|
Spørgsmål efter opskrift
2015-11-24 Spørgsmål fra : Spørgsmål : brunkager I opskriften indgår bl.a : hvad har jeg gjort forkert, min brunkagedej smulrer, kan den reddes?
jeg har brugt smør i stedet for margarine i år Bemærkninger :
Svar til : Hejsa
Nu ved jeg jo ikke hvad opskrift du har brugt, men brunkagedej er jo ret blød næsten flydende indtil den helt kold, så min tanke er at du har brugt for meget mel.
Jeg ved ikke om den kan redes, men hvis det er for meget mel, så kunne du måske koge noget ekstra sirup/farin og se om det kan æltes i dejen, men jeg tror ikke det er så nemt da du har en stører klump kold dej end hvis du blot skulle putte mel i.
Det kunne jo selvfølgelig også være når du skær småkagerne at de smuldrer, og der vil jeg faktisk mene det er samme problem med for meget mel.
Med venlig hilsen
Per
2015-11-10 Spørgsmål fra : Frederik Spørgsmål : Glutenfrie småkager I opskriften indgår bl.a : Mel sukker og smør Bemærkninger :
Svar til Frederik : Hej Frederik
Nu er vi jo tæt på jul så tænker det måske er julesmåkager du leder efter? du kan se nogle stykker på linket herunder.
Se glutenfrie julesmåkager her
Med venlig hilsen
Per
2015-11-09 Spørgsmål fra : gitte sørensen Spørgsmål : byggrød I opskriften indgår bl.a : har i ikke en opskrift på denne grød ? Bemærkninger :
Svar til gitte sørensen : Hej Gitte
Vi har en opskrift på Bygvandgrød som er det jeg tror du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|