Spørgsmål efter opskrift

2011-11-30
Spørgsmål fra   :  Jørgen Nielsen
Spørgsmål   :  Mørbradgryde med løg og gulerodssalat
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Jørgen Nielsen   :  
Hej Jørgen

Vi har rigtig mange opskrifter på mørbradgryder, og jeg tror det er muligt at servere gulerodssalat til de fleste. Jeg kunne godt finde et par opskrifter frem, men jeg synes faktisk heller at du skulle prøve at søge på mørbradgryde og se om du ikke kunne finde en du synes om, og så bagefter søge på gulerodssalat.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-29
Spørgsmål fra   :  Pia
Spørgsmål   :  Falsk marcipan/fattigmands marcipan.
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har hørt at man kan lave "kalsk marcipan" det smager lidt som marcipan, men det er ikke så "grynet" som rigtig marcipan. Jeg har smagt det hos en gammel nabo som desværre ikke er her mere så jeg kan ikke få opskriften. Håber I kan hjælpe mig.

Svar til Pia   :  
Hej Pia

Du kan købe marcipan som delvist er lavet på abrikoskerner, men jeg tror at det du tænker på er kartoffelmarcipan?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-29
Spørgsmål fra   :  sus
Spørgsmål   :  salat med bagte fetastykker og bagte cherry tomater
I opskriften indgår bl.a   :  salat evt. rucolla , fetaost . cherrytomater
Bemærkninger   :  


Svar til sus   :  
Hej Sus

Det ser ud til at du har alle ingredienserne til denne salat, så jeg forstår ikke spørgsmålet?

Med venlig hilsen
Per




2011-11-29
Spørgsmål fra   :  Charlotte Walther
Spørgsmål   :  Røget svinekam m. jomfruhummerhaler
I opskriften indgår bl.a   :  Røget svinekam med svær,frisk basilikum, kogte jomfruhummerhaler, Senep(?)
Bemærkninger   :  
For nogle år siden fandt jeg en fantastisk opskrift på røget svinekam med jomfruhummer. Man skærer en lomme i stegen og fylder kogte hummerhaler og frisk basilikum i. Jeg mener også, at jeg gned "lommen" indvendigt med én eller anden sennep(?) Men nu kan jeg ikke finde opskr. Kan I hjælpe? Bedste hilsner Charlotte Walther

Svar til Charlotte Walther   :  
Hej Charlotte

Det har ikke været muligt at finde frem til den nævnte opskrift på Røget svinekam m. jomfruhummerhaler, så jeg tror ikke det er på Alletiders Kogebog du har fundet opskriften.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-28
Spørgsmål fra   :  Anna Elisabeth Madsen
Spørgsmål   :  Hvad er pre-mix
I opskriften indgår bl.a   :  Hvad er pre-mix
Bemærkninger   :  


Svar til Anna Elisabeth Madsen   :  
Hej Anna

Pre-mix er en glutenfri melblanding som skulle bestå af hvedestivelse, den er vist udgået af profuktionen, men i stedet kan du bbruge finax glutenfrie melblandinger.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-26
Spørgsmål fra   :  Jens Langhoff
Spørgsmål   :  Bæversteg eller stegt bæverkølle
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg kan desværre ikke finde nogle opskrift på tilberedning af bæver, kan i hjælpe mig ?.

Svar til Jens Langhoff   :  
Hej Jens

Jeg har aldrig prøvet at tilberede bævere, så det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-25
Spørgsmål fra   :  jytte brynee
Spørgsmål   :  diabetes middagsretter
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til jytte brynee   :  
Hej Jytte

Hermed et link til vore diabetesopskrifter.

Se diabetesopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-25
Spørgsmål fra   :  Lisbeth christiansen
Spørgsmål   :  En lækker dip som vi fik på en cafe i Aarhus
I opskriften indgår bl.a   :  Persille tomater hvidløg 'chillipasta' rød peber
Bemærkninger   :  
En lækker dip som vi fik på en cafe i Aarhus..... Husker desværre ikke navnet. Håber på hurtig svar da jeg gerne vil lave den til mine gæster : ). Mvh lisbeth

Svar til Lisbeth christiansen   :  
Hej Lisbeth

Vi plejer at svare, men er ikke så hurtige.

Det lyder for mig til at du har ingredienserne, og blot mangler blandingsforholdet, og det er desværre ikke muligt for mig at give en opskrift som er magen til den du har smagt, men du kunne jo forsøge dig frem.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-25
Spørgsmål fra   :  Jona Sigurdardatter
Spørgsmål   :  Rakfisk fra Valders
I opskriften indgår bl.a   :  Jag fik en rakfisk fra Valders, nu lurer jeg pa va jeg skal bere fram med fisken. Vil so gerne hve den i Norsk tradision. Sorry min Norsk er ikke veldig go.
Bemærkninger   :  


Svar til Jona Sigurdardatter   :  
Hej Jona

Du skriver til en dansk kogebog, og vi er ikke gode i norske traditioner, så jeg synes du skulle kigge ind på http://www.matoppskrift.no/

Med venlig hilsen
Per




2011-11-23
Spørgsmål fra   :  Kim Dyrholm
Spørgsmål   :  cocovan
I opskriften indgår bl.a   :  kylling
Bemærkninger   :  


Svar til Kim Dyrholm   :  
Hej Kim

Det må næsten være Cock au vin du tænker på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-23
Spørgsmål fra   :  IngeLise
Spørgsmål   :  flammenküche
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har fundet mange opskrifter på denne pizzalignende ret, men alle er lavet med almindeligt mel, dem som vi køber her (Frankrig)tror jeg der er maismel i, men jeg er selvfølgelig ikke sikker, derfor denne mail!
Bemærkninger   :  


Svar til IngeLise   :  
Hej Inge Lise

Jeg kender ikke Flammenküchen, så det kan jeg desværre ikke svare på

Med venlig hilsen
Per




2011-11-23
Spørgsmål fra   :  Merethe Nielsen
Spørgsmål   :  Mel uden gluten
I opskriften indgår bl.a   :  Mel uden gluten. På forhånd tak
Bemærkninger   :  


Svar til Merethe Nielsen   :  
Hej Merethe

Mel uden gluten kan du købe i de fleste supermarkeder. Der findes 2 typer, naturligt glutenfrit mel, her finder du jyttemel. Og så er der glutenfrit mel som er udvasket hvedemel, og her er der bla. finax glutenfrit mel som findes i flere forskellige varianter.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-22
Spørgsmål fra   :  e.bennedsgaard
Spørgsmål   :  ovnstegtkalvefilet
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til e.bennedsgaard   :  
Hej Erik

Vi har en opskrift som heder helstegt kalvefilet, som er tilberedt i ovn, så den vil jeg sende dig her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-21
Spørgsmål fra   :  Annemarie Bramstedt
Spørgsmål   :  havstryger
I opskriften indgår bl.a   :  ristet franskbrød med ? øverst en benfri sild
Bemærkninger   :  
en fysnk delikatesse som min mor lavede. Kan desværre ikke huske hvad den ellers bestod af - måske æg var med.

Svar til Annemarie Bramstedt   :  
Hej Annemarie

Hermed en opskrift på havstryger som jeg håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-21
Spørgsmål fra   :  britta ilkjær
Spørgsmål   :  kyllingstykker med svedsker og store rosiner og mandler
I opskriften indgår bl.a   :  kyllingstykker med svedsker og store rosiner og mandler
Bemærkninger   :  
var i går til marokkansk bryllup hvor bl.a. denne ret var på bordet

Svar til britta ilkjær   :  
Hej Britta

Det er ikke en opskrift som jeg kender, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-20
Spørgsmål fra   :  Ernst Pedersen
Spørgsmål   :  NEW ZELANDSK SPINAT! Hvordan bruger man det?
I opskriften indgår bl.a   :  NEW ZELANDSK SPINAT! Hvordan bruger man det?
Bemærkninger   :  


Svar til Ernst Pedersen   :  
Hej Ernst

Jeg har i mange år dyrket NZS i haven. Det er bare en lidt anden type, som får høje stangler, man kan plukke af længe. Den har spidse blade og bruges ganske som den spinat, vi kender.

Charlotte




2011-11-20
Spørgsmål fra   :  herdis pedersen
Spørgsmål   :  arsparssuppe
I opskriften indgår bl.a   :  der er butterslåg når man varmer den i ovnen
Bemærkninger   :  


Svar til herdis pedersen   :  
Hej Herdis

Hermed en opskrift på aspargessuppe med butterdejslåg.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-20
Spørgsmål fra   :  Anne Svensson
Spørgsmål   :  chokoladekage med nødder
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Anne Svensson   :  
Hej Anne

Der er rigtig mange muligheder med chokoladekage med nøder, jeg har fundet en enkelt opskrift frem til dig her, men det kunne jo også være en brownies du er på udkig efter.

Se opskrift her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-19
Spørgsmål fra   :  leon jensen
Spørgsmål   :  jeg søger en opskrift på syltning af peberfrugter
I opskriften indgår bl.a   :  jeg søger en opskrift på syltning af peberfrugter
Bemærkninger   :  


Svar til leon jensen   :  
Hej Leon

Hermed en opskrift på syltede peberfrugter.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-19
Spørgsmål fra   :  emma johansen
Spørgsmål   :  gedeost med knækbrød
I opskriften indgår bl.a   :  gedeost groft knækbrød æg m.m.
Bemærkninger   :  
set i ugebladet "Søndag"

Svar til emma johansen   :  
Hej Emma

Vi kender desværre ikke den nævnte opskrift, og har ikke mulighed for at komme med vores bud ud fra de ingredienser og beskrivelse af opskriften.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-19
Spørgsmål fra   :  inger jørgensen
Spørgsmål   :  jeg har en skål andefedt og kunne tænke mig at lave en rigtig god fedt til julebordet
I opskriften indgår bl.a   :  jeg har en skål andefedt og kunne tænke mig at lave en rigtig god fedt til julebordet har I evt. en god opskrift med løg og timian? på forhnd tak
Bemærkninger   :  


Svar til inger jørgensen   :  
Hej Inger

Jeg bruger svinefedt som smeltes heri finthakkede løg og en god del timian. Jeg tror det bliver for fedt med ren andefedt, men prøv dig frem.

Annemarie




2011-11-17
Spørgsmål fra   :  ellen Worm
Spørgsmål   :  Grønkålssalat
I opskriften indgår bl.a   :  Frisk grønkål med anden frugt eller grøntsager
Bemærkninger   :  


Svar til ellen Worm   :  
Hej Ellen

Vi har flere forskellige opskrifter på grønkålssalat som jeg vil sende et link til her.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-16
Spørgsmål fra   :  
Spørgsmål   :  champinon
I opskriften indgår bl.a   :  kan champinon fryses ned til senere brug, eller kan de gennes på anden måde.
Bemærkninger   :  


Svar til   :  
Hej

Champignoner kan fint fryses rå, men bør bruges frosne også, altså tilsættes madretter i rå tilstand, de egner sig ikke i salater og lign.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-16
Spørgsmål fra   :  grethe sørensen
Spørgsmål   :  cowboytoast
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til grethe sørensen   :  
Hej Grethe

Vi har forsøgt at kopiere den Cowboytoast du kan købe færdiglavet på frost, så her er vores bud på en opskrift.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-16
Spørgsmål fra   :  Preben Hjort
Spørgsmål   :  kalvelever
I opskriften indgår bl.a   :  kalvelever med bacon.
Bemærkninger   :  
Min opskrift er blevet væk

Svar til Preben Hjort   :  
Hej Preben

Det er ikke meget du skriver om opskriften, så jeg har fundet en opskrift frem på helstegt kalvelever hvortil der er brugt bacon, er det den du søger?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-12
Spørgsmål fra   :  Yvonne Kristensen
Spørgsmål   :  Æbler i sukkerlage til and med ribsgele
I opskriften indgår bl.a   :  Halve æbler Sukker Vand Citronsaft Ribsgele
Bemærkninger   :  
Hvordan kan man koge halve æbler i en sukkerlage og undgå at de bliver brune, hvor man har skåret kernehuset ud.

Svar til Yvonne Kristensen   :  
Hej Yvonne

For det første så skal tiden fra at æblet er skrællet og til det kommer i sukkerlagen minimeres evt. læg æblerne i koldt vand med citronsaft indtil de skal koges. Du kan så også bruges bruge mere citronsaft end foreskrevet.

Der kan også være forskel på hvor nemt æblet bliver brunt, altså fra sort til sort.

Men alt i alt, så betyder det ikke jo ikke noget for smagen, og hullet fyldes jo med gele inden servering.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-12
Spørgsmål fra   :  I.Kristiansen
Spørgsmål   :  Tiramisu
I opskriften indgår bl.a   :   kaffe og ?
Bemærkninger   :  
Jeg har set det anvendt i Masterchef på forhånd tak

Svar til I.Kristiansen   :  
Hej I.Kristiansen

Vi har flere variationer af tiramisuen her på kogebogen. Jeg vil sende dig et link til dem her, så har du mulighed for at vælge den der passer dig bedst.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-11
Spørgsmål fra   :  Hmaersk
Spørgsmål   :  hjemmelavet smøreost??
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Har prøvet at slå det op herinde men kan ikke finde nogen, er der nogen der kan hjælpe? på forhånd tak

Svar til Hmaersk   :  
Hej Hmaersk

Vi har en opskrift på hjemmelavet flødeost, det mener jeg er det samme som smøreost.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-11
Spørgsmål fra   :  marianne
Spørgsmål   :  flæskesteg
I opskriften indgår bl.a   :  Hejsa... Jeg skal lave 3 flæskestege på en gang.. de vejer hver især ca.1500 g. jeg plejer at give en steg ca 2 timer på 200 gr. men nu er der jo 3.. skal de så ha længere tid ?? jeg har de sidste mange gange ik været så heldig med sværen.. kan du gi mig et godt tip til de bliver perfekte..Mange tak på forhånd...
Bemærkninger   :  


Svar til marianne   :  
Hej Marianne

Jeg ville nok benytte bradepanden der følger med din ovn, og så ville jeg nok stege dem midt i ovnen i 4-5 timer ved 150 gr. hvis de er ferske og 6 timer ved 175 gr.

hvis du sætter dem i frosne og tro mig sættes de i ovne stivfrosne og for 6 timer er de meget møre det er altid en succes her i huset.

PS. Husk at tjekke om der er væske ved og hæld lidt sky over med mellemrum de sidste par timer. Sværdet plejer jeg at sætte inder grill de sidste 5-10 min. bare husk at holde øje med dem for 1-2-3 så er de sorte og ødelagte.

Velbekomme
Hmaersk




2011-11-10
Spørgsmål fra   :  Peter Bonde
Spørgsmål   :  Sirups Specia
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Peter Bonde   :  
Hej Peter

Hermed en opskrift på sirupsspecier.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-10
Spørgsmål fra   :  steffen dyrved
Spørgsmål   :  en slags kokoskager der laves i en æbleskivepande men med mindre huller
I opskriften indgår bl.a   :  en slags kokoskager der laves i en æbleskivepande men med mindre huller
Bemærkninger   :  
de sælges megt ofte på gaden eller på markeder

Svar til steffen dyrved   :  
Hej Steffen

Den nævnte kokoskage kender jeg ikke.

Beklager meget
Per




2011-11-09
Spørgsmål fra   :  Anne-Lise Bærentzen Schrøder
Spørgsmål   :  Andebryst - stegeso
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Kan man stege andebryster i stege-so - og hvordan og hvorlænge? Hilsen Anne-Lise

Svar til Anne-Lise Bærentzen Schrøder   :  
Hej Anne-Lise

Du skriver ikke noget om hvordan du ønsker andebrysterne stegt, nårmalt bliver andebryster jo stegt lyserøde, og hvis du bruner dem på en pande skal de kun have 10-20 minutter i ovnen, og hvis du så lægger dem i en kold stegeso som derpå skal i ovnen, er der måske ikke så meget at hente her.

Det som du kan prøve er at du varmer stegesoen op i ovnen først ved hård varme, 250 grader C eller mere. og så lægger andebrysterne direkte i stegesoen og ind i ovnen de 10-20 minutter.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-09
Spørgsmål fra   :  Liane Zachariassen
Spørgsmål   :  hvor længe kan en kalkun holde i fryseren?
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har en 4 kilo kalkun i fryseren, har prøvet at se på jeres holdbarhed på kød fjerkræ osv men det står ikke noget om kalkun? Jeg er i tvivl om den kalkun jeg hari fryseren er for gammelt eller om den er god nok? Jeg købte den for 7-8 mdr siden, det står holdbarhed til sept. 2012, derfor er jeg i tvivl om den kan spises eller skal den bare smides ud? håber at I kan hjælpe.. Tak

Svar til Liane Zachariassen   :  
Hej Liane

Jeg forstår nu heller ikke de holdbarhedsdatoer som er på købevarer, i forhold til de retningslinjer som vi har og det som mange gange står på fryserne, så er dem fra købevare meget lange. Hvilken der passer eller om de begge passer ved jeg faktisk ikke.

Men det er sådan at frosne varer bliver ikke sundhedsskadlige af at have ligget for længe.

Det som kan ske er at de får frostskader eller med fede fødevare kan de blive harske, men 7-8 måneder med fjerkræ tror jeg ikke der er nogen problemer i, det viser makaten på kalkunen jo også.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-09
Spørgsmål fra   :  jørgen routh
Spørgsmål   :  rådyrsuppe
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
tilberedning

Svar til jørgen routh   :  
Hej Jørgen

Hermed en opskrift på vildtbouillon som du kan bruge som grundlag for suppen.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-09
Spørgsmål fra   :  ria blak
Spørgsmål   :  kim sjøgreen madroulade med gulerødder og iceberg
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til ria blak   :  
Hej Ria

Hermed en opskrift på Gulerodsroulade a la Kim Sjøgren.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-09
Spørgsmål fra   :  Johan
Spørgsmål   :  Svolværpostej
I opskriften indgår bl.a   :  torskelever, torskerogn, løg, krydderier
Bemærkninger   :  
Kunne tidligere fås på dåse i mange danske butikker. Det kan godt være torskeleveren var let røget, husker det ikke præcist.

Svar til Johan   :  
Hej Johan

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Svolværpostej.

Beklager meget
Per




2011-11-08
Spørgsmål fra   :  hillers
Spørgsmål   :  Dej til at dyppe hummerhaler i inden friturestegning
I opskriften indgår bl.a   :  Dej til at dyppe hummerhaler i inden friturestegning
Bemærkninger   :  


Svar til hillers   :  
Hej

Du kan bruge både orleydej og beignetdej. Vi har en opskrift på beignetdej brugt til rejer som jeg vil sende til dig her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-06
Spørgsmål fra   :  Ulla Sørensen
Spørgsmål   :  confiteret laks
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg mangler en opskrift på en forret med confiteret laks. Gerne med en sovse opskrift og opskrift på hele fremgangsmåden. Hvordan hvor lang tid og tilbehør.
Bemærkninger   :  
jeg har smagt det engang på en restaurant. tilbehøret var bl.a. vist nok en spinat bund. sovsen var lys grøn. Håber i kan hjælpe. på forhånd tak. Venlig hilsen.

Svar til Ulla Sørensen   :  
Hej Ulla

Jeg har fundet en opskrift frem som måske ikke helt svarer til det ønskede, men håber den kan bruges.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-05
Spørgsmål fra   :  sami gorden
Spørgsmål   :  brød,kage.rugbrød uden sukker og glutenfri
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til sami gorden   :  
Hej Sami

Vi har en kategori med glutenfrie opskrifter som jeg mener du vil kunne bruge, sukkeret kan du så skifte ud med sødemiddel, Perfect Fit eller Atwel.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-05
Spørgsmål fra   :  jonna
Spørgsmål   :  mangomarmelade
I opskriften indgår bl.a   :  mango
Bemærkninger   :  


Svar til jonna   :  
Hej Jona

Hermed en opskrift på mangomarmelade.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-03
Spørgsmål fra   :  Lis Hansen
Spørgsmål   :  Sportskage
I opskriften indgår bl.a   :  Vandbakkelserne skal glaceres, men hvordan laver jeg karamellen? I hvilket forhold bruges sukker, vand og flydende glykose?
Bemærkninger   :  


Svar til Lis Hansen   :  
Hej Lis

Det er faktisk blot smeltet let brunet sukker der skal bruges.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-03
Spørgsmål fra   :  dania mailand
Spørgsmål   :  fru olsens småkager
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
er fra en af de små opskrifter fra amo mel man fik gratis i forretningerne

Svar til dania mailand   :  
Hej Dania

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på fru olsens småkager.

Beklager Meget
Per




2011-11-02
Spørgsmål fra   :  Hans-Erik Grabow
Spørgsmål   :  Hamburgerrygkoteletter
I opskriften indgår bl.a   :  2 cm tykke stykker af hamburgerryg skal dyppes i persille mm, og steges på pangen
Bemærkninger   :  
Søger opskriften på disse koteletter, da jeg tidligere har lavet disse, men har mistet opskriften og kan ikke huske helt hvilke ingredienser man skal bruge.

Svar til Hans-Erik Grabow   :  
Hej Hans-Erik

Mulighederne er jo mange, men da du søger en meget specifik opskrift kan vi ikke rigtig hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Per




2011-11-02
Spørgsmål fra   :  birgitte kristensen
Spørgsmål   :  retter af krondyr lever og hjerte
I opskriften indgår bl.a   :  krondyr lever og krondyr hjerte
Bemærkninger   :  


Svar til birgitte kristensen   :  
Hej Birgitte

Krondyrlever og hjerter har en meget kraftig smag/bitterhed, så jeg tror mange gange at det blot bliver kasseret.

Du kunne forsøge dig med at "udvande" det i mælk, for at tage noget af smagen/bitterhed, men ellers vil det kunne bruges som anden indmad, f.eks. svin.

Vi har en enkelt opskrift på dådyrlever som du kan se herunder, hjerte ville jeg bruge som svinehjerte i flødesauce.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-02
Spørgsmål fra   :  Marianne
Spørgsmål   :  fugleleverpostej med portvinssky
I opskriften indgår bl.a   :  fuglelever, fløde, svampe???
Bemærkninger   :  
Har for mange år siden haft opskriften i en kogebog, men efter skilsmisse er den blevet væk. Kanon lækker ret som jeg gerne vil lave igen, - kan opskriften mon findes et sted?

Svar til Marianne   :  
Hej Marianne

Vi har en opskrift på kyllingelever med portvinssky som jeg håber du vil kunne bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2011-11-01
Spørgsmål fra   :  annie skov
Spørgsmål   :  gulbasi
I opskriften indgår bl.a   :  svinekød-kylling-lam kartofler
Bemærkninger   :  
vi fik det på Kreta , men det er vist en ret fra fastlandet. serveres i en lerskål og spises med ske. ( ikke suppe )

Svar til annie skov   :  
Hej Annie

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på gulbasi.

Beklager meget
Per




Se spørgsmålene for januar 2011

Se spørgsmålene for februar 2011

Se spørgsmålene for marts 2011

Se spørgsmålene for april 2011

Se spørgsmålene for maj 2011

Se spørgsmålene for juni 2011

Se spørgsmålene for juli 2011

Se spørgsmålene for august 2011

Se spørgsmålene for september 2011

Se spørgsmålene for oktober 2011

Se spørgsmålene for november 2011

Se spørgsmålene for december 2011