|
Spørgsmål efter opskrift
2009-03-31 Spørgsmål fra : Jette Hedensted Spørgsmål : Highway Dall I opskriften indgår bl.a : Linser Bemærkninger :
Svar til Jette Hedensted : Hej Jette
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på HighwayDall.
Beklager meget
Per
2009-03-31 Spørgsmål fra : Ane Marie Vestergaard Spørgsmål : Sandwich I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej. jeg mangler nogle gode idéer til sandwich. Jeg skal være "madmor" til min datters svendeprøve (frisør). De vil ikke have alm. sandwich som (æg med rejer, leverpostej,skinke og ost) det er til 100 personer over 2 dage og de fleste er unge mennesker. Håber I kan hjælpe
Svar til Ane Marie Vestergaard : Hej Ane Marie
Vi har lidt forskellige sandwichopskrifter som du finder under menupunktet opskrifter og herefter retter og frokost.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-30 Spørgsmål fra : Wenche Pedersen Spørgsmål : fars i ovn I opskriften indgår bl.a : fars pastaskruer porre selleri Bemærkninger :
Svar til Wenche Pedersen : Hej Wenche
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg mener må være den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-28 Spørgsmål fra : hcpetersen Spørgsmål : boller med kartofler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til hcpetersen : Hej Hc Petersen
Jeg har fundet en opskrift frem på kartoffelboller som jeg håber er noget lig det du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-27 Spørgsmål fra : Lis Jessen Spørgsmål : Elg? I opskriften indgår bl.a : Jeg har et stykke Elgfilet. Hvad gør jeg med det? Tak for hjælpen. Bemærkninger :
Svar til Lis Jessen : Hej Lis
Skær elgen i skiver og lav peberbøffer af det.
Mums!
Birthe
2009-03-27 Spørgsmål fra : Randi Spørgsmål : rougefort ost I opskriften indgår bl.a : diverse opskrifter med rougefort ost
Jeg har et godt stort stykke som snart skal spises.
Det er en gede rougefort Bemærkninger :
Svar til Randi : Hej Randi
Rougefort kan jo spises på et stykke brød, men det ved du jo sikkert allerede.
Ellers så smager den godt i vildtsauce, men her bruges kun 1-2 spsk. til ca. ½ l. sauce.
Du kunne jo også bruge den i stedet for gorgonzolasauce til pastaretter og stegt kød, men nok kun med halvt rougefort og halvt gorgonzola.
Ellers har jeg ikke lige nogle ider.
Med venlig hilsen
Per
2009-03-26 Spørgsmål fra : Ejler Sørensen Spørgsmål : hel dampet ørred I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Ejler Sørensen : Hej Ejler
Du er faktisk ikke den første som spørger, men sidst fik vi ikke lagt beskrivelsen ind som en opskrift, det har vi gjort nu så du kan se opskrifter på linket herunder.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-26 Spørgsmål fra : Inge Riis Spørgsmål : capulka I opskriften indgår bl.a : Skinkekød i tern, reven ost på når den er færdig. På forhånd tak, håber i vil hjælpe. M.V.H Inge Riis. Bemærkninger :
Svar til Inge Riis : Hej Inge
Jeg har fundet en opskrift frem her på Carapulka som jeg håber er den du efterlyser.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-26 Spørgsmål fra : Lene Spørgsmål : Laksefarseret rødtungeroulade I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Lene : Hej Lene
Vi har en opskrift på laksefarseret rødtunge, det er godt nok ikke som roulade, men måske den kan bruges ?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-25 Spørgsmål fra : nukaaraq Spørgsmål : rugrødslagekage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til nukaaraq : Hej Nukaaraq
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-25 Spørgsmål fra : pia vilsmark Spørgsmål : cornflask kylling I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til pia vilsmark : Hej Pia
Jeg var ikke helt sikker på hvordan cornflakes staves, derfor har jeg søgt på corn kylling, og der kommer lidt forskellige opskrifter frem som jeg vil sende linket til her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-24 Spørgsmål fra : Britta Hessellund Spørgsmål : Skagenslapper/stykker I opskriften indgår bl.a : det er rundstykker. der er sort birkes foroven og solsikkefrø forneden,de overlapper og der er grovkorn idejen 5 kornsblaning kan nok bruges Bemærkninger :
Svar til Britta Hessellund : Hej Britta
Jeg har ikke kunnet finde frem til en opskrift på skagenslapper, men jeg mener det er noget lig håndværkere og dem har jeg en opskrift på her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-23 Spørgsmål fra : Leif Nymann Jensen Spørgsmål : Alioli I opskriften indgår bl.a : En Spansk brød dip med masser af hvidløg samt mayonaise........? Bemærkninger :
Svar til Leif Nymann Jensen : Hej Leif
Aioli er en hvidløgsmayonaise, og jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-23 Spørgsmål fra : Ulla Spørgsmål : boeuf bourguignon I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Ulla : Hej Ulla
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-22 Spørgsmål fra : Helge Svane Spørgsmål : Mormors Sandkage(kort nr. 17/67) I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Opskriftklubben Chefkokken kortnr. 17/67
Svar til Helge Svane : Hej Helga
Det skulle vist være denne opskrift.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-22 Spørgsmål fra : jef jensen Spørgsmål : bøfsandwits I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : mangler opskriften på sovsen til bøfsandwits
Svar til jef jensen : Hej Jef
Er det ikke det er noget burger du tænker på? for der har vi lidt forskelligt.
Se burgeropskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-22 Spørgsmål fra : ib holm Spørgsmål : fritto mallorquina I opskriften indgår bl.a : svinenyre,svinelever,svinehjerte , hvidløg m.m. Bemærkninger :
Svar til ib holm : Hej Ib
Jeg har fundet frem til en opskrift her som jeg mener kunne være den du søger, her er det dog lammelever der bruges og ikke svinelever, nyre og hjerte.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-21 Spørgsmål fra : Jørn Kloster Spørgsmål : Hjertebøf. I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg vil grerne vide, hvordan man laver saftige hjertebøffer, og hvad de laves af.
M.V.H.,
J.B.K.
Svar til Jørn Kloster : Hej Jørn
Vi har en opskrift på hjertebøf her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-21 Spørgsmål fra : Ole Nielsen Spørgsmål : Pate m svinelever I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Ole Nielsen : Hej Ole
Jeg har fundet en opskrift frem på svineleverpate som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-21 Spørgsmål fra : Sigmund Rasmussen Spørgsmål : Tornedos I opskriften indgår bl.a : Mørbrad af øksekød Bemærkninger :
Svar til Sigmund Rasmussen : Hej Sigmund
Jeg mener at det staves tournedos, og jeg har fundet en opskrift frem her som vi selv har afprøvet for ikke så længe siden.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-21 Spørgsmål fra : Elin Steinø Spørgsmål : kylling med cashew nuts (Thailand) I opskriften indgår bl.a : thailandske/kinesiske grøntsager-krydderier Bemærkninger : er på alle spisekort i Thailand og findes i mange udgaver
Svar til Elin Steinø : Hej Elin
Det havde muligvis hjulpet med et navn på opskriften, men ud fra disse oplysninger har det ikke været muligt at finde frem til opskriften.
Beklager meget
Per
2009-03-21 Spørgsmål fra : aage leif nielsen Spørgsmål : blåbærsild I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til aage leif nielsen : Hej Aage
Vi havde en opskrift på brombærsild, og denne har jeg tilladt mig at omforme til blåbær, så er det jo bare det at blåbær er noget mildere end brombær, men prøv dig frem med en lille portion.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-21 Spørgsmål fra : Poul Boserup Olsen Spørgsmål : fedtfattige fødselsdagskringler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Poul Boserup Olsen : Hej Poul
Opskrifter på kringler har vi masser af, og der er også et par af opskrifterne som heder noget med fødselsdagskringle, men fedtfattig kringle kan vi desværre ikke hjælpe med.
Se kringleopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-21 Spørgsmål fra : connie burkarl Spørgsmål : venøbøffer/steaks med meget hvidløg I opskriften indgår bl.a : en dresseng med karry og meget mere...????
Og en anden dressing jeg heller ikke kender... Bemærkninger :
Svar til connie burkarl : Hej Connie
Jeg kender ikke dressingen til venøbøffer/steaks.
Beklager meget
Per
2009-03-19 Spørgsmål fra : kate b andersen Spørgsmål : flere I opskriften indgår bl.a : jeg har ingen ingredienser, jeg mangler nogle opskrifter som kan sænke forhøjet kolesterol. V.H. Kate. Bemærkninger : det må gerne være nemme opskrifter,.
Svar til kate b andersen : Hej Kate
Om nogen mad direkte kan kaldes for kolesterolsænkende er jeg i tvivl om, men mad kan selvfølgelig indeholde mere eller mindre kolesterol.
Vi har nogle enkelte opskrifter som skulle høre til i den lave del, men det er indtil videre kun som morgenmad og frokost, men måske du kan bruge disse?
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-18 Spørgsmål fra : john damgaard-larsen Spørgsmål : oksekød i peberrod I opskriften indgår bl.a : oksemellembryst
revet peberrod
grøntsager Bemærkninger : når jeg koger et stykke oksebryst til suppe, plejer jeg at spise det med aspargessovs, men jeg har fået det med peberrod istedet. det vil jeg gerne prøve
Svar til john damgaard-larsen : Hej John
Fremgangsmåden er nøjagtig det samme som med asparges.
Du kan købe revet peberrod i breve og kvantum i den hvide sovs er jo en smagssag, så tag lidt af gangen og smag dig frem til du synes det passer.
Mvh. Randi
2009-03-18 Spørgsmål fra : Helle Spørgsmål : Svendborggryde I opskriften indgår bl.a : fars, grøntsager, perleløg, ris Bemærkninger :
Svar til Helle : Hej Helle
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på svendborggryde.
Beklager meget
Per
2009-03-17 Spørgsmål fra : else fromm Spørgsmål : opskrifter til rømergryde I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til else fromm : Hej Else
Jeg går ud fra at det er den lergryde som man også kalder for stegeso.
Se opskrifter med stegeso her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-17 Spørgsmål fra : [email protected] Spørgsmål : calabau I opskriften indgår bl.a : man kan købe dem i seven-elleven i thjailand Bemærkninger : Det er en slaks kager ,de bliber ikke bagt, men dampet ved fremstillin
Svar til [email protected] : Hej Bjarne
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på calabau.
Beklager meget
Per
2009-03-17 Spørgsmål fra : Vibeke Johansen Spørgsmål : Hvidkålssuppe med chilli (?) I opskriften indgår bl.a : Hvidkål, gullerødder, løg, pastinak?, kylling, chilli Bemærkninger :
Svar til Vibeke Johansen : Hej Vibeke
Vi har en opskrift på hvidkålssuppe som jeg mener du kan bruge.
Det er dog ikke helt de ingredienser som du nævner.
Men som kød kan du bruge kylling eller måske bedre en suppehøne, og følge beskrivelsen for kødet, og så bruge grønsagerne som du nævner.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-17 Spørgsmål fra : Tove Møller Jakobsen Spørgsmål : torske forret I opskriften indgår bl.a : torsk - ærter - yogurt - sennep - cremefraise ???? Bemærkninger : Jeg har for længe siden læst opskriften i en af carolines kogebøger,retten har jeg også lavet.
Venlig Hilsen
Tove Møller Jakobsen
Svar til Tove Møller Jakobsen : Hej Tove
Hvis det er en opskrift fra Karoline så prøv at søg på arlas hjemmeside.
Besøg hjemmesiden her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-16 Spørgsmål fra : Christian Damlund Spørgsmål : vinfremstilling I opskriften indgår bl.a : Jeg mangler en opskrift på vin fremstillet af birkesaft.
Det haster, for birkesaften tapløber i en vinballon. Bemærkninger :
Svar til Christian Damlund : Hej Christian
Vi har ingen erfaring med vinfremstilling, så dette kan vi ikke hjælpe med.
Beklager meget
Per
2009-03-16 Spørgsmål fra : mona lunding Spørgsmål : hvede boller I opskriften indgår bl.a : mel bagepulver mælk smør salt sukker Bemærkninger : det er en op skrift jeg har set i et blad engang nu er den blevet væk,men de skulle steges på en pande
Svar til mona lunding : Hej Mona
Vi har en opskrift som heder pandeboller, og det er nok det nærmeste vi kan komme på det som du beskriver.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-15 Spørgsmål fra : anette poulsen Spørgsmål : artiskokcream I opskriften indgår bl.a : har fået et glas artiskokcream fra firmaget agromonte ca 200 g i
hvordan bruger man det
er det til forret eller små snags
håber at få nogle forslag på forhånd tak
venlig hilsen anette p. Bemærkninger :
Svar til anette poulsen : Hej Anette
Du kan lægge artiskokcreme som en ring på en tallerken lidt salat midt i og så lægge varmrøget laks på salaten.
Server som en forret.
Med venlig hilsen
Per
2009-03-15 Spørgsmål fra : Marianne Kiersgaard Spørgsmål : creme bolé I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Brun muffins med et stykke chokolade i midten.
Svar til Marianne Kiersgaard : Hej Marianne
Det første jeg tænkte på var creme brulee, men den skal helst ikke blive brun, men creme bole kender jeg ikke, og det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift.
Beklager meget
Per
2009-03-12 Spørgsmål fra : susanne skovgaard Spørgsmål : kransekagevugge I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til susanne skovgaard : Hej Susanne
Vi har forsøgt med en kransekagevugge, men vore evner rækker ikke til noget rigtigt kønt, men jeg håber at opskrift og billeder kan hjælpe dig på vej.
Og selvom vuggen måske ikke er den kønneste så smagte den altså rigtig godt.
Se kransekagevuggeopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-11 Spørgsmål fra : heidi Spørgsmål : forloren agerhøne I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : kunne i hjælpe mig med at finde opskriften m.v.h heidi.
Svar til heidi : Hej Heidi
Vi har ud far nogle ingredienslister sjusset os frem til en opskrift på forloren agerhøne, og vi syntes den blev rigtig god.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-11 Spørgsmål fra : tine pedersen Spørgsmål : græsk fromage I opskriften indgår bl.a : for en del år siden fik vi på et hotel på halkidiki en desert a la vores citron fromage,men den smagte bare himmelsk
siden har vi søgt højt og lavt men har ikke ku finde denne vidunderlige desert nogen steder?
mkh
tine pedersen Bemærkninger :
Svar til tine pedersen : Hej Tine
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på græsk fromage.
Beklager meget
Per
2009-03-11 Spørgsmål fra : Christina Spørgsmål : Colorado roast I opskriften indgår bl.a : Colorado roast Bemærkninger : Jeg er på mit job blevet tilbudt et stykke kød kaldet en colorado roast, kan jeg få lidt hjælp til hvad det er, og kan bruges i?
Svar til Christina : Hej Christina
Jeg har aldrig hørt om colorado roast, så det kan jeg desværre ikke hjælpe med.
Beklager meget
Per
2009-03-11 Spørgsmål fra : else fromm Spørgsmål : clementinmarmelade I opskriften indgår bl.a : clementiner eller evt. mandariner Bemærkninger :
Svar til else fromm : Hej Else
Jeg har fundet en opskrift frem på clementinmarmelade som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-10 Spørgsmål fra : arne jespersen Spørgsmål : portvinskage I opskriften indgår bl.a : rosiner i blød i portvin, hakkede nødder og chokolade, smør sukker og æg blandes Bemærkninger : det er ikke den traditionelle med valnødder
Svar til arne jespersen : Hej Arne
Hmmm vi har kun den ene opskrift på portvinskage, men om det er valnødder eller anden nød gør jo ikke det store, og så kan du jo forsøge dig med at tilsætte nogle rosiner til opskriften, og lægge dem i blød i portvinen i stedet for nødderne.
Jeg kan desværre ikke finde frem til det du beskriver.
Se portvinskage her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-10 Spørgsmål fra : cecilie kristensen Spørgsmål : bento (japansk) I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : det er en ret det kommer fra japan. de fleste mørde i japan kan lave en bento.
Svar til cecilie kristensen : Hej Cecilie
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på bento.
Beklager meget
Per
2009-03-10 Spørgsmål fra : k.janby Spørgsmål : sandwich I opskriften indgår bl.a : leverpostej, skinke, æg, laks,tun Bemærkninger : sandwich der kan laves i forvejen og fryses
Svar til k.janby : Hej K. Janby
Jeg er bange for at det vil blive noget kedeligt noget efter en tur i fryseren.
Men du kan sagtens smøre sandwichene dagen i forvejen, filme dem og stille dem i køleskabet til næste dag.
Med venlig hilsen
Per
2009-03-10 Spørgsmål fra : Kirsten Stenild Spørgsmål : nakkekam I opskriften indgår bl.a : når jeg har skåret i kammen
vil jeg meget gerne "fylde"
den med f.eks. flødeost e.l.
evt. grøntsager Bemærkninger :
Svar til Kirsten Stenild : Hej Kirsten
Vi har lavet billeder til et par opskrifter på svinekam stegt som vildt, og det mener jeg er hen ad det du ønsker, så kan du så prøve dig frem med forskelligt fyld.
Se opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-10 Spørgsmål fra : tartelleter Spørgsmål : jeg söger opskriften paa hjemlavet tartelleter I opskriften indgår bl.a : jeg söger opskriften paa hjemlavet tartelleter da jeg ikke kan köbe tartelleter her. Bemærkninger :
Svar til tartelleter : Hejsa
Jeg har fundet en opskrift frem på hjemmelavede tarteletter her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-09 Spørgsmål fra : bodil ejstrup Spørgsmål : desserttærtedej I opskriften indgår bl.a : maizena desserttærtedej hvor kan det købes Bemærkninger :
Svar til bodil ejstrup : Hej Bodil
Jeg vil da mene at du kan købe desserttærtedej i de fleste supermarkeder, dog ikke lavpris, men så som superbest og brugsen mener jeg da har den.
Med venlig hilsen
Per
2009-03-09 Spørgsmål fra : Laurits Nielsen Spørgsmål : Stjerneskud. I opskriften indgår bl.a : Fisk Bemærkninger :
Svar til Laurits Nielsen : Hej Laurits
Der er flere variationer af stjerneskud, så jeg ender dig et link til søgning på stjerneskud.
Se stjerneskudopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-09 Spørgsmål fra : Nina skriver Spørgsmål : skrædderdus I opskriften indgår bl.a : Der er karfofler i og fløde, bacon. Bemærkninger :
Svar til Nina skriver : Hej Nina
Jeg mener at opskriften du er ude efter er den der heder Skrædderduelse (fattigmandsdryp).
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-07 Spørgsmål fra : thomas nielsen Spørgsmål : Amager kage I opskriften indgår bl.a : to lag kagedej lagt sammen a la pirokker med æblemos som fyld. Størrelsen er ca. som en kaffetallernen. Dejen kunne godt tænkes at være mørdej. Ovenpå er drysset tesukker Bemærkninger :
Svar til thomas nielsen : Hej Thomas
Jeg har fundet en opskrift frem på amagerkager, den er godt nok med pærer, men du kan jo vælge at bruge æbler i stedet for, eller som du skriver en æblemos.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-07 Spørgsmål fra : Svend Bach Spørgsmål : chili con carde I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Svend Bach : Hej Svend
Jeg går ud fra at det er chili con carne du mener.
Der er mange variationer af denne opskrift, så jeg sender her et link til en søgning på chili con carne, så har du mulighed for at vælge den du syntes bedst om.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-06 Spørgsmål fra : Inge Lise Kristensen Spørgsmål : Butterscotch I opskriften indgår bl.a : Æg, sukker mel, Bemærkninger : en tærtebund som der kommes karamel og marengs ovenpå og så bages det hel i ovnen, opskriften er fra ekstrabladet for omkring 20 år siden
Svar til Inge Lise Kristensen : Hej Inge
Butterscotch heder flødekaramel på dansk.
Jeg kan ikke hjælpe med den nøjagtige opskrift men jeg har fundet en anden opskrift frem som heder blød karameltærte som du måske kunne bruge?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-05 Spørgsmål fra : Helle Rahbek Spørgsmål : syltet grønt; peberfrugt, blomkål, cherrytomater osv. I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg kunne godt tænke mig at sylte en masse forskellige grønsager til eget forbrug, men har ikke en opskrift.
Svar til Helle Rahbek : Hej Helle
Det første jeg tænkte på med syltede grønsager er pickles, men det er nok nærmere enkelte syltede grønsager du tænker på.
Jeg har søgt og fundet opskrifter på syltede peberfrugter, blomkål og modne tomater her på kogebogen, så du skal nok søge på grønsagens navn og ikke blot grønsager.
Se syltet peberfrugter her
Se syltet blomkål her
Se syltet modne tomater her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-05 Spørgsmål fra : berit kristensen Spørgsmål : biggos-polsk ret I opskriften indgår bl.a : svinekød og hvidkål Bemærkninger :
Svar til berit kristensen : Hej Berit
Vi har en opskrift på bigos stavet med kun et g, men det lyder meget som den ret du efterlyser.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-05 Spørgsmål fra : kaviarrand med rejer Spørgsmål : kavir rejer crem frachie I opskriften indgår bl.a : kavir
rejer
crem frachie Bemærkninger :
Svar til kaviarrand med rejer : Hejsa
Jeg har brugt vore søgefelt øverst til højre på kogebogen, og jeg fik denne opskrift frem som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-04 Spørgsmål fra : Anne Nielsen Spørgsmål : kringel I opskriften indgår bl.a : kringel med kogte kolde kartofler Bemærkninger : jeg bagdte denne kage på lillehjemmet i Brønshøj og den smagte dejligt
Svar til Anne Nielsen : Hej Anne
Jeg har fundet en gammel gammel opskrift frem på kartoffelkringler som jeg håber du kan bruge.
Opskriften er desværre lidt mangelfuld med nogle af mængderne og bagetemperatur og tid, men måske du kan slumpe dig til det hvis du har bagt dem før, gerne kommenter opskriften.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-04 Spørgsmål fra : Helene Spørgsmål : Hyldeblomstsuppe I opskriften indgår bl.a : ???? Bemærkninger : Min mor plejede ofte at lave den da jeg var ung, jeg kunne godt tænke mig at finde en opskrift på den min mormor har ikke opskreften længere,
Svar til Helene : Hej Helene
Hvis det er hyldeblomsterne du tænker på så er det jo ikke lige tiden nu her, men jeg mener at det blot er en tynd hyldeblomstsaft så kan du evt. bruge det koncentrat du kan købe i butikkerne og spæde op med vand, hyldeblomst suppe serveres kold med bær eller is.
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-03 Spørgsmål fra : Else Marie Rønde Spørgsmål : Scaloppa i hvidvin I opskriften indgår bl.a : Italiensk opskrift.
Kalve(okse?) filet i tynde skiver i hvidvins-flødesauce m/ bacon (+ champignons?)
Hvad er autentisk tilbehør? Serveres på mange italienske restauranter her i landet.
Sikkert usund - men uhm så lækker. Bemærkninger :
Svar til Else Marie Rønde : Hej Else Marie
Scaloppa eller Scaloppine kan laves på mange måder, jeg tror ikke der er en måde som er mere rigtig, og derfor mener jeg heller ikke at der er noget autentisk tilbehør.
Scaloppine er gerne skåret af filet, nogle opskrifter vendes den først i mel, andre steges kødet rent.
Dette er vore bud på en opskrift.
Vend kødet i mel og steg det kort på panden, 30-60 sek. an på tykkelsen.
Lige inden kødet er færdigt smides champignoner i skiver på, og de brunes godt af. tilsæt herefter hvidvin som koges let ind, herefter tilsættes fløden og saucen smages til med salt og peber.
Med venlig hilsen
Per
2009-03-03 Spørgsmål fra : jensen.brutus.willy Spørgsmål : Gnocchi I opskriften indgår bl.a : Kartoffel blandet med mel,...rullet i fingertykke pølser,delt i hasselnødstørrelse'kogt i saltet vand,til de kommer op til overfladen. Bemærkninger : kan filføres forskelligt...der angiver hvilken slags Gnocchis der er tale om.
Svar til jensen.brutus.willy : Hej Jensen
Jeg har lavet en søgning efter gnocchi og der kommer lidt forskellige opskrifter frem som jeg håber du vil kunne bruge, specielt dem med kartoffel gnocchi.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-02 Spørgsmål fra : Martin Bodilsen Spørgsmål : Boller i skarp sovs I opskriften indgår bl.a : Makaroni m. mørk, krydret sovs, vist med Engelsk sauce i.
Når man søger på opskriften boller i skarp sovs får man ikke "min farmors" gamle opskrift, som vist havde både madsherry og engelsk sauce i. Kan du finde den? Bemærkninger :
Svar til Martin Bodilsen : Hej Martin
Det er ikke en klasisk opskrift som jeg lige kan finde frem, jeg vil tro det er din farmors egen opskrift, så jeg mener du vil have nemmere ved at prøve dig frem for at ramme den rigtige smag end mig.
Beklager meget
Per
2009-03-01 Spørgsmål fra : kent kristensen Spørgsmål : kuskus eller cuscus I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : det er et stort fad med ris og andet godt som man sidder og spiser sammen direkte fra den store skål og så skal man drikke kernemælk til. men kan ikk finde opskriften
Svar til kent kristensen : Hej Kent
Det staves cous cous, og det er knuste hvedekerne og ikke ris, det er faktisk navnet på grynene, men er også navnet på retter.
Jeg har lavet en søgning på cous cous som jeg vil sende liknet til her, så kan du kigge på de forskellige opskrifter hvilken der passer dig bedst.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-03-01 Spørgsmål fra : Petra Iversen Spørgsmål : Jeg søger efter en kage/desert opskrift hvor man bruger Toffifee I opskriften indgår bl.a : Toffifee Bemærkninger : Jeg søger efter en kage/desert opskrift hvor man bruger Toffifee.
Svar til Petra Iversen : Hej Petra
Vi har ingen dessertopskrifter med toffifee.
Beklager meget
Per
|