|
Spørgsmål efter opskrift
2011-12-31 Spørgsmål fra : Spørgsmål : Kage med annanas skiver i bunden. I opskriften indgår bl.a : Annanas i skiver,Brun farin,æg, sukker mel bagepulver. Bemærkninger : Annanasen lægges i bunden af en bradepande,og drysses med brun farin, så hældes dejen over,så skal den bages ved 200 grader. Er der nogle som kan hjælpe mig med den opskrift, den er fra den gang man kunne samle på opskrifter,som man fik med posten, så kunne man have dem i en kasse. Mvh Hjørdis Larsen.
Svar til : Hej Hjørdis
Kagen du søger skulle være den som heder Upside-Down, og der har vi et par opskrifter, jeg ved ikke om de er 100% magen til, men det ligner meget godt det du beskriver.
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-30 Spørgsmål fra : Werner Skov Spørgsmål : Lave ribbensteg i stegepose I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Werner Skov : Hej Werner
Der er egentlig ingen forskel på at stege en ribbenssteg i stegepose eller alm.
Du har dog ikke mulighed for at give den grill til slut i stegetiden for at få sprød svær da stegeposen kun tåler 200 grader C.
Med venlig hilsen
Per
2011-12-29 Spørgsmål fra : hanne ahrensbach Spørgsmål : nytårs dessert sukkerfri I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til hanne ahrensbach : Hej Hanne
Vi har nogle forskellige kolde desserter til diabetikere, måske du kan finde noget der?
Se opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-29 Spørgsmål fra : heidi bræck Spørgsmål : Toastbrød og tomat.
Det bliver bagt i ovnen, og kan bruges som forret. I opskriften indgår bl.a : Toastbrød og tomat.
Det bliver bagt i ovnen, og kan bruges som forret. Bemærkninger : Det er en opskrift fra Det gode køkken. Den var skrevet på nogle små kort.
Svar til heidi bræck : Hej Heidi
Jeg kender ikke det kort du beskriver, men retten kunne lyde som bruchetta, så det vil jeg sende dig en opskrift på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-28 Spørgsmål fra : Johannes Larsen Spørgsmål : Klaring af suppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Johannes Larsen : Hej Johannes
Vi har en opskrift på Consomme Celestine hvor klaringen beskrives, den håber jeg du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-28 Spørgsmål fra : Poul Johansen Spørgsmål : dessert i f.eks. en chokoladeskal med vanilleis I opskriften indgår bl.a : Jeg vil gerne lave en dessert i f.eks. en chokoladeskal med vanilleis, makroner i spiritus og flødeskum. Hvordan bør jeg gøre? Bemærkninger :
Svar til Poul Johansen : Hej Paul
Chokoladearbejde kan være noget drilsk noget hvis man ikke har de store erfaringer med det, jeg ville nok se om jeg kunns finde nogle færdiglavet chokoladeskåle, og så er resten næsten op til dig, det er jo lidt som med trifli.
Kan du ikke finde chokoladeskåle kunne du jo overveje nøddeskåle, dem mener jeg du kan købe ved bageren hvis de ikke har dem i supermarkedet.
Se opskrift på chokoladeskåle her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-27 Spørgsmål fra : tove kristensen Spørgsmål : medisterkake I opskriften indgår bl.a : vil gerne ha at vide hvad der skal til at lave farsen til en medisterkake? mvh og godt nytår Tove Bemærkninger :
Svar til tove kristensen : Hej Tove
Når du skriver medisterkake, så tænker jeg norsk opskrift? og medisterkaker er det vi herhjemme kalder for frikadeller, men er det det du søger??
Med venlig hilsen
Per
2011-12-27 Spørgsmål fra : Bjarne Madsen Spørgsmål : kalvefrikando I opskriften indgår bl.a : kalveinderlår heri er indstukket strimler af røget spæk,det vi er i tvivl om er de forskellige kryderier. Bemærkninger : Det er en ret min mor lavede engangimellem, nok sidste gang for ca. 15 år siden,i år døde min mor 97 år gammel så nu kan vi ikke spørge der mere.
mvh. Bjarne Madsen
Svar til Bjarne Madsen : Hej Bjarne
Den opskrift vi har liggende er er godt nok med skivet kød, og slet ikke sikket den ligner den opskrift som din mor lavede, men måske den alligevel kan bruges??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-27 Spørgsmål fra : fouzi Spørgsmål : sesamstanger I opskriften indgår bl.a : recette Bemærkninger : recette
Svar til fouzi : Hejsa
Hermed en opskrift på sesamstænger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-27 Spørgsmål fra : lene e jensen Spørgsmål : virginiabread I opskriften indgår bl.a : honning -ingefær-kanel-nelliker - mel- farin - potaske Bemærkninger : honningkager fra gammel tid
Svar til lene e jensen : Hej Lene
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på virginiabread.
Beklager meget
Per
2011-12-25 Spørgsmål fra : Randi Hansen Spørgsmål : appelsinsirup I opskriften indgår bl.a : appelsiner sukker Bemærkninger :
Svar til Randi Hansen : Hej Randi
Hermed en opskrift på appelsinsirup
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-24 Spørgsmål fra : annette jensen Spørgsmål : Hvordan laver man tomat salt I opskriften indgår bl.a : Hvordan laver man tomat salt Bemærkninger : Har købt det på fisketorvet for ca ti år siden i butik spicy
Svar til annette jensen : Hej Annette
Tjek denne side
Claus
2011-12-23 Spørgsmål fra : Grethe Kjær og Michael Hollstein Nielsen Spørgsmål : vildsvine ryg med ben på ca 1,9 kg. I opskriften indgår bl.a : Jeg har en vildsvine ryg med ben på ca 1,9 kg.
Jeg er itvivl om stegetid og evt. hviletid.
kan den evt. steges tidligere og lunes.( skal bruges nytårsaften efter en teater tur :-))
Tak for hjælp
VH Grethe Kjær Bemærkninger :
Svar til Grethe Kjær og Michael Hollstein Nielsen : Hej Grethe
Jeg vil sende dig et link til vore opskrifter på vildsvineryg, som jeg håber du kan bruge til inspiration.
Se opskriften her
Tiden kommer jo meget an på hvor gennemstegt du ønsker kødet, men uanset så har det godt af at hvile 20-30 minutter inden du skærer det ud.
Ang. at stege det tidligere og så genopvarme det, det ville jeg synes var syndt, da det altid er bedst første gang, og kød nemt bliver tørt ved genopvarmning.
Med venlig hilsen
Per
2011-12-22 Spørgsmål fra : Joan petersen Spørgsmål : Nellike småkager I opskriften indgår bl.a : Nelliker
Natron
Mel og ???? Bemærkninger : Småkager hvor dejen rulles ud. Trykkes lidt flade og bages. Imens de bage revner de. Når stængerne tages ud af ovnen skæres de på skrå til småkager
Svar til Joan petersen : Hej Joan
Min første tanke er fedtebrød, men der er normalt ikke nelliker i, men nu sender jeg opskriften, måske det er den.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-22 Spørgsmål fra : benedikte frederiksen Spørgsmål : fedtfattig peberrodsalat I opskriften indgår bl.a : peberrod Bemærkninger :
Svar til benedikte frederiksen : Hej Benedikte
Jeg vil foreslå en opskrift på flødepeberrod, og at du så prøver med en creme fine, eller milda eller hvad den nu heder, den fedtfattige flødeerstatning.
Der findes en som kan piskes.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-22 Spørgsmål fra : søren Hansen Spørgsmål : griseskank hvordan tilberedes den, og serveres hvordan og med hvad I opskriften indgår bl.a : griseskank Bemærkninger : hvordan tilberedes den, og serveres hvordan og med hvad
Svar til søren Hansen : Hej Søren
Vi har en gruppe med forskellige opskrifter på svineskank som jeg vil sende dig linket til, så har du lidt at vælge blandt.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-22 Spørgsmål fra : Tove Goth Spørgsmål : Laks vikles om aspars I opskriften indgår bl.a : Laks
Aspars
Piskefløde
Sennep
Ciron Bemærkninger : Aspars koges ?
Laks vikles om aspars
Fløde piskes smages til med sennep og citron
Svar til Tove Goth : Hej Tove
Jeg ved ikke helt hvad du har tænkt dig med denne ret, om den skal ind og bage eller om den blot anrettes og serveres kold?
Skal retten ikke i ovnen skal aspargsene koges, afkøles, og omvikles med skiver af røget laks.
Dressingen har jeg ikke mange kommentarer til, som jeg ser den har du opskriften der.
Med venlig hilsen
Per
2011-12-22 Spørgsmål fra : Inger Lumholt Spørgsmål : kardemummekringler I opskriften indgår bl.a : mel, smør, æg, sukker etc. og så kardemumme Bemærkninger : småkager, som vi fik som børn til jul - og nu kan jeg kun finde opskrifter på kardemommekringler som gærbrød
Svar til Inger Lumholt : Hej Inger
Jeg har ladet spørgsmålet stå åben til nu i håb om at der var nogen derude som kendte denne opskrift, men desværre.
Så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Per
Jeg har en gammel opskrift på kardemommekringler, som vi i min familie bager hvert år til jul. Den stammer vist fra en præstegård på Sjælland, Næstved eller Slagelse egnen og bragt til Jylland af Borch slægten, som var præsteslægt i og omkring Århus. Min bedstemor kom i præstegården i Vejerslev hos pastor Borch og fik opskriften der. Den er omregnet fra quint og lod til gram.
250 g god margarine ( endelig ikke smør)
750 g sukker
3 meget store æg
2 store tsk kanel
5 store tsk kardemomme
Knap 1 kg mel.
Margarine og sukker røres blødt - tilsæt æg. Mel og krydderier røres i. Pas på at holde dejen lidt fugtig under et fugtigt klæde. Rulles til stænger (5-6 mm i diameter) og formes som små kringler, der bages ved 200 grader til de er gyldne. Småkagerne er hårde og må dyppes i kaffen 😊. Jeg bruger røremaskine, da dejen kan være ret hård at ælte sammen ved håndkraft. Alle ingredienser skal have stuetemperatur, når der skal bages og jeg bruger god økologisk kvalitet, for at komme så tæt på kvaliteten i gamle dage. Håber dette er hvad du søger 😊
Med venlig hilsen
Berit
2011-12-21 Spørgsmål fra : Sissel Mathisen Spørgsmål : Dessert - prinsessepudding I opskriften indgår bl.a : Vet ikke, men det er mandelsmak og den er fløyelsmyk Bemærkninger : Merket Økter solgte det tidligere i Norge, men nå sier de det er å få kjøpt i Danmark. Men jeg tenkte hvis jeg fikk en oppskrift på den?
Svar til Sissel Mathisen : Hej Sissel
Hermed en opskrift på prinsessebudding, som jeg håber du vil synes om, der er ikke mandelsmag i denne, men det kan du jo vælge at give den.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-20 Spørgsmål fra : moders vilje Spørgsmål : Beignetdej til friturestegte rejer I opskriften indgår bl.a : hvor mange og hvor store rejer pr menneske til forret? Bemærkninger :
Svar til moders vilje : Hej Moders vilje
Brug 4 pr.person gå efter de störste når du köber.
Beignetdej: 250g. mel 5 g salt 2 spsk. smeltet smör 1 1/2 dl. öl 2 dl lunket vand 1 spsk. cognac 2 stiftpiskede äggehvider. god appetit.
Affe
2011-12-20 Spørgsmål fra : kit christensen Spørgsmål : kit christensen I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : søger en opskrift på flankesteg på 2400 gr & skal ikke laves på grill
håber i kan hjælpe mig da jeg skal lave den i dag til min datters fødselsdag
mvh kit
Svar til kit christensen : Hej Kit
Der er en udskæring som heder flankesteak, og som er en del af slaget, og er et forholdsvis flad/tyndt stykke kød.
Vægten synes jeg bare ikke passer med de 2.400 gram som du skriver, har kun set kødstykket på under 1.000 gram.
Så jeg tror næppe det er det samme stykke vi tænker på, så jeg kan dårligt hjælpe dig, og så er jeg jo langt fra så hurtig til at svare som du ønskede.
Beklager meget
Per
2011-12-18 Spørgsmål fra : sten jonshøj Spørgsmål : hvad skal kernetemperaturen være v. hhv. ovnstegt dyreryg og dyrekølle? I opskriften indgår bl.a : hvad skal kernetemperaturen være v. hhv. ovnstegt dyreryg og dyrekølle? tidsangivelse er ikke altid nok. Bemærkninger :
Svar til sten jonshøj : Hej Sten
Centrumstemperatur for dyrekød
60 grader C for rødt
62 grader C for rosa
65 grader C for gennemstegt
Herefter skal stegen hvile 20 minutter.
Med venlig hilsen
Per
2011-12-18 Spørgsmål fra : Inga Vinther Spørgsmål : Rødkålsalat I opskriften indgår bl.a : fintrevne rødkål, tilsat syltede tyttebær Bemærkninger : husker desværre ikke, hvem der serverede det, men det var virkelig lækkert.
Svar til Inga Vinther : Hej Inga
Hermed en opskrift på rødkålssalat med tyttebær.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-16 Spørgsmål fra : peter E. Spørgsmål : champnions a la creme I opskriften indgår bl.a : Champnions fløde salt pebber kødglase og portvin Bemærkninger : her er spørsmålet hvis man nu er løbet tør for portvin kan man så bruge noget andet i stedet for portvin????
Svar til peter E. : Hej Peter
Du kan bruge sherry i stedet for portvinen.
Med venlig hilsen
Per
2011-12-15 Spørgsmål fra : Kirsten Holmgård Spørgsmål : Kovringer eller kauringer I opskriften indgår bl.a : Husker dem som en slags overskåret bolle, der er tørret Bemærkninger :
Svar til Kirsten Holmgård : Hej Kirsten
Vi har en opskrift på Kouring (Kage-ring), måske det er den du leder efter?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-14 Spørgsmål fra : Margit Barsacq Spørgsmål : rodkaal til juleanden I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Margit Barsacq : Hej Margit
Hermed en opskrift på julerødkål som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-14 Spørgsmål fra : Liss B Hansen Spørgsmål : kransekage dej I opskriften indgår bl.a : marcipan æggehvider flormelis
indbyrdes forhold
Bemærkninger :
Svar til Liss B Hansen : Hej Lise
Hvis du nøjes med at søge på kransekage så kommer den en del forskellige opskrifter frem.
Men jeg har fundet en frem her som vi har afprøvet og taget billeder af så den kan jeg selv stå inde for.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-13 Spørgsmål fra : Emil Pedersen Spørgsmål : sveskeris I opskriften indgår bl.a : kogte ris med svesker som vi som børn fik med mælk på risene var brune Bemærkninger :
Svar til Emil Pedersen : Hej Emil
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på sveskeris.
Beklager meget
Per
2011-12-13 Spørgsmål fra : Henriette Buchvaldt Spørgsmål : Brunkager som stikkes til julefigur I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Min datter er hvedeallergiker og skal bage julekager med sin dagpleje.. De skal lave de brunkager som stikkes ud til forskellige julefigurer.. Er der nogen som ligger inde med en god opskrift..
Svar til Henriette Buchvaldt : Hej Henriette
Vi har godt nok en opskrift på glutenfrie brunkager, men om den egner sig til at stikke ud ved jeg ikke, normalt så rulles brunkagedej til en pølse, som skæres i tynde skiver når den er blevet kold, gerne dagen efter.
Se glutenfrie brunkager her
Den dej som bruges til at stikke ud, mener jeg er den som heder peberkager, og den ser ud til at det ville være muligt at skifte melet ud med f.eks. finax glutenfrie melblandinger.
Jeg har så lige hørt at bagepulver og natron normalt indeholder gluten, men det har jeg ikke fået bekræftiget endnu.
Se opskrift på peberkager
Med venlig hilsen
Per
2011-12-13 Spørgsmål fra : vivian ulla lundqvist Spørgsmål : braendte mandler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til vivian ulla lundqvist : Hej Vivian
Hermed en opskrift på brændte mandler.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-12 Spørgsmål fra : Hardy Toft Spørgsmål : Forlårenhare I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Hardy Toft : Hej Hardy
Vi har nogle stykker mere eller mindre forskellige opskrifter på forloren hare.
Jeg har lavet en søgning som jeg sender et link til herunder.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-11 Spørgsmål fra : rut Spørgsmål : Lollansk grønlangkål I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til rut : Hej Rut
Vi har en opskrift på grønlangkål fra Loland, som desværre er uden mål, men jeg håber du kan bruge opskriften alligevel.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-10 Spørgsmål fra : Laura Spørgsmål : Popcakes I opskriften indgår bl.a : Chokoladekage, chokolade, Smeltet chokolade, kakao, sukker, æg, mel og bagepulver Bemærkninger : Popcakes er små stykker chokoladekage dyppet i smeltet chokolade, som så er størknet i køleskabet
Svar til Laura : Hej Laura
Vi har desværre ingen opskrifter på popcakes.
Med venlig hilsen
Per
2011-12-08 Spørgsmål fra : kirsten wille Spørgsmål : forloren gås og abrikosris I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til kirsten wille : Hej Kirsten
Jeg har fundet 2 opskrifter frem som jeg håber er dem du søger?
Forloren gås
Abrikosris
Med venlig hilsen
Per
2011-12-08 Spørgsmål fra : gerda poulsen Spørgsmål : rejer i dildsnaps I opskriften indgår bl.a : rejer, dildsnaps, agurk, creme fraise m.m. Bemærkninger : har set opskriften i et madblad,men kan desværre ikke huske navnet.
Svar til gerda poulsen : Hej Gerda
Vi har en opskrift som måske ikke ligner 100% men måske den kan bruges?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-07 Spørgsmål fra : Vera Hansen Spørgsmål : franskevafler I opskriften indgår bl.a : margarine mel vand eller fløde Bemærkninger :
Svar til Vera Hansen : Hej Vera
Er det vafler lagt sammen med smørcreme som du tænker på??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-07 Spørgsmål fra : Aoan Nielsen Spørgsmål : Rødkål I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Aoan Nielsen : Hej Aoan
Hermed en opskrift på rødkål.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-07 Spørgsmål fra : Aoan Nielsen Spørgsmål : brun katoflrer I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Aoan Nielsen : Hej Aoan
Det må være Brune kartofler du tænker på, så her kommer en opskrift.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-07 Spørgsmål fra : jytte jensen Spørgsmål : brød som bliver bagt i olie og serveret som tilbehør til f.eks. pekinsuppe på kinarest. I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til jytte jensen : Hej Jytte
Det er desværre ikke en opskrift som jeg kender og som jeg kan hjælpe med.
Med venlig hilsen
Per
2011-12-06 Spørgsmål fra : Jane Spørgsmål : Himmerlanske klejner I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg søger efter en opskrift på himmerlanske klejner. Min svigermor kogte dem og vi fik dem nykogte og lidt lune drysset med flormelis. Jeg er ret sikker på at der var gær i dem.
Svar til Jane : Hej Jane
Opskriften fra himmerland kan jeg ikke hjælpe dig med, men vi har flere opskrifter på gærklejner som du kunne prøve om de kunne bruges.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
Det er norske klejner, min søster kogte dem også og hendes hed det samme som du siger og kan se at opskriften er den samme som norske klejner
2011-12-05 Spørgsmål fra : J.Laursen Spørgsmål : Fyrkage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Egnsret fra Varde
Svar til J.Laursen : Hej J.Laursen
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på fyrkage.
Beklager meget
Per
2011-12-05 Spørgsmål fra : Kurt Rehl Spørgsmål : salat lyonnais I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Kurt Rehl : Hej Kurt
Hermed en opskrift på salat lyonnaise.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-05 Spørgsmål fra : annie larsen Spørgsmål : vakler i kiste I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til annie larsen : Hej Annie
Må næsten være Vagtler - Cailles En Sarcophage som du tænker på, det er en del af babettes gæstebud.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-05 Spørgsmål fra : pia chrone Spørgsmål : okse og vildt spegepølse I opskriften indgår bl.a : lavet af henholdsvis oksekød og kronvildt mangler en god opskrift Bemærkninger :
Svar til pia chrone : Hej Pia
Vi har en kategori med forskellige pølser som jeg håber du om ikke andet kan hente inspiration fra.
Der er bla. en opskrift på spegepølse af rådyrkød som jeg mener du kan bruge til kronvildt.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-05 Spørgsmål fra : Kirsten Pedersen Spørgsmål : Amerikanske chokolade nødde kager I opskriften indgår bl.a : æg sukker chokolade nødder mel og andet Bemærkninger :
Svar til Kirsten Pedersen : Hej Kirsten
Jeg har fundet en opskrift frem på Amerikanske cookies som jeg håber er den du søger.
I opskriften bruges der Pistacienødder, men dem kan du jo skifte ud med hasselnødder hvis du synes.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-04 Spørgsmål fra : Bente Kisby Rasmusssen Spørgsmål : havregrynskugler I opskriften indgår bl.a : havregryn - flormelis - kakao - smeltet smør - fløde - vaniliesukker Bemærkninger :
Svar til Bente Kisby Rasmusssen : Hej Bente
Vi har mange mere eller mindre forskellige opskrifter på havregrynskugler, så jeg sender dig linket til dem alle her, så har du mulighed for at vælge den opskrift ud som du synes bedst om.
Se havregrynskugleopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-03 Spørgsmål fra : gerda hagelskær Spørgsmål : risalamande I opskriften indgår bl.a : risalamande lavet med kogte sagogryn, når det er koldt, blandes det med et evt. æggesnaps,eller lignende, men forholdene kan jeg ikke huske. På forhånd tak.
Bemærkninger :
Svar til gerda hagelskær : Hej Gerda
Det jeg sådan lige kan komme på som kunne ligne lidt, det er kejserinderis, her bliver der bla. brugt æbbelommer i en risdessert, måske den kunne bruges, og du så koger en grød på sagogryn i stedet for grødris?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-03 Spørgsmål fra : birgit Spørgsmål : valnødder i portvin I opskriften indgår bl.a : valnødder portvin vanilla Bemærkninger : gode til ost eller dessert
Svar til birgit : Hej Birgit
Vi har en opskrift på karameliseret hasselnødder som jeg mener du kan bruge med valnødder i stedet.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2011-12-01 Spørgsmål fra : H.Eriksen Spørgsmål : ålkvabber I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg vil gerne have flere opskrifter
Svar til H.Eriksen : Hej H.Eriksen
Vi har desværre ingen opskrifter på ålekvabber.
Med venlig hilsen
Per
|