|
Spørgsmål efter opskrift
2015-02-25 Spørgsmål fra : Eva Andersen Spørgsmål : Ukendt I opskriften indgår bl.a : Fars og svesker. Bemærkninger : Søger efter navn og opskriften til små "frikadeller" med en sveske indeni. Fandt den for år siden her på siden ved et tilfælde, men kan slet slet ikke komme på navnet eller finde den igen,
Pft.
Eva Andersen.
Svar til Eva Andersen : Hej Eva
Retten du søger mener jeg er forlorne ællinger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2015-02-19 Spørgsmål fra : Ruth Jensen Spørgsmål : småkager I opskriften indgår bl.a : Til jul fandt jeg i et blad en opskrift på vanilliekranse,der var bl.a mandelmel og kartoffelmel i de var rigtig gode Bemærkninger : Måske i familie journalen el. tillæg til en avis
Svar til Ruth Jensen : Hej Ruth
Det er ikke en opskrift vi kender, så den kan vi desværre ikke hjælpe dig med.
Beklager meget
Per
2015-02-16 Spørgsmål fra : Anne Marie Spørgsmål : brunkaal I opskriften indgår bl.a : hvidkaal Bemærkninger :
Svar til Anne Marie : Hej Anne Marie
Hermed en opskrift på brunkål.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2015-02-13 Spørgsmål fra : Henning Nielsen Spørgsmål : Langtidsstet kalkun I opskriften indgår bl.a : 1kalkun 1kg fars18/20 procent fedt 1kg Champions stegetempratur 100grader stegetid 6/7 timer med et viskestykke der er vredet op i madolie Bemærkninger :
Svar til Henning Nielsen : Hej Henning
Jeg forstår ikke hvad spørgsmålet er, det ser jo ud til at du har hele opskriften??
Med venlig hilsen
Per
2015-02-13 Spørgsmål fra : kjeld thomse Spørgsmål : steg gåselår I opskriften indgår bl.a : søger forslag til ingredienser og tilbehør. Bemærkninger :
Svar til kjeld thomse : Hej Kjeld
Havde det været andelår ville Confit de carnard være en tradtionel ret, den kan også sagtens laves med gåselår, dog skal gåselår have lidt længere tid.
Se opskriften her
Tilbehør kunne være en blandet salat, brasede kartofler og små syltede agurker.
Med venlig hilsen
Per
|