|
Spørgsmål efter opskrift
2012-12-31 Spørgsmål fra : Inger Spørgsmål : kransekagedej I opskriften indgår bl.a : rå marcipan,
melis/flormelis
1 past. æggehvide Bemærkninger : Er det bedst med melis eller flor-
melis?
Svar til Inger : Hej Inger
Jeg ville mene at det er bedst med flormelis, alm. sukker kan godt give lidt knas i kransekagen, men det er der jo selvfølgelig også nogend er godt kan lide.
Godt nytår
Per
2012-12-30 Spørgsmål fra : Karen Spørgsmål : hønse salat på ananasring I opskriften indgår bl.a : ananasring med hønsesalat - forret. Bemærkninger :
Svar til Karen : Hej Karen
Jeg har fundet en opskrift frem på hønsesalat, som godt nok ikke serveres på ananasringe, men det mener jeg er en mindre detalje, selve opskriften på salaten håber jeg du kan bruge.
Se opskriften her
Godt nytår
Per
2012-12-28 Spørgsmål fra : benteholm Spørgsmål : mundrens I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : feks. når man har spist fisk og skal til næste ret, og skal have renset munden
Svar til benteholm : Hej Bente
En champagnesorbet eller anden sorbet vil kunne bruges som mellemret til at rense munden.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-12-28 Spørgsmål fra : Jytte Malmqvist Spørgsmål : Brunede kartofler til mange I opskriften indgår bl.a : Kan jeg brune 4 kg kartofler på en gang bliver det godt eller skal jeg dele dem op kan man bruge det samme sukker til det sidste hold kartofler Bemærkninger :
Svar til Jytte Malmqvist : Hej Jytte
Hvis du kun har en pande på 25-30 cm. i diameter så er du nødt til at dele dem op, og du er nødt til at starte forfra hver gang da sukkeret vil branke.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-28 Spørgsmål fra : Elna Broberg Spørgsmål : Hønsekødsuppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg skal koge suppe til 30 personer,hvor meget suppe skal jeg bruge,hvor mange kød og melboller skal jeg købe.
det er som natmad
Svar til Elna Broberg : Hej Elna
Beregne mængder pr. person er altid noget svært noget.
Det bedste råd er næsten hvis du har mulighed for at købe rigeligt med kød og melboller og at du så har mulighed for at gemme dem på frost til senere brug hvis du får overskud af dem, beregn 3 dl. suppe uden fyld pr. næse.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-28 Spørgsmål fra : joyce dige Spørgsmål : rugbrød for candidapatienter I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg skal igang med en candidakur efter nytår
mvh j.dige
Svar til joyce dige : Hej Joyce
Jeg er ikke klar over hvad der skal til for at et rugbrød er egnet til candidapatienter, og om det kan lade sig gøre, det er jo noget med at det ikke må indeholde mel?
Med venlig hilsen
Per
2012-12-22 Spørgsmål fra : Anne Christensen Spørgsmål : Hjemmelavede sild til julebordet I opskriften indgår bl.a : marineret m.bl.a. kærnemælk Bemærkninger : Der benyttes frosne sildefileter, købt i dagligvareforretninger.
Svar til Anne Christensen : Hej Anne
Vi har desværre ikke kunnet finde frem til den ønskede opskerift, og vil også mene at det skal være spegesild/saltsild der skal bruges og ikke ferske sild som du beskriver.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-19 Spørgsmål fra : Irma Nørgaard Spørgsmål : Lille mors snegle fra en lille Amo opskriftshæfte som er mange år gammel I opskriften indgår bl.a : småkagedej hvor der lægges en cacaomasse på og rulles ud og skæres til snegle småkager Bemærkninger : Opskriftshæftet fra Amo var en lille aflang en. Den er af ældre dato, jeg har desværre midstet den. Jeg har haft den siden min ungdom, jeg er nu 66 År, så den findes nok ikke mere, men jeg håber. På forhånd tak. Venlig hilsen Irma Nørgaard, Aabenraa
Svar til Irma Nørgaard : Hej Irma
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-18 Spørgsmål fra : Lisbeth Robdrup Spørgsmål : Vaniliekrans I opskriften indgår bl.a : vaniliekranse med marcipan Bemærkninger : til sprøjtepose
Svar til Lisbeth Robdrup : Hej Lisbeth
Vi har desværre ingen opskrift på vanillekranse beregnet til sprøjtepose.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-16 Spørgsmål fra : Birgitte Spørgsmål : Rystekage I opskriften indgår bl.a : mel margarine mandelessens brev bagepulver evt æg Bemærkninger : er i tvivl om hvordan man samler den, da den er meget tør, er det æg og vand ?
Svar til Birgitte : Hej Birgitte
Jeg kan ikke finde opskriften, er den en fra os??
Med venlig hilsen
Per
2012-12-14 Spørgsmål fra : Pia Andersen Spørgsmål : Citronfromage uden husblas I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Kan jeg lave citronfromage uden husblas med med agar agar, som jo er en slags husblas men uden svinehud o.a. Og som kan bruges til en veganer?
På forhånd tak for hjælpen og for de dejlige opskrifter som jeg benytter mig meget af.
Venlig hilsen Pia Andersen
Svar til Pia Andersen : Hej Pia
Jeg kender kun agar agar af navn, jeg har aldrig prøvet at arbejde med det, så jeg ved ikke om det kan bruges, men det burde det kunne.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-13 Spørgsmål fra : Erik o Pedersen Spørgsmål : Leths klejner I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Blev vist i dr.
Svar til Erik o Pedersen : Hej Erik
Jeg har forsøgt at finde opskriften på DR så jeg kunne sende et link til dig, men det er ikke så let nu du ikke skriver hvilket program det blev vist i.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-12 Spørgsmål fra : GERDA PETERSEN Spørgsmål : rugbrod sour dough I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til GERDA PETERSEN : Hej Gerda
Hermed en opskrift på rugbrød med surdej, jeg er ikke så god til skriftligt engelsk så jeg bruger google translate til at oversætte, så undskylder for evt. fejl.
Se opskriften her
This is a recipe for rye bread with sourdough, I'm not so good at writing English so I use google translate to translate, so apologies for any. error.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-12-12 Spørgsmål fra : agnethe warming Spørgsmål : bagning med stevia i småkager o.lign. I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til agnethe warming : Hej Agnethe
Jeg har ingen erfaring med bagning med stevia, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig her.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-11 Spørgsmål fra : hans j larsen Spørgsmål : nordby sandkager I opskriften indgår bl.a : sukker mel æg Bemærkninger : rulles ud og skæres ca 7.7 cm min opskrift er blevet væk men de er bare gode og nemme og lave
Svar til hans j larsen : Hej Hans
En sandkage som skal rulles ud?? jeg har desværre ikke noget bud på en opskrift.
Med venlig hilsen
Per
2012-12-11 Spørgsmål fra : [email protected] Spørgsmål : krondyr/rådyr bøf /af fars I opskriften indgår bl.a : bøffars lavet af krondyr eller rådyr kød Bemærkninger :
Svar til [email protected] : Hej Paul
Hermed en opskrift på hakkebøf af dyrekød
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-12-07 Spørgsmål fra : Hanne Henriksen Spørgsmål : Sylte af ribens steg I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Hanne Henriksen : Hej Hanne
Vi har ikke en opskrift på sylte af ribenssteg, men vi har en opskrift hvor vi har brugt nakkefilet, som heller ikke er det tradtionelle at bruge til sylte.
En af grundene til at man bruger grissehovede er at det udskiller gelatine som får sylten til at stivne. Men i stedet kan der tilsættes husblas, den opskrift som jeg sender her har vi brugt 10 blade husblas som vi har skrevet i kommentarfeltet.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-12-05 Spørgsmål fra : imrc Spørgsmål : Hindbærkranse I opskriften indgår bl.a : Vaniliekransedej? og hindbærmarmelade? Bemærkninger : I forretningerne hedde de Hindbærkranse, de ligner en vaniliekranse med hindbærmarmelade. På forhånd tak.
Svar til imrc : Hej Imrc
Vi har en opskrift som kaldes for julemandens knapper, og den kunne godt minde om det du beskriver.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-12-05 Spørgsmål fra : Ivan Grotkjær Spørgsmål : Merguez I opskriften indgår bl.a : En ret krydret pølse af arabisk type Bemærkninger : En pølse som kan købes overalt i Frankrig
Svar til Ivan Grotkjær : Hej Ivan
Jeg går ud fra at det er en opskrift som du søger??
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2012-12-04 Spørgsmål fra : holger Spørgsmål : hvad kan jeg bruge en grise skanke til I opskriften indgår bl.a : hvad kan jeg bruge en grise skanke til Bemærkninger :
Svar til holger : Hej Holger
Hvis du vælger menupunktet opskrifter, og herefter det punkt som heder ingredienser, så kan du klikke dig frem til vore kategori med svineskanke, og her er der en del forskellige opskrifter med svineskanke.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2012-12-02 Spørgsmål fra : lars.sørensen Spørgsmål : vegatar frikkedeler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til lars.sørensen : Hej Lars
Vi har en kategori med vegetaropskrifter, og her har jeg lavet en søgning på frikadeller som jeg vil sende til dig her.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
|