|
Spørgsmål efter opskrift
2006-03-27 Spørgsmål fra : ole kragh Spørgsmål : pennacotta I opskriften indgår bl.a : Vi ønsker at finde frem til opskriften på italiensk pennacotta. Måske staver vi ikke navnet rigtigt, men det kan i måske hjælpe med Bemærkninger :
Svar til ole kragh : Hej Ole
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-27 Spørgsmål fra : Anders Spørgsmål : Proteindrik I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej jeg er en mager dreng på 17 år. Jeg vil gerne tage en del på og har hørt at man kan drikke proteindrik for at tage på. Jeg søger en nem opskrift på en proteindrik der er overkommelig at lave.
Venlig hilsen Anders
Svar til Anders : Hej Anders
5 dc l kærnemælk l dc l fløde 1 dc l appelsin juice l dc l yoghurt 25 gr. sukker ca. 1 1/2 spiseskefuld, den vil være god du bliver rund og blød velbekomme
Kirsten
2006-03-27 Spørgsmål fra : Jørgen Nielsen Spørgsmål : Hakkebøf I opskriften indgår bl.a : Vil du venligst oplyse mig om hvad der den bedste del på oksen der giver den bedste smag jeg hakker det selv.Venlig Hilsen .Jørgen Bemærkninger :
Svar til Jørgen Nielsen : Hej Jørgen
Slagteren.net anbefaler tykkam så frem med kødhakkeren.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-26 Spørgsmål fra : Dorthe Spørgsmål : kogt torsk I opskriften indgår bl.a : Det er kogt torsk, der skal være koldt og smuldres i små stykker.Der kommes en dressing?? over , det er dressingen jeg ikke kender opskriften på jeg ved at den er hvid lidt cremet i konsisetenen.Jeg tror at der er cremfrace,mayonaise,flødeskum og så ved jeg ikke mere.Torsken lægges på et fad, hvor man kommer dressingen over pynter med æg,tomat,(asparges måske)kaviar.
Jeg tror at den hedder Kold Torskeanretning, det blev den kaldt der hvor jeg fik den . Jeg ved at der er mange fra Thorsminde der laver den,men om der er noget en der fra har opfundet ved jeg ikke. Bemærkninger :
Svar til Dorthe : Hej Dorthe
Det som du beskriver minder om den ret som heder maskeret torsk, så den vil jeg sende dig en opskrift på.
Se maskeret torsk her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-26 Spørgsmål fra : Tove Nørgaard Spørgsmål : Paella med kylling og rejer I opskriften indgår bl.a : Opskrift på ovennævnte ønskes
På forhand tak
Tove Bemærkninger :
Svar til Tove Nørgaard : Hej Tove
Jeg har valgt en opskrift her som jeg håber du vil syntes om, hvis ikke så prøv at søg på paella i søgefeltet øverst i højre side.
Se paellaopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-25 Spørgsmål fra : Anja Hansen Spørgsmål : Brød med hvidløg I opskriften indgår bl.a : Hvidløg
Smør
Grahamsmel(?)
Hvedemel
Gær
Bemærkninger : Har mistet en opskrift der var i et hæfte, der fulgte med Familie Journalen år tilbage! Brødet er snoet i en ring. Mener der er Grahamsmel og hvidløg i. Smør og hvidløg blandes og ligesom smøres på brødet før, det snoes...
Svar til Anja Hansen : Hej Anja
Den nøjagtige opskrift fra Familie Journalen kan jeg ikke hjælpe med, men der er flere forskellige brød med hvidløg i kogebogen som du måske kan bruge i stedet ?
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-25 Spørgsmål fra : Anna Johnsen Spørgsmål : Hvidkålskur I opskriften indgår bl.a : En hvidkålssuppe, som jeg for nogle år siden havde en opskrift på, og som skulle give vægttab uanset hvor meget man spiste af den. Bemærkninger :
Svar til Anna Johnsen : Hej Anne
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber svarer til det ønskede.
Se hvidkålskur her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-24 Spørgsmål fra : Mai Britt Mogensen Spørgsmål : 3- retters menu med øl I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej
Jeg kunne tænke mig at lave en 3- retters menu med øl som en af ingredienserne.Kødet skal være okse-eller svinekød,men jeg kan ikke finde opskrifter. På forhånd tak Mai Britt
Svar til Mai Britt Mogensen : Hej Mai Britt
Det er en smugle besværligt at søge på ingrediensen øl da pølser indeholder samme bokstavssammensætning, men der kommer nu alligevel en del opskrifter med øl frem, særligt nederst i resultaterne
Søgning på ingrediensen øl
Du kan også prøve at søge på navnet øl, og igen her se særligt nederst i resultaterne.
Se søgning på navnet øl her
En del opskrifter er øllen listet som pilsner, så dette kan du også prøve at søge efter.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-24 Spørgsmål fra : Janne Henriksen Spørgsmål : Gulerodskage med kokos I opskriften indgår bl.a : Rugmel
kogt mælk
æg margarine
bagepulver evt. hvedemel. Bemærkninger : Det er en bradepandekage,den kogte/varme mælk skulle hældes over kokosen og stå i bløde ca. 5 min inden den blev hældt i dejen. Det er ca 22 år siden jeg fik den første gang
Svar til Janne Henriksen : Hej Janne
Jeg har ikke kunnet få øje på den helt rigtige opskrift, men vi har ret mange opskrifter på gulerodskage så måske du selv kan finde den eller en der minder.
Se gulerodskageopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-23 Spørgsmål fra : Pia hested Spørgsmål : hjemmelavede mueslibars I opskriften indgår bl.a : nødder, valsede gryn m.m. ? Bemærkninger : Hej
Jeg har brug for lidt sundt slik til madpakken, og tænkte, at sådan nogle må jeg kunne lave selv? Tak
Svar til Pia hested : Hej Pia
Der er et par opskrifter her som jeg håber du vil syntes om.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-23 Spørgsmål fra : ole bjerre Spørgsmål : flydene chokolaeddrøm I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : en art muffins der skal fryses i ca 2timer og bages 15 min skulle give en fast skal og er flydene inden i
Svar til ole bjerre : Hej Ole
Det har ikke været muligt at skaffe den ønskede opskrift på flydene chokolaeddrøm.
Beklager meget
Per
2006-03-23 Spørgsmål fra : Annegrete Spørgsmål : WanTan Suppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Det er en suppe som jeg har smagt på en Kinesisk Restuation. Den smagte bare godt.
Svar til Annegrete : Hej Annegrete
Her er der en opskrift som jeg vil tro er den som du efterlyser.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-22 Spørgsmål fra : Mie Holst Spørgsmål : Cambodijansk/Thailanske kager I opskriften indgår bl.a : Ikke nogen specielle ønsker Bemærkninger :
Svar til Mie Holst : Hej Mie
Det har desværre ikke været muligt at skaffe opskrifter på Thailandske kager.
Beklager meget
Per
2006-03-21 Spørgsmål fra : Gitte Grotkjær Spørgsmål : fyldte tomater I opskriften indgår bl.a : tomater
flødeost naturel
kapers
citronsaft
skinke i tern
Bemærkninger :
Svar til Gitte Grotkjær : Hej Gitte
Du skærer et låg af tomaterne og fjerner at det bløde inden i, så rører du flødeosten op med de øvrige ingredienser.
Du kan se flere forskellige opskrifter herunder.
Tomater med fyld
Med venlig hilsen
Per
2006-03-21 Spørgsmål fra : mike k nielsen Spørgsmål : tarco I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : lægges i en skald, fyldt med kød og andet
Svar til mike k nielsen : Hej Mike
Vi har en lille kategori med tacoopskrifter som jeg håber du kan få glæde af.
Se tacoopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-20 Spørgsmål fra : Ingelise Kristensen Spørgsmål : marcipanost I opskriften indgår bl.a : Filadelfia friskost, naturel
marcipan eller essens Bemærkninger : Jeg har købt marcipanost i vores ostehus. Nu har jeg fået en del filadelfia friskost og vil gerne lave noget selv, men hvordan?
Svar til Ingelise Kristensen : Hej Ingelise
Jeg har ikke kunnet skaffe den ønskede opskrift på marcipanost, men prøv dig frem med nogle små portioner, så kan det jo ikke gå helt galt.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-20 Spørgsmål fra : Linda Spørgsmål : Kandiserede popcorn I opskriften indgår bl.a : Smør, brun farin og sirup Bemærkninger : Har set en udsendelse fra BBC-food, hvor denne opskrift ingik i et børnefødselsdagsarrangement. Fik ikke fat i forholdet, håber i kan hjælpe. På forhånd TAK
Svar til Linda : Hej Linda
Jeg ligger ikke inde med en opskrift, men du har ingredienserne så det er nok bare at prøve.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-17 Spørgsmål fra : Hanne Rasmussen Spørgsmål : stenbøf I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hvordan steger man en bøf (oksekød) på en varm sten/jerntallerken
Svar til Hanne Rasmussen : Hej Hanne
Sten eller jernplade skal kunne holde varmen i længere tid, men ellers steger du som på en almindelig pande.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-17 Spørgsmål fra : Veena Spørgsmål : Opskrifter fra 1492 I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hejza
Jeg skal til en fremlæggelse have en opskrift, fra 1492, eller noget der minder lidt om det de spiste dengang. Dengang hvor Columbus rejste for at opdage Amerika. Det er et skoleprojekt. Jeg ville lige hører om i evt. havde ide til en opskrift?
Hilsen
Veena
Svar til Veena : Hej Veena
Jeg kender ikke til opskrifter som kan dateres så langt tilbage.
Beklager meget
Per
2006-03-15 Spørgsmål fra : Jonna Jørgensen Spørgsmål : grønne asparges med bacon I opskriften indgår bl.a : Vi har til en fest fået grønne asparges der stod på højkant med bacon om, det smagte pragtfuldt, men hvordan laver man det ?
Mvh Jonna Bemærkninger :
Svar til Jonna Jørgensen : Hej Jonna
Hvis du skærer de grønne asparges i ca 4 cm stykker som du vikler bacon om, og så en tandstikke til at holde baconet på plads, og klat smør på toppen, sæt dem i et dybt smurt fad og så en tur i ovnen ved 190 grader C til baconet er stegt.
Med venlig hilsen
Bjørn
2006-03-14 Spørgsmål fra : Bendtsen Spørgsmål : Polarbrød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Firkantet/ toastlignende- / pita brødslignende lækkert ....købt i Sverige. Fåes og med sød smag, men de er runde....
Hjælp med opskrifter til "hjemmebag".
Hilsen Anette & Bo
Svar til Bendtsen : Hej Bendtsen
Det har ikke været muligt at skaffe den ønskede opskrift på polarbrød.
Beklager meget
Per
2006-03-14 Spørgsmål fra : tove Spørgsmål : DIABETESRETTER I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til tove : Hej Tove
Jeg sender dig linket til vore diabetesopskrifter her, hvis du ønsker at klikke dig frem til dem gør du det ved at klikke på opskrifte, og her et stykke nede på siden klikke på kostformer, her finder du diabetesopskrifterne.
Se diabetesopskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-14 Spørgsmål fra : michael jensen Spørgsmål : chokolade kage uden mælk I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg vil gerne have hvis du kunne finde en chokoladekage uden mælke produkter da vi har en der ik kan tåle det, på forhånd tak
Svar til michael jensen : Hej Michael
Jeg vil sende dig linket til vore mælkefrie kager i form, her er der flere forskellige chokoladekager som du kan vælge blandt.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-14 Spørgsmål fra : Tanja Gramkow Spørgsmål : Surdej/Rugbrød I opskriften indgår bl.a : Surdej Bemærkninger : Ikke så meget et spørgsmål om opskriften, mere hvordan. Jeg har ikke prøvet det her med rugbrød før, og jeg vil gerne vide omkring surdej. Først laver man en portion surdej, og bruger en del af det, derefter tilsætter man andre indgredienser og derefter tager en del fra. Hvorfor gør man det? kan man ikke bare lave en ny portion surdej til næste gang man laver nye brød?
Svar til Tanja Gramkow : Hej Tanja
Man kan godt lave ny surdej hver gang, men surdejen skal jo stå et døgn før man blander de øvrige ingredienser i. Det er hurtigere at tage noget fra, når man bager.
Med venlig hilsen
2006-03-14 Spørgsmål fra : Jette Christensen Spørgsmål : Bedstefars skæg muligvis Herregårdskage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Dette er en kage hvor der ovenpå er noget der godt kunne minde om marenges, men jeg er ikke sikker. Har kun hørt den omtalt som bedstefars skæg
Svar til Jette Christensen : Hej Jette
Jeg har fundet et par opskrifter frem så du har lidt at vælge imellem.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-12 Spørgsmål fra : bent Spørgsmål : Svine mørbra Bøf I opskriften indgår bl.a : Svinemørbra - champpignon - Løg
???? Bemærkninger :
Svar til bent : Hej Bent
Jeg har fundet lidt forskellige opskrifter frem til dig, på den måde har du mulighed for at vælge den du syntes bedst om.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-12 Spørgsmål fra : Henrik Jørgensen Spørgsmål : indbagt rejer I opskriften indgår bl.a : jeg søger en opskrift på dejen . Bemærkninger :
Svar til Henrik Jørgensen : Hej Henrik
Jeg savner beskrivelsen af om du vil stege rejerne i ovn eller friture.
Hvis det er ovn kan du bruge butterdej, men er det i olie vil der være tale om en pandekagedejsagtig dej som heder Beignetdej.
Se forskellige opskrifter med bagte rejer her
Se Beignetsopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-12 Spørgsmål fra : Helen Kristensen Spørgsmål : drømmekage fra brovst I opskriften indgår bl.a : oliemargarine Bemærkninger : For få uger siden var der en opskrift på en drømmekage med oliemargarine. Den vil jeg meget gerne have igen.
Svar til Helen Kristensen : Hej Helen
Jeg tror ikke det er her på kogebogen du har set opskriften, jeg har i hvert fald ikke kunnet finde den frem, men vi har mange andre udgaver af drømmekagen som jeg vil sende dig her.
Se drømmekageopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-11 Spørgsmål fra : Christina Spørgsmål : Victoriabars I opskriften indgår bl.a : Victoriabars Bemærkninger : en opskrift hvor fisken skal bages i ovnen
Svar til Christina : Hej Christina
Her er en opskrift som jeg håber du vil syntes om.
Læg den rensede fisk i en smurt bradepande. Drys
den med salt og peber, og dryp rundhåndet med
citronsaft.
Dæk panden med sølvpapir (alufolie hedder det
vist) og sæt fisken i en 200 grader varm ovn i 45
minutter.
Med venlig hilsen
Jørgen
2006-03-11 Spørgsmål fra : Nicoline Bruhn Spørgsmål : Chivaptiti I opskriften indgår bl.a : ? Bemærkninger : Skal laves til en bufet til 50 personer
Svar til Nicoline Bruhn : Hej Nicoline
Jeg har fundet nogle opskrifter frem her som jeg håber passer på det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-10 Spørgsmål fra : anette sletved Spørgsmål : piza-brød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hvordan bager man piza-brød unden æg og mælk? Har du en opskrift??
Tak
Svar til anette sletved : Hej Anette
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-09 Spørgsmål fra : grethe mortensen Spørgsmål : retter med hvidkål bagt i ovnen I opskriften indgår bl.a : hvidkål,hakket oksekød eller grisekød Bemærkninger : Jeg ønsker hjælp til hvidkålsretter bagt i ovnen. Tak
Svar til grethe mortensen : Hej Grethe
Jeg har fundet en enkelt opskrift frem til dig her som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-09 Spørgsmål fra : jannie Spørgsmål : rouladebrød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Det er børd der er formet som en roulade med kakaofyld, eller chokoladefyld. Håber meget i kan hjælpe mig
Svar til jannie : Hej Jannie
Jeg tror det er denne opskrift fra Karolines kogebog som du tænker på.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-09 Spørgsmål fra : jette johansson Spørgsmål : rytterkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : det ligner lidt av en chokoladekage med noget kreme og hakkede mandler oven på
Svar til jette johansson : Hej Jette
Jeg kender ikke den opskrift på rytterkage som du efterlyser.
Beklager meget
Per
2006-03-09 Spørgsmål fra : Inge T. Qvist Spørgsmål : oksesteg I opskriften indgår bl.a : Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg kan tilberede...en oksesteg jeg har. På oksestegen står der mellem skært oksekød. M.v.Inge Bemærkninger :
Svar til Inge T. Qvist : Hej Inge
Jeg er næsten 100% sikker på der er tale om en oksegrydesteg (gammeldags
oksesteg) skåret af enten bov eller tykkam. Betegnelsen mellemskært
dækker over bla. de udskæringer og betyder ikke at de skal skæres i
mindre stykker. Man kan sagtens gøre det, hvilket man jo gør når man
f.eks laver skibberlabskovs.
Herunder kan du se opskrifter på oksekød opdelt i forskellige udskæringer.
Se oksekødsopskrifter her
Med venlig hilsen
Christian
2006-03-09 Spørgsmål fra : Janni Sørensen Spørgsmål : kyllingefilet med bacon I opskriften indgår bl.a : kyllingefilet med bacon og krydderost bla. tilbehør pasta/salat Bemærkninger :
Svar til Janni Sørensen : Hej Janni
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg mener passer ok på din beskrivelse.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-08 Spørgsmål fra : tove michaelsen Spørgsmål : diabetesretter I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til tove michaelsen : Hej Tove
Vi har en helt lille kategori med diabetesopskrifter som jeg håber du kan få glæde af.
Se opskrifterne her
Du finder dem ved at vælge opskrifter i menuen, og her vælge kostformer.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-08 Spørgsmål fra : Anne-Birthe Nielsen Spørgsmål : konvelutter I opskriften indgår bl.a : Mørdej og makron Bemærkninger : mørdej med syltetøj(jorbær)og makron, kagen er formet som en kuvert, den er på størelse med en tørkage
Svar til Anne-Birthe Nielsen : Hej Anne-Birthe
Jeg har ikke kunnet finde den eksakte opskrift, men jeg har her fundet en opskrift frem som jeg mener passer ok med din beskrivelse.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-08 Spørgsmål fra : dorthe johansen Spørgsmål : osse buco I opskriften indgår bl.a : oksekød gulerødder løg Bemærkninger :
Svar til dorthe johansen : Hej Dorthe
Da vi har flere forskellige opskrifter på osso buco så vil jeg sende dig linket til dem alle da du på den måde får mulighed for selv at vælge den opskrift du syntes bedst om.
Se occo buco opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-07 Spørgsmål fra : Peter Hornung Spørgsmål : Lollandsk Herreret I opskriften indgår bl.a : Skinke, kartofler, sennep, æggemasse + ??? Bemærkninger : P.t. ingen
Svar til Peter Hornung : Hej Peter
Du efterlyser en lolandsk herreret, men det er ikke en opskrift som jeg kender til.
Beklager meget
Per
2006-03-07 Spørgsmål fra : tonny autzen Spørgsmål : varm kartoffelsalat I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til tonny autzen : Hej Tonny
Jeg har valgt en opskrift ud til dig som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-06 Spørgsmål fra : Jens O Hansen Spørgsmål : Pikeret kalvefilet I opskriften indgår bl.a : For nogen tid siden, fik jeg til et selskab serveret Kalvefilet pikeret med and, hvordan laves sådan en pikering, og hvor lang stegetid skal kalvefilet have pr. kilo? Bemærkninger :
Svar til Jens O Hansen : Hej Jens
Ved pikering skæres der strimler af andebryst som derefter presses gennem fileten, du skulle kunne stikke en finder igennem fileten, eller du kan bruge en kniv.
Ang. stegetiden så er der stor forskel på stegetiden pr kg. da det mere er tykkelsen på fileten der er afgørende, så et sted mellem 20 og 40 minutter.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-06 Spørgsmål fra : ellen Spørgsmål : endestykker fra oksetyndsteg I opskriften indgår bl.a : jeg har en del endestykker fra oksetyndsteg efter en familiefest.
Kan jeg bruge dem til andet end biksemad? Bemærkninger :
Svar til ellen : Hej Ellen
Du spørger hvad du kan bruge endestykker fra oksetyndsteg til, jeg går ud fra at det er stegt kød det drejer sig om.
Jeg må sige at ud over biksemaden som du selv nævner har jeg ikke rigtig nogle forslag.
Beklager.
Per
2006-03-06 Spørgsmål fra : michelle gudhjem Spørgsmål : lungefisk I opskriften indgår bl.a : lungefisk Bemærkninger : jeg her fået en lungefisk som skulle være en delikatesse, men helt ærligt så aner jeg ikke hvordan man laver den?? Den er ca. 1meter lang med hoved og hale.. Bare lidt hjælp er bedre end ingenting..
Svar til michelle gudhjem : Hej Michelle
Det har ikke været muligt at skaffe oplysninger eller opskrifter til lungefisken som du efterlyste.
Beklager meget
Per
2006-03-05 Spørgsmål fra : Birgitte Pedersen Spørgsmål : Sauce til hamburgerryg I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej vi er en familie fra Haslev, som er blevet uenige om der er nogen opskrift, som skriver at der kan severes hollandaisesovs til hamburgerryg. Min mand siger at jeg selv har opfundet at bruge hollandaisesovs til retten. Jeg har selv fået det som barn, og husker ikke at min mor severet anden sovs dertil.Håber at du vil sende mig et svar. På forhånd tak. Birgitte Pedersen.
Svar til Birgitte Pedersen : Hej Birgitte
Engentlig så kan man bruge forskellige sovse til kogt hamburgerryg, men den rigtige dertil er smørsauce! Men selfølgelig kan man bruge hollandaise, bernaise, aspargessc, m.m.
Så du har ligeså meget ret som din mand, men altså smørsauce er det korrekte.
God appetit.
Hilsen Carsten
2006-03-04 Spørgsmål fra : Grete Steffensen Spørgsmål : Orangesovs og karamelcreme I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Peter Qvortrup Geislings middag for bl.a. Mads Christensen og Jeanne Boel 2/3 2006
Svar til Grete Steffensen : Hej Grete
Du kan finde opskriften på DRs hjemmeside.
Med venlig hilsen
Per
2006-03-03 Spørgsmål fra : Maria Spørgsmål : Ønskekringle I opskriften indgår bl.a : hvedemel, sukker, gær, mælk eller vand.
remonce af smør og sukker evt. marmelade Bemærkninger : Opskriften dukkede op i nogle bageopskrifter fra amo mel engang i 1970'erne, tror jeg. Enten i bog eller i løsark, som kunne hentes i butikker.
Svar til Maria : Hej Maria
Det har ikke været muligt at skaffe den ønskede opskrift på ønskekringel.
Beklager meget
Per
2006-03-03 Spørgsmål fra : bent hansen Spørgsmål : katrine flæsk I opskriften indgår bl.a : det må være ribbensteg der er saltet.Retten er meget populær i nordjylland. Bemærkninger :
Svar til bent hansen : Hej Bent
Jeg har fået tilsendt denne opskrift fra Grete som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-03 Spørgsmål fra : vibse Spørgsmål : røget laks I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg skal serverer franskbrød med røget laks, men ved ikke hvad man pynter det med.
håber at der er nogen der kan hjælpe
Svar til vibse : Hej Vibse
Rist franskbrød, læg strimlet salat på, herover røget laks, pynt med tomat, citronvifte, lidt karse mayonnaise i toppe(kan udelades).
Med venlig hilsen
Grete
2006-03-02 Spørgsmål fra : Rita Haugaard Jacobsen Spørgsmål : Marinerede løg/skalotte eller vilde løg I opskriften indgår bl.a : Jaeg er interesseret i en opskrift på på marinerede, syltede (skalotte eller vild-)løg som man kan købe på glas eller i løs vægt i specialforretninger. Bemærkninger :
Svar til Rita Haugaard Jacobsen : Hej Rita
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2006-03-02 Spørgsmål fra : Niels Chr Nielsen Spørgsmål : Helt Vildsvin grillet I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Det skal grilles over bål
Svar til Niels Chr Nielsen : Hej Niels
Den bedst beskrevet opskrift som jeg kan sende dig er en opskrift på lammekød, men jeg vil da mene at du kan bruge den til vildsvin også.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|