|
Spørgsmål efter opskrift
2002-11-30 Spørgsmål fra : børneglögg Spørgsmål : børneglögg I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til børneglögg : Hermed følger opskrift på børnegløgg
Se opskriften her
Per
2002-11-30 Spørgsmål fra : marianne Spørgsmål : fyldte ovnbagte porto bello svampe I opskriften indgår bl.a : fyldte ovnbagte porto bello svampe? Bemærkninger :
Svar til marianne : Hej ????
Jeg har her en opskrift på fyldte portobello som jeg håber du kan bruge
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-30 Spørgsmål fra : Mariane Steffensen Spørgsmål : Armeridder I opskriften indgår bl.a : Franskbrød der bliver ridstet på pande.
hvorpå der lægges et speglæg
Bemærkninger : Jeg leder efter en opskrift som bliver kaldt armeridder, men den måde jeg laver Armeridder er vidst ikke den helt rigtige opskrift.
For jeg mener, at jeg har fået af vide at franskbrødet bliver vendt i mælk og farin inden det lægges på panden, det færdige ridstet børd severes med et speglæg.
Svar til Mariane Steffensen : Hej Mariane
Jeg har en opskrift her som jeg tror du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-29 Spørgsmål fra : Karen & Finn Spørgsmål : Fedtfattige forårsruller I opskriften indgår bl.a : f.eks. filodej Bemærkninger : Pga. diabetes og æggeblomme allergi, vi drømmer om forårsruller, smækfyldte med grøntsager og hakket oksekød, skal gerne kunne fryses,
Svar til Karen & Finn : Hej Karen og Finn
Jeg har fundet en opskrift frem til jer her, der bruges godt nok æggeblomme til pensling, men den kan i skifte ud med olie af en slags.
Om de kan fryses ved jeg ikke, men prøv med et par stykker og se hvordan de bliver bagefter.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-29 Spørgsmål fra : Conny Bak Spørgsmål : Rødbedekage I opskriften indgår bl.a : Kagen indeholder ud over rødbeder også bl.a. nødder og rosiner. Bemærkninger : Ovenpå kagen er en "glasur" hvor hovedingrediensen er flødeost.
Der er ikke chokolade i kagen, som bliver meget saftig og holdbar.
Svar til Conny Bak : Hej Conny
Jeg har ikke kunnet finde lige den opskrift du har spurgt efter, men jeg fandt noget der lignede, og så har jeg byttet lidt rundt på ingredienserne.
Jeg har ikke prøvet den af, men jeg er overbevist om at denne opskrift kan fungere.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-29 Spørgsmål fra : Maria Spørgsmål : norske klejner I opskriften indgår bl.a : 1/2 kg. svine fedt Bemærkninger : jeg ville bare høre om man ikke kunne bruge noget andet end svinefedt...???
Svar til Maria : Hej Maria
Det mest almindelige at bruge til at koge klejner i er jo faktisk palmin, så det kan du godt bruge i stedet for svinefedt.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-27 Spørgsmål fra : Hans Knøs Spørgsmål : anderledes tilbehør til oksemørbrad I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Hans Knøs : Hej Hans
Jeg ville meget gerne komme med nogle gode forslag, men jeg har brug for lidt flere oplysninger.
For en ting er anderledes, men anderledes i forhold til hvad ??.
Men prøv at kig ind på mine mange opskrifter med oksemørbrad, det kan være du kan finde inspiration der.
Opskrifter med oksemørbrad
Med venlig hilsen
Per
2002-11-27 Spørgsmål fra : Line Ditlev Spørgsmål : guf I opskriften indgår bl.a : det er det vi putter paa is vaffllerne om sommeren , guff denne klistered lyserode eller hvide masser som er saa lakker!!
Bemærkninger :
Svar til Line Ditlev : Hej Line
Jeg er ellers stor isspiser, men det er for det meste portionsis, så jeg kender ikke til dette.
Jeg har dog fundet en opskrift, men om det er den du søger er jeg ikke helt sikker på, men den kommer her.
Se opskriften her (Slør til is)
Med venlig hilsen
Per
2002-11-27 Spørgsmål fra : Lisbet og Preben Garnov Spørgsmål : Pebermynte pastiller I opskriften indgår bl.a : florsukker vand eller æggehvide + pebermynte Bemærkninger :
Svar til Lisbet og Preben Garnov : Hej Lisbet og Preben
Kan det være Schweitzerpastiller i tænker på ????
Se opskriften her
Hvis det ik var den i ledte efter må i gerne skrive igen.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-27 Spørgsmål fra : Mette Madsen Spørgsmål : Roscon de reyes I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : En broenkransekage med indbagt overraskelse.
Svar til Mette Madsen : Hej Mette
Jeg har oversat en opskrift på roscon de reyes til dig, jeg kunne ikke rigtig få mening med det at putte ting i dejen, men det kan være du kender en forklaring på det.
Orangevand heder orange-flower water på engelsk hvis du skal ud og skaffe det i Schweiz.
Se opskriften på Roscon de reyes her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-27 Spørgsmål fra : Michael Andersen Spørgsmål : Krøstekål I opskriften indgår bl.a : hvidkål.
slatet flæsk/medister
stærk sennep og kanelsukker Bemærkninger : Min mormor lavede da jeg var barn en kålret som hun kaldte "krøstekål", det var i mange år en tradition, men hun gik bort og hun nåede ikke at give opskriften videre. hvis du kan finde den til mig vil jeg blive meget glad. på forhånd tak.
Svar til Michael Andersen : Hej Michael
Jeg tænker at krøstekål kunne være det samme som man også kalder, julekål, vreden kål, eller jysk kål.
Men kan du ik kaste et blik på opskriften herunder og se om det ikke skulle være den.
Se opskriften på julekål her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-26 Spørgsmål fra : Mette Madsen Spørgsmål : Torron I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : En slags fransk Nougat man spiser i Spanien.
Svar til Mette Madsen : Hej Mette
Jeg kender desværre ikke den nougat, og har heller ikke kunnet finde nogle oplysninger omkring den.
Beklager meget.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-26 Spørgsmål fra : B. S. Larsen Spørgsmål : Deeppan pizza eller Amerikansk pizza I opskriften indgår bl.a : Det ved jeg ikke Bemærkninger : Pizzaen er lavet på en meget tyk brødbund, og kan købes i forskellige Pizzarier.
Svar til B. S. Larsen : Hej B. S. Larsen
Jeg har oversat et par amerikanske opskrifter som jeg selv synes ser ret gode ud.
Deeppan (Med gærdej)
Deeppan pizza (bagepulver)
Med venlig hilsen
Per
2002-11-26 Spørgsmål fra : Spørgsmål : ris a lamande I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til : Her kommer så et link til ris a la mande
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-25 Spørgsmål fra : Daniel Pedersen Spørgsmål : Zimbabweansk mad I opskriften indgår bl.a : Majs og ananas blandet sammen på "Zimbabweansk" måde Bemærkninger : Hej vi er tre elever der har projekt om zimbabwe. Vi vil gerne have følgende:Zimbabweansk mad!!! Majs og ananas blandet sammen efter en opskrift fra Zimbabwe. Kærlig hilsen
Svar til Daniel Pedersen : Hej Daniel
Jeg har ledt efter en engelsksproget opskrift jeg kunne oversætte, men det er ikke lykkedes mig at finde det du leder efter.
Så jeg kan desværre ikke hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-25 Spørgsmål fra : rødbedesuppe Spørgsmål : rødbedesuppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til rødbedesuppe : Her er der så et link til rødbedesuppe
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-25 Spørgsmål fra : jørgen pedersen Spørgsmål : spegepølse og kødpølse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg mangler opskrift på spegepølse og på kødpølse.
på forhånd tak
Svar til jørgen pedersen : Hej Jørgen
Jeg ligger desværre ikke inde med nogle opskrifter på hverken spege- eller kødpølse.
Men jeg kender en tidligere slagter som jeg vil prøve at logge en opskrift ud af, og hvis det lykkedes så vender jeg tilbage igen.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-23 Spørgsmål fra : Leon Sørensen Spørgsmål : smørfisk I opskriften indgår bl.a : Jeg skal bruge en opskrift på en fisk, som kaldes en smørfisk, er det muligt at du kan værer behjælplig med den. så vil du gører mig lykkelig Bemærkninger :
Svar til Leon Sørensen : Hej Leon
Jeg har nogle opskrifter liggende på smørfisk, og den nemmeste måde at finde dem frem er at gå ind i menupunktet ingredienser og så scrolle lidt ned under fisk.
Desværre tager det lidt tid at få dataerne frem, men med lidt tålmodighed så går det.
Klik her for at komme direkte til opskrifterne med smørfisk
Med venlig hilsen
Per
2002-11-23 Spørgsmål fra : Mona Bonde Spørgsmål : rogn fra ørred I opskriften indgår bl.a : Jeg har fået en del rogn fra ørred
hvordan renser og tilbereder jeg dette .kan De hjælpe mig med det
Tak Bemærkninger :
Svar til Mona Bonde : Hej Mona
Det er ikke fordi jeg har nogen erfaring med rogn fra laks, men jeg har da på tv set at man kan stryge dem for rogn så derfor vil jeg mene at rognen fra laks er lidt efter stenbiderrogn, så derfor vil jeg råde dig til at kigge på en opskrift jeg har hvor der er en god beskrivelse af hvordan stenbiderrogn renses, og som også er en ret der bliver brugt en del rogn til.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-21 Spørgsmål fra : Ellen Spørgsmål : forslag til brunch I opskriften indgår bl.a : Hej, jeg har lovet at lave brunch til min mors 85 års fødselsdag.
Åbent hus mel. 10.00 - 14.00.
25-35 personer.
Jeg mangler nogle forslag der går lidt ud over brød, ost og pølse m.v.
Kan du hjælpe ??
hilsen Ellen. Bemærkninger :
Svar til Ellen : Hej Ellen
Under menupunktet Retter har jeg forsøgt at dele opskrifterne op i mange forskellige retter, og der i blandt brunch, siden er desværre lidt længe om at komme frem, men den kommer frem, og jeg vil tror du kan finde noget inspiration der
Klik her for at komme til Retter
Med venlig hilsen
Per
2002-11-21 Spørgsmål fra : gullas Spørgsmål : gullas I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til gullas : Det ville nu værer rart med lidt mere tekst, men jeg kan da fortællle at gullas staves Gullash, og hvis du ikke er sikker på hvordan den ret du leder efter kan du bruge alfabetisk opdeling, men du kan også vælge at kun skrive en del af navnet f.eks. gull og så se på resultatet derfra og så sætte nogle flere bokstaver på efterhånden hvis der bliver for mange resultater.
Per
2002-11-20 Spørgsmål fra : Gitte Nielsen Spørgsmål : kalveyderlår I opskriften indgår bl.a : kalveyderlår, hvad kan jeg bruge det til? Bemærkninger :
Svar til Gitte Nielsen : Hej Gitte
Ifølge den beskrivelse jeg sider med så bruges yderlåret til følgende
Grydesteg
Gryderetter
Roastet kalv
Ruller
Tynde strimler/skiver til wok retter
Hakket kalvekød
Sprængt
Med venlig hilsen
Per
2002-11-19 Spørgsmål fra : eva christensen Spørgsmål : pighaj - kartofler I opskriften indgår bl.a : pighaj - kartofler Bemærkninger :
Svar til eva christensen : Hej Eva
Jeg har en kategori med pighaj, hvor jeg vil tror du kan finde en opskrift som du kan bruge.
Se opskrifter med pighaj her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-19 Spørgsmål fra : rikke svinth eliasen Spørgsmål : Glutenfri pebernødder I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Ingridienser og smag skulle gerne ligne almindelige pebernødder så meget som muligt, da min søn som har cøliaki - elsker pebernødder !
Svar til rikke svinth eliasen : Hej Rikke
Jeg vil ik påstå at jeg ved en masse om cøliaki, men jeg synes at brune kager ligner en dele efter pebernødder, og jeg har en glutenfri opskrift på brunkager.
Så var det ik en mulighed at du prøvede at skifte meldelen i pebernødderne med majsmel og kartoffelmel som der er i brunekagerne ??
Se opskriften på brunkager her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-18 Spørgsmål fra : Eivi Spørgsmål : Bryllupskage/velkomstdrinks I opskriften indgår bl.a : Bryllupskage med nouget,må ikke være for sød og kun til 30 personer Bemærkninger : Jeg leder også efter en velkomstdrinks, alkoholdfri og gerne frisk. Jeg håber at du kan hjælpe mig
Hej
Svar til Eivi : Hej Eivi
Jeg synes altid det er svært at skulle vælge en bestemt opskrift til nogen, da det jo er meget med smag og behag.
Jeg har valgt at dele opskrifterne op i mange forskellige kategorier og der i blandt bryllupskager hvor der er 5 forskellige opskrifter at vælge i mellem, og det var måske også muligt at vælge en lagkage og så blot lave den noget større.
Se bryllupslagkager her
Hvis du vil se lagkagerne så kan du vælge punktet ingredienser i menuen, og så finder du konditori et stykke nede med lagkager og bryllupslagkager.
Med hensyn til velkomstdrink har jeg ikke lige nogle gode forslag til alkoholfrie velkomstdrink, så her må jeg desværre skuffe dig
Med venlig hilsen
Per
2002-11-18 Spørgsmål fra : claus Spørgsmål : chokoladekage I opskriften indgår bl.a : marabou chokolade smør Bemærkninger : hel plade marabou chokolade med nødder. smør ca 50-150gr
Svar til claus : Hej Claus
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med den eksakte opskrift.
Men jeg har et par alternertive forslag som du måske kan bruge.
Se alternertiv 1 her
Se alternertiv 2 her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-17 Spørgsmål fra : Berit Spørgsmål : Roastbeef I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg søger en opskrift på roastbeef, hvor man starter med at koge stegen for til sidst at brune stege. Hvor lang tid skal jeg koge stegen pr. kilo
Svar til Berit : Hej Berit
Nu er det jo ellers normalen at brune først og så koge, og det ville jeg nok også vælge at gøre, men hvis du så meget gerne vil brune stegen til slut så bør det være muligt at tage stegen op et par minutter før og så brune igen.
Jeg har pillet selve kogningen af roastbeef ud af en anden opskrift, og deri er der beskrivelse af kogetid og centrumstemperatur.
Se opskriften her
Du kan også se stegetider under menupunktet stegetider.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-17 Spørgsmål fra : diabetes Spørgsmål : diabetes I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til diabetes : Jeg ved ikke om det er en fejl eller et spørgsmål efter diabetes opskrifter, men i hverte fald kan diabetes opskrifter findes under kostformer.
Per
2002-11-17 Spørgsmål fra : Ritta Wehnert Spørgsmål : Jeg har fået en raclette men mangler nogle opskrifter. I opskriften indgår bl.a : Jeg har fået en raclette men mangler nogle opskrifter.
Hilsen Ritta Wehnert Bemærkninger :
Svar til Ritta Wehnert : Hej Ritta
Jeg har fået næsten det samme spørgsmål fra Ulla så jeg tillader mig at bruge det samme svar igen her. SS
Jeg har oprettet et nyt punkt under tilberedning, med raclette grill opskrifter.
Der er ikke mange og ikke så udførlige men jeg håber de kan give lidt inspiration.
Klik her for at komme til tilberedningsmetoderne
Med venlig hilsen
Per
2002-11-15 Spørgsmål fra : karin hyttel Spørgsmål : Lavas Tyrkisk brød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Brød der hæver meget op
med et stort hulrum.Bruges som appetitvækker
Svar til karin hyttel : Hej Karin
Jeg har med lidt hjælp fundet frem til en opskrift som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-13 Spørgsmål fra : Else Strauss Spørgsmål : marengsrolade m. hindbær I opskriften indgår bl.a : æggehvider, nøddekerner, chokolade, florsukker, fløde og hindbærpure Bemærkninger : æggehvider og sukker, blencdedenøddekerner og revet chokolade blandes og bages i braddepande, denne er drysset med mandelflager. Den afkølede bund rulles med pisket fløde fryses og serveres med hindbærpure. Jeg kan desværre ikke finde opskriften og dermed har jeg ikke de præcise mål og mængder, måske I kunne være behjælplig. Det er en drøn god desert
Svar til Else Strauss : Hej Else
Jeg har en opskrift på marengsroulade med hindbær, men jeg har ikke lige kunnet finde en opskrift hvor der indgår nødekerner og chokolade.
Men prøv og kig på den jeg har og se om den kan bruge, eller er du velkommen til at skrive igen.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-13 Spørgsmål fra : flemming larsen Spørgsmål : pikles I opskriften indgår bl.a : Hvordan laves pikles ? Bemærkninger :
Svar til flemming larsen : Hej Flemming
Jeg har en kategori med forskellige pikles hvor du kan se hvordan.
Kom direkte til pikles her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-12 Spørgsmål fra : Ulla Petersen Spørgsmål : raclette I opskriften indgår bl.a : Jeg skal servere raclette lørdag d 16/11/02. Det er bare så længe siden at jeg knap kan huske de mange forskellige ting der kan bruges. Måske du har nogle gode forslag og andre steder jeg kan få gode ideer Bemærkninger :
Svar til Ulla Petersen : Hej Ulla
Jeg har oprettet et nyt punkt under tilberedning, med raclette grill opskrifter.
Der er ikke mange og ikke så udførlige men jeg håber de kan give lidt inspiration.
Klik her for at komme til tilberedningsmetoderne
Med venlig hilsen
Per
2002-11-12 Spørgsmål fra : Samia Spørgsmål : Ved ikke I opskriften indgår bl.a : Majsmels bund som størkner på bagepapir i køleskab. Derefter lægges fyld af kantareller, tomatpure og hvidløg - o.a. - på og bages i ovn. Hvad hedder dog denne opskrift...? Bemærkninger :
Svar til Samia : Hej Samia
Jeg kan desvære ikke finde nogen opskrift der svare til det du ønsker.
Jeg beklager meget
Med venlig hilsen
Per
2002-11-11 Spørgsmål fra : Sinko Spørgsmål : Knødler??? I opskriften indgår bl.a : Jeg søger en nem /velsmagende opskrift på nogle KÆMPE melboller
som jeg fik som barn. De blev serveret i en alm. hønse/okse suppe.
Venlig hilsen Peter Bemærkninger :
Svar til Sinko : Jeg har fundet en opskrift frem her som du kan prøve, der står ikke noget om størrelsen på bollen, men der må du kunne prøve dig frem.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-10 Spørgsmål fra : Klaus R. Hejl Spørgsmål : Indbagt oksetyndsteg I opskriften indgår bl.a : Indbagt i butterdej med ærtepurée.
Bemærkninger :
Svar til Klaus R. Hejl : Jeg kan desværre ikke hjælpe med den ønskede opskrift.
Beklager meget.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-10 Spørgsmål fra : benny ahm Spørgsmål : ørredrogn og ørredlever I opskriften indgår bl.a : ørredrogn og ørredlever Bemærkninger : Findes der anvendelsesmuligheder/opskrifter på overnævnte?
Svar til benny ahm : Ørredleveren har jeg ikke fundet anvendelse til men ørredrognen kan bruges til pynt og enkelte retter, men det er ikke store mængder der skal bruges.
Jeg har en opskrift på grøn sauce hvor der bliver brugt ørredrogn.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-10 Spørgsmål fra : Ib Helgestad Spørgsmål : filodejgskurv med kræmmerhuse af hellefisk etc. I opskriften indgår bl.a : Opskriften mangler i jeres samling. Der findes kun ingrediensliste Bemærkninger :
Svar til Ib Helgestad : Det var ikke så smart, men forklaringen er nu sat på.
Tak for hjælpen
Med venlig hilsen
Per
2002-11-10 Spørgsmål fra : hollandsk biksemad Spørgsmål : hollandsk biksemad I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til hollandsk biksemad : Jeg har to udgaver af hollandsk biksemad som kan ses her.
Klik på navnet
Holandsk biksemad
Hollandsk biksemad
Med venlig hilsen
Per
2002-11-09 Spørgsmål fra : Mette Madsen Spørgsmål : Bûche de Noël I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Det skulle vaere en fransk national julekage.
Svar til Mette Madsen : Hej mette
Jeg har fundet frem til en opskrift som du kan se her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-09 Spørgsmål fra : Søren Birke Spørgsmål : CHORIZO PØLSE( SPANSK PØLSE) I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Søren Birke : Hej Sørren
Jeg har forsøgt at finde opskriften på chorizo pølse, men det har ikke været muligt at finde en opskrift.
Jeg beklager meget.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-08 Spørgsmål fra : Spørgsmål : kastanjer I opskriften indgår bl.a : kastanjer Bemærkninger :
Svar til : Jeg tager dette som et spørgsmål selvom der ikker er mange oplysninger at gå ud fra.
Hvid man søger en opskrift på en bestemt ingrediens så er der to måder man kan gøre det på.
Nr.1 man kan bruge menupunktet Tøm køleskabet her kan man søge på lige den ingrediens som man mangler opskrifter på, her skal man være ret sikker på stavemåden.
Nr.2 man kan bruge menuppunktet ingrediens, her er alle opskrifter delt op efter hovedingrediensen, opskrifterne er altså kun opført en gang her, Brug denne funktion hvis du er lidt i tvivl om hvordan den ingrediens du søger staves.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-06 Spørgsmål fra : Jan Larsen Spørgsmål : Kødboller i kabos I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg fik en ret som barn, der hed boller i kabos.
Jeg mner at kunne huske at det var kødboller i sur/sød sovs, tilsat kabos ?????
Svar til Jan Larsen : Hej Jan
Jeg har ikke hørt navnet før, og har heller ikke kunnet finde det eller opskrifter, så jeg må desvære skuffe dig.
Med venlig hilsen
Per
2002-11-06 Spørgsmål fra : Anonym Spørgsmål : dyrekølle I opskriften indgår bl.a : dyrekølle med fyld
Bemærkninger : jeg har en dyrekølle som jeg har tænkt mig at udbene, så jeg kunne godt tænke mig at fylde den med et eller andet. har du et godt forslag, hvis ikke, så en anden god måde at lave dyrekølle på.
på forhånd tak.
Svar til Anonym : Så har jeg fundet en opskrift på farseret dyrekølle som er til at gå til for de fleste.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-06 Spørgsmål fra : Anonym Spørgsmål : UNDERGROUND ICE CREAM I opskriften indgår bl.a : mælk
Husblas
chokolade eller anden smagstilsætning
æg eller æggeblommer
flormelis eller sukker
Bemærkninger :
Svar til Anonym : Jeg mener at Undergrund ice creme er et firma og ikke en is, i hvert fald har jeg ikke kunnet finde nogen opskrifter på det ønskede.
Jeg beklager meget
2002-11-06 Spørgsmål fra : Anonym Spørgsmål : tacoskaller I opskriften indgår bl.a : salat og kød
Bemærkninger :
Svar til Anonym : Jeg har fundet nogle opskrifter frem til dig, da der er en del forskellige opskrifter på taco så har jeg valgt at oprette et punkt specielt til taco under retter.
Klik her
for at se opskrifterne.
Med venlig hilsen
Per
0000-00-00 Spørgsmål fra : Annonym Spørgsmål : Kiksekage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Palmin
æg
flormelis
cacao
Svar til Annonym : Jeg har en opskrift på kiksekage her som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-04 Spørgsmål fra : Annonym Spørgsmål : Coleslaw I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hvidkål, gulerødder og ??
Svar til Annonym : Jeg har et par udgaver af Coleslaw en nem og en lidt svære.
Den nemme
Den lidt svære
Med venlig hilsen
Per
2002-11-04 Spørgsmål fra : Annonym Spørgsmål : Spaghetti Cabonara I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Fløde, æg, bacon, spaghetti.
Svar til Annonym : Jeg har fundet frem til en opskrift på Spaghetti Cabonara som du kan se her
Med venlig hilsen
Per
2002-11-04 Spørgsmål fra : Annonym Spørgsmål : Inbagt fisk med safran/lime sauce og frsike asparges I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Annonym : Jeg beklager den lange svartid men håber du stadig kan få glæde af mit svar.
Jeg har forsøgt at finde en opskrift der svarede til det du spurgte efter som en samlet opskrift, det kunne jeg ikke så jeg har så forsøgt at sammen sætte opskriften ud fra de enkelte punkter
Indbagt fisk
Safran/lime sauce
Med lime saucen fandt jeg en opskrift hvor der indgik appelsinsaft og skal, denne har jeg så skiftet ud med lime, det skulle kunne gi sig da både lime og appelsin er citrusfrugter
Til den indbagte fisk kan du så servere kartofler og asparges
Med venlig hilsen
Per
2002-11-04 Spørgsmål fra : Annonym Spørgsmål : Filodej I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Fremgangsmade: Jeg har et hjemkundskabshold, og mener som udgangspunkt at de skal lave alt fra bunden. Det må da være muligt at kunne lave den selv....eller?
Det er et fedtfattig alternativ til butterdej, eller mørdej som man også kalder det. Kan købes stort set i alle varerhuse.
Svar til Annonym : Jeg har undersøgt lidt omkring filodej eller fillodej men har ikke kunnet finde en opskrift.
Jeg har dog fundet et par beskrivelser som jeg håber du kan bruge evt. til at forsøge med en opskrift.
Fillo (eller filo) er en papirstynd dej af vand, mel og olie, som især bruges i det græske og mellemøstlige køkken. Den forhandles ofte færdig, da processen med den supertynde udrulning af dejen er ret krævende.
Fillo anvendes traditionelt til små og store pier og er efterhånden også blevet populær i det moderne, vestlige køkken, hvor den bruges i mange sammenhænge. Fillo kaldes også strudeldej og kan købes i velassorterede supermarkeder og i specialbutikker.
Og her er en mere
'Filodej er en papirtynd dej af mel og vand. Dejen sælges frosset i større eller mindre dejstykker/plader, der ligger foldet sammen. Dejen skal tøes op i køleskab fx fra dag til dag før den skal anvendes.
Når dejpladerne er foldet ud, skal de dækkes med et fugtigt klæde - ellers bliver de tørre og stive og går i stykker. Pladerne skal holdes dækkede af det fugtige klæde mens man arbejder med dem - dvs. man tager en plade frem ad gangen. Filodej er neutralt i smagen og kan derfor anvendes til såvel fiskeretter som desserter.
Filodej kan ikke umiddelbart erstattes af butterdej der består af mel og fedtstof.
Jeg håber du kan bruge det og hvis du kommer frem til en opskrift er jeg meget intreseret i den
Med venlig hilsen
Per
2002-11-04 Spørgsmål fra : Annonym Spørgsmål : lammesupper I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg ønsker opskrifter på lammesupper,
gerne flere forskellige.
Svar til Annonym : Jeg har forsøgt at dele opskrifterne meget op, og en af opdelingerne er kødsuppe, herunder kan man så vælge lammekød og her er der så ca 11 opskrifter.
Klik her for at komme direkte til lammekødssupperne
Med venlig hilsen
Per
2002-11-04 Spørgsmål fra : Annonym Spørgsmål : Sukkerfri boller I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Annonym : Når du spørger efter sukkerfrie boller tænker jeg umilbart på diabetes, jeg har samlet opskrifter til diabetes under kostformer og der er også opskrifter på boller.
Klik her
for at komme direkte ind til bollerne
Hvis det ikke var det du ønskede må du meget gerne skrive igen
Med venlig hilsen
Per
|