørgsmål fra   :  lotte
Spørgsmål   :  kalkun-spinat souffle
I opskriften indgår bl.a   :  kalkun, spinat, ?
Bemærkninger   :  
kalkun-fars-ting... har fået det på restaurant toscana i vejle

Svar til lotte   :  
Hej Lotte

Jeg har desværre ikke en opskrift på det nævnte jeg kan sende dig.

Beklager meget.
Per




2004-04-07
Spørgsmål fra   :  Inge Østergaard
Spørgsmål   :  dressinger
I opskriften indgår bl.a   :  hej. jeg søger opskrifter på forskellige dressinger da jeg skal holde fest. f.eks. olie/eddike til pastasalat. dressing til salatbar eks. cremefraiche evt. 2 slags. Mange tak for din gode side
Bemærkninger   :  


Svar til Inge Østergaard   :  
Hej Inge

Under punktet opskrifter kan du under retter/tilbehør finde en del opskrifter på forskellige dressinger og marinader.

Du finder dem lidt nede på listen.

Klik her for at se opskrifterne

Med venlig hilsen
Per




2004-04-06
Spørgsmål fra   :  annemette
Spørgsmål   :  birkes? puddersukker?
I opskriften indgår bl.a   :  birkes? puddersukker?
Bemærkninger   :  
jeg har været i rusland (sct pedersborg) og alle steder i derse små butisksstande på gaderne kunne man få et brød der ligesom var rullet (så det lignede en snegl, set fra enden på brødet) med en blanding af birkes og puddersukker eller sådan noget. Det smagte rigtigt godt, men jeg har ikke kunnet finde en opskrift på det.

Svar til annemette   :  
Hej Annemette

Jeg kan jo ikke love dig at det er den rigtige opskrift jeg har fundet frem, men den skulle stamme fra rusland, så jeg håber det er den.

Opskriften er oversat fra engelsk, så du skal være lidt opmærksom på mængdeforholdene, specielt med kop da det formentlig er 2½ dl.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-06
Spørgsmål fra   :  steen pfaff
Spørgsmål   :  tunsovs
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
til kalvesnitsler i tunsovs

Svar til steen pfaff   :  
Hej Steen

Jeg har lidt forskellige opskrifter på tunsauce her som jeg så håber du syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-05
Spørgsmål fra   :  Anne Marie Lervad Thomsen
Spørgsmål   :  okselongribs
I opskriften indgår bl.a   :  okselongribs
Bemærkninger   :  
ofte blot long ribs

Svar til Anne Marie Lervad Thomsen   :  
Hej Anne Marie

Jeg har nogle få opskrifter på long ribs, som jeg så håber du syntes om.

Se longribsopskrifter'ne her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-04
Spørgsmål fra   :  Svend
Spørgsmål   :  Vagtel au sarcofage
I opskriften indgår bl.a   :  vagtel, trøfler og foie gras
Bemærkninger   :  
vagtel au sarcofage er hovedretten i gabriel axels film babettes gæstebud som er skrevet af karen blixen...Kunne virkelig godt tænkemig at lave den en dag....

Svar til Svend   :  
Hej Svend

Jeg har tidliger søgt denne opskrift uden held, og jeg fandt den desværre heller ikke denne gang.

Beklager meget
Per




2004-04-03
Spørgsmål fra   :  Kim Friis
Spørgsmål   :  Kirsten Hyttemeier æbleskiver
I opskriften indgår bl.a   :  Gær piskede æggehvider mel æggeblomme
Bemærkninger   :  


Svar til Kim Friis   :  
Hej Kim

Jeg har ikke lige opskriften fra kirsten hyttemeier, men jeg har en opskrift her hvor æggehviderne bliver pisket.

Jeg tror ikke det er den rigtige opskrift, men det er den der lige kommer tættest på, så jeg håber du kan bruge den.

Se opskriften her

Se de øvrige æbleskiveopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-02
Spørgsmål fra   :  Mariann
Spørgsmål   :  venøbøffer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Mariann   :  
Hej Mariann

Jeg har et par opskrifter her som du muligvis kan bruge.

Se venøopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2004-04-02
Spørgsmål fra   :  Mia B. Quaade
Spørgsmål   :  Kolesterol og sukker fattig?
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg søger bage opskrifter på kolesterol og sukker fattigt brød og kager, det er nemlig ikke nemt at ha' sukkersyge sammen med forhøjet kolesterol tal! jeg har prøvet mig lidt frem men har ike haft videre succes.
Bemærkninger   :  


Svar til Mia B. Quaade   :  
Hej Mia.

Jeg har nogle opskrifter til diabetes, men disse har jeg ikke nogen kolosterol oplysninger på, men diabetesopskrifter er for det meste ret sunde.

Så hvis du bruger nogle af opskrifterne her og så undgår dem med mange æg, er det så ikke ved at være der henad ??

Se diabetesopskrifter'ne her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2004

Se spørgsmålene for februar 2004

Se spørgsmålene for marts 2004

Se spørgsmålene for april 2004

Se spørgsmålene for maj 2004

Se spørgsmålene for juni 2004

Se spørgsmålene for juli 2004

Se spørgsmålene for august 2004

Se spørgsmålene for september 2004

Se spørgsmålene for oktober 2004

Se spørgsmålene for november 2004

Se spørgsmålene for december 2004