|
Spørgsmål efter opskrift
2017-10-21 Spørgsmål fra : Inge Hansen Spørgsmål : rense friskskudte gråænder I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : skoldes og plukkes eller flås
Svar til Inge Hansen : Hej Inge
Jeg mener at gråænder skal renses og plukkes.
Med venlig hilsen
Per
2017-10-20 Spørgsmål fra : Aase Skjøth Spørgsmål : stikkelsbær/kiwi marmelade I opskriften indgår bl.a : stikkelsbær/kiwi
Bemærkninger : Vi har en slyngplante, som i år har givet en masse stikkelsbær/kiwi. Derfor kunne jeg tænke mig at lave marmelade af frugterne, men mangler en opskrift. på forhånd tak. Aa. Skjøth
Svar til Aase Skjøth : Hej Aase
Jeg kender desværre ikke stikkelsbærkiwi, men tænker at opskrifter på almindelig kiwi må kunne bruges ???
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2017-10-12 Spørgsmål fra : mariane panduro Spørgsmål : fløderand eller romfromage I opskriften indgår bl.a : fløde vanille sukker æg husblas/
ved romfromage rom Bemærkninger : Mælken koges op og en æggesnaps tilsættes husblas udblødes i koldt vand og kommes direkte i den varme mælk, ftilles i koldt vandbad og omrøres ofte hældes i forme eller skåle når fromagen er begyndt at stivne
Svar til mariane panduro : Hej Marianne
Jeg kan desværre ikke se hvad spørgsmålet er her, det ligner jo at du har opskriften???
Med Venlig hilsen
Per
2017-10-11 Spørgsmål fra : ROBIN DAM KRISTENSENå Spørgsmål : kåldolmar I opskriften indgår bl.a : Hvidkål+fars og krydderier Bemærkninger :
Svar til ROBIN DAM KRISTENSENå : Hej Robin
Hermed en opskrift på Kåldolmere.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2017-10-02 Spørgsmål fra : Birgit Poulsen Spørgsmål : kyllinglår I opskriften indgår bl.a : Vil gerne vide hvor længe de skal have i ovnen Bemærkninger :
Svar til Birgit Poulsen : Hej Birgit
Kyllingelår skal have 45 - 60 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Med venlig hilsen
Per
|