|
Spørgsmål efter opskrift
2013-02-28 Spørgsmål fra : Ann Søe Spørgsmål : Rugbrød I opskriften indgår bl.a : Rugbrød lavet på fuld rugmel og tørsur Bemærkninger : Her i Australien kan jeg ikke finde maltøl uden alkohol og maltsirup, desværre. Rugkærner findes heller ikke, de maler ALT
Svar til Ann Søe : Hej Ann
Jeg har fundet en opskrift frem på rugbrød som er uden kerner, men der bruges maltøl i opskriften, mener dog ikke at det gør noget at der er alkohol i maltøllen.
Du skriver at det skal være med tørsur, er det tørgær, og findes der ikke frisk gær i Australien, yeast.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-02-25 Spørgsmål fra : Annette Spørgsmål : Forlorne hjerper I opskriften indgår bl.a : Hk.oksekød,hk. Oksehjerter, hk.bacon bløde løg Bemærkninger : De serverer det på mange plejehjem
Svar til Annette : Hej Annette
Vi har forsøgt os med en opskrift på forlorne hjerper, vi synes den blev god.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-02-21 Spørgsmål fra : Ole Stanley Spørgsmål : Bornholmerhane I opskriften indgår bl.a : Hane fra Bornholm Bemærkninger : I har kun (1) een opskrift, det kan ikke være rigtigt
Svar til Ole Stanley : Hej Ole
Bornholmerhanen er jo egentlig bare en stor kylling, og kan bruges som sådan.
Med venlig hilsen
Per
re:
Hane fra Bornholm
I har kun (1) een opskrift, det kan ikke være rigtigt
2013-02-14 Spørgsmål fra : grete rolschau Spørgsmål : fried dahl / dal I opskriften indgår bl.a : røde linser, krydderier Bemærkninger : hovedret eller tyg sovs, som evt. spises sammen med ris. Meget brugt i Indien og Nepal.
Vh. Grete
Svar til grete rolschau : Hej Grete
Jeg har fundet en opskrift frem som jeg håber er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-02-10 Spørgsmål fra : Martin Spørgsmål : vandbakkelser I opskriften indgår bl.a : Mel smør Bemærkninger :
Svar til Martin : Hej Martin
Hermed en opskrift på vandbakkelser.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-02-07 Spørgsmål fra : Annalisse Pretzmann Spørgsmål : waldorfsalat i fuglerede I opskriften indgår bl.a : Til en fest fik vi waldorfsalat i
et fuglerede lavet af kartoffel pinde, lavet med et dobbeltjern ser ud som 2 si hedder Westmark Nestbackløffel kan ikke finde Bemærkninger : en opskrift - på engelsk hedder jernet - Nest frying spoon 2 nested wire baskets for creating nests from potatos, for example - for deep frying mvh og tak annalisse.
Svar til Annalisse Pretzmann : Hej Annalisse
Det heder faktisk et fugleredejern, og det kan købes her Fugleredejern
Med venlig hilsen
Per
2013-02-04 Spørgsmål fra : margitlarsen Spørgsmål : pure I opskriften indgår bl.a : masser af hvidløg olie Bemærkninger : hvad for en olie kan jeg ikke huske man blender det meget bruger det til kylling tager et stykke kylling og dypper det der i
Svar til margitlarsen : Hej Margit
Jeg forstår desværre ikke dit spørgsmål, blendet olie kunne give mayonaise, men der skal også bruges æggeblommer, det kunne måske også være en pesto, men jeg ved ikke hvad du tænker på.
Med venlig hilsen
Per
2013-02-04 Spørgsmål fra : Joannes Innistovu Spørgsmål : sveske desert I opskriften indgår bl.a : Det drejer sig om en desert som jeg fik i et bryllup så vidt jeg kan huske bestod den af makroner i bunden og jamaikarom heldt over makronerne og så var en eller anden frugt og sveskekompot og creme og øvert var så fløde . Om i har denne opskrift så vær venlig at sende mig den på mit email for den skal bruges den 8/02 på forhånd tak Joannes Bemærkninger :
Svar til Joannes Innistovu : Hej Johannes
Jeg har fundet en opskrift frem på svesketrifli som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-02-03 Spørgsmål fra : svend aage busk Spørgsmål : ved ikke I opskriften indgår bl.a : kogte pillede kartofler, kogte æg, stegeflæsk, paprika, salt peber pølser, bacon. fedtstof, og eller hvad man kan finde på. alt skæres i skiver eller strimler og ligges skiftevis i lag i en stor suppegryde, krydderier imellem hvert lag, skal stå og småsimre et par timer. Bemærkninger : det var en ungarsk kok vi havde ved cirkus i 70'erne der lavede den men jeg kan ikke huske navnet, håber i kan hjælpe mig. den smagte godt samme dag, men var bedre dagen efter når den havde stået og trukket. jeg har snart ledt i alle kogebøger.
Svar til svend aage busk : Hej Svend Aage
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift.
Beklager meget
Per
2013-02-03 Spørgsmål fra : hans wiborg Spørgsmål : 4 tynde sprøde bunde med kanel lagt sammen med en smørcreme også med lidt kanel i I opskriften indgår bl.a : 4 tynde sprøde bunde med kanel lagt sammen med en smørcreme også med lidt kanel i Bemærkninger : stammer fra tønderkanten. fik den i min barndom og ungdom ved aftenkaffeborde. meget lækker.
Svar til hans wiborg : Hej Hans
Det har ikke vret muligt at finde frem til den ønskede opskrift.
Beklager meget
Per
|