|
Spørgsmål efter opskrift
2012-11-13 Spørgsmål fra : ruddi wilton Spørgsmål : okse bukko I opskriften indgår bl.a : forskellige grøntsager sammenkogt med oksekødet og masser af krydderrier samt tomatpure Bemærkninger :
Svar til ruddi wilton : Hej Rudi
Jeg er ret sikker på at det er osso buco som du tænker på, jeg har lavet en søgning som jeg sender med her så har du lidt forskellige opskrifter at vælge blandt.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2012-11-13 Spørgsmål fra : grethe væggemose Spørgsmål : trykkoger I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej. jeg vel gerne vide hvordan man skal skrue ned for varmen på en trykkoger om det er lige som ved en almendelig gryde på forhånd tak hilsen grethe væggemose
Svar til grethe væggemose : Hej Grethe
Det er længe siden jeg har brugt en trykkoger, her ikke nogen længere, men trykkogeren jeg brugt blev jo stillet på komfuret som med en almindelig gryde, men der kunne slukkes helt for den når trykket var kommet op, brugte den mest til at koge kartofler i, og der var det nok.
Med venlig hilsen
Per
2012-11-12 Spørgsmål fra : Fuglebjerg kro Spørgsmål : kristianø pigens sild I opskriften indgår bl.a : spec.krydret sild, hakket løg og kapers.
Er der mere som tilbehør Bemærkninger :
Svar til Fuglebjerg kro : Hej Kirsten
Må jo med skam erkende at jeg ikke kender Christiansø pigens sild, og der er jo også kun en som kan lave den helt rigtigt.
Vi har dog en opskrift på Christiansø sild, som nogle kommentarer godt nok mener kun kan laves på Christiansø, men som andre mener, kommer ret tæt på det originale, måske du kan bruge den?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-11-09 Spørgsmål fra : Jonna Stærk Spørgsmål : Grønsager i stegeso I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg fandt i går en opskrift på jeres side jeg mener hedder "broget grønsager i stegeso" nu kan jeg ikke genfinde den. Vil blive meget glad hvia I kan hjælpe, tak tak
Svar til Jonna Stærk : Hej Jonna
Mon ikke det er opskriften som heder broget grønsagsgryde du tænker på?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-11-08 Spørgsmål fra : anna margrethe kaul Spørgsmål : kryderet fløderand I opskriften indgår bl.a : anis og kanel Bemærkninger : seet i familie jounalen eller hjemmet mange år tilbage ca 10 12 år
Svar til anna margrethe kaul : Hej Anna Margrethe
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på kryderet fløderand.
Beklager meget
Per
2012-11-08 Spørgsmål fra : bodil loose Spørgsmål : muldvarbeskud I opskriften indgår bl.a : noget med svesker rudrys og flædeskum Bemærkninger :
Svar til bodil loose : Hej Bodil
Hermed en opskrift på muldvarpeskud som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-11-08 Spørgsmål fra : Lis hansen Spørgsmål : hjemmelavet medisterpolse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Lis hansen : Hej Lis
Hermed en opskrift på hjemmelavet medister.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-11-05 Spørgsmål fra : Vibeke Spørgsmål : Revet gulerodskage med marcipan I opskriften indgår bl.a : Der er marcipan, nougat, makroner, revet gulerødder og creme fraise creme i. Bemærkninger : Denne kage bliver ikke bagt, kun lagt sammen. Men min opskrift er blevet væk. Håber virkelig der er en der kan hjælpe mig.
Svar til Vibeke : Hej Vibeke
Julia har indsendt en opskrift på rå gulerodskage som lyder noget hen af det som du beskriver, måske den kan bruges?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2012-11-05 Spørgsmål fra : Linda Jensen Spørgsmål : Der er kakao i og de ligner stænger som skal the sukker ovenpå I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Der er kakao i og de ligner stænger som skal the sukker ovenpå, og så skal de skæres ud når de kommer ud af ovnen.
Svar til Linda Jensen : Hej Linda
Vi har desværre ikke noget bud på en kage ud fra din beskrivelse.
Første tanke var a la finskbrød, men disse skæres jo ud inden de bages.
Andet bud var biscotti, de skæres ud efter de er bagt, men så skal de igen i ovnen og tørre, og disse drysse heller ikke med sukker.
Beklager meget
Per
2012-11-04 Spørgsmål fra : JANNE Spørgsmål : hønsekødssuppe med kød og melboller I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg har fundet opskriften på suppen, men jeg vil gerne tilsætte kød og melboller (købte fra mou)
Svar til JANNE : Hej Janne
Formentlig mig der misforstår dit spørgsmål, men du tilsætter jo blot kød og melboller til suppen, og varmer dem igennem.
De må ikke bulderkoge for så kan melbollerne falde fra hinanden.
Med venlig hilsen
Per
2012-11-03 Spørgsmål fra : bodil lundsgaard Spørgsmål : rismels boller i hvid sovs med flæsketerninger I opskriften indgår bl.a : rismels boller i hvid sovs med flæsketerninger
andet husker jeg ikke fik det som barn for ca 50 år siden ved min mormor Bemærkninger :
Svar til bodil lundsgaard : Hej Bodil
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift.
Beklager meget
Per
2012-11-01 Spørgsmål fra : niels offersen Spørgsmål : crepsosetter I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til niels offersen : Hej niels
Mon ikke det er Creps suzette du tænker på??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|