|
Spørgsmål efter opskrift
2013-10-31 Spørgsmål fra : Birte Høyer Spørgsmål : mexikansk majs- og tomatsuppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : - den kan jeg ikke finde mere her i kogebogen !
Svar til Birte Høyer : Hej Birte
Jeg har fundet en opskrift frem her hvor der indgår både majs og tomat, måske det er opskriften du søger??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-10-29 Spørgsmål fra : vibeke born Spørgsmål : lagkage I opskriften indgår bl.a : uden æg og mælk Bemærkninger :
Svar til vibeke born : Hej Vibeke
Den eneste opskrift på lagkagebund unden æg og mælk vi har er samtidig glutenfri, det er jo ikke helt nødvendigt, men håber at du kan bruge opskriften alligevel.
Se opskriften her
Jeg har fundet en opskrift frem på vanillecreme som jeg håber kan bruges til lagkagecreme.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-10-28 Spørgsmål fra : flemming Spørgsmål : sprød svær fra nakkekam I opskriften indgår bl.a : svær fra nakkekam hvor kødet er brugt til koteletter
hvordan får jeg sværen sprød? Bemærkninger : kødet brugt til koteletter.
sværen skåret af - hvordan får jeg sværen sprød?
Svar til flemming : Hej Flemming
Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-10-27 Spørgsmål fra : Gitte Nymann Spørgsmål : Hjemmelavet rullepølse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Gitte Nymann : Hej Gitte
Hermed en opskrift på rullepølse.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-10-26 Spørgsmål fra : Ulla Lund Spørgsmål : Vanilliekranse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : kan man fryse dejen, saa den kan laves i god tid foer jul?
Svar til Ulla Lund : Hej Ulla
Du kan sagtens lave dejen i god tid og så fryse den, men hvis det kun er for at lave dejen i god tid og du ikke bager vanillekranse undervejs, så synes jeg det er lidt spild.
Du kan lave en portion dej og bage noget af den, og fryse resten i små portioner som kan bages efter behov.
Med venlig hilsen
Per
2013-10-24 Spørgsmål fra : Henning Andersen Spørgsmål : Fladfisk med persillesovs I opskriften indgår bl.a : Kartofler, rødspætte, persillesovs Bemærkninger : Kan ikke finde "opbagt persillesovs" i jeres ellers gode opskrifter
Svar til Henning Andersen : Hej Henning
Jeg tror det er fordi at du har søgt på opbagt persillesovs, og vi har blot kaldt opskriften persillesovs, så jeg sender dig hermed en opskrift.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-10-24 Spørgsmål fra : Frede Gaardbo Spørgsmål : islandsk rugbrød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Der anbefales islandsk rugbrød til islandsk plokfiskur-plukfisk, men jeg kan ikke finde opskrift på islandsk rugbrød
Svar til Frede Gaardbo : Hej Frede
Jeg vil foreslå at du bruger almindelig dansk rugbrød til retten.
Med venlig hilsen
Per
2013-10-14 Spørgsmål fra : Niels Horup Spørgsmål : psito I opskriften indgår bl.a : langtidsstegt lam i lerpotte med en fetalignende ost. Serveret med kartoffelmos ell. pommes frites ell. ris.
Bemærkninger : har lige fået det på Kreta
Svar til Niels Horup : Hej Niels
Det er desværre ikke en opskrift som vi kender, så den kan vi ikke hjælpe med.
Beklager meget
Per
2013-10-08 Spørgsmål fra : Birthe h hansen Spørgsmål : skaldyr cocktail I opskriften indgår bl.a : hummer krabber rejer asparges dressing (som forret) Bemærkninger :
Svar til Birthe h hansen : Hej Birthe
Jeg mener du kan tage udgangspunkt i en rejecocktail og blot skifte rejerne ud med skaldyr som du selv har foreslået.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2013-10-04 Spørgsmål fra : Annette S. Hansen Spørgsmål : Fyldt svinekotelet I opskriften indgår bl.a : spinat flødeost Bemærkninger : Der skal vikles bacon omkring koteletterne
Svar til Annette S. Hansen : Hej Annette
Dette er ikke en afprøvet opskrift, men sådan ville vi gøre.
Hak spinaten groft, bland den med flødeosten, skær en lomme i koteletten som er uden ben, fyld osteblandingen heri, kryder med salt og peber og omvikel med bacon i skiver.
Brun koteletterne hurtigt af på en pande, læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200 grader C i 10-20 minutter.
Med venlig hilsen
Per
2013-10-02 Spørgsmål fra : BRITTA MOGENSEN Spørgsmål : syltning af halloweengræskar I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : kan man sylte halloween græskar og hvordan gør jeg det.
Svar til BRITTA MOGENSEN : Hej Britta
Du kan bruge de orange halloweengræskar på samme måde som almindelige græskar.
Se opskrifter med græskar her:
Med venlig hilsen
Per
|