|
Spørgsmål efter opskrift
2004-11-30 Spørgsmål fra : Pernille Nørskov Spørgsmål : Islagkage I opskriften indgår bl.a : Bunden er af havregrynskage, derpå et lag hindbærmarmelade og afslutningsvist vanilleis med chokoladestykker. Bemærkninger : Nu har jeg ledt efter denne forsvundne opskrift længe, længe...håber i kan hjælpe mig!
Svar til Pernille Nørskov : Hej Pernille
Det er desværre ikke en opskrift som jeg ligger inde med.
Men det lyder jo til at du selv har det meste af opskriften, måske lige på nær udførlig beskrivelse samt mængder.
Så jeg ville da syntes du skulle gøre forsøget og lave den ud fra det du har nu.
Med venlig hilsen
Per
2004-11-30 Spørgsmål fra : Lene Dam Spørgsmål : Remuolade I opskriften indgår bl.a : hmm... ja, hvad er der i?? noget med syltede agurker, mayonaise??? Bemærkninger : Man kan ikke faa remuolade i NZ, savner det meget
Svar til Lene Dam : Hej Lene
Jeg har lidt forskellige opskrifter på remulade som jeg vil sende dig her, så kan du selv vælge den du syntes bedst om.
Se remuladeopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-29 Spørgsmål fra : heidi eskildsen Spørgsmål : fondu I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg har fået en fondu i fødelsdags gave og jeg har ikke nogen opskrifter på noget og det vil jeg gerne havde så hvis i er så søde at skrive nogen opskrifter til mig på min e-mail
Svar til heidi eskildsen : Hej Heidi
Jeg har en hel kategori med opskrifter tilberedt i fonduegryde som du finder hvis du går ind under opskrifter og der vælger tilberedning, fondueopskrifterne finder du der lidt nede på listen.
Se fondueopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-28 Spørgsmål fra : Netta Nielsen Spørgsmål : pindemadder med ost I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg vil gerne lave ostepindemadder på pumpernickel.Hvad slags ost er bedst til det???
Venlig Hilsen
Netta Nilsen
Svar til Netta Nielsen : Hej Netta
Der findes så utroligt mange typer ost, så jeg vil meget heller foreslå at du tager en snak med din ostemand og ser hvad han har og så vælge lidt forskellige oste så der er lidt til alle smagsløg.
Som frugt vil jeg foreslå vindruer, oliven, friske jordbær, mandarin, melon og hvad du ellers syntes af friske frugter.
Med venlig hilsen
Per
2004-11-27 Spørgsmål fra : Rie Spørgsmål : cornflakes-konfekt I opskriften indgår bl.a : palmin, kakao, cornflakes, appelsinskal Bemærkninger : "chokolade-cornflakes-toppe" for mælkeallergikere...
Svar til Rie : Hej Rie
Vi har fået tilsendt en opskrift fra Nette som jeg håber du kan bruge
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-27 Spørgsmål fra : Lisa Thulesen Spørgsmål : Glutenfrie tarteletter I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg savner en opskrift på tarteleter (IKKE tarteletfyld)som IKKE indeholder mælkeprodukter og gluten.
Svar til Lisa Thulesen : Hej Lisa
Jeg har desværre ikke en eksakt opskrift på glutenfrie tarteletter, men hvis du har mod på at prøve kan du jo lave tarteletter af hjemmelavet filodej hvor du udskifter melet med majsmel rismel eller anden glutenfri mel.
Se filodejopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-27 Spørgsmål fra : lars wiingreen Spørgsmål : Laktosefrie æbleskiver I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg søger en opskrift på æbelskiver men det skal være uden mælkeprod. da jeg skal lave til en der har lacktose alagi har ledt mange steder og kan ikke finde en håber i/du kan hjælpe
med tak på forhånd
Svar til lars wiingreen : Hej Lars
Vi har jo en kategori med mælkefrie opskrifter hvor vi har sorteret de fleste opskrifter med mælk fra der er enkelte smuttere som vi fjerner når vi bliver gjort opmærksom på dem.
Her har jeg fundet denne opskrift på æbleskiver uden mælk som jeg håber du kan bruge.
Se mælkefri æbleskiveopskrift her
Se kategorien for mælkefrie opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-26 Spørgsmål fra : pia trans Spørgsmål : opskrifter på engelsk I opskriften indgår bl.a : Jeg søger opskrifter på traditionel dansk mad - på engelsk, til min japanske veninde, som betaler ca. 300 kr for en portion frikadeller på den danske restaurant i Tokyo... Bemærkninger :
Svar til pia trans : Hej Pia
Det kunne selvfølgelig være meget sjovt at andre end danskere kunne bruge opskrifterne på kogebogen, men som det er nu så har jeg svært ved at følge med på den danske del, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.
Beklager meget.
Per
Nu har Dorthe skrevet med følgende svar til pia.
Traditionel dansk mad med engelske opskriftvejledninger findes bl.a. på: http://members.shaw.ca/jliebgott/
Jeg søgte på Google : "Traditional danish food" og fik mange forskellige sider frem.
2004-11-26 Spørgsmål fra : NINETTE Spørgsmål : cognac sild I opskriften indgår bl.a : halløj igen. Jeg spurgte forleden efter en opskrift med cognac, du fandt også en, ´men det var ikke helt det jeg søgte. jeg er ude efter noget hvor det kommer til at smage lidt mere af cognac eller måske wiskey. Noget hvor der tilføres noget til en lage fra marinerede hvide sild. eks.vis.
Jeg håber du kan finde på noget til mig.
Min familie og jeg har nemlig valgt at vi 1. juledag skal have julefrokost og det skal være med mange forskellige slags sild og så kunne det jo være sjovt at servere noget man ikke lige har hørt om før. jeg håber meget du kan hjælpe mig. Mange hilsner fra Ninette Bemærkninger :
Svar til NINETTE : Hej Ninette
Jeg har jo en del forskellige opskrifter på sild, men ikke mange med spiritus i lagen, jeg har dog fundet en opskrift frem på sherrysild som jeg vil mene du kan bruge og så udskifte sherryen med cognac eller whisky.
Du kunne også prøve at marinere sildene i ren cognac nogle timer og så efterfølgende vende dem i lagen fra flødesildene.
Se sherrysildeopskrift her
Se flødesildeopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-26 Spørgsmål fra : Annemarie Søndergaard Spørgsmål : Gluten- og gærfærfrie brødopskrifter I opskriften indgår bl.a : Jeg søger Glutenfri og gærfær fri brødopskrifter.
Eller hvis bare I kan fortælle mig hvad der kan bruges som hævemiddel i forskelligt brød i stedet for gær.
Det drejer sig om en gluten- og gærallergiker.
Tusind tak på forhånd. Bemærkninger :
Svar til Annemarie Søndergaard : Hej Annemarie
Vi har jo samlet og sorteret glutenfrie opskrifter som du finder under allergi og som jeg vil foreslå at du kigger i.
Desværre er de fleste brødopskrifter med gær men der er også enkelte hvor der bruges bagepulver eller andre hævemidler.
Hvis du bruger andet hævemiddel en der er anført i opskriften vil det færdige resultat jo ændre karakter, men hvis du skal udgå gær så ville jeg eksperimentere med at udskifte gæren med bagepulver.
Med bagepulver skal der bruges kortere hævetid eller slet ingen, men prøv dig frem.
Se glutenfrie opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-26 Spørgsmål fra : lene dahl-hansen Spørgsmål : småkager/cookies I opskriften indgår bl.a : solsikkekerner... Bemærkninger : det drejer sig om ret store cookies med - tror jeg - solsikkekerner. Lederen af cafeteriet på silkeborg seminarium vil ikke ud med opskriften...
Svar til lene dahl-hansen : Hej Lene
Det er så heldigt at netta havde en opskrift på solsikkesmåkager som hun sendte til kogebogen, og derfor kan jeg nu sende dig denne opskrift.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-25 Spørgsmål fra : birthe laursen Spørgsmål : hele hoveder af roser I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hele hoveder af roser....hjælp...
har fået oplyst af en veninde som har set i tv at man kunne dyppe roser i noget,og det sku så derefter i ovnen,så man kunne bruge dem som pynt til mad eller som pynt på dekorationer..
men hvad der blev brugt kan hun sefølgelig ik huske og jeg har ledt og ledt uden resultat...det eneste jeg ved er at det blev sendt på tv2 go aften danmark for et par måneder siden som pynt til en dessert..
med venlig hilsen birthe
Svar til birthe laursen : Hej Birthe
Jeg så også selv udsendelsen, men opskriften har jeg ikke kunnet finde.
Men det var en kandisering, og jeg vil mene at du kan bruge opskriften fra kandiseret violer.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-25 Spørgsmål fra : Lilian Haaning Spørgsmål : kalvefricasse I opskriften indgår bl.a : kalvekød
ærter
gulerødder
kartofler Bemærkninger : Skal kødet koges hel eller skæres i småstykker?
Svar til Lilian Haaning : Hej Lilian
Hvis du følger opskriften herunder så skal du skære kødet ud før du koger det.
Se kalvefrikasseopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-25 Spørgsmål fra : Julie Frøslev Spørgsmål : Pekannødder I opskriften indgår bl.a : Jeg søger en opskrift hvori indgår PEKANNØDDER. Bemærkninger : gerne en hovedret.
Svar til Julie Frøslev : Hej Julie
Jeg ved ikke hvilken stavemåde der er den rigtige, men pekannødder kan staves med både K og C, desværre er det mest kager og konfekt pekannødder bruges til så hovedretten kan jeg ikke lige hjælpe med.
Se pecannøddeopskrifter her
Se pekannøddeopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-25 Spørgsmål fra : Yvonne Thygesen Spørgsmål : farseret perlehønebryst I opskriften indgår bl.a : farseret champignion og hakket kød Bemærkninger :
Svar til Yvonne Thygesen : Hej Yvonne
Jeg har desværre ikke en opskrift på farseret perlehønebryst med champignoner, men jeg har flere andre opskrifter med perlehøne som jeg håber du kan bruge i stedet.
Se perlehøneopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-25 Spørgsmål fra : anni wacht Spørgsmål : chokolade-konfektkage med hindbær/jordbærcoulis I opskriften indgår bl.a : I opskriften står: 1 bæger mørk sirup
hvormeget er det i dl eller gram.
Jeg har en hel flaske, men så meget er det vel ikke? Bemærkninger :
Svar til anni wacht : Hej Anni
Det må altså blive et skud, jeg mener at sirup sælges i samme størrelse bæger som honning, og det vil så sige 450 g.
Men som sagt det er kun et skud.
Med venlig hilsen
Per
2004-11-25 Spørgsmål fra : Marianne Nielsen Spørgsmål : Skorzone suppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har netop været på seminar i Finland og fik til forret serveret en varm suppe. Mine finske kolleger har nu fundet ud af, at der er tale om skorzonerod. Nu vil jeg meget gerne bede om opskriften på denne pragtfulde suppe. På forhånd tak for hjælpen
Svar til Marianne Nielsen : Hej Marianne
Jeg kender ikke meget til denne rod, så har kun oplysningerne fra mine opslagsværker, og opskriften er således konstrueret herfra på grundlag af aspargessuppe og derfor ikke afprøvet, så det er med lidt spænding jeg sender denne til dig.
Jeg ville gerne kunne afprøve alle opskrifter, men det har jeg ikke mulighed for, men jeg håber du har mod på at prøve opskriften trods alt.
Se Skorzonerrodsuppe her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-24 Spørgsmål fra : ellis pinkowsky Spørgsmål : Ponska I opskriften indgår bl.a : Ponska (Polske) ligner sneboller men er tungere, det er en dej der sættes med ske, og koges i olie. Er der nogle der har en opskrift,
hilsen Ellis Bemærkninger :
Svar til ellis pinkowsky : Hej Elis
Jeg har ledt efter denne opskrift i håb om at kunne finde en opskrift jeg kunne oversætte, men har desværre ikke været i stand til at finde nogen.
Beklager meget.
Per
2004-11-24 Spørgsmål fra : Peter Torp Spørgsmål : Sød Fransk sennep I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Er der nogen der har en opskrift på fransk sennep (den lyse lidt søde sennep)
Svar til Peter Torp : Hej Peter
Jeg har desværre kun en enkelt opskrift på fransk sennep, og det er desværre ikke den søde slags, men du kunne jo prøve at søde opskriften lidt med lidt farin eller honning.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-24 Spørgsmål fra : GL Spørgsmål : overflødighedshorn I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg skal holde min datters bryllup - og da jeg i øjeblikket er bosat i Argentina, kan jeg ikke bare bestille et overflødighedshorn hos en bager. Jeg ville være utrolig glad om I kunne hjælpe mig med at fortælle hvordan man får formet overflødighedshornet af kransekageringene og hvordan man får hornet til at blive stående i den form??? bruger man et specielt stativ eller ???
På forhånd tak og mange hilsener GL
Svar til GL : Hej GL
Jeg har fået sammensat en fyldig beskrivelse af hvordan man laver et overflødighedshorn som jeg håber du kan bruge.
Se beskrivelsen her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-24 Spørgsmål fra : tina uhrskov Spørgsmål : bananaflitters el banana fritters I opskriften indgår bl.a : bananer (mel+æg?) Bemærkninger : en slags frikadeller af bananer, måske fra caribien? man kan komme fx chili el majskerner i. har lavet det selv, men er nysgerrig efter en "rigtig" opskrift
Svar til tina uhrskov : Hej Tina
Jeg har nogle opskrifter her, om det er de rigtige ved jeg ikke helt, men prøv at giv dem et kig.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-24 Spørgsmål fra : Eva Simonsen Spørgsmål : appelsinsalat med hvidløg I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : For mange år siden fik jeg en opskrift med appelsiner i skiver i en dressing med appelsinsaft og bl.a. hvidløg. Men den er blevet væk. Kan I hjælpe?
Svar til Eva Simonsen : Hej Eva
Jeg har flere opskrifter på appelsinsalat, men desværre er ingen af dem med hvidløg som du skriver.
Men du kan jo prøve at kigge dem igennem, det kunne jo være der var en anden der lignede.
Se appelsinsalatopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-23 Spørgsmål fra : Ingrid Bak Spørgsmål : Stegeso - send gerne opskrifter I opskriften indgår bl.a : Jeg vil meget gerne have opskrifter til stegeso.Eller evt henvisninger.
Venlig hilsen Ingrid Bak Bemærkninger :
Svar til Ingrid Bak : Hej Ingrid
Hvis du vælger menupunktet opskrifter, og derefter vælger punktet der heder tilberedning, så finder du et punkt med stegeso hvorunder der er en masse forskellige opskrifter til stegeso.
Se stegesosopskifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-23 Spørgsmål fra : Claus Spørgsmål : kyllinge box I opskriften indgår bl.a : På specielle grillbarer (Kentucky fries and chicken) kan man købe en kyllinge box med små stykker kylling (ikke som mcdonalds)
Spørgsmålet går på paneringen!? Det er ikke rasp, nok nærmere en slags majsmel har jeg hørt. Kan i svare på det? Der ikke tale om nuggets! Men rigtige stykker med ben! Tak på forhånd Claus. Bemærkninger :
Svar til Claus : Hej Claus
Nej det kan jeg desværre ikke svare på.
Beklager meget
Per
2004-11-23 Spørgsmål fra : lena borg skibsted Spørgsmål : honningkagehus I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej
Jeg ville så gerne prøve at lave vores eget honningkagehus, men jeg kan ikke finde opskrift eller fremgangsmåde, kan I hjælpe mig?
Hilsen Lena
Svar til lena borg skibsted : Hej Lene
Kagehuse kan laves af både brunkagedej og honningkagedej.
Jeg har en opskrift her hvor jeg også har lagt en tegning ved håber du kan bruge det.
Se opskriften her
Se opskrift på "rigtig" Honningkagehus her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-22 Spørgsmål fra : Ninette Spørgsmål : sild med anis julebrygsild I opskriften indgår bl.a : hvide sild, anis, og andre krydderier. Bemærkninger : Sidste år hjalp i mig med denne opskrift. Jeg kunne dog godt tænke mig om i ville hjælpe mig igen.
Jeg er interesseret i at lave lidt om på opskriften, men har brug for hjælp til det. Min famillie syntes at de var gode men at de smagte lidt for meget af øl. Kunne man undlade at bruge porteren og i stede tilsætte lidt mere anis, så den fik en mere lakrids smag, det var nemlig det jeg var ude efter.
Samtidig kunne jeg godt tænke mig et forslag til hvad man kunne komme oven på. Karrysalat synes jeg ikke så godt om, jeg ved at man til christiansøpigens sild bruge cremefraice. Kunne man bruge det eller har i et andet godt forslag.
Samtidig har jeg endnu et ønske. en sild med noget cognac findes det ????? jeg har aldrig hørt om det før, men måske jeres fantastiske sider har en ide der kan bruges, jeg glæder mig meget til at høre fra jer.
Med venlig hilsen Ninette
Svar til Ninette : Hej Ninette
Jeg syntes godt at du kan ændre på opskriften, men helt at udelade porteren er nok lige drastisk nok, men jeg syntes du skulle prøve at halvere mængden.
Jeg har en opskrift på flødesild hvor du muligvis kunne bruge dressingen fra, men det må vist komme an på en prøve.
Se flødesildopskrift her
Og så har jeg en enkelt opskrift på sild med cognac, men det er kun meget lidt cognac der er i opskriften så jeg ved ikke helt om det er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-21 Spørgsmål fra : Karen van Gogh Spørgsmål : leverposteg I opskriften indgår bl.a : en god opskrift på leverposteg hvor der er bacon i altså ikke kun oven på Bemærkninger :
Svar til Karen van Gogh : Hej Karen
Jeg har en opskrift på leverpostej her som godt nok "kun" er med bacon på toppen, men ønsker du stærkere smag af bacon kan du jo altid hakke nogle skiver bacon med i farsen.
Se baconpostej her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-21 Spørgsmål fra : Søren Hjorth Spørgsmål : Dadelis I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Søren Hjorth : Hej Søren
Jeg har fundet en enkelt opskrift på dadelis frem til dig som jeg så håber du syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-20 Spørgsmål fra : Anne-Marie Cautin Spørgsmål : Glutenfri pebernødder I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Anne-Marie Cautin : Hej Anne
Jeg har her en opskrift på almindelige pebernødder, som jeg håber du kan have lyst til at eksperimentere lidt med.
Jeg vil foreslå at du bytter hvedemelet ud med rismel, og så ellers prøver med en lille portion for at se om det kan bruges, jeg har ikke afprøvet det, men rismelet bruges i andre kager så det burde kunne.
Se pebernøddeopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-20 Spørgsmål fra : agathe vetterlain Spørgsmål : ribbensteg I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : vi har projekt om julefrokost og jeg kan ikke finde ribbensteg
Svar til agathe vetterlain : Hej Agathe
Jeg har nogle forskellige opskrifter på ribbenssteg her som jeg håber du kan bruge.
Se ribbensstegopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-20 Spørgsmål fra : Anne-Marie Vesth Spørgsmål : Indbagt Flødekrebs I opskriften indgår bl.a : Hummersuppe/sovs ?? Butterdej
Krebsestykker Bemærkninger : Retten blev serveret varm
Svar til Anne-Marie Vesth : Hej Anne-Marie
Vi har ikke så mange opskrifter på krebs i kogebogen, og denne opskrift er desværre ikke en af dem.
Beklager meget
Per
2004-11-19 Spørgsmål fra : Mette Spørgsmål : louisiana salat I opskriften indgår bl.a : appelsiner, bananer, tomater, hvidløg. m.m. Bemærkninger : der er en dressing som røres i med bl. andet mayo, pure og løg
Svar til Mette : Hej Mette
Dette er desværre ikke en salat som jeg kender, og ved søgning på "tøm køleskabet" med de ingredienser du nævner har jeg heller ikke kunnet finde noget, så jeg må desværre skuffe dig.
Beklager meget
Per
Har nu været så heldig at Mona har sendt en opskrift på denne salat som jeg så blot håber er den rigtige.
Se opskrift på Louisianasalat her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-19 Spørgsmål fra : Malene Spørgsmål : Kartoffel marcipan I opskriften indgår bl.a : Kartofler, mandelessens, flormelis Bemærkninger : Jeg har hørt man kan lave erstatningsmarcipan med kartofler. Er det noget i kan hjælpe med?
Svar til Malene : Hej Marlene
Marcipan af kartofler var jo noget der blev brugt under krigen og jeg tror ikke det er særligt udbredt mere, men jeg har fundet en enkelt opskrift frem til dig her.
Se kartoffel marcipan her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-19 Spørgsmål fra : Mette Vibeke Kristiansen Spørgsmål : kød og grønsager i stegeso/alt i stegeso I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Mette Vibeke Kristiansen : Hej Mette
Hvis du vælger opskrifter ude i menuen til venstre så er der lidt nede på siden et punkt der heder tilberedning, klik på den og så finder du stegeso som en af de første tilberedningsmetoder.
Her er der så en lang række opskrifter der bliver tilberedt i stegeso.
Se stegesoopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-19 Spørgsmål fra : Jane Vestrup Spørgsmål : Hindbærkolis - hindbærcolis? I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Ved ikke helt om det hedder sådan, men det er hindbærsauce med kernerne siet fra- hvordan laver man det mon?
Svar til Jane Vestrup : Hej Jane
Jeg har en opskrift på hindbærcoulis som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-18 Spørgsmål fra : susan Spørgsmål : blommesaft /alliancesaft I opskriften indgår bl.a : blommer + andre frugter Bemærkninger : Hvilke andre frugter vil være ideelle at blande med blommer til hjemmelavet saft i saftkoger.
Svar til susan : Hej Susanne
Jeg mener jo at det kommer meget an på smag og behag hvilke frugter man blander, så jeg syntes ikke jeg vil komme med eksempler, men derimod foreslå at du prøver dig frem med nogle små portioner.
Med venlig hilsen
Per
2004-11-16 Spørgsmål fra : kristin skagen Spørgsmål : Chokoladetrøfler I opskriften indgår bl.a : trøffel sjokolade@b Bemærkninger : Ønsker oppskrifter med trøffelsjokolade i.på forhånd takk
Svar til kristin skagen : Hej Kristin
Jeg har lidt opskrift på trøfler her som jeg håber du kan bruge.
Se trøffelopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-16 Spørgsmål fra : Lone Sørensen Spørgsmål : Romsild I opskriften indgår bl.a : Marineret sild
piskefløde
Bemærkninger : Marineret sild lægges i lidt rom og ligger nogle timer. Derefter piskes flødeskum og sildene vendes i.
Svar til Lone Sørensen : Hej Lone
Du har jo allerede det meste af denne opskrift syntes jeg og jeg kan ikke lige se hvad du mangler her.
Men jeg har en opskrift på flødesild som du eventuelt kan kigge efter ??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-15 Spørgsmål fra : christina hristiansen Spørgsmål : pestoflødesovs I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : En grøn pestosovs som er god til kyllingefilet
Svar til christina hristiansen : Hej Christina
Jeg har lidt forskellige opskrifter på pesto som jeg vil sende dig her, så har du jo muligheden for at vælge.
Se pestoopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-14 Spørgsmål fra : Stine Bennesen Spørgsmål : Blå glasur I opskriften indgår bl.a : Jeg skal lave en lagkage til min søns fødselsdag. Han ønsker at der kommer blå glasur på. Kan i hjælpe mig med hvordan jeg laver det. Hilsen Stine Bemærkninger :
Svar til Stine Bennesen : Hej Stine
Jeg vil foreslå at du køber noget blå levningsmiddelfarve, kan sikkert købes i hobbybutikker, ellers har jeg et link herunder hvor du kan bestille det.
Med venlig hilsen
Per
2004-11-14 Spørgsmål fra : Jette Schmidt Spørgsmål : Filodej I opskriften indgår bl.a : Da jeg har cøliaki( gluten-allergi)har jeg brug for at vide, hvordan filodej er lavet. Er der nogen der ved det?
PFT. Jette Bemærkninger :
Svar til Jette Schmidt : Hej Jette
Jeg har en opskrift på filodej her, og som du kan se så indeholder opskriften hvedemel, men jeg vil da foreslå at du prøver med speltmel i stedet, det burde jo være muligt.
Se filodejopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-14 Spørgsmål fra : Annie Larsen Spørgsmål : Rugbrød uden gær I opskriften indgår bl.a : Rugmel Bemærkninger : På grund af allergi over for gær,
ville jeg blive glad for en opskrift. Jeg har set, at der er en med "Rugbrød med hel hirse", men det er nødvendigt for mig at finde flere, da det skal bruges i rotationsdiæt, hvor man skal skifte med ingredienserne
Svar til Annie Larsen : Hej Annie
Jeg kiggede i opskrifterne med rugbrød, men det er jo lidt besværligt nå opskrifterne med og uden gær er blandet sammen, så jeg delte dem op, og har så her lidt forskellige opskrifter på rugbrød uden gær.
Se gærfrit rugbrød her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-14 Spørgsmål fra : Inger Holmgaard Spørgsmål : blåbærkage med mandelkrokant I opskriften indgår bl.a : blåbær og mandler, creme fraise og husblas Bemærkninger : Opskriften var i Femina i august eller september 2004. Bladet er desværre blevet væk for mig.
Svar til Inger Holmgaard : Hej Inger
Den eksakte opskrift kan jeg ikke hjælpe dig med, men der er nogle andre opskrifter i kogebogen som jeg mener, er meget lig opskriften som du søger.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-14 Spørgsmål fra : Lene Als Spørgsmål : Fiskeforret I opskriften indgår bl.a : kogt laks eller ørred iblandet nødder, rødløg, røget laks og tomater.
Bemærkninger : En fiske forret der var blandet med disse ingerienser og rullet i bredbladet persille
Svar til Lene Als : Hej Lene
Jeg har prøvet at lede i "Tøm køleskabet" funktionen, men der kommer desværre ikke noget frem der ligner den opskrift du spørger efter.
Beklager meget.
Per
2004-11-13 Spørgsmål fra : Heidi Spørgsmål : Japanske spisevaner I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej.. Jeg vil gerne vide noget om japanske spisevaner. Vi har projekt om Japan og skal derfor også beskrive deres spisevaner. Bliver meget glad hvis i kan hjælpe.
Svar til Heidi : Hej Heidi
Jeg kender ikke det store til japanske spisevaner, men jeg har da lidt opskrifter fra Japan som du måske kan bruge.
Se japanske opskrifter her
Der er jo også sushi som er en typisk japansk spise.
Se sushiopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-13 Spørgsmål fra : Kaj Dalsgaard Spørgsmål : gode julesmåkager I opskriften indgår bl.a : Jeg søger nogle gode julesmåkager,
ikke de sædvanlige, men gode ideer. De skal være nemme at lave/
bage. Bemærkninger : Det er frit slav med ideer.
Svar til Kaj Dalsgaard : Hej Kaj
Jeg har en del opskrifter på julebag, og selvfølgelig er en del af disse opskrifter småkager, men jeg har desværre ikke delt dem op her, men håber du kan bruge dem alligevel.
Se julebagopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-13 Spørgsmål fra : Aida Spørgsmål : kogte kartofler/klar sovs I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : da jeg var på Glostrup sygehuset da jeg fødte min datter spiste noget kogte kartofler som blev serveret i en skål og lå i en klar sovs måske edike/og olie med nogle kryderier/og lidt auberginer tror jeg nok der var i. Det så meget simpelt ud og smagte så godt med lidt syrlig smag i , men jeg kan ikke finde det på nettet håber du kan hjælpe lige som sidste gang.
Tak for en god side¨
MVH Aida
Svar til Aida : Hej Aida
Det er desværre ikke noget der siger mig noget, og jeg har heller ikke kunnet finde noget der minder om dette.
Beklager meget.
Per
2004-11-13 Spørgsmål fra : Susanne Henriksen Spørgsmål : Selvhævende mel I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg har fået en opskrift fra england, hvor der står at man skal bruge selvhævende mel, hvor i danmark kan jeg købe dette mel, og hvad hedder det.
PÅ FORHÅND TAK Susanne Henriksen
Svar til Susanne Henriksen : Hej Susanne
Jeg ved faktisk ikke hvad det heder, og om det kan købes i danmark, men i bund og grund er det jo blot mel med bagepulver, og du kan selv lave selvhævende mel.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-12 Spørgsmål fra : H. Ramberg Spørgsmål : Jødisk leverpostej/pate I opskriften indgår bl.a : Min svigermor lavede en postej med
lever(ikke svinelever) og noget med
hårdkogte æg, blev vistnok lagt i pres i køleskabet. Mere kan min kone ikke huske, og vi har ikke kunnet finde opskriften i hendes opskriftsbøger ??? Bemærkninger :
Svar til H. Ramberg : Hej H. Ramberg
Jeg har desværre ikke kunnet finde netop denne opskrift med hårdkogte æg, så jeg må desværre skuffe dig.
Men du er jo velkommen til at prøve at kigge i opskrifterne med postej som du finder herunder.
Se postejopskrifter her
Postejen lægges i pres mens den afkøler for at få en fastere postej og dette kan gøres med de fleste postejer.
Med venlig hilsen
Per
2004-11-12 Spørgsmål fra : anne-marie Spørgsmål : Opskrifter med æggeblommer I opskriften indgår bl.a : kager eller andet mad hvor jeg kan bruge æggeblommer,da jeg bruger æggehviderne til kransekager Bemærkninger :
Svar til anne-marie : Hej Anne-Marie
Jeg har en opskrift på æggeblommekager her som jeg syntes kunne være oplagt at lave.
Se opskriften her
Jeg fandt opskriften ved at bruge "tøm køleskabet" funktionen og her kan du også se flere muligheder for brug af æggeblommer.
Se opskrifter med æggeblommer her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-12 Spørgsmål fra : Jytte Baumgarten Spørgsmål : Ingefær I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Kunne I være mig behjælpelig med at finde en opskrift på hvordan jeg laver ingefærmarmelade og eller ingefærsyltetøj. Jeg kan købe den i forretninger. Men jeg har ikke kunnet finde nogle opskrifter herpå - så jeg selv kan lave ingefærmarmelade.
Med venlig hilsen Jytte Baumgarten og på forhånd tak.
Svar til Jytte Baumgarten : Hej Jytte
Jeg må tilstå at jeg ikke kender marmeladen fra forretningerne, og er derfor ikke klar over om denne marmelade er af ren ingefær, for så kan jeg ikke hjælpe dig.
Men jeg har flere opskrifter på marmelade hvor ingefær indgår og som jeg håber du kan bruge.
Se ingefæropskrifter'ne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-12 Spørgsmål fra : Brian Svendsen Spørgsmål : a ka ett la dig vær - jeg kan ikke lade dig være I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : en gammel gammel gammel dessert
Svar til Brian Svendsen : Hej Brian
Det er desværre ikke et navn der siger mig noget, og uden beskrivelse af desserten har jeg meget svært ved at finde noget brugbart til dig.
Beklager meget.
Per
2004-11-11 Spørgsmål fra : Gitte Ziwes Spørgsmål : røget landand I opskriften indgår bl.a : røget and Bemærkninger : Jeg har fået foræret en røget landand. Hvordan kan jeg få glæde af den?
På forhånd tusind tak!
GZ
Svar til Gitte Ziwes : Hej Gitte
Den røgede and skal optøs meget langsomt. Dvs. mindst 2-3 døgn i køleskab.
Anden behøver ikke koges eller steges men blot være rigtig optøet før servering.
Brug evt. et stegetermometer for at se om den er tøet i midten.
Server den som den er, med et passende tilbehør. f.eks. en lækker salat og ovnbagte skivekartofler.
Jeg har desværre ingen opskrifter hvor røget and indgår, men jeg har nogle stykker med røget kalkun som jeg syntes du skal prøve at kigge på, om ikke andet for at blive inspireret.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-10 Spørgsmål fra : grethe maxey5 Spørgsmål : floedekringler I opskriften indgår bl.a : da jeg var barn i danmark lavede min morlavede kringler med stroesukker paa, jeg mener at huske floeden skulle vaere sur. jeg vil saa gerne lave dem med mine boerneboern her takker Grethe Bemærkninger : ogsaa danske vanilliekranse
Svar til grethe maxey5 : Hej Grethe
Jeg har en del forskellige opskrifter på kringler som jeg vil sende dig, så har du jo muligheden for selv af vælge den du syntes bedst om.
Se kringleopskrifter her
Og så ønsker du opskrifter på vanillekranse, og dem har jeg lidt af her.
Se vanillekranseopskrift'er her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-10 Spørgsmål fra : Arne Christensen Spørgsmål : Modning af fasaner I opskriften indgår bl.a : Vores søn har skudt 4 fasankokker!
Hvor lang tid skal/må de hænge udenfor på vægen? Hvordan får man nemmest fjerene af dem, og indvoldene ud? Og hvordan tilbereder man en fasan? Evt.en opskrift
Mvh. Arne Bemærkninger :
Svar til Arne Christensen : Hej Arne
Jeg har fundet en beskrivelse af modning og plukning af fasaner som jeg håber du kan bruge en anden gang, da det jo er lidt sent denne gang.
Se beskrivelsen her
Jeg har en del opskrifter på fasaner, og dem vil jeg da mene at du stadig kan have glæde af så de kommer her.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-10 Spørgsmål fra : Colin Gosden Spørgsmål : Frøsnappere I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Colin Gosden : Hej Colin
Jeg har en enkelt opskrift på frøsnapper som du får her.
Se frøsnapperopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-10 Spørgsmål fra : camilla jepsen Spørgsmål : Mælkefrie æbelskiver I opskriften indgår bl.a : En opskrift på æbelskiver uden mælk - da jeg har en med mælkeallergi.Om er der opskrifter med bagepulver i stedet for kærnemælk. Bemærkninger :
Svar til camilla jepsen : Hej Camilla
Opskriften her er ikke med bagepulver, men den ER mælkefri så jeg håber du kan bruge den.
Se opskriften her
Viste du at vi under kategorien Allergi har opskrifter uden mælk ??
Se mælkeftrie opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-10 Spørgsmål fra : linda Spørgsmål : madsens boller I opskriften indgår bl.a : mel mælk magarine gær honning og æg og sukker Bemærkninger : det er en opskrift jeg engang fik af min datter men jeg kan ikke huske målene på de forskellige ting, dejer er meget våd og skal skees ud pgr den hænger fast i alt den kommer fra hendes skole
Svar til linda : Hej Linda
Jeg kan desværre ikke komme med en opskrift til dig, da der ikke findes en sådan i kogebogen.
Beklager meget
Per
2004-11-09 Spørgsmål fra : Astrid Diemer Petersen Spørgsmål : portvinsmarinerede svesker I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Astrid Diemer Petersen : Hej Astrid
Jeg har en opskrift her som jeg håber er den du søgte.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-09 Spørgsmål fra : Betina Lindberg Spørgsmål : julesmåkager I opskriften indgår bl.a : julesmåkager. Brune figurer man påsmører et hvidt lag glasur... Bemærkninger : har prøvet at lave dem nogle år nu, de smager ikke ret krydret, og er meget blege. Det er vel det man bruger til at lave kagehuse af.. eller?
Svar til Betina Lindberg : Hej Betina
Du kan bruge både brunkagedej og honningkagedej til at lave kagehuse af.
Jeg vil sende dig opskrifterne på julebag, hvor du finder flere opskrifter på brunkager honningkager og kagehus.
Se julebagopskrift'erne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-08 Spørgsmål fra : Anne Mie Jessen Spørgsmål : marcipan-nougat gratin m syltede bær I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Anne Mie Jessen : Hej Anne Mie
Jeg har et par opskrifter her som måske er det du søger.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-08 Spørgsmål fra : Jesper Clausen Spørgsmål : Pampasbrød I opskriften indgår bl.a : Jeg har engang smagt italienske pampasstykker, eller pampasbrød. Jeg mener at det er lavet fra en koldhævet surdej ??? Og bollerne eller brødet laves med græskarkerner. Håber I kan hjælpe !! Bemærkninger :
Svar til Jesper Clausen : Hej Jesper
Jeg har kun kunnet finde en beskrivelse af dette brød og ikke nogen opskrift, det står blandt andet beskrevet som et italiensk landbrød og dette har jeg en opskrift på, så håber jeg bare det er det rigtige.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-08 Spørgsmål fra : Marianne Spørgsmål : Brød fra Ægypten I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Vi var i Ægypten og fik til stort set samtlige måltider et rundt fladt brød - brødet blev f.eks. serveret til humus o.lign. Kvinderne sad ved åbne ildsteder og bagte brødene - de ligner pita-brød i formen. Nogle gange så vi "bude" komme cyklende med en gevaldig stak brød balancerende oven på hovedet.
Svar til Marianne : Hej Marianne
Jeg tænker på pandebrød, men jeg har ikke nogen opskrift på ægyptisk pandebrød, men hvis du har lyst til at prøve nogle af de andre så sender jeg dem med her.
Se pandebrødopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-06 Spørgsmål fra : shilan Spørgsmål : baklava I opskriften indgår bl.a : jeg vil meget gerne have en opskrift om baklava.......den rigtig baklava habåer i kan hjælpe mig med finde den opskrift for jeg vil meget gerne have den opskrift mange hilsener shilan Bemærkninger :
Svar til shilan : Hej Shilan
Jeg har et par opskrifter her som jeg håber du kan bruge.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-05 Spørgsmål fra : Carl Erik Iversen Spørgsmål : Røget Fasan I opskriften indgår bl.a : 1 stk fasan Bemærkninger : Jeg ved ikke om der er en opskrift på røget fasan, så hvis, vil jeg blive glad for at høre fra jer
Svar til Carl Erik Iversen : Hej Carl
Der er en enkelt opskrift på fasantartar, men om det er noget for dig ved jeg jo ikke, men ellers kunne du måske bruge brystkødet som skivet pålæg ?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-05 Spørgsmål fra : Steffen Lynge Spørgsmål : Mexikansk velkomstdrink I opskriften indgår bl.a : Jeg søger en mexikansk velkomstdrink. Håber det findes
Bemærkninger :
Svar til Steffen Lynge : Hej Steffen
Når du nævner Mexico så tænker jeg straks på tequila, og jeg har da også fået en kommentar fra Colin som skriver følgende:
Mon ikke det er en Margarita du tænker på? En af mine favoritter.
Opskriften er enkelt: saften af en lime, en del tequila, en del Cointreau. Glassets kant gnides med lime, og knust salt lægges på kanten.
Jeg har flere opskrifter på drinks med tequila som du måske vil syntes bedre om.
Se tequilaopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-05 Spørgsmål fra : Thomas Johansen Spørgsmål : vagtler i sakrofag I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : barbettes gæstebud?
Svar til Thomas Johansen : Hej Thomas
Jeg har hele menuen på nær desserten her, håber du kan bruge den.
Babettes gæstebud menu
Med venlig hilsen
Per
2004-11-05 Spørgsmål fra : Tina Petersen Spørgsmål : osmanisk gryde eller pande I opskriften indgår bl.a : tyrkisk ret med bla.oksekød,hakkede tomater champignon mv Bemærkninger :
Svar til Tina Petersen : Hej Tina
Jeg er blevet spurgt efter denne opskrift flere gange, men desværre har jeg ikke kunnet skaffe opskriften.
Beklager meget
Per
2004-11-05 Spørgsmål fra : Lars Nielsen Spørgsmål : Parma skinke I opskriften indgår bl.a : skinke og ?????? Bemærkninger : jeg vil blive meget glad, hvis du hunne finde opskriften på en parma skinke.. lager tid kryderrier osv.
Svar til Lars Nielsen : Hej Lars
Jeg har desværre ikke kunnet finde en opskrift på Parmaskinke, så jeg må desværre skuffe dig.
Beklager meget
Per
2004-11-05 Spørgsmål fra : søren stampe Spørgsmål : Mandelskorper ??? I opskriften indgår bl.a : mandler Bemærkninger : Mejer viste engang nogle meget
håre kager med mange mandler de blev bagt af 2 gange men jeg fik aldrig opskriften.
på forhånd tak
Svar til søren stampe : Hej Søren
Jeg tror det du leder efter er mandelskorper, og jeg har en opskrift her som jeg håber du vil syntes om.
Mandelskorpe opskrift
Med venlig hilsen
Per
2004-11-04 Spørgsmål fra : Jørgensen Spørgsmål : Stenovnsopskrifter I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Vi savner opskrifter på retter og brød specielt egnet for tilberedning i en finsk stenovn.
mvh
Svar til Jørgensen : Hej Jørgensen
Jeg må beklage at jeg ikke har opskrifter til denne ovn, men jeg har desværre ikke mulighed for at dække alle emner.
Men hvis du har en sådan stenovn, så har du jo faktisk mulighed for at være med til at bringe nogle opskrifter ud til andre ved at indsende nogle af dine egne opskrifter *S*
Kogebogen her er jo som jeg ser det et ideelt sted til at udveksle erfaringer og opskrifter med hinanden.
Men det kræver bare lidt input.
Med venlig hilsen
Per
2004-11-04 Spørgsmål fra : Nanne S. Lie Spørgsmål : Skate-vinger I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Nanne S. Lie : Hej Nanne
Jeg har slået skatevinger op i ordbogen, og fundet frem til at det skulle være rokkevinge på dansk, så det vil jeg sende nogle opskrifter på som jeg håber du kan bruge.
se rokkevingeopskrifter her
Ønsker du opskrifterne på norsk så prøv vores norske samarbejdspartner.
Se norsk opskriftsside her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-04 Spørgsmål fra : Ingrid Spørgsmål : Kartoffelbrød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Min bager sælger det lækreste kartofelbrød, det må jeg da selv kunne bage... Har lidt konsistens alla et italiensk brød
Svar til Ingrid : Hej Ingrid
Det vil jo aldrig blive helt det samme som du køber hos bageren, men jeg har da nogle opskrifter her som jeg håber du kan bruge.
Se kartoffelbrødopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-03 Spørgsmål fra : Mogens Kohlenberg Spørgsmål : Karpe I opskriften indgår bl.a : Jeg har forestillet mig en nytårs-
ret med karpe kogt i mørkt øl og
med rodfrugter. Bemærkninger : Som tilbehør kunne jeg tænke mig
rødbeder m. peberrod, creme fraiche
kartofler og sauce.
Svar til Mogens Kohlenberg : Hej Mogens
Karpen er jo ikke så almindelig som spisefisk, så jeg har ikke så mange opskrifter, og de opskrifter jeg har er desværre ikke så udførlige som jeg kunne tænke mig.
Men jeg håber du kan bruge opskrifterne, og hvis du har mod på at skrive nogle mål og vægte ned og sende til mig ville jeg være taknemlig for det.
Se opskrifterne herBR>
Med venlig hilsen
Per
2004-11-03 Spørgsmål fra : Anne-Mette Lyngbye Spørgsmål : Avocado, grønne asparges, røde peberfrugter, brøndkarse.
Rejer på toppen I opskriften indgår bl.a : Avocado, grønne asparges, røde peberfrugter, brøndkarse.
Rejer på toppen Bemærkninger : Jeg tror opskriften var i Alt for Damerne eller Femina i foråret.
(Før påske, hvor jeg brugte den)
Desværre er opskriften nu forsvundet.
Svar til Anne-Mette Lyngbye : Hej Anne-Mette
Det er ikke en opskrift jeg har liggende, og faktisk har jeg ikke engang noget der ligner, så jeg må desværre skuffe dig.
Beklager meget
Per
2004-11-02 Spørgsmål fra : Birthe Pedersen Spørgsmål : hummerhalesuppe ??? I opskriften indgår bl.a : frosne hummerhaler, paprika, mælk evt. piskefløde Bemærkninger : brugte en opskrift i maj måned fra jeres hj.side, men kan ikke finde den nu, hvor jeg skal bruge den igen. Den gjorde stor lykke sidst den blev serveret derfor vil jeg gerne lave den igen.
Svar til Birthe Pedersen : Hej Birthe
Der er et par opskrifter på suppe med hummerhaler her, måske det er en af den ??
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-02 Spørgsmål fra : birgitte hegart Spørgsmål : grønlanskeretter I opskriften indgår bl.a : min datters klasse skal have en fagdag om grønland og der skal jeg hjælpe ungerne med at lave nogle småretter,så som fiskefrikadeller,er der nogle der har nogle grønlanske opskrifter og ideer til hvad man kan lave. Bemærkninger :
Svar til birgitte hegart : Hej Birgitte
Jeg har lidt forskellige retter som måske ikke alle er grønlandske men så i hvert fald grønlandsk inspireret, så dette link vil jeg sende til dig og håber der er noget I kan bruge.
Se grønlandske opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-02 Spørgsmål fra : Anne J. Pedersen Spørgsmål : Farseret gås I opskriften indgår bl.a : Farseret gås
t/juleaften *12 pers.) Bemærkninger : Kan man evt. tilberede en gås ligesom en kalkun; altså bruge lignende opskrift eller er gås at betragte mere som and ?
Svar til Anne J. Pedersen : Hej Anne
Størrelsesmæssigt ligner gåsen jo mere en kalkun end and, og smagen er jo mere hvad man selv syntes, så jeg mener sagtens du kan stege gåsen sådan.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-01 Spørgsmål fra : jannie qvist Spørgsmål : Tomatflutes I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg søger en opskrift på flutes/brød,der er røde indeni.Ingredienser kan evt være tomatjuice?
Svar til jannie qvist : Hej Jannie
Det er desværre ikke en opskrift jeg ligger inde med, men du kunne måske prøve selv med at putte noget tomatpure i en flutesopskrift og så måske lidt mindre vand.
Se flutesopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2004-11-01 Spørgsmål fra : Nina Skovgaard Spørgsmål : Hjorte stir fry (wok) med løse ris. I opskriften indgår bl.a : 400g. Hjortekød i strimler.
Bemærkninger :
Svar til Nina Skovgaard : Hej Nina
Jeg havde en opskrift på Stir fry med svinekød, og denne opskrift mener jeg sagtens du kan bruge med hjortekød i stedet.
Så jeg har omformet denne opskrift så den nu er med hjort, så har du og andre mulighed for at kommentere opskriften med hjortekød.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
|