Spørgsmål efter opskrift

2016-02-19
Spørgsmål fra   :  anna nielsen
Spørgsmål   :  rugbrød eller franskbrød skåret på langs belagt med forskelligt pålæg
I opskriften indgår bl.a   :  rugbrød eller franskbrød skåret på langs belagt med forskelligt pålæg ( i stedet for alm. smørrebrød 9
Bemærkninger   :  


Svar til anna nielsen   :  
Hej Anna

Det du beskriver lyder meget som landgangsbrød, det er gerne halverede flutes som bruges til dette, men ellers er der igen regler for hvad du kan putte på af pålæg.

Se opskriften

Med venlig hilsen
Per




2016-02-10
Spørgsmål fra   :  laila simon
Spørgsmål   :  priserbøf
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til laila simon   :  
Hej Laila

Mon ikke det er Pariserbøf du tænker på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2016-02-10
Spørgsmål fra   :  Sussanne Olesen
Spørgsmål   :  hiawatha ragout d
I opskriften indgår bl.a   :  De samme som til osso buco men med hakket oksekød i stedet
Bemærkninger   :  


Svar til Sussanne Olesen   :  
Hej Susanne

Kan det være indianergryde som du tænker på??

Se opskrift her

Med venlig hilsen
Per




2016-02-09
Spørgsmål fra   :  Vivian
Spørgsmål   :  Surdej
I opskriften indgår bl.a   :  Vand, hvedemel, rugmel
Bemærkninger   :  
Jeg har forsøgt nu 20 gange at lave en surdej fra bunden selv. Den kommer til at lugte lidt af øl.... Men den hæver aldrig, den bobler aldrig - uanset hvad og hvordan jeg gør. Har nu 4 forskellige stående på mit køkkenbord... Alle opstartet for 10 dage siden..... Og stadig ingen bobler eller livstegn og ej heller hævet. De to er blevet fodret en gang kun og de to andre er blevet fordret lidt hver dag. Ingen af de 4 ser ud til at blive til noget 😓 Kan I hjælpe med gode råd eller en opskrift for "dummies" som mig ??? Tak for super gode sider og lækre opskrifter 😊 Mvh. Vivian

Svar til Vivian   :  
Hej Vivian

Hvis du tilsætter 10 g gær får du gang i både surdej og den dej du skal lave. Herefter tages dej fra hver gang du bager ca. på størrelse med en bolle. opbevares i køleskab under låg (evt.drysset med salt) og udrøres i lunkent vand i den næste dej du skal bruge. Hvis din dej efterfølgende IKKE vil i gang giver du den en del timer fremme i varmen eller igen en smule gær. Samme fremgangsmåde anvendes ved rugbrød...her er det mørkt øl som oftes vækker dejen til live igen.

Med venlig hilsen
Anette




2016-02-01
Spørgsmål fra   :  Lilian Mortensen
Spørgsmål   :  neselrodfromage
I opskriften indgår bl.a   :  piskefløde-chokolade nødder-æg-husblas-likør
Bemærkninger   :  


Svar til Lilian Mortensen   :  
Hej Lilian

Vi har faktisk en afprøvet opskrift på Nesselrod Fromage, med billeder og det hele.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2016

Se spørgsmålene for februar 2016

Se spørgsmålene for marts 2016

Se spørgsmålene for april 2016

Se spørgsmålene for maj 2016

Se spørgsmålene for juni 2016

Se spørgsmålene for juli 2016

Se spørgsmålene for august 2016

Se spørgsmålene for september 2016

Se spørgsmålene for oktober 2016

Se spørgsmålene for november 2016

Se spørgsmålene for december 2016