|
Spørgsmål efter opskrift
2018-02-24 Spørgsmål fra : Agnes Bente Wold Spørgsmål : charlotte russo - dessert I opskriften indgår bl.a : roulade i skiver, yoghurt, fløde, bær, husblads Bemærkninger :
Svar til Agnes Bente Wold : Hej Agnes
Hermed en opskrift på Charlotte Russe
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2018-02-19 Spørgsmål fra : ellen torp Spørgsmål : forloren harre I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til ellen torp : Hej Ellen
Hermed en opskrift på forloren hare.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2018-02-02 Spørgsmål fra : Magda Joensen Spørgsmål : Krondyrklump I opskriften indgår bl.a : Har 2 krondyrklump a ca 1400 g- som gerne skulle steges samtidig i stor rømergryde i ovn. Hvor længe steger man dem- og hvad skal kernetemperaturen være Bemærkninger : Kan lide at langtidsstege- kan det evt. lade sig gøre? Er lidt i tidsnød- skal tilberede i morgen den 4.2.18
Svar til Magda Joensen : Hej Magda
Det er godt nok et alt for sent svar til dig her, så håber du klarede det uden vores hjælp.
Hvis du skal stege i rømergryde og gerne langtidsstegning, så tænker jeg lidt at rødt kød er udelukket ??? og så er vi mere over i noget ala gammeldags oksesteg, og der mener jeg ikke du skal bruge kernetemperatur da du skal stege til det er mørt.
Med venlig hilsen
Per
|