|
Spørgsmål efter opskrift
2016-02-19 Spørgsmål fra : anna nielsen Spørgsmål : rugbrød eller franskbrød skåret på langs belagt med forskelligt pålæg I opskriften indgår bl.a : rugbrød eller franskbrød skåret på langs belagt med forskelligt pålæg ( i stedet for alm. smørrebrød 9 Bemærkninger :
Svar til anna nielsen : Hej Anna
Det du beskriver lyder meget som landgangsbrød, det er gerne halverede flutes som bruges til dette, men ellers er der igen regler for hvad du kan putte på af pålæg.
Se opskriften
Med venlig hilsen
Per
2016-02-10 Spørgsmål fra : laila simon Spørgsmål : priserbøf I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til laila simon : Hej Laila
Mon ikke det er Pariserbøf du tænker på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2016-02-10 Spørgsmål fra : Sussanne Olesen Spørgsmål : hiawatha ragout d I opskriften indgår bl.a : De samme som til osso buco men med hakket oksekød i stedet Bemærkninger :
Svar til Sussanne Olesen : Hej Susanne
Kan det være indianergryde som du tænker på??
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2016-02-09 Spørgsmål fra : Vivian Spørgsmål : Surdej I opskriften indgår bl.a : Vand, hvedemel, rugmel Bemærkninger : Jeg har forsøgt nu 20 gange at lave en surdej fra bunden selv. Den kommer til at lugte lidt af øl.... Men den hæver aldrig, den bobler aldrig - uanset hvad og hvordan jeg gør. Har nu 4 forskellige stående på mit køkkenbord... Alle opstartet for 10 dage siden..... Og stadig ingen bobler eller livstegn og ej heller hævet. De to er blevet fodret en gang kun og de to andre er blevet fordret lidt hver dag. Ingen af de 4 ser ud til at blive til noget 😓
Kan I hjælpe med gode råd eller en opskrift for "dummies" som mig ???
Tak for super gode sider og lækre opskrifter 😊
Mvh.
Vivian
Svar til Vivian : Hej Vivian
Hvis du tilsætter 10 g gær får du gang i både surdej og den dej du skal lave. Herefter tages dej fra hver gang du bager ca. på størrelse med en bolle. opbevares i køleskab under låg (evt.drysset med salt) og udrøres i lunkent vand i den næste dej du skal bruge. Hvis din dej efterfølgende IKKE vil i gang giver du den en del timer fremme i varmen eller igen en smule gær. Samme fremgangsmåde anvendes ved rugbrød...her er det mørkt øl som oftes vækker dejen til live igen.
Med venlig hilsen
Anette
2016-02-01 Spørgsmål fra : Lilian Mortensen Spørgsmål : neselrodfromage I opskriften indgår bl.a : piskefløde-chokolade nødder-æg-husblas-likør Bemærkninger :
Svar til Lilian Mortensen : Hej Lilian
Vi har faktisk en afprøvet opskrift på Nesselrod Fromage, med billeder og det hele.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|