|
Spørgsmål efter opskrift
2014-02-26 Spørgsmål fra : Joan Pedersen Spørgsmål : sprøde vafler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Det skal være til de bunde man kan lave flødeboller på
Ikke marcipanbunde
Svar til Joan Pedersen : Hej Joan
Jeg er ikke så god til de flødeblollebunde, men jeg ved de kan købes færdiglavet.
Vi har for nyeligt bagt nogle gammeldags vafler som blev rigtig dejlig sprøde, måske disse kunne bruges??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-02-26 Spørgsmål fra : Lisbeth Kjær Hansen Spørgsmål : boller uden hvede og æg I opskriften indgår bl.a : ??? Bemærkninger : Mit barnebarn har allergi overfor hvede - æg - Soya. og mælkeprodukter
også andre opskrifter ???
Svar til Lisbeth Kjær Hansen : Hej Lisbeth
Vi har en udvidet søgning som du finder i menuen til venstre på hvores hjemmeside.
Under allergi har du her mulighed for at vælge en eller flere ingredienser som ikke må indgå i opskrifterne.
Se den udvidet søgning her
Med venlig hilsen
Per
2014-02-23 Spørgsmål fra : Lis Smedegaard Spørgsmål : Russisk æg I opskriften indgår bl.a : Retten blev serveres på et stort fad. Der var mange slags fisk og kogte æg og rødbeder og agurker. Retten blev serveret som en forret.
Bemærkninger :
Svar til Lis Smedegaard : Hej Lis
Du skriver ikke hvad disse æg indholdte, det kunne være kaviaræg du tænker på, der har jeg fundet en opskrift frem her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-02-15 Spørgsmål fra : Lisbeth Spørgsmål : benloese fugle I opskriften indgår bl.a : stykker af oksekoed rullet omkring??
og stegt - Bemærkninger :
Svar til Lisbeth : Hej Lisbeth
Hermed en opskrift på benløse fugle.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-02-14 Spørgsmål fra : Susanne Monique Petersen Spørgsmål : Nesselrod Fromage I opskriften indgår bl.a : Masser af nødder og mørk chokolade Bemærkninger : Jeg undrer mig over at jeg ikke kan finde opskriften på Nesselrod Fromage. Der er flere der tilbyder den i deres Dinner transportable.Jeg forbinder den med Stubbekøbing kro i 80erne.Jeg har fundet hos Schou`s Restaurant,slagter,og Diner transportable i Væggerløse på Falster. telefon 54136271. Har i ikke mulighed for at kontakte dem og få opskriften? VH Susanne Petersen
Svar til Susanne Monique Petersen : Hej Susanne
Jeg er ret sikker på at de ikke giver deres opskrifter ud, så det har jeg opgivet på forhånd, den nævnte opskrift er det derfor ikke muligt at finde frem til dig.
Med venlig hilsen
Per
Med hjælp fra vore brugere har vi kunnet lave denne opskrift.
Se Nesselrod Fromage her
Per
2014-02-13 Spørgsmål fra : Lisbeth Spørgsmål : stor ovnbagt pandekage med spinat I opskriften indgår bl.a : æg, spinat, smøreost, røget laks Bemærkninger : stor ovnbagt pandekage med spinat. smøres med ost og dækkes med laks. Rulles og skæres ud i skiver og serveres
Svar til Lisbeth : Hej Lisbeth
Det bliver lidt et skud, men det kunne tænkes at det var vore spinatroulade med røget laks du tænker på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-02-12 Spørgsmål fra : neza Spørgsmål : festmeny forret hovedret kød tilbehør I opskriften indgår bl.a : gameldags mad fra 1960 grønsager salater .festmiddag Bemærkninger :
Svar til neza : Hej Neza
Forretten kunne være kold laks bellevue.
Se opskriften her
Hovedretten kunne være højreb, her har vi valgt højreb a la Impireal med 2 slags sauce og 3 slags kartofler.
Se opskriften her
Salaterne kunne være en enkelt grøn blandet salat med dressing, og halve ananas til dessert.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-02-07 Spørgsmål fra : anders hougaard mikkelsen Spørgsmål : creme-bruleer I opskriften indgår bl.a : mælk fløde sukker vanilie Bemærkninger : jeg har fået den i flere udgaver
min opskrift er det svære blevet
væk så jeg håber i kan hjælpe med
en ny opskrift
M.v,H, ANDERS
Svar til anders hougaard mikkelsen : Hej Anders
Hermed en opskrift på Creme brule.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|