|
Spørgsmål efter opskrift
2003-03-31 Spørgsmål fra : Suzan Behr Spørgsmål : Ingefær marmelade I opskriften indgår bl.a : Ingefær marmelade - vigtig med opskriften at marmeladen bliver klar som gele, ikke grumset Bemærkninger :
Svar til Suzan Behr : Hej Suzan
Jeg har nogle opskrifter på ingefær marmelade, men om de er klare er jeg ikke klar over, men prøv at tage et kig på dem.
Se opskrifterne her
Pære- ingefærmarmelade
Ingefærmarmelade med æbler
Engelsk ingefærmarmelade
Med venlig hilsen
Per
2003-03-29 Spørgsmål fra : Jette Spørgsmål : chilipoppers I opskriften indgår bl.a : Chili eller peberfrugt
ost Bemærkninger : bliver friteret
Svar til Jette : Hej Jette
Jeg kan desværre ikke finde en dansk opskrift på chilipoppers.
Beklager meget.
Per
2003-03-28 Spørgsmål fra : Anette Boserup Spørgsmål : kage med smørcreme I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : For ca. 14 dage siden var der et billed af en ( roulade ) kage med smørcreme, tror jeg , i. Jeg kan ikke huske navnet på kagen, men den så meget lækkert ud. Kan du finde den? På forhånd tak
Svar til Anette Boserup : Hej Anette
Jeg kan desværre ikke finde nogen opskrift med de få oplysninger, men var det ikke en mulighed blot at lave en smørcreme og fylde den i rouladen ??
Med venlig hilsen
Per
2003-03-28 Spørgsmål fra : Maria Petersen Spørgsmål : Hvad er pre-mix I opskriften indgår bl.a : Hvad er pre-mix, som I oplyser i glutenfrie opskrifter? Bemærkninger :
Svar til Maria Petersen : Hej Maria
Pre-mix er efter hvad jeg kan finde frem en glutenfri melblanding, Lidano Pre-mix skulle den hede, og jeg fandt navnet hos coorp danmark, så mon ikke det findes eller kan skaffes hos brugserne.
Med venlig hilsen
Per
2003-03-27 Spørgsmål fra : hans jørgen thomsen Spørgsmål : tunmusse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til hans jørgen thomsen : Hej Hans
Jeg har en opskrift her som jeg håber du kan bruge
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-24 Spørgsmål fra : Ulla Spørgsmål : chokoladeostefromage I opskriften indgår bl.a : flødeost naturel,hakket nødder,ckokolade? eller cacao, Bemærkninger : den laves i en springform, bunden er lavet af fint hakket nødder,resten kan jeg ikke huske, håber at du kan hjælpe mig den smager rigtig godt. hilsen ulla
Svar til Ulla : Hej Ulla
Det kan godt være at dette kommer til at lyde som et dumt svar, men jeg syntes nu alligevel at du skal tænke over det en gang.
Jeg har fundet en opskrift frem på Orangecheesecake, men bortset fra at det er kiks i bunden så lyder opskriften lidt efter det du beskriver, så jeg vil mene at du kan skifte kiksene i bunden ud med nødder.
Jeg syntes i hvert fald det er et forsøg værd.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-24 Spørgsmål fra : Susanne Power Spørgsmål : Bananchokoladekage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Susanne Power : Hej susanne
Det må være denne opskrift du tænker på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-24 Spørgsmål fra : Henrik Vind Spørgsmål : Hjemmelavet evt. røget grillpølser I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej
Kender du en opskrift på hjemmelavet krydderet grillpølser -eventuelt hjemmerøget ?
Svar til Henrik Vind : Hej Henrik
Jeg har et par opskrifter på hjemmelavede pølser, jeg kan dog ikke love dig at de er helt optimale på grillen, men der kan du jo prøve dig lidt frem.
Hjemmelavet pølse
Hjemmelavet lammepølse
Med venlig hilsen
Per
2003-03-23 Spørgsmål fra : Dorte Just Spørgsmål : brød og boller bagt på bagepulver I opskriften indgår bl.a : Jeg søger opskrifter på brød og boller bagt på bagepulver. Jeg er på en candida-kur og må hverken få sukker/honning, gær eller alm. lyst mel.
Jeg prøver også at finde frugttærteopskrifter med flødeskum som tilbehør. Tærten kan vel bages med grahamsmel? Bemærkninger : Har i evt. andre gode opskrifter, som kan anvendes af os på candida - kuren?
Svar til Dorte Just : Hej Dorte
Jeg har en del opskrifter med brød uden gær, men jeg har ikke set efter om der er andre ingredienser du ikke kan tåle i brødene, men der er en del så mon ikke du kan finde en der dur.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-21 Spørgsmål fra : Helle Christensen Spørgsmål : Kina Kartofler I opskriften indgår bl.a : Kina Kartofler Bemærkninger : Jeg efterlyser råd om tilberedning af Kinesiske kartofler ( Nb. det er IKKE ris )
Håber der er nogen der kan hjælpe mig.....
Svar til Helle Christensen : Hej Helle
Jeg kan desværre ikke finde noget omkring kinesiske kartofler i mine bøger, så jeg må desværre skuffe dig.
Beklager meget
Per
2003-03-20 Spørgsmål fra : Pandekager O´range Spørgsmål : Pandekager med appelsin fyld eller tilbehør I opskriften indgår bl.a : Pandekager med appelsin fyld eller tilbehør Bemærkninger :
Svar til Pandekager O´range : Hejsa ??
Jeg fundet denne opskrift frem til dig som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-19 Spørgsmål fra : Gitte Bøllingtoft Hansen Spørgsmål : Grønkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Gitte Bøllingtoft Hansen : Hej Gitte
Det må næsten være denne opskrift du tænker på.
Se opskrift på grøn kage her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-19 Spørgsmål fra : Berit Pedersen Spørgsmål : argentinsk dessert I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg søger en opskrift på en argentinsk dessert, ligegyldigt hvilken bare den er argentinsk.
På forhånd tak for hjælpen
Svar til Berit Pedersen : Hej Berit
Jeg har ikke kunnet finde frem til nogle desserter fra argentina, så jeg bliver desværre nødt til at skuffe dig.
Beklager meget
Per
2003-03-18 Spørgsmål fra : Majbritt Kofoed Spørgsmål : Hjemmelavede spagetti med durumhvede I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hjemmelavede spagetti med durumhvede.
Svar til Majbritt Kofoed : Hej Majbritt
Jeg tror de fleste gør som jeg, nemlig køber deres pasta i butikkerne, så det var ikke nemt at finde frem til en opskrift, og den jeg har fundet er på båndspagetti, men jeg håber du alligevel kan få glæde af den.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-18 Spørgsmål fra : Louise Kjølbæk Spørgsmål : kød fra rener I opskriften indgår bl.a : kød fra rener Bemærkninger : Vi har projekt opgave om samerne da de spiser kødet fra renerne ville vi gerne kunne lade folk til vores fremlæggelse smage renkød og derfor søger vi en opskrift på hvordan vi skal tilberede kødet.
Skriv helt tilbage inden torsdag i denne uge (uge 12) ellers når vi det nemlig ikke men selvom du ikke når det inden torsdag vil vi gerne have opskriften alligevel på forhånd tak !
Svar til Louise Kjølbæk : Hej Louise
Jeg har nogle enkelte opskrifter med ren, som du måske kan bruge.
Se opskrifterne her
Du kan også prøve min norske samarbejdspartner og søg efter rein, der er lidt flere opskrifter der
Norsk oopskriftsside
Med venlig hilsen
Per
2003-03-15 Spørgsmål fra : Egi Therbo Spørgsmål : kapersdressing I opskriften indgår bl.a : yuoghurt med kapers Bemærkninger :
Svar til Egi Therbo : Hej Egi
Jeg har en opskrift til dig her som jeg håber du kan bruge
Se opskrift på kaperes dressing her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-13 Spørgsmål fra : Merete Schmidt Jensen Spørgsmål : osso buco (alkoholfri) I opskriften indgår bl.a : osso buco (alkoholfri) Bemærkninger :
Svar til Merete Schmidt Jensen : Hej Merete
Jeg tog en søgning på osso buco og fandt 15 forskellige opskrifter, jeg har her valgt en ud til dig, men hvis du leder efter noget andet kan du prøve at søge på navn efter flere forslag.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-13 Spørgsmål fra : Christina Spørgsmål : kroatiske retter I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Søger efter diverse opskrifter på kroatiske retter.....
Svar til Christina : Hej Christina
Jeg har desværre kun en enkelt opskrift der er anført til at stamme fra kroatien.
Se opskriften her
For at se opskrifterne efter lande kan du klikke på menupunktet land, der finder du de opskrifter hvor landet er opgivet.
Med venlig hilsen
Per
2003-03-12 Spørgsmål fra : Vibeke Rasmussen Spørgsmål : noget om spidskål I opskriften indgår bl.a : vil gerne have nogle opskrifter med spidskål, hvis det kunne værer nogle sunde retter. Bemærkninger :
Svar til Vibeke Rasmussen : Hej Vibeke
Jeg har her nogle opskrifter hvor spidskål er angivet som hovedingrediens, så håber jeg blot de falder i jeres smag.
Du kunne også prøve tøm køleskabet, og søge efter spidskål, så vil jeg tro der dukker nogle flere opskrifter op der indeholder spidskål.
Se her opskrifter med spidskål som
Med venlig hilsen
Per
2003-03-11 Spørgsmål fra : lars beck Spørgsmål : torske kæber I opskriften indgår bl.a : torske kæber mere ved jeg ik Bemærkninger :
Svar til lars beck : Hej Lars
Jeg har en enkelt opskrift på torskekæbe, som jeg så håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-11 Spørgsmål fra : Rikke Spørgsmål : Rugbrød med surdej I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg kunne godt tænke mig at bage rugbrød med surdej. Men i opskriften står der at man skal bruge 2 dl. surdej, hvordan får jeg det??
Svar til Rikke : Hej Rikke
Surdejen laves af kærnemælk mel og lidt salt og evt. lidt gær, og denne dej stilles så til side et stykke tid, det kan være fra timer til flere dage, alt efter hvilken opskrift du kigger på.
Når du så laver dejen til rugbrødet tager du en klump dej fra til næste gang.
Se opskrift på surdej her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-09 Spørgsmål fra : Bjarne Bergmann Spørgsmål : lazslo (noget i den retning) I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Bjarne Bergmann : Hej Bjarne
Retten heder vist lecso, det har jeg da i hvert fald fundet en ungarsk ret der heder, den er oversat fra engelsk, men bortset fra at jeg synes der mangler noget vand, så skulle der ik være det store med oversættelse af målene.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-09 Spørgsmål fra : Marie Cooke Spørgsmål : dyresteg I opskriften indgår bl.a : hvordan steger jeg en steg af kronhjort jeg vil gerne stege den ovnen Bemærkninger :
Svar til Marie Cooke : Hej Marie
Nu skriver du ikke hvilken steg det drejer sig om, men efter min mening betyder det nu heller ikke så meget hvilket stykke det drejer sig om, blot det ligner nogenlunde.
Så jeg her et forslag på en opskrift her.
Ovnstegt hjorteryg med svampesovs
Men du kan jo også kigge under ingredienser efter opskrifterne på kronhjort og dådyr.
Med venlig hilsen
Per
2003-03-08 Spørgsmål fra : peter honoré Spørgsmål : ice surprice I opskriften indgår bl.a : is,marenge Bemærkninger :
Svar til peter honoré : Hej Peter
Jeg har et forslag på indbagt is her som jeg håber du kan bruge.
Se opskrift på indbagtis her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-08 Spørgsmål fra : Hele Jørgensen Spørgsmål : mokkacreme til fastelavnsboller I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Hele Jørgensen : Hej Helle
Jeg har en kategori under kager som indeholder cremer og glasurer, og herunder har jeg et par opskrifter på mokacreme som du måske kan bruge.
Se kategorien creme-glasur her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-07 Spørgsmål fra : Helle Christensen Spørgsmål : kanon hjemmeside I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg vil ikke på nuværende tidspunkt indsende en opskrift, men ytre min mening om denne hjemmeside...... den er kanon !!!!!
Tak for det.
Svar til Helle Christensen : Siger mange tak for roserne
Per
2003-03-07 Spørgsmål fra : Hans Jensen Spørgsmål : Reje souffle I opskriften indgår bl.a : rejer æg rejevand piskede hvider Bemærkninger : Jeg havde engang en opskrift fra Opskriftklubben Chefkokken, som jeg lånte ud, og aldrig fik tilbage.
Kan i hjælpe mig
MVH
Hans
Svar til Hans Jensen : Hej Hans
Jeg kan ikke sige dig om det er den samme opskrift jeg har fundet frem her, men det er da et forsøg værd, og ellers kan du måske selv rette den til.
Se opskriften på rejesoufle her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-06 Spørgsmål fra : Preben Nylander Spørgsmål : sammensætte en menu til en date I opskriften indgår bl.a : Jeg er ved at sammensætte en menu til en date men kunne godt bruge lidt hjælp til sammensætningen...jeg har kigget på din side og fundet 3 retter
forret: fiskesymfoni i fint selskab
Hovedret: marineret lammekølle m/timian og citronsamt fenikel
dessert: vanilieis m/honningstegte kirsebær
Saucer:
Rødvinssauce
vildsauce
champion sauce
Bemærkninger : Jeg har ingen problemer i fohold til tilberedning men jeg vil gerne høre din mening om..om sammensætningen er "ok" eller om jeg skal ændre noget og hvilken sauce ville du anbefale til ovenstående menu ???
på forhånd tak
M.V.H Preben Nylander
Svar til Preben Nylander : Hej Preben
Jeg må desværre skuffe dig, mine evner rækker ikke så langt at jeg kan komme med en bedre vurdering af sammensætningen en du.
Beklager meget
Per
2003-03-05 Spørgsmål fra : Hans Skytte Spørgsmål : pitabrød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Hans Skytte : Hej Hans
Hermed en opskrift på pita brød
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-04 Spørgsmål fra : Bent jensen Spørgsmål : romantisk middag I opskriften indgår bl.a : hjælp!!! jeg skal have den sødeste pige til middag på lørdag, og kan ikke lige finde på noget.
så var det jeg fandt jeres site, men synes det var lidt svært at finde en romantisk middag, gør ikke noget den er lidt svær, elsker at lave mad, helst ikke fisk, og voldsomt dyrt men 250 kr er passene. håber at høre fra jer, selv om det nok ikke er det i hjælper mesr med. Bemærkninger :
Svar til Bent jensen : Hej Bent
Ja det kan være svært at bestemme sig, men jeg er desværre ikke til så meget hjælp for dig, for jeg er heller ikke god til at vælge en ret ud.
Men jeg ville synes at det du skulle gøre var at finde ud af hvilke hovedingredienser du kunne tænke dig, og så arbejde ud fra det.
Hvis du går ind under ingredienser så er opskrifterne opdelt efter hovedingredienser, så mon ikke du kan finde noget der.
Med venlig hilsen
Per
2003-03-04 Spørgsmål fra : Marianne Kuhlmann Spørgsmål : Moskusoksesteg I opskriften indgår bl.a : Grønlandsk moskusoksesteg Bemærkninger :
Svar til Marianne Kuhlmann : Hej Marianne
Jeg sider her og hiver mig i den sidste rest af håret, jeg ville meget gerne hjælpe dig, og specielt da du ikke er den første der har spurgt, men det kan jeg desværre ikke.
Beklager meget.
Per
2003-03-04 Spørgsmål fra : Fam. Bergmann Spørgsmål : Varmluft I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Vi savner at vide, hvordan stegetider/temperatur hænger sammen, når man bruger varmluftsovn?
Og hvordan omregner man ml.
Svar til Fam. Bergmann : Hej Fam. bergmann
Det var nok ikke nogen dum ide, så det er hermed noteret som en af de mange ting jeg skal have set lidt mere på, mere kan jeg desværre ikke love jer lige nu.
Med venlig hilsen
Per
2003-03-04 Spørgsmål fra : Nina Østergaard Spørgsmål : Sundt rugbrød til børn under 3 år I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Uden grove kerner
Med mange "gode ingredienser"
Svar til Nina Østergaard : Hej Nina
Jeg dur desværre ikke til at vælge en bestemt opskrift ud, og der er jo også meget forskel på smag og behag, men hvis du bruger linket herunder så kommer du ind på opskrifterne med rugbrød, og så kan du selv udvælge dig en opskrift.
Se opskrifterne på rugbrød her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-03 Spørgsmål fra : Dorthe Groth Spørgsmål : Kaisersmauren I opskriften indgår bl.a : æg, flormelis, mælk, sukker Bemærkninger : Retten stammer fra Østrig og er en slags dessert a.la pandekager men stegt i mindre stykker drysses med flormelis - hertil serveres æblekompot/mos eller syltetøj f.eks rabarber.
Jeg er ikke sikker på at navn på opskrift er stavet rigtigt. Håber I kan hjælpe.
Svar til Dorthe Groth : Hej Dorthe
Jeg kan desværre ikke en opskrift der svare til det du nævner.
Beklager meget
Per
2003-03-02 Spørgsmål fra : Mogens Biza Spørgsmål : Hybenmarmelade bl.med Blommer I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Mogens Biza : Hej Mogens
Jeg har her en opskrift jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-02 Spørgsmål fra : Else Stenkilde Spørgsmål : Fyldte aubergine I opskriften indgår bl.a : Kødfyld Bemærkninger : Vi har fået det i grækenland
Svar til Else Stenkilde : Hej Else
Jeg er ikke sikker på det er den græske udgave jeg har opskrift på, men det kan jo være du selv kan rette den til.
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-01 Spørgsmål fra : Robin Hood Spørgsmål : svin i vin I opskriften indgår bl.a : Vildsvinekød-Kartofler-Selleri-knolde Bemærkninger : Robins ynglingsret.
Serveret af brødrene Price.
Svar til Robin Hood : Hej "Robin Hood"
Jeg kan desværre ikke hjælpe med den eksakte opskrift, men i kan jo prøve at kigge på opskrifterne med vildsvin og se om i kan finde inspiration.
Se vildsvineopskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2003-03-01 Spørgsmål fra : ANETTE Spørgsmål : BRUNEDE KARTOFLER TIL DIABETIKERE I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til ANETTE : Hej Anette
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig
Selv synes jeg det lyder som noget nær en umuligt at lave brunkartofler til diabetiker da sukkeret eller honning er så stor del af opskriften.
Med venlig hilsen
Per
|