Spørgsmål efter opskrift

2018-02-24
Spørgsmål fra   :  Agnes Bente Wold
Spørgsmål   :  charlotte russo - dessert
I opskriften indgår bl.a   :  roulade i skiver, yoghurt, fløde, bær, husblads
Bemærkninger   :  


Svar til Agnes Bente Wold   :  
Hej Agnes

Hermed en opskrift på Charlotte Russe

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2018-02-19
Spørgsmål fra   :  ellen torp
Spørgsmål   :  forloren harre
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til ellen torp   :  
Hej Ellen

Hermed en opskrift på forloren hare.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2018-02-02
Spørgsmål fra   :  Magda Joensen
Spørgsmål   :  Krondyrklump
I opskriften indgår bl.a   :  Har 2 krondyrklump a ca 1400 g- som gerne skulle steges samtidig i stor rømergryde i ovn. Hvor længe steger man dem- og hvad skal kernetemperaturen være
Bemærkninger   :  
Kan lide at langtidsstege- kan det evt. lade sig gøre? Er lidt i tidsnød- skal tilberede i morgen den 4.2.18

Svar til Magda Joensen   :  
Hej Magda

Det er godt nok et alt for sent svar til dig her, så håber du klarede det uden vores hjælp.


Hvis du skal stege i rømergryde og gerne langtidsstegning, så tænker jeg lidt at rødt kød er udelukket ??? og så er vi mere over i noget ala gammeldags oksesteg, og der mener jeg ikke du skal bruge kernetemperatur da du skal stege til det er mørt.

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2018

Se spørgsmålene for februar 2018

Se spørgsmålene for marts 2018

Se spørgsmålene for april 2018

Se spørgsmålene for maj 2018

Se spørgsmålene for juni 2018

Se spørgsmålene for juli 2018

Se spørgsmålene for august 2018

Se spørgsmålene for september 2018

Se spørgsmålene for oktober 2018

Se spørgsmålene for november 2018

Se spørgsmålene for december 2018