|
Spørgsmål efter opskrift
2009-11-30 Spørgsmål fra : Merete Spørgsmål : Mille I opskriften indgår bl.a : Jeg søger opskrift på syltede abrikoser. Mille Bemærkninger :
Svar til Merete : Hej Merete elle Mille?
Vi har en opskrift på syltede abrikoser med chili og vanille.
Hvis du ikke ønsker chili kan denne sagten undlades.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-30 Spørgsmål fra : Merete Kjems Spørgsmål : Abrikoser i Akaciehonning I opskriften indgår bl.a : Det er abrikoser man for som tilbehør til ost. Vi har lige fået den på en restaurant.
Merete Bemærkninger :
Svar til Merete Kjems : Hej Merete
Det er jo formentlig resturantens egen opskrift så helt det samme kan det nok aldrig blive.
Men du kunne forsøge dig med et glas syltede abrikoser som du udskifter lagen med akaciehonning, og lader dem stå og trække nogle dage inden servering.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-29 Spørgsmål fra : Thitinun P.Burow Spørgsmål : kardemonnetærte med stjerneanis I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Thitinun P.Burow : Hej Thetinun
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på kardemonnetærte.
Beklager meget
Per
2009-11-29 Spørgsmål fra : helle herbst Spørgsmål : gabusta I opskriften indgår bl.a : hvidkål baccon sukker Bemærkninger :
Svar til helle herbst : Hej Helle
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på gabusta.
Beklager meget
Per
2009-11-28 Spørgsmål fra : else nielsen Spørgsmål : rusisk rødbedesuppe I opskriften indgår bl.a : rødbeder med mere Bemærkninger :
Svar til else nielsen : Hej Else
Det må være Bortsch du tænker på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-28 Spørgsmål fra : Bo Hansen Spørgsmål : Små Skårede Chokoladekager fra lærkehuset I opskriften indgår bl.a : Chokolade, Sirup Bemærkninger : Opskriften jeg søger, er en småkageopskrift, på ovennævnte. Den skulle være trykt for over 25 år siden i en avis med navnet ovenover. Kagen er en småkage der ligner brunkager. Dejen er bare meget mørkere.
Svar til Bo Hansen : Hej Bo
Det er ikke en opskrift vi ligger inde med, og det er ikke noget der for klokken til at ringe.
Beklager meget
Per
2009-11-28 Spørgsmål fra : verner kristiansen Spørgsmål : filet de pexe com molho ao camerao I opskriften indgår bl.a : fiskefileter med rejesauce og noget grønt drys ovenpå. tilbehør
ris (selvfølgelig). Bemærkninger : fandtes på diverse restauranter i
santos. serveredes altid rygende varm. retten har en krydret smag og fileterne virker kogte. saucen
er svagt lyserød.
Svar til verner kristiansen : Hej Verner
Vi har oversat en opskrift som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-26 Spørgsmål fra : jeanne jakobsen Spørgsmål : blomkålssalat med tranebær I opskriften indgår bl.a : Rå blomkål, tranebær
Dressing ylette eller? Bemærkninger :
Svar til jeanne jakobsen : Hej Jeanne
Det er ikke noget vi har opskrift på, men jeg kan heller ikke se hvad det nøjagtigt er du søger opskrift på, om det er det hele eller kun dressingen.
Til dressing kan du bruge næsten alle syrnede produkter alt efter smag, smag til med salt og peber, evt. en smule sukker.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-26 Spørgsmål fra : John Forslund Spørgsmål : tvebakker I opskriften indgår bl.a : mel, vand, tvebakgele,gær, sukker, salt Bemærkninger :
Svar til John Forslund : Hej John
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-26 Spørgsmål fra : Inger Andersen Spørgsmål : Brændte mandler sukkerfri I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Inger Andersen : Hej Inger
Vi har en opskrift på brændte mandler til diabetikere, og der bliver kun brugt meget lidt sukker.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-24 Spørgsmål fra : john kjeldsen Spørgsmål : grandmanier fareffe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg ved ikke om det er stavet rigtigt
Svar til john kjeldsen : Hej John
Der er desværre ikke en klokke der ringer ved navnet fareffe, så vi kan ikke hjælpe dig med opskriften.
Beklager meget
Per
2009-11-24 Spørgsmål fra : jan petersen Spørgsmål : vaniljekranse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg mangler en opskrift på vaniljekranse med mandler der bliver ristet på panden
Svar til jan petersen : Hej Jan
Denne opskrift er min egen favorit, mandlerne bliver godt nok ikke ristet, men det kan du jo vælge at gøre.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-24 Spørgsmål fra : lis andersen Spørgsmål : honningkager I opskriften indgår bl.a : mel, vand, sukker m.m. Bemærkninger : engang var der hvert efterår markedsdag i Fredericia med boder, hvor man kunne købe markedskager. Udover de brune Christiansfelder kager var der også nogle hvide kager, som var formet som pige/nisse, farvet med rød farve og pyntet med hvid glasur, er der nogen, der kender disse kager
Svar til lis andersen : Hej Lis
Christianfelder kager, eller brune hønningkager kender vi til, men de hvide, desværre ikke.
Beklager meget
Per
2009-11-24 Spørgsmål fra : bodil petersen Spørgsmål : mørbrad med tyttebær og svampe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg har set en opskrift som skrevet, og den ville jeg gerne lave til en julefrokost for vennerne, men jeg kan ikke finde den igen. jeg håber i kan hjælpe mig. mvh bodil
Svar til bodil petersen : Hej Bodil
Jeg har lavet en søgning på mørbrad og tyttebær, og der kommer nogle enkelte opskrifter frem, men hvilken du søger er jeg ikke sikker på, så jeg sender linket til dig her, så kan du selv lige kigge på opskrifterne om det er en af dem.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-23 Spørgsmål fra : Iver Krogager Spørgsmål : røget ål tillavet som salat I opskriften indgår bl.a : røget ål tillavet som salat Bemærkninger :
Svar til Iver Krogager : Hej Iver
Det vil næsten være synd at bruge hele pæne stykker ål til salat, men hvis du har nogle afskæringer synes vi det vil være ok.
En æggesalat vil passe godt til at blande med findelt røget ål.
Se æggesalatopskrift her
Husk purløg.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-22 Spørgsmål fra : else rasmussen Spørgsmål : glutenfri klejner I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til else rasmussen : Hej Else
Jeg har fundet en opskrift frem på glutenfrie klejner som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-22 Spørgsmål fra : Karen D. Kristensen Spørgsmål : Sat.kruk I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : min mor som desværre er død nu kom fra fyn, men jeg ved ikke om det er en fynsk ret. Vi kaldte det "sat-kruk" det var en ovnbagt ret en slags budding/brød jeg tror hun brugte mælk fra en ko der nyligt havde kælvet, ovenpå brødet fik vi en slags sovs der var lavet af stegte flæsketerninger sirup og fløde kogt sammen. Opskriften havde hun i hovedet så den tog hun med sig i graven
Svar til Karen D. Kristensen : Hej Karen
Vi har en opskrift på satkuk som måske kunne være opskriften du søgte?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-21 Spørgsmål fra : LENE HANSEN Spørgsmål : NISSENS KNAPPER I opskriften indgår bl.a : FLORMELIS MEL ÆG MARMELALADE Bemærkninger :
Svar til LENE HANSEN : Hej Lene
Det er ikke en opskrift vi kender til så vi kan desværre ikke hjælpe.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-21 Spørgsmål fra : steen braun Spørgsmål : Swine hakze I opskriften indgår bl.a : Skulder fra svin Bemærkninger : Meget populært i DE.
Jeg ved den skal koge ca. 2 timmer.
Men hvad så?
Skal den hvile til dagen efter og have en tur i ovnen. Den skal letstegt skind.
Svar til steen braun : Hej Steen
Der er en traditionel tysk opskrift der heder eisbein som kunne være den du søger, vi har en opskrift til stegeso, som måske ikke er helt traditionel, men mon ikke den kan bruges?
Se opskriften her
Du skriver noget med letstegt skind, men jeg kan ikke se om det er noget du vil have eller om du spørger til om den skal have letstegt skind.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-20 Spørgsmål fra : solveig Spørgsmål : lagkage I opskriften indgår bl.a : flødeskum - cacao - jordbær eller bananer - daim Bemærkninger : ingen creme
Svar til solveig : Hej Solveig
Jeg har lidt svært ved at se hvad du søger, du har jo selv det meste?
Piskefløde piskes til skum sammen med cacao, heri blander du jordbær eller banan, og fordeler mellem lagkagebunde.
Daim kan du hakke og drysse over som pynt eller blande i flødeskummet, jordbær eller banan kan også blodt lægges oven på flødeskummet på hver bund.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-18 Spørgsmål fra : Jette Schmidt Spørgsmål : Franske brunkager I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej
Jeg har mistet en opskrift fra Kirsten Hyttemeier på franske brun kager. Er det noget i kan være behjælpelig med?
Svar til Jette Schmidt : Hej Jette
400 g. smør
400 g. sukker
2 dl. sirup
4 tsk. ingefær
4 tsk. kanel
4 tsk. nelliker
2 tsk. natron
600-650 g. hvedemel
200 g. hakkede mandler
æltes sammen(skal endelig ikke varmes)trilles i pølser lægges koldt 1 døgn skæres i tynde skiver og bages ved 200 grader (kan fryses bagte)
god fornøjelse
hilsen Karen
2009-11-17 Spørgsmål fra : eva andersen Spørgsmål : syltede turnips/kålrabi I opskriften indgår bl.a : Jeg efterlyser en opskrift på syltede eller råsyltede turnips/kålrabi Bemærkninger :
Svar til eva andersen : Hej Eva
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på råsyltede kålrabi.
Beklager meget
Per
2009-11-17 Spørgsmål fra : Peter Jochumsen Spørgsmål : knækbrød I opskriften indgår bl.a : Forskellige olieholdige frø som er
bagt uden mel,kun lagt mellem bage
parpir med olie Bemærkninger :
Svar til Peter Jochumsen : Hej Peter
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på knækbrød.
Beklager meget
Per
2009-11-17 Spørgsmål fra : kurt nilsson Spørgsmål : jorbær-hindbær--stikkelsebær solbær marmelade I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til kurt nilsson : Hej Kurt
Vi har en gruppe med sylteopskrifter hvor der er opskrifter på forskellige typer syltning bla. marmelade.
Her er jeg sikker på at du kan finde nogle opskrifter.
Rabarber/hindbær kan du evt, se efter jordbær og rabarber.
Se sylteopskrifte her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-16 Spørgsmål fra : Mette Spørgsmål : Jyske smørkager Ell, smørkager I opskriften indgår bl.a : Meget som alm. brunsviger, men bare meget mere lækker uhmm. Bemærkninger : Jyske smørkager ell. bare smørkager kan købes i Nordjylland og ihvertfald i Aalborg. Kagen er som en brunsviger men i aflange stykker med hul i midten hvor fyldet bestående af bla. brun farin ligger.
Svar til Mette : Hej Mette
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på Jysk smørkage.
Beklager meget
Per
2009-11-16 Spørgsmål fra : Hanne Andersen Spørgsmål : vindruegele I opskriften indgår bl.a : vindruer sukker Bemærkninger :
Svar til Hanne Andersen : Hej Hanne
Hermed en opskrift på vindruegele som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-14 Spørgsmål fra : gerly Spørgsmål : fedtebrød (men ikke dem i stænger) I opskriften indgår bl.a : Efter bagning vender man kagerne om og smører hvid glasur på bunden.
Bemærkninger : Hos bageren lå de i min barndom.Bageren kaldte dem for 'fedtebrød' De er bløde at bide i - ligesom Scones. Smager af vanilje, tror jeg.
Den enkelte kage er i omkreds som en lille underkop.
Svar til gerly : Hej Gerly
Vi er blevet spurgt efter denne opskrift før, men vi har desværre kun opskrift på smakagen fedtebrød.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-14 Spørgsmål fra : jytte olsen Spørgsmål : risalamande I opskriften indgår bl.a : grødris mandler fløde Bemærkninger : jeg skal lave risalamande til 47 personer hvor meget risengrød og fløde skal der bruges ? venlig hilsen Jytte
Svar til jytte olsen : Hej Jytte
Vi har en opskrift på ris a la mande hvor det er muligt at ændre antal, så kan du nemt se hvor meget du skal bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-13 Spørgsmål fra : lisa frederiksen Spørgsmål : fiskesuppe på skrubber I opskriften indgår bl.a : nærmest som ålesuppe fra smålandshavet,som vi ynder,men ål er svære at få fat i og er dyre. Bemærkninger :
Svar til lisa frederiksen : Hej Lisa
Jeg har ikke noget bedre bud end at du bruger opskriften på ålesuppe fra smålandshavet og så skifter ålen ud med skrubber.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-13 Spørgsmål fra : fido Spørgsmål : vaniliemuffins I opskriften indgår bl.a : sukker, mel, vanilie, smør, Bemærkninger :
Svar til fido : Hej Fido
Hermed en opskrift på vanillemuffins.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-13 Spørgsmål fra : annette rosengren Spørgsmål : råvildt I opskriften indgår bl.a : evt.ryg bov og kølle Bemærkninger :
Svar til annette rosengren : Hej Annette
Vi har en gruppe med opskrifter på rådyr som jeg vil sende linket til her, så kan du klikke ind på de forskellige udskærringer.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-13 Spørgsmål fra : erik slot Spørgsmål : vildsvine sylte I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til erik slot : Hej Erik
Vi har omskret en opskrift på vildtsylte til vildsvin, håber du vil synes om den.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-13 Spørgsmål fra : sonja nielsen Spørgsmål : slankemad I opskriften indgår bl.a : hvordan behanler jeg rodfrugter.
har hørt det skulle værer god slankemad. Bemærkninger :
Svar til sonja nielsen : Hej Sonja
Det er ikke sådan lige at komme med en kort forklaring på hvordan du skal behandle rodfrugter, der er jo mange forskellige og der er mange måder at behandle dem på, også så de ikke længere slanker.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-12 Spørgsmål fra : annette petersen Spørgsmål : pommes macaire I opskriften indgår bl.a : mosede kartofler, bacon, løg, persille, salt peber.. magsstivelse Bemærkninger :
Svar til annette petersen : Hej Annette
Jeg har fundet en opskrift frem på pommes macaire som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-12 Spørgsmål fra : jette svendsen Spørgsmål : skipperlabssovs I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til jette svendsen : Hej Jette
Vi har lidt forskellige opskrifter på skipperlabskovs som jeg vil sende et link til her.
Se skipperlabsskovsopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-12 Spørgsmål fra : frede kaad hansen Spørgsmål : Lasagna plader og Butterdej plader I opskriften indgår bl.a : I mange opskrifter bliver navnet Lasagna plader og Butterdejs plader. Disse findes ikke i Thailand, hvor jeg bor, så mangle en opskrift, så jeg selv kan lave disse plader. HJÆLP MIG. Bemærkninger : Jeg håber på at få hjælp fra jer, da det er meget for mig om at gøre, for at kunne lave, mange af jeres dejlige retter.
Venligst hjælp mig.
Jeg ønsker jer en god dag, og ser frem til med forventing på et svar fra jer.
Ønsker alle en god og hyggelig dag.
Hilsen FREDE
Svar til frede kaad hansen : Hej Frede
Jeg har fundet en opskrift frem på hjemmelavet pasta som du kan bruge til f.eks. båndpasta men også til lasagneplader.
Se opskriften her
Hjemmelavet butterdej er noget vanskligere, det er på samme måde som du laver winerbrødsdej, men butterdejen skal rulles tyndt ud og der går nemt hul i dejen.
Se butterdejesopskrift her
Med venlig hilsen
Per
250 g. hvedemel
250 g. durummel
3 æg
8 æggeblommer
½ tsk salt
Hæld melet op i en bunke på en ren bordplade. Drys saltet ovenpå og brug evt fingrene til at blande det let. Lav derefter en fordybning midt i melet og slå ægene ud deri og hæld også æggeblommerne deri. Sørg for at fordybningen i melet er høj og stabil nok, så ægene ikke løber ud over det hele. Brug derefter en gaffel til at brydde æggene, og bland forsigtigt med melet fra siderne af fordybningen.
Når dejen bliver for stiv til at røre med gaflen, begynder du bare at ælte med hænderne, præcis som var det boller du lavede. Hvis der er for meget mel fra din oprindelige bunke, kan du bare skubbe det til side og bruge af det hvis dejen bliver klistret. Med pasta dej behøves du ikke at bekymre dig helt så meget, om der kommer for meget mel i som med almindelig bolledej. Bliv ved med at ælte til overfladen er blød og elastisk. Dæk derefter dejen med husholdningsfilm og lad den ligge i ca. en halv time.
Når du skal til at rulle pastaen ud er det vigtigt at du deler dejen op i 3-4 mindre portioner, og kun arbejder med 1 portion af gangen. De portioner du ikke arbejder med skal forblive indpakkede i husholdningsfilm. Hvis du ruller pastaen ud med hånden eller en kagerulle, er det vigtigt at du har rigeligt med mel inden for rækkevidde. Lav en flad rund cirkel af dejen og drus lidt mel på toppen. Arbejd fra midten af dejen og udaf, og sørg for at holde dejen i konstant bevægelse, så du er sikker på at den ikke sidder fast.
Når du har fået dejen så tynd som du vil have den, drysser du lidt mel på toppen, og skærer derefter ud i den ønskede størrelse. Læg derefter stykkerne på et stykke bagepapir med en smule mel på og dæk dem til løst med husholdningsfilm eller et rent viskestykke. Sådan fortsætter du med de resterende portioner.
Pastaen kan holde sig frisk ca. en halv dag i køleskabet. Dog kan man også vælge at lade pastaen ligge til tørre i ca. 2 dage til den er helt tør. Pastaen er tør når den nemt kan smuldres mellem hænderne i små stykker. Således kan pastaen holde i op til at par måneder hvis den er tørret ordentligt og bliver lagt i lufttætte beholdere.
Denne opskrift kan også bruges til at lave almindeligt pasta, og skal derfor ikke nødvendigvis laves til lasagneplader. Du kan desuden finde andre slags mel og specielle italienske meltyper hos specialforretninger, hvis du ønsker at eksperimentere.
Trine
2009-11-12 Spørgsmål fra : Lis Jensen Spørgsmål : Langtidsstegt culottesteg I opskriften indgår bl.a : Culottesteg
l stout øl
løg
steges på 6o grader ca 8 imer Bemærkninger :
Svar til Lis Jensen : Hej Lis
For mig at se så er du selv kommet med opskriften, jeg kan ikke se hvad mere du mangler?
Med venlig hilsen
Per
2009-11-11 Spørgsmål fra : Inger Kristiansen Spørgsmål : kyllingegryde med dadler I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Inger Kristiansen : Hej Inger
Det har ikke været muligt at finde frem til en ønskede opskrift på kyllingegryde med dadler.
Beklager meget
Per
2009-11-11 Spørgsmål fra : per Spørgsmål : skovhuggernes livret I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til per : Hej Per
Hermed en opskrift på skovhuggerens livret som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-09 Spørgsmål fra : kim mortensen Spørgsmål : entrecote I opskriften indgår bl.a : entrecote Bemærkninger : forskellige former for marinering
Svar til kim mortensen : Hej Kim
Vi har en gruppe med entrecote hvor der er en del forskellige opskrifter som måske kan give dig inspiration.
Se entrecoteopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-09 Spørgsmål fra : annette nielsen Spørgsmål : kartoffelsellerisuppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til annette nielsen : Hej Annette
Hermed en opskrift på kartoffel selleri suppe.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-09 Spørgsmål fra : Karen Nielsen Spørgsmål : tachiki I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg står og skal bruge en opskrift på denne salat/dressing, og håber I kan hjælpe mig..
Svar til Karen Nielsen : Hej Karen
Hermed en opskrift på Thatziki.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-08 Spørgsmål fra : Ingrid S Spørgsmål : Tom Kha Gai? VARIATION deraf I opskriften indgår bl.a : tynde kyllingeskiver, citrongræs, ingefær, halve røde chili, galanga, perleløg, persille?, kokosmælk. Bemærkninger : Netop hjemvendt fra Bangkok hvor vi fik en fantastisk suppe. Vi kunne definere ovennævnte ingredienser.
Kan nogen hjælpe med opskriften??
Svar til Ingrid S : Hej Ingrid
Vi har nogle opskrifter på tom kha kai som jeg vil tro er det du søger?
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-07 Spørgsmål fra : Marita Bæk Spørgsmål : vildsvinekølle I opskriften indgår bl.a : oppskrift på villsvinkølle Bemærkninger :
Svar til Marita Bæk : Hej Marita
Hermed et link til vore opskrifter på vildsvinekølle.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-07 Spørgsmål fra : Asta Hockerup Spørgsmål : grov vildtmousse I opskriften indgår bl.a : jeg kunne også tænke mig opskriften på frikadeller af dyrekød. Bemærkninger :
Svar til Asta Hockerup : Hej Asta
Undskyld det sene svar, men vi måtte til at udvikle en opskrift, det blev så faktisk til to, som jeg håber du vil kunne bruge, om ikke anden den ene af dem.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-06 Spørgsmål fra : Gunnar Brøgger Spørgsmål : Chilli con carne I opskriften indgår bl.a : Kidney beans
oksefars
Chilli
hvidløg Bemærkninger : Måske leder jeg et forkert sted??
har søgt under: Chilli con carne,
og "Kødsovs"
Svar til Gunnar Brøgger : Hej Gunnar
Hvis du staver det chili con carne, med ét l, er der bid. Men prøv også at bruge skært oksekød i tern og ikke hakket kød, som også forslået af andre
Susanne
Se opskrifter her
2009-11-06 Spørgsmål fra : per hansen Spørgsmål : bornholmske rødbeder I opskriften indgår bl.a : rødbeder syltet på bornholmsk Bemærkninger :
Svar til per hansen : Hej Per
Det har ikke været muligt at finde frem til en opskrift på bornholmske rødbeder.
Beklager meget
Per
2009-11-05 Spørgsmål fra : wiilykorsgaard Spørgsmål : jordskoker rå stegte bagte eller som tilbehør eller selvstændig ret I opskriften indgår bl.a : jordskoker rå stegte bagte ellersomtilbehør
eller selvstændig ret Bemærkninger :
Svar til wiilykorsgaard : Hej Willy
Hvis du vælger menupunktet opskrifter og her vælger det punkt som heder ingredienser, så finder du et stykke nede et punkt der heder rodfrugter, og herunder er der opskrifter med jordskokker.
Se jordskokopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-05 Spørgsmål fra : Kirsten Berthelsen Spørgsmål : Brunkål i stegeso I opskriften indgår bl.a : røget flæsk - medister Bemærkninger : Jeg har lige købte en stegeso og da jeg er diabetiker og for kraftig, så det er jo dejligt at man kan begrænse sig hvad fedtstoffer angår. Jeg bruger oliven olie, når og hvis jeg skal have fedtstoffer i maden...
Med venlig hilsen
Kiss
Svar til Kirsten Berthelsen : Hej Kirsten
Jeg mener ikke at det er meget fedtstof du sparer ved at lave brunkålen i stegeso, lav brunkålen i gryde som vanligt men hold igen med smør og sukker og brug i stedet kulør.
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-05 Spørgsmål fra : Anne lise Vinther Spørgsmål : Syltede krejer I opskriften indgår bl.a : krejer Bemærkninger :
Svar til Anne lise Vinther : Hej Anne Lise
Jeg kender ikke krejer, så jeg kan ikke hjælpe dig.
Beklager meget
Per
2009-11-05 Spørgsmål fra : B. Holm Spørgsmål : Svinemørbrad i ovnfast fad med groft salt både over og under I opskriften indgår bl.a : Svinemørbrad i ovnfast fad med groft salt både over og under.
Jeg har ikke navn på retten Bemærkninger :
Svar til B. Holm : Hej B
Vi har en opskrift på saltbagt svinemørbrad som kunne være opskriften du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-04 Spørgsmål fra : Kirsten Groth Spørgsmål : foie gras I opskriften indgår bl.a : Hvad serverer man til? Bemærkninger :
Svar til Kirsten Groth : Hej Kirsten
Du kan servere syltede kirsebær, marinerede valnødder, trøffelmarinerede salat, portvinssky, toast, Briochebrød.
Med venlig hilsen
Per
2009-11-03 Spørgsmål fra : lone skibsted Spørgsmål : pasta carbonate I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til lone skibsted : Hej Lone
Mon ikke det er pasta cabonara du tænker på ?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-02 Spørgsmål fra : annelise ibsen Spørgsmål : hvide drømme I opskriften indgår bl.a : mel smør flormelis hjortetaksalt vanille Bemærkninger :
Svar til annelise ibsen : Hej Annelise
Det må næsten være opskriften som blot heder drømme.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-11-01 Spørgsmål fra : thuc anh le Spørgsmål : afghansk mad I opskriften indgår bl.a : kynglling, lam, oksekød Bemærkninger : at lave lette
Svar til thuc anh le : Hejsa
Vi har ingen opskrifter på afgansk mad.
Beklager meget
Per
2009-11-01 Spørgsmål fra : laila ventrup Spørgsmål : langtidsholdbar kage I opskriften indgår bl.a : ved ikke Bemærkninger : ved ikke
Svar til laila ventrup : Hej Laila
Jeg kan ikke se hvad det er du har i tankerne, og jeg kender ikke til langtidsholbare kager.
Beklager meget
Per
Har prøvet at svare Laila Ventrup (tror jeg hun hedder), der spurgte om langtidholdbar kage, men man kan åbenbart ikke svare på noget, som allerede har fået et svar. Men altså den traditionelle engeske Christmas cake, kan holde sig i måned-om ikke årevis, da den er lavet næsten udelukkende af tørrede frugter og sukker/ sirup
Susanne
|