Spørgsmål efter opskrift

2003-11-30
Spørgsmål fra   :  anne mansa
Spørgsmål   :  creolersuppe
I opskriften indgår bl.a   :  Suppen indeholder bl.a. hele æg, grøntsager og tomater. Enkelte gange er der også risnudler eller lignende.
Bemærkninger   :  
Vi har lige rejst hele sommeren i Peru og gang på gang fik vi creolersuppe på de små og ofte snuskede restauranter, men fælles for dem alle var at de smagte himmelsk. Jeg kan bare ikke finde opskriften, håber I kan hjælpe. Mange hilsner fra Anne Mansa

Svar til anne mansa   :  
Hej Anne

Creol eller cajun høre jo ellers til i louisiana, men derfor kan rette jo godt blive serveret i peru.

Jeg tænkte i første omgang på gumbo, men der er ikke hele æg i.

Så jeg har desværre ikke kunnet finde en opskrift der passer på din beskrivelse.

Beklager meget.
Per




2003-11-30
Spørgsmål fra   :  Marie Lembring
Spørgsmål   :  mjukt tunnbrød
I opskriften indgår bl.a   :  tror det var kokta potatis i receptet
Bemærkninger   :  


Svar til Marie Lembring   :  
Hej Marie.

Jeg har godt nok en opskrift på tunbrød, men der er ikke kartofler i, men jeg håber du syntes om den alligevel.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-30
Spørgsmål fra   :  Tina Kurtik
Spørgsmål   :  Julerødkål med krydderier
I opskriften indgår bl.a   :  Når man er ude og spise særlig her til jul på restuarent ell. lign får man tit serveret en julerødkål som smager himmelsk. Jeg har søgt efter en opskrift med krydderier i her på nettet, men har ikke fundet nogen. Jeg vil tro der er allehånde eller neliker i rødkålen, men hvis du kunne hjælpe mig med den rette opskrift ville jeg blive meget glad. På forhånd tak. Mvh Tina
Bemærkninger   :  


Svar til Tina Kurtik   :  
Hej Tina

Jeg har en opskrift her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-30
Spørgsmål fra   :  Myrna
Spørgsmål   :  fedtfattig banan kage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg vil meget gerne ved om en opskrift til fedtfattige banan kage. Mvh, Myrna

Svar til Myrna   :  
Hej Myrna

Jeg har en opskrift på fedtfatig banankage her som jeg så håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-30
Spørgsmål fra   :  Myrna
Spørgsmål   :  Kartoffel-/ærtesuppe
I opskriften indgår bl.a   :  3/4kg kartofler 2 porrer 200g ærter 1.2l grøntsagerbouillon med vand 1 stk majsstivelse 1dl fløde 13% 1 1/2 tsk salt peber 1 spsk citronsaft Tilbehør: Syrnet fløde og gratinerede ostemadder.
Bemærkninger   :  
Jeg vil meget gerne ved om rigtig mængde hvis jeg skal laver det til 50 portioner ved 200g per portion. tusink tak . Mvh, Myrna obs. Den vil jeg gerne bruge i dag.

Svar til Myrna   :  
Hej Myrna

Jeg kan desværre ikke nå at svare på spørgsmålene så hurtigt, og med hensyn til mængder pr person ved jeg ikke lige hvad man beregner.

Beklager meget.
Per




2003-11-29
Spørgsmål fra   :  Bende Olesen
Spørgsmål   :  jødekager (fedtfattige)
I opskriften indgår bl.a   :  275 g mel 200 g smør 125 g sukker ½ tsk. hjortetakssalt 1 æg + 1 til pensling 25 g mandler 4 spsk. sukker 1 spsk kanel Dette er den med mindst fedt jeg har kunnet finde ind til vidre.
Bemærkninger   :  
Jeg er på jagt efter en opskrift på jødekager (småkage) men det skal være som fedtfattige. Mon du kan hjælpe mig med det. Venlig hilsen Bende

Svar til Bende Olesen   :  
Hej Bende

Der er mange der spørger efter fedtfattige julesmåkager i denne tid, og det bedste råd JEG kan give er at skifte smøret ud med margarine.

Man kan også kigge på diabetesopskrifterne da de som regel også er rimlig fedtfatige.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-29
Spørgsmål fra   :  Hans Nørgaard
Spørgsmål   :  andebryst
I opskriften indgår bl.a   :  beberiandebryst stegt i ovn (stegepose)og krydret med stjerneanis
Bemærkninger   :  


Svar til Hans Nørgaard   :  
Hej Hans

Jeg har ikke den eksagte opskrift til dig, men jeg har nogle opskrifter med berberiand, og en del af dem er med bryst.

Måske du kan bruge nogle af disse ??.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-29
Spørgsmål fra   :  Henriette Andersen
Spørgsmål   :  Sweet patatos
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Det er orange. Det er en amerikansk ret som kan bruges som tilbehør til kød.

Svar til Henriette Andersen   :  
Hej Henriette

Jeg har en opskrift her som kunne minde om den opskrift du spørger efter, men jeg kan ikke sige med sikkerhed om det er den rigtige, så jeg håber du har lyst til at prøve den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-29
Spørgsmål fra   :  wmf
Spørgsmål   :  Smørfisk,kogt,stegt
I opskriften indgår bl.a   :  Smørfisk
Bemærkninger   :  


Svar til wmf   :  
Hej wmf

Jeg har nogle opskrifter på smørfisk som jeg håber du kan bruge.

Se opskrifterne på smørfisk her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-29
Spørgsmål fra   :  Marie Søndergaard
Spørgsmål   :  Candyæbel
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Candyæbel er det der røde æbel med sukker udenom! Man kan kun købe det om julen og i tivolier! Det smager vildt godt!!

Svar til Marie Søndergaard   :  
Hej Marie

Jeg har en opskrift her som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-27
Spørgsmål fra   :  Erlan Hansen
Spørgsmål   :  pighvar med tilbehør
I opskriften indgår bl.a   :  pighvar med tilbehør....
Bemærkninger   :  
Da jeg er kommet i besiddelse af denne lækre fisk, pighvaren... leder jeg efter en opskrift jeg har hørt om.. men har ikke haft heldet med mig endnu.... Pighvaren skal i ovnen, hel.. med hovedet og hale ..... Man skærer lidt dybe lommer i ryggen, og fodre dem med noget krydderost...( smørost tror jeg ) den skal stege i et stort fad, bradepande... hvor længe ved jeg hellere ikke, eller hvor varmt... tilbehøret ander jeg desværre hellere ikke noget om, helt reelt, så drejer det sig om helstegt pighvar, men alle opskrifter jeg har fundet, er enten filetter eller som fars....hvilket jeg synes er synd med sådan en fisk...... kan du hjælpe mig ????

Svar til Erlan Hansen   :  
Hej Erlan

Jeg har ikke kunnet finde en opskrift helt som du beskriver, men jeg har en opskrift her som passer meget godt med den måde at fylde pighvaren på som du beskriver, så kan du måske selv prøve herfra.

Se opskriften her

Med venlig hilsen

Per




2003-11-27
Spørgsmål fra   :  katrine
Spørgsmål   :  langosh
I opskriften indgår bl.a   :  mel, æg, smør, olie?
Bemærkninger   :  
det er et ungarsk brød som vidst nok bliver friture stegt. Det bliver serveret med creme fraiche og revet ost. På forhånd tak

Svar til katrine   :  
Hej Katrine

Jeg har fundet en opskrift frem som jeg mener er den du spørger efter.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-26
Spørgsmål fra   :  Tine Ilsøe Wulff
Spørgsmål   :  Tyske kage opskrifter
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Tine Ilsøe Wulff   :  
Hej Tine

Under opskrifter/land/tyskland finder du nogle opskrifter der skulle stamme fra tyskland, her er der nogle enkelte kageopskrifter imellem som du måske kan bruge.

Se de tyske opskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-26
Spørgsmål fra   :  arne henriksen
Spørgsmål   :  kartoffel/æblekage
I opskriften indgår bl.a   :  mosede kartofler æg smør sukker æbler bagepulver mel og kanel
Bemærkninger   :  
bradepandekage

Svar til arne henriksen   :  
Hej Arne

Jeg har ikke en opskrift på bradepandekage med både kartofler og æbler.

Men du kan jo prøve at kigge på de øvrige bradepandekageopskrifter.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-26
Spørgsmål fra   :  Jytte Mørch
Spørgsmål   :  pebernødder
I opskriften indgår bl.a   :  mel,sirup,stødt nelliker,vand,sukker,bagepulver eller hjortetakssalt,
Bemærkninger   :  


Svar til Jytte Mørch   :  
Hej Jytte

Jeg har en opskrift her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-25
Spørgsmål fra   :  maria göttlicher
Spørgsmål   :  Sauce til ostefyldt kalkunsnitzhel
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
vi skal lave ostefyldt kalkunsnitzhel med smørstegte kartofler og dampede grøntgsaget og vi mangler men sauce der passer, eneste krav er at den skal jævnes. håber meget snart at få et foreslag på forhånd tak

Svar til maria göttlicher   :  
Hej Maria

Jeg har kigget på de øvrige opskrifter med kalkunschnitzler og saucen der bliver brugt og disse to går igen flere gange.

Sauce madeira

Sennepssauce

Med venlig hilsen
Per




2003-11-25
Spørgsmål fra   :  Lisbet Søderberg
Spørgsmål   :  Profitesrolles
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Det er små vandbakkelser med en slags cremefyld - man får dem ofte serveret liggende eller overhældt med en lækker chokoladecreme/sovs. Kan I hjælpe? Man kan købe dem frosne i Netto!!! - Men det er kun vandbakkelserne - hvad med cremen? Jeg ville gerne servere dem som dessert på lørdag!!

Svar til Lisbet Søderberg   :  
Hej Lisbet

Jeg har en opskrift her som vist skulle være den du spørger efter.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-24
Spørgsmål fra   :  Laila Andersen
Spørgsmål   :  Jell-O
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Laila Andersen   :  
Hej Laila

Jeg har desværre ingen opskrift på Jell-O.

Beklager meget
Per




2003-11-24
Spørgsmål fra   :  Eva
Spørgsmål   :  Forret/dessert til stegt flæsk og persillesovs
I opskriften indgår bl.a   :  En kollega til mig skal have nogle gode venner til stegt flæsk med persillesovs. Når "de andre" kokkererer er det altid spændende og imponerende retter der bliver serveret, - men hos hende har alle ønsket at hun laver stegt flæsk med persillesovs. Hvad kan hun servere som forret og hvad som dessert der passer til denne hovedret?
Bemærkninger   :  


Svar til Eva   :  
Hej Eva

Jeg kunne jo godt vælge en par enkelte opskrifter ud, men chancen for at I ikke bryder jer om nettop disse opskrifter vil jeg mene er ret store.

Jeg syntes det er bedre at i tænker på en ingrediens, land eller en bestemt ret, og så går ind under opskrifter og ser hvilke opskrifter der er at vælge imellem..

Med venlig hilsen
Per




2003-11-24
Spørgsmål fra   :  Berit
Spørgsmål   :  MOERKT TYSK RUGBROED
I opskriften indgår bl.a   :  HELST MED GAER, IKKE SURDEJ
Bemærkninger   :  


Svar til Berit   :  
Hej Berit

Jeg har en opskrift her som jeg håber du syntes om, det er godt nok ikke tysk, men det er med gær.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-24
Spørgsmål fra   :  Kristine Torp Rasmussen
Spørgsmål   :  frugtsalat m. Vanille creme
I opskriften indgår bl.a   :  jeg vil gerne bede om en god opskrift på Vanille-cremen, til vores kantine-uge i næste uge..
Bemærkninger   :  


Svar til Kristine Torp Rasmussen   :  
Hej Kristine

Jeg har en opskrift her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-24
Spørgsmål fra   :  heidi petersen
Spørgsmål   :  velkomst drinks
I opskriften indgår bl.a   :  jeg søger en velkomst drinks med visky da jeg skal holde barnedåb
Bemærkninger   :  


Svar til heidi petersen   :  
Hej Heidi

Jeg har desværre ikke en opskrift på velkomstdrink med whisky, men jeg har et par andre opskrifter som du måske kan bruge i stedet.

Se opskrifter på velkomstdrinks her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-24
Spørgsmål fra   :  J. Lauridsen
Spørgsmål   :  Kogt and
I opskriften indgår bl.a   :  And - koges m. bla. laurbærblade.
Bemærkninger   :  
Min mor har i uge 47 kort hørt om at en and blev kogt i ca. 1½ time....og hvad gjorde man så? Der var bla. laurbærblade ved. Men så hørte hun desværre ikke mere. Hvad gør man så for at få sprød skind efterfølgende??? Har søgt lidt på denne side, men kan ikke finde lige dén opskrift!

Svar til J. Lauridsen   :  
Hej J. Lauridsen

Jeg har ikke den eksagte opskrift som din mor har hørt, men hvis anden skal bruges som steg, så skal den lige en tur i ovnen ved god varme for at få skinet sprødt.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-23
Spørgsmål fra   :  lotte
Spørgsmål   :  havergryns kugler
I opskriften indgår bl.a   :  hvordan laver man dem.
Bemærkninger   :  


Svar til lotte   :  
Hej Lotte

Jeg har flere forskellige opskrifter på havregrynskugler, så jeg sender dig linket til dem alle, så kan du selv vælge opskriften du syntes bedst om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-23
Spørgsmål fra   :  Merete Dupont
Spørgsmål   :  Ande Rilette
I opskriften indgår bl.a   :  En anderilette, hvor kødet er i tern og altså ikke most, som i den opskrift der er i kogebogen. Jeg har fået retten på restaurant Sankt Jaques på Østerbro.
Bemærkninger   :  


Svar til Merete Dupont   :  
Hej Merete

Jeg har desværre kun den samme opskrift på anderilettes

Beklager meget
Per




2003-11-22
Spørgsmål fra   :  Marie Thorsen
Spørgsmål   :  diabetisopskrift til bryllupskage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg har fået til opgave at lave en bryllupskage til min venindes bryllup. det eneste problem er at jeg ik har nogen opskrifter der kan bruges til bryllupskage da hun er deabetiker, jeg håber at i kan hjælpe mig???? De kærligste hilsener fra Marie Thorsen

Svar til Marie Thorsen   :  
Hej Marie

Du skriver bryllupskage, jeg tænkte straks på en lagkage i flere etager godt pyntet med glasur eller flødeskum, men masser af dekorationer på.

Dette kan desværre efter min mening ikke laves i en diabetikerudgave.

Men skal det også det ?? mange diabetiker ønsker ikke at der tages specielle hensyn til dem, og hvis de ved at de vil "synde" så tager de en lidt større dosis insolin.

Mit råd vil være at du i første omgang taler med din veninde om kagen skal laves diabetiker venlig eller ej.

Se opskrifter på brylluppslagkager her

Se opskrift på Chokoladelagkage Diabetes

Med venlig hilsen
Per




2003-11-22
Spørgsmål fra   :  Laura Krohn
Spørgsmål   :  Gammeldags honningkager
I opskriften indgår bl.a   :  honning, ingefær, nelliker, kanel opskriften stammer muligvis fra Christiansfelt.
Bemærkninger   :  
jeg har mistet en gammel opskrift på honningkager som skulle så i 2 uger eller mere før dejen kunne anvendes. Jeg håber at det er oplysninger nok til at du kan finde en opskrift til mig ville jeg blive glad. MVH Laura.

Svar til Laura Krohn   :  
Hej Laura

Jeg har en opskrift hvor en fordej skal stå i 2 dage, det er det tætteste jeg kommer på de 2 uger som du skriver.

Se opskriften her

Ellers besøg Brødremenighedens Bageri som er dem der fremstiller Christiansfeld honningkage Se Brødremenighedens Bageri's hjemmeside her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-22
Spørgsmål fra   :  johnny voigt
Spørgsmål   :  piza snegle
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til johnny voigt   :  
Hej Johnny

Jeg har et par opskrifter her som jeg håber du syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-22
Spørgsmål fra   :  Henriette
Spørgsmål   :  Espanol(a)sovs
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Mørk, krydret sovs, som blev serveret til kalveskank

Svar til Henriette   :  
Hej Henriette

Det kunne være saucen her du tænker på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-22
Spørgsmål fra   :  Solveig Kjær
Spørgsmål   :  julesmåkager
I opskriften indgår bl.a   :  hej,jeg efterlyser opskrifter på fedtfattige julesmåkager, og det kan være brunkager, vanilliekranse, jødekager, fedtebrød, specier, rutebiler osv. Jeg har lige fået at vide at jeg skal tabe mig og skal spise fedtfattigt, så jeg håber at du kan hjælpe mig. Det kan jo godt være svært at sige nej til kager, men hvad skal jeg ellers gøre? MVH Solveig
Bemærkninger   :  


Svar til Solveig Kjær   :  
Hej Solveig

Mit råd ville jo være at holde sig fra småkagerne eller blot spise nogel få.

Men skal småkagerne laves mere fedtfattige kan du jo vælge at bruge margarine i stedet for smør.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-21
Spørgsmål fra   :  Thorkil Thomsen
Spørgsmål   :  Torskemouse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Thorkil Thomsen   :  
Hej Thorkil

Jeg har en opskrift her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-21
Spørgsmål fra   :  TORBEN CONRADSEN
Spørgsmål   :  oksebov
I opskriften indgår bl.a   :  HVAD KAN EN OKSEBOV BRUGES TIL
Bemærkninger   :  


Svar til TORBEN CONRADSEN   :  
Hej Torben.

Hvis du går ind under opskrifter/ingredienser/oksekød/oksebov så har jeg en del forskellige opskrifter på oksebov.

Se opskrifterne med oksebov her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-20
Spørgsmål fra   :  Lindersson
Spørgsmål   :  Jægergryde.
I opskriften indgår bl.a   :  Svine mørbrad, cocktailpølser, champignon
Bemærkninger   :  
Jeg har en gang haft opskriften på Jægergryde. Her brugte vi også et krydderi der hed barbecue relich, men det kan åbenbart ikke fåes mere, så sidst vi lavede det, lavede vi det selv ved at koge løg med et eller andet. Opskriften fik vi fra Den Gamle Kro i Gram (Sønderjylland), men har ikke længere kontakt dertil. Håber at I kan hjælpe

Svar til Lindersson   :  
Hej Lindersson

I mine øre så lyder jægergryde som noget med vildt, og jeg har da også en opskrift på jægergryde, men ikke med de ingredienser som du nævner.

Jeg sender opskriften på jægergryde med, og beklager at jeg ikke kan finde den rigtige opskrift du søger.

Se opskrift på jægergryde her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-20
Spørgsmål fra   :  Susi Lindahl
Spørgsmål   :  redde en ret som er blevet alt for stærk
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Findes der en måde hvorpå jeg kan redde en ret som er blevet alt for stærk? Venlig hilsen Susi

Svar til Susi Lindahl   :  
Hej Susi

Der findes mange gode råd til hvad man gør hvis maden er blevet for stærk.

Hvis det er sauce, gryderetter eller suppe kan du prøve med lidt mælkeprodukter, f.eks. fløde, cremefraice eller mælk, du kan også putte lidt sukker i.

Hvis det ikke hjælper og reten er uspislig kan du prøve at fryse den ned.

Håber det hjælper.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-20
Spørgsmål fra   :  Susi Lindahl
Spørgsmål   :  vegetarret
I opskriften indgår bl.a   :  frit valg....helst uden oliven
Bemærkninger   :  
Jeg skal have gæster...vi bliver 4 ialt....de er vegetarer. Jeg har ikke det store kendskab til vegetarret som gæstemad...håber du kan hjælpe mig. Jeg vil blive glad hvis det både er vegetarretter og almindelig lækkert mad...Du har frie hænder... er det muligt at du også kan rådgive hvilke vin der passer til På forhånd tak Venlig hilsen Susi

Svar til Susi Lindahl   :  
Hej Susi

Jeg har en samling af vegetaropskrifter hvor jeg håber du kan finde en opskrift du syntes om, jeg må inrømme at det er lidt uoverskuligt at se hvad for en type retter det er, men jeg håber du har lyst tila t lede lidt.

Se vegetaropskrifterne her

Til spørgsmålet om vinen, så kan jeg desværre ikke hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-19
Spørgsmål fra   :  Janette Andersen
Spørgsmål   :  Doughnuts
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Findes der en opskrift på doughnuts der bages i ovn?

Svar til Janette Andersen   :  
Hej Janette

Jeg vil ikke afvise at der findes en opskrift på doughnuts i ovn, men jeg har ikke en opskrift på det, så desværre.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-19
Spørgsmål fra   :  benny frank
Spørgsmål   :  syltede kirsebær
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til benny frank   :  
Hej Benny

Jeg har lavet en søgning på "opskriftsnavn" og fået nogle resultater frem, jeg syntes du selv skal vælge den opskrift du syntes bedst om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-19
Spørgsmål fra   :  Geert Hessner
Spørgsmål   :  Zebra
I opskriften indgår bl.a   :  Det skal være en hoderat m/file af Zebra
Bemærkninger   :  


Svar til Geert Hessner   :  
Hej Geert

Jeg har desværre ingen opskrifter med zebra, så jeg må desværre skuffe dig.

Beklager meget
Per




2003-11-18
Spørgsmål fra   :  Erling Chr. Bertelsen
Spørgsmål   :  Hollandsk Biks
I opskriften indgår bl.a   :  Hvidkål, oksekød, kartofler, gullerødder, magaronny,løg
Bemærkninger   :  
Opskriften har jeg først set 1954 i en af "Martha-Kursets opskriftbøger"

Svar til Erling Chr. Bertelsen   :  
Hej Erling

Jeg har en opskrift her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-18
Spørgsmål fra   :  Erik
Spørgsmål   :  Æggekage
I opskriften indgår bl.a   :  Bagepulver i æggekage
Bemærkninger   :  
Jeg har en gang hørt at man kunne bruge bagepulver i æggekage og det vil give æggekagen en fast form, så den ikke falder sammen når den tages af panden, jeg ved ikke om det er korrekt derfor dette spørgsmål

Svar til Erik   :  
Hej Erik

Jeg må desværre være dig svar skyldig med hensyn til bagepulver i æggekage.

Men jeg vil da lige nævne at forskellen på æggekage og omelet som ellers bruger næsten samme opskrift, er at der er mel i æggekage og ikke i omeleten.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-18
Spørgsmål fra   :  Didde
Spørgsmål   :  Studentermad
I opskriften indgår bl.a   :  Løg, mel, mælk, kartofler, ris...
Bemærkninger   :  
Jeg ville høre om i ikke kunne lave et afsnit med billig mad, måske nogle opskrifter med få ingredienser eller nogle basisingredienser som man har stående.... Noget billigt mad!

Svar til Didde   :  
Hej Didde

Jeg har selv tænkt lidt i de baner, altså med noget billigt mad.

Det jeg har gjort er at jeg har lagt en angivelse af prislag ud på opskrifterne, så kan brugerne angive prislag på hver enkelt opskrift (dette skal kun gøres en gang).

Jeg ved godt at det ikke nødvendigvis bliver en nøjagtig angivelse, men jeg vil mene at det kan bruges.

Og så har jeg oprettet et punkt der heder billig mad under opskrifter, på et senere tidspunkt vil det formentlig blive ændret til prislag hvor man så kan vælge om det skal være billig, middel eller dyr mad man ønsker.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-17
Spørgsmål fra   :  Janni
Spørgsmål   :  kold cappucino
I opskriften indgår bl.a   :  kaffe chokolade
Bemærkninger   :  


Svar til Janni   :  
Haj Janni

Jeg har kun en enkelt opskrift på kold Cappuccino men da den er med spiritus er jeg ikke sikker på du syntes om den, men tag og kig på den, og brug den eventuelt uden spiritus.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-17
Spørgsmål fra   :  Anette Frandsen
Spørgsmål   :  Poppers Napaletos
I opskriften indgår bl.a   :  Mild chili og vist nok gauda ost
Bemærkninger   :  
Det er en lille forret indbagt med ost og mild chili. Det smager fantastisk!

Svar til Anette Frandsen   :  
Hej Anette

Jeg har en opskrift på chilipoppers, som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-17
Spørgsmål fra   :  Lene Rannung
Spørgsmål   :  donuts
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Lene Rannung   :  
Hej Lene

Jeg har et par opskrifter her som jeg håber du syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-17
Spørgsmål fra   :  leni l kummel christensen
Spørgsmål   :  Træstammer
I opskriften indgår bl.a   :  træstammer: Med et romkugleagtigt fyld, marzipan udenom og chokolade på endestykkerne ?? ( IKKE roulademodellen)
Bemærkninger   :  


Svar til leni l kummel christensen   :  
Hej Leni

Jeg har desværre kun opskrifter på træstammer efter roulademodellen, som jeg går ud fra at du allerede har set.

Beklager meget
Per




2003-11-16
Spørgsmål fra   :  tina just
Spørgsmål   :  mango
I opskriften indgår bl.a   :  mango
Bemærkninger   :  
jeg vil gerne sylte noget med mango

Svar til tina just   :  
Hej Tina

Jeg tænkte med det samme på mangochutney, men da jeg ikke er sikker på at det er det du søger efter sender jeg dig alle opskrifterne der har mango som hovedingrediens.

Se opskrifterne her

Ønsker du at se flere opskrifter med mango kan du prøve at søge på "Tøm køleskabet"

Med venlig hilsen
Per




2003-11-15
Spørgsmål fra   :  Solfrid Pedersen
Spørgsmål   :  2farvet chocolade mousse kage
I opskriften indgår bl.a   :  hvis og mørk chocolade
Bemærkninger   :  
moussen er lagt i lag - den er nok opdelt ved hjælp ef chokolade kage eller noget i den still og så overhældt med glasur lidt som en lagkage

Svar til Solfrid Pedersen   :  
Hej Solfrid

Jeg har fundet et par opskrifter frem som jeg syntes minder lidt om den opskrift du efterspørger, lige på når det med 2 farvet chokolade.

Se opskrift 1 her

Se opskrift 2 her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-15
Spørgsmål fra   :  John Bonnerup
Spørgsmål   :  Hamberryg (indbagt i appelsinmarmelade)
I opskriften indgår bl.a   :  hamberryg appelsinmarmelade
Bemærkninger   :  
Jeg har engang smagt en indbagt hamberryg, som var pakket ind i appelsinmarlade, og butterdej. Men jeg kan ikke finde opskriften på denne hovedret. Jeg håber at jeg kan få hjælp til at finde en opskrift.

Svar til John Bonnerup   :  
Hej John

Jeg har desværre ikke en opskrift der ligner den du spørger efter, så jeg må desværre skuffe dig.

Beklager meget
Per




2003-11-14
Spørgsmål fra   :  Hanne
Spørgsmål   :  æggehvider
I opskriften indgår bl.a   :  jeg leder såden set efter et par gode opskrifter på desserter hvori æggehvider anvendes men ikke æggeblommer. Jeg tror der er nogle opskrifter på is som måske gør brug af æggehvider men kan ikke finde nogen. Kan du mon hjælpe? Takker!
Bemærkninger   :  


Svar til Hanne   :  
Hej Hane

Du kan søge på æggevider under tøm køleskabet.

Desværre kan jeg ikke sortere opskrifter med æggeblommer fra, og der er jo også andet end lige dessertopskrifter med i søgeresultatet, men det er det jeg kan gøre lige nu.

Se søgeresultat efter æggehvider her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-14
Spørgsmål fra   :   IDA
Spørgsmål   :  MANDELDRØMME
I opskriften indgår bl.a   :  MEL, SMØR, NOUGAT, VANILLE, MANDLER.....ETC
Bemærkninger   :  
JEG MENER AT HAVE SET DENNE OPSKRIFT I ET HÆFTE FRA TØRSLEFS FRA I FJOR. DESVÆRRE ER DEN VÆK OG DISSE SMÅKAGER ER ALTSÅ BARE GODE.

Svar til IDA   :  
Hej Ida

Jeg har nettop fået tilsendt en opskrift som jeg tror er den du spørger efter.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-13
Spørgsmål fra   :  Amalie Pedersen
Spørgsmål   :  English Breakfast
I opskriften indgår bl.a   :  æg, tomat, bacon, coctail-pølser... ............
Bemærkninger   :  
Jeg søger en opskrift på en engelsk morgenmad...... Det må gerne være med de ingredienser ovenfor men også gerne med nogle helt andre.... Bare det er noget englændere plejer at spise til morgenmad !!! TAK TAK

Svar til Amalie Pedersen   :  
Hej Amalie

Under retter har jeg en kategori der heder morgenmad, herunder igen finder du brunch.

Jeg ved godt at det ikke kun er engelske opskrifter du finder her, men prøv at se om der ikke ernoget du syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-13
Spørgsmål fra   :  Irene Jensen
Spørgsmål   :  Honningkagehus
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Et honnigkagehus. du bygger et helt hus ud af en kage. Jeg ville blive meget glad hvis de/i kunne hjælpe mig med at finde den, helst med tegninger til hus. Hilsen Irene Jensen

Svar til Irene Jensen   :  
Hej Irene

Jeg fandt nogle gamle tegninger, som jeg så har fået tegnet op på ny.

Jeg har haft lidt problemer med at få størrelsen til at passe når de bliver skrevet ud, men det skulle være 15 x 15 cm.

Hvis der er meget forskel på udskriften i forhold til dette må du meget gerne skrive tilbage.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per





2003-11-13
Spørgsmål fra   :  june jensen
Spørgsmål   :  svampepickles
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
opskriften er foreslået som tilbehør til vildtsylte i alletiders kogebogsopskrifter

Svar til june jensen   :  
Hej June

Jeg kan godt se at det er lidt underligt at du så ikke kan finde opskriften her, og det beklager jeg.

Men jeg har faktisk ikke selv kunnet finde en brugbar opskrift, så jeg beklager meget.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-13
Spørgsmål fra   :  Eileen Du
Spørgsmål   :  Reje på sukkerrør (Dum Mi)
I opskriften indgår bl.a   :  Rejsefars udenom en sukkerrør pind og friture stegtes.
Bemærkninger   :  
En fornem ret, der spises ved at pakke kødet ind i et salatblade og dyppes i fisksauce.

Svar til Eileen Du   :  
Hej Eileen

Jeg har desværre ikke kunnet finde en opskrift til dig.

Beklager meget
Per




2003-11-12
Spørgsmål fra   :  Stig Johansen
Spørgsmål   :  Leverpostej av hjort eller elg
I opskriften indgår bl.a   :  Leverpostej av hjort eller elg
Bemærkninger   :  


Svar til Stig Johansen   :  
Hej Stig

Jeg har fundet en opskrift frem på rådurleverpostej, det er godt nok ikke helt det du spørger om, men mon ikke at man kan bruge lever fra hjort eller elg i stedet.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-12
Spørgsmål fra   :  susanne
Spørgsmål   :  dajm lagkage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til susanne   :  
Hej Susanne

Jeg har flere opskrifter med daim, men desværre ikke en opskrift på "rigtig" daimlagkage.

Jeg har nogle stykker med islagkage, og det kunne jo være at det var det du ledte efter.

Jeg gør det at jeg sender dig alle opskrifterne med daim, så kan du jo vælge den du syntes bedst om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-12
Spørgsmål fra   :  Lone Poulsen
Spørgsmål   :  gryderet
I opskriften indgår bl.a   :  Gryderet med skinke-/svinekød
Bemærkninger   :  


Svar til Lone Poulsen   :  
Hej Lone

Jeg har en opdeling med skinke i tern, og mange af opskrifterne her er gryderetter, så jeg sender dig linket hertil.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-12
Spørgsmål fra   :  Gregers Kofoed-Hansen
Spørgsmål   :  cordonbleu/gordonbleu
I opskriften indgår bl.a   :  ret lavet af oksefillet/oksemørbrad, brunes af, slækkes og fyldes med ost Det er vist alt jeg ved TAK
Bemærkninger   :  


Svar til Gregers Kofoed-Hansen   :  
Hej Gregers

Jeg har en opskrift her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-11
Spørgsmål fra   :  Lene Møller
Spørgsmål   :  Nøddesouffle
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Lene Møller   :  
Hej Lene

Jeg har fundet en opskrift frem til dig som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-11
Spørgsmål fra   :  heidi
Spørgsmål   :  risealamande
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
hvordan ville opskriften lyde hvis jeg skulle bruge så det svare til 33 mennesker

Svar til heidi   :  
Hej Heidi

Jeg har en opskrift her som jeg vil mene du kan bruge, den er til 4 personer, og jeg ville nok gange den op med 10, det er jo det nemmeste.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-10
Spørgsmål fra   :  Alex Broen Sørensen
Spørgsmål   :  Saurkraut
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Alex Broen Sørensen   :  
Hej Alex

Jeg har en opskrift her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-10
Spørgsmål fra   :  Kristina Gersboell
Spørgsmål   :  Donuts
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Kristina Gersboell   :  
Hej Kristina

Jeg har nogle opskrifter her som jeg håber du syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-09
Spørgsmål fra   :  mona salvesen
Spørgsmål   :  jule - snaps
I opskriften indgår bl.a   :  snaps stjerneannis nelliker pommeranskal + et eller andet med rod.....
Bemærkninger   :  
det er en opskrift jeg så i dr1. ved juletid sidste år. jeg kan kun huske det jeg har oplyst og at det ikke er noget der skal trække så længe. håber i kan hjælpe

Svar til mona salvesen   :  
Hej Mona

Det må næsten være det let du har set den i, jeg fandt i hvert fald en opskrift der ligner meget godt der.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-09
Spørgsmål fra   :  Kim Højriis
Spørgsmål   :  tunlagkage
I opskriften indgår bl.a   :  tun, spinat, pandekager
Bemærkninger   :  
det er en slags lagkage af pandekager hvor der bla er tun og spinat mellem.

Svar til Kim Højriis   :  
Hej Kim

Jeg kan desværre ikke finde en opskrift der ligner den du spørger efter.

Beklager meget
Per




2003-11-09
Spørgsmål fra   :  Niels Anker Petersen
Spørgsmål   :  kokuskugler
I opskriften indgår bl.a   :  Kokus-magarine-kakao-mandelesses-havergryn
Bemærkninger   :  
Julegodter

Svar til Niels Anker Petersen   :  
Hej Niels

Jeg har en opskrift her på kokuskugler, godt nok ikke helt med de ingredienser du beskriver, men jeg håber du kan bruge den alligevel.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-08
Spørgsmål fra   :  laila brix
Spørgsmål   :  bedstemor kringle
I opskriften indgår bl.a   :  lang kage, bøjet ind på langs. med rosiner,nødder, sukker og crem.
Bemærkninger   :  


Svar til laila brix   :  
Hej Laila

Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-08
Spørgsmål fra   :  susanne berg
Spørgsmål   :  raglette mad
I opskriften indgår bl.a   :  kød og grøntsager
Bemærkninger   :  
da jeg har fået en raglette men ikke en eneste opskrift på forberedelse af grøntsager og marinering af kød håber jeg i kan hjælpe mig

Svar til susanne berg   :  
Hej Susanne

Jeg har nogle opskrifter til raclette som jeg håber du kan bruge.

Du finder opskrifterne under opskrifter og her vælger du så tilberedningsmetode, og så lidt nede på siden kommer raclette.

Jeg mener at raglette og raclette er det samme.

Se opskrifter til raclette her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-07
Spørgsmål fra   :  gitte gro
Spørgsmål   :  fisketerrin
I opskriften indgår bl.a   :  hvid fisk og laks i lag med spinat eller andet grønt
Bemærkninger   :  
overordnet søger jeg en forret der er visuelt smuk samtidig med at den består af årstidens/rimelige billige råvarer. Den skal kunne laves i forvejen til ca 60 personer. Må gerne være med italiensk inspiration(hvilket jeg godt ved at ovenstående ikke er)

Svar til gitte gro   :  
Hej Gitte

Jeg har samlet opskrifterne på terrine under et punkt under hovedretter, så dette punkt sender jeg til dig, så har du nogle valgmuligheder.

Ud fra det du skriver så ville jeg nok vælge lakseterrine med broccoli, men jeg syntes du skulle kigge på nogle af de øvrige også, og vælge den du syntes bedst om.

Se terrineopskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-07
Spørgsmål fra   :  Anette
Spørgsmål   :  Tilbehør til culottesteg
I opskriften indgår bl.a   :  Vi bliver 20 mennesker Nytårsaften. Til hovedret skal vi have culottesteg, men jeg har svært ved finde på tilbehør til så mange mennesker. Jeg vil blive meget glad for et forslag.
Bemærkninger   :  


Svar til Anette   :  
Hej Anette

Jeg ville meget gerne kunne komme med nogle gode forslag til dig, men det kan jeg desværre ikke.

Beklager meget
Per




2003-11-07
Spørgsmål fra   :  Lene Biner
Spørgsmål   :  Roulade med Chokoladeappelsincreme
I opskriften indgår bl.a   :  Rouladenbunden selv er hvid. I cremen kommer der kakaopulver, appelsinskal, appelsinsaft og evt flormelis og margarine
Bemærkninger   :  
Opskrifen var fra Chefkokkens opskriftesamling. Det var kort som man samlede i en Röd kasse med gennemsigtigt laag. Mindst 30 aar gammel. Det vil göre min mor utrolig glad at faa opskriften tilbage, som hun forresten tror jeg har taget. 1000 tak for hjaelpen og en god hjemmeside.

Svar til Lene Biner   :  
Hej Lene

Jeg ligger desværre ikke inde med de kort, og jeg har heller ikke et godt bud på cremen, så jeg må desværre skuffe dig.

Beklager meget.
Per




2003-11-06
Spørgsmål fra   :  Inge Pedersen
Spørgsmål   :  amerikansk julekage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg har fået et stykke tilsendt engang der er masser af frugter i og der siges at den kan holde sig meget længe

Svar til Inge Pedersen   :  
Hej Inge

Jeg tror det er plumkage du har fået.

Jeg har søgt på plumkage, og der er også en amerikansk udgave, men jeg sender dig alle fire opskrifter her så kan du vælge den du syntes bedst om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-05
Spørgsmål fra   :  Susan Egelund
Spørgsmål   :  Æbleskiver
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Uden mælk og andre lakrose produkter

Svar til Susan Egelund   :  
Hej Susan

Jeg har en opskrift her som jeg håber du kan lide.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-05
Spørgsmål fra   :  Rune Öblom
Spørgsmål   :  helstegt elsdyrfilet meget gerne med tolbehør og sovs
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg Søget en rigtig god opskrift på helstegt elsdyrfilet meget gerne med tolbehør og sovs tak for hjælpen Rune
Bemærkninger   :  


Svar til Rune Öblom   :  
Hej Rune

Jeg har nogle enkelte opskrifter her på siden, men hvis du ikke syntes om dem kan du prøve hos min norske samarbejdspartner, hvis du kan klare det norske altså.

Se vores elgopskrifter her

Se hos vores norske samarbejdspartner

På den norske side skal du blot søge på Elg.

Med venlig hilsen
Per




2003-11-04
Spørgsmål fra   :  Anna Mette Nygaard
Spørgsmål   :  Sugarpaste
I opskriften indgår bl.a   :  Sukker/flormelis...?
Bemærkninger   :  
Som dekoration på specielt bryllupskager og som materiale til fremstilling af figurer.

Svar til Anna Mette Nygaard   :  
Hej Anna

Jeg beklager den lange svartid, men det var et af de syntes jeg svære spørgsmål, og jeg har måttet få oversat en opskrift til dig.

Vi har været lidt i tvivl omkring det punkt hvor vi har skrevet palmin på, men det skulle vist være noget der heder Crisco som er et amerikansk fedtprodukt, og som nogen erstatter med svinefedt.

Jeg er do overbevist om at man godt kan bruge palmin, men her bliver du nødt til at prøve dig frem, og jeg håber du vil vende tilbage til opskriften med en kommentar.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-04
Spørgsmål fra   :  Mikkel Skaue
Spørgsmål   :  opskrifter fra Alsace
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg kunne tænkte på om i ikke havde nogle opskrifter fra Alsace hvis det var muligt ville det være godt og hvis i kender en vin til retterne ville det være perfekt.

Svar til Mikkel Skaue   :  
Hej Mikkel

Jeg har kun opdelt opskrifterne efter lande, så jeg kan ikke sende et link direkte til opskrifter fra Alsace.

Men du kan jo prøve at kigge i opskrifterne fra frankrig.

Se franske opskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-04
Spørgsmål fra   :  Majken
Spørgsmål   :  Canariske kartofler med mojo sauce
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Saucen er gullig med nogle bitte små røde stykker i, formoder det er chili da saucen er rimelig stærk..

Svar til Majken   :  
Hej Majken

Jeg har et par forslag her, som jeg håber du kan bruge.

Canariske kartofler

Mojo sauce

Med venlig hilsen
Per




2003-11-04
Spørgsmål fra   :  Roni Amir
Spørgsmål   :  arabisk Baklawa
I opskriften indgår bl.a   :  hejsa!! HJÆLP MIG! jeg er en fyr på 17år og arbejde som køkken med arbejder og jeg araber. Min chaf vil gerne lave arabisk mad! så jeg vil gerne spørge dig/jer om I har nogen arabisk mad-opskrifter?? MVH Roni Amir!
Bemærkninger   :  
Arabisk Baklawa og forskalige arabisk mad opskrifter!! MVH Roni Amir

Svar til Roni Amir   :  
Hej Roni

Jeg har desværre ikke den opskrift du nævner, men jeg har da nogle arbiske opskrifter som du kan se hvis du går ind under opskrifter, og der vælger land.

De er mere end et land så jeg sender dig linket til landene her og så kan du selv vælge de forskellige lande.

Se lande her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-04
Spørgsmål fra   :  Birgitte Thabo
Spørgsmål   :  Chokoladekage
I opskriften indgår bl.a   :  En chokoladekage med appelsinjuice
Bemærkninger   :  


Svar til Birgitte Thabo   :  
Hej Birgitte

Jeg har et forslag til en kage her som jeg håber du syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-03
Spørgsmål fra   :  john rothe
Spørgsmål   :  skovduer
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har 10 skovduer, som jeg gerne vil have en god opskrift på tilberedning af-evt. med tilbehør -samt en vildtsovs - til 6 pers.
Bemærkninger   :  
duerne vejer ca. 300 gr. pr. stk og er frosne uden indmad.

Svar til john rothe   :  
Hej John

Jeg har en stribe opskrifter med både skovduer og duer, jeg syntes du selv skal vælge den eller de opskrifter ud som du syntes bedst om.

Opskrifter med duer

Opskrifter med skovduer

Med venlig hilsen
Per




2003-11-03
Spørgsmål fra   :  Inge Pedersen
Spørgsmål   :  apple pie
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Inge Pedersen   :  
Hej Inge

Jeg har en stribe opskrifter her som jeg håber du kan bruge.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-03
Spørgsmål fra   :  Inge Pedersen
Spørgsmål   :  grand marnier dessert
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Inge Pedersen   :  
Hej Inge

Jeg har søgt på ingredienser efter grand marnier og der var en del resultater, dog ikke alle desserter, men jeg mener du kan vælge en dessert ud fra listen her.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2003-11-03
Spørgsmål fra   :  kmj
Spørgsmål   :  Andebryst stegt med wasabi
I opskriften indgår bl.a   :  Andebryst wasabimarineret og derefter stegt. Tilbehør: Kogte rødbeder med syltet ingefør, samt ris(tror jeg nok)
Bemærkninger   :  
Jeg tror, at jeg så opskriften i "Alt for damerne", for 2-3 md. siden, men er ikke sikker. På forhånd tak for hjælpen!

Svar til kmj   :  
Hej Kmj

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med opskriften her.

Beklager meget.
Per




2003-11-03
Spørgsmål fra   :  Lene Olsen
Spørgsmål   :  Rådyrfillet
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg kan se, at du har en opskrift på rådyrfillet og vil bare høre, om man sagtens kan følge opskriften, hvis et er en kronhjortefillet man tilbereder? Med venlig hilsen Lene Olsen

Svar til Lene Olsen   :  
Hej Lene

et mener jeg bestemt at du kan, du skal nok lige regulere lidt i opskriften efter vægten, da kronhjortefiletten nok er noget større.

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2003

Se spørgsmålene for februar 2003

Se spørgsmålene for marts 2003

Se spørgsmålene for april 2003

Se spørgsmålene for maj 2003

Se spørgsmålene for juni 2003

Se spørgsmålene for juli 2003

Se spørgsmålene for august 2003

Se spørgsmålene for september 2003

Se spørgsmålene for oktober 2003

Se spørgsmålene for november 2003

Se spørgsmålene for december 2003