|
Spørgsmål efter opskrift
2017-11-30 Spørgsmål fra : Anna Larsen Spørgsmål : Rejering indkøbt i Lidl I opskriften indgår bl.a : Rejering indkøbt i Lidl Bemærkninger : - jeg søger ideer til lidt festlig servering af 'dimsen'. Ikke for tungt og bastant, da det skal være en forret.
Svar til Anna Larsen : Hej Anna
Jeg kender ikke rejeringen, men jeg kan se billede på Lidl, og jeg ville mene at den skal serveres som på billedet, gerne med flutes til, tænker ikke der skal andet tilbehør til.
Med venlig hilsen
Per
2017-11-27 Spørgsmål fra : Bente Agesen Spørgsmål : vil gerne vide hvad 1/2 tsk tørgær svarer til vs frisk gær I opskriften indgår bl.a : tørgær Bemærkninger :
vil gerne vide hvad 1/2 tsk tørgær svarer til vs frisk gær og hvad 1 tsk tørgær vejer. På forhånd tak
.bagesen
Svar til Bente Agesen : Hej Bente
Vi har en side under teknik hvor vi har beskrevet forhold mellem gær og tørgær.
Se siden her
Mangler du yderligere info så skriv gerne tilbage :)
Med venlig hilsen
Per
2017-11-21 Spørgsmål fra : Erik Christensen Spørgsmål : rulepølse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hvordan gør man
Svar til Erik Christensen : Hej Erik
Vi har en opskrift her som forklare det meste tænker jeg.
Se opskriften her
Du kan købe rullepøsepresser til små penge i de store supermarkeder, de er i træ og virker desværre ikke så godt, men de kan bruges hvis det er få rullepølser du skal lave, er det mange så vil jeg råde til at købe professionelle presse, hos f.eks. HWL.dk
Med venlig hilsen
Per
2017-11-09 Spørgsmål fra : John Jensen Spørgsmål : Isdessert I opskriften indgår bl.a : Svesker - piskefløde sukker o.a. Bemærkninger :
Svar til John Jensen : Hej John
Vi har en grundopskrift på parfait flødeis, hvor du kan bruge svesker marineret i Armagnac, som du skærer groft og blander i isen inden den indfryses.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2017-11-08 Spørgsmål fra : annelise Spørgsmål : nødde karamelsovs til is I opskriften indgår bl.a : nødder sukker smør fløde Bemærkninger :
Svar til annelise : Hej Annalise
Vi har en opskrift på karameliserede nøder som jeg tænker er dem som kommer tættest på det ønskede, i hvert fald med lidt ændringer.
Se opskriften her
Du kan tilsætte smør sammen med sukkeret.
Sammen med portvinen kan så tilsættes fløde.
Med venlig hilsen
Per
|