|
Spørgsmål efter opskrift
2009-10-31 Spørgsmål fra : Anne Spørgsmål : stegt and I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg vil gerne stege anden dagen før og partere den..og varme den op næste dag, hvordan gør jeg det for at få et godt resultat uden den bliver tør.
Hilsen Anne
Svar til Anne : Hej Anne
Vi har en opskrift/forklaring på hvordan du gør som jeg vil sende dig linket til her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-31 Spørgsmål fra : birthe christiansen Spørgsmål : frysning af æbler og pærer I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : hej kan man fryse æbler og pære
mvh birthe
Svar til birthe christiansen : Hejsa Birthe
Jeg ved at man kan fryse æbler - jeg fryser mange i denne periode hvor der er mange af dem...
Jeg ved ikke om du kan fryse dem i hel tilstand, men jeg koger dem til mos så har jeg til æblegrød og æblekage.
Her er hvad jeg gør:
Jeg skræller dem og fjerner kærnerne og ligger dem i vand med citronsaft (det forhindrer at de bliver brune)
Når alle er skrællede, skærer jeg dem i skiver - derefter koger jeg dem, med lidt vand ved.
Når de er kogte til mos - moser jeg dem yderlig med kartoffelmoseren og kommer citron saft ved - kommer den på poser og fryser dem.
Du kan komme sukker ved hvis du syntes det - smag dig frem...
Med venlig hilsen Kiss
2009-10-31 Spørgsmål fra : Marianne Tinggaard Spørgsmål : Frikandos - stavemåde? I opskriften indgår bl.a : kalvekød, bacon Bemærkninger :
Svar til Marianne Tinggaard : Hej Marianne
Fricando er navnet på yderlår, gerne kalv.
Desværre er det ikke en opskrift vi ligger inde med.
Med venlig hilsen
Per
2009-10-31 Spørgsmål fra : Hans Damm Spørgsmål : Kylling/høne med 50 fed hvidløg I opskriften indgår bl.a : Kylling, hvidløg, tomatsalat og flutes Bemærkninger :
Svar til Hans Damm : Hej Hans
Vi har en opskrift på kylling med 40 fed hvidløg, måske du kan bruge den?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-30 Spørgsmål fra : Bente Wiinbad Spørgsmål : Lise Nørgaards brunkager I opskriften indgår bl.a : forfatteren lise nørgaard har oplyst en opskrift på brunkager (småkager til jul) Dem vil jeg gerne have opskriften på
På forhånd tak Bemærkninger :
Svar til Bente Wiinbad : Hej Bente
Det har ikke været muligt at finde frem til netop Lise Nørgaards opskrift på brunekager, men vi har en del andre opskrifter på brune kager som du måske kan bruge?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-30 Spørgsmål fra : eli sørensen Spørgsmål : rødbederøsti I opskriften indgår bl.a : rødbede,salt,peber,olie,evt.æg Bemærkninger :
Svar til eli sørensen : Hej Eli
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-29 Spørgsmål fra : Marianne Spørgsmål : Andreakage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Min søn ønsker sig både kaj og Andrea kager til fødselsdag. Har rimelig styr på Kaj. Men hvordan laver jeg Andrea. Tænker specielt på pynt. Det må gerne være lidt nemt da jeg skal lave 25 stk.
Svar til Marianne : Hej Marianne
Vi kender ikke andrekager, men måske du kunne lave kajkager, blot i en anden farve?
Med venlig hilsen
Per
2009-10-28 Spørgsmål fra : Jeppe Kjær Spørgsmål : Rugbrød I opskriften indgår bl.a : Rugbrød bagt i bagemaskine Bemærkninger :
Svar til Jeppe Kjær : Hej Jeppe
Jeg har fundet en opskrift frem på rugbrød som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-28 Spørgsmål fra : Doris Jensen Spørgsmål : sorte linser / belugalinser I opskriften indgår bl.a : sorte linser / belugalinser Bemærkninger : Jeg har fået fat på nogle sorte linser - belugalinser, og kunne godt tænke mig nogle opskrifter hvor man kan anvende disse.
Svar til Doris Jensen : Hej Doris
Vi kender ikke de sorte linser, men vil tro at de kan bruges som almindelige linser.
Se opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-28 Spørgsmål fra : Kim Neesgaard Spørgsmål : Salat af iceberg, ærter og ristet bacon. Den har et fint fransk navn, men jeg kan ikke finde den. I opskriften indgår bl.a : Salat af iceberg, ærter og ristet bacon. Den har et fint fransk navn, men jeg kan ikke finde den. Bemærkninger :
Svar til Kim Neesgaard : Hej Kim
Vi har navnet lige på tungen, men vi kan desværre ikke få det frem.
Beklager meget
Per
2009-10-28 Spørgsmål fra : kaj toft Spørgsmål : stegte oksekæber I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til kaj toft : Hej Kaj
Vi har ingen opskrifter på oksebæber.
Beklager meget
Per
2009-10-28 Spørgsmål fra : marianne ludvigsen Spørgsmål : semule er en norsk ingrediens i rømmegrød, men hvad er det? I opskriften indgår bl.a : semule Bemærkninger : semule er en norsk ingrediens i rømmegrød, men hvad er det?
Svar til marianne ludvigsen : Hej Marianne
Jeg tror der er tale om semulje.
Semulje gryn er fremstillet af hvedemel, dyrket syd på og med et meget højt gluten indhold. Det kan købes i almindelige fødevare butikker.
Semulje gryn kan nogle steder erstattes med majs mel.
Med venlig hilsen
Per
2009-10-27 Spørgsmål fra : Lena Ljatifi Spørgsmål : makedonsk retter I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Lena Ljatifi : Hej Lena
Vi har kun meget få markedonske retter, men måske du kan bruge dem?
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-27 Spørgsmål fra : Arno Larsen Spørgsmål : Sweinhaxel I opskriften indgår bl.a : Svineskank.
Jeg mener den først er kogt og derefter brunet i ovn. Serveret med sauerkraut. Ikke at forvksle med Eisbein med sauerkraut Bemærkninger : Som navnet antyder stammer retten fra Tyskland hvor jeg har fået den serveret bl.a.i Goslar.
Svar til Arno Larsen : Hej Arno
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Sweinhaxel.
Beklager meget
Per
2009-10-25 Spørgsmål fra : Torben Moritz Jacobsen Spørgsmål : Granatæbelsnaps I opskriften indgår bl.a : Granatæbler - Kanel - Svendborgsnaps Bemærkninger :
Svar til Torben Moritz Jacobsen : Hej Torben
Vi har desværre ingen afprøvet opskrift på granatæblesnaps.
Med venlig hilsen
Per
2009-10-24 Spørgsmål fra : Linda Rasmussen Spørgsmål : banankage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Linda Rasmussen : Hej Linda
Vi har rigtig mange opskrifter på banankage som du kan finde ved at bruge søgefeltet øverst til højre på kogebogen.
Du kan evt. også søge på bananbrød, der er flere af disse opskrifter som er mere kage end brød.
Se banankageopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-24 Spørgsmål fra : bent kornerup Spørgsmål : duepate I opskriften indgår bl.a : duehjerter kråser lever
hvad der ellers mangler ved jeg ikke.
Savner en opskrift har hørt det skulle være en delikatse
Bemærkninger :
Svar til bent kornerup : Hej Bent
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på duepate.
Beklager meget
Per
2009-10-24 Spørgsmål fra : Benny Petersen Spørgsmål : Blender opskrifter. I opskriften indgår bl.a : Har lige fået foræret mig en blender, og nu kunne jeg tænke mig nogle gode opskrifter,,både til drinks, frugt og lignende.
Jeg ved ikke hvad jeg skal finde det under ??
Benny Petersen. Bemærkninger :
Svar til Benny Petersen : Hej Benny
Du skal ind under menupunktet opskrifter, så skal du lidt ned på siden til det punkt som heder tilberedning, og igen lidt nede finder du blender.
Se blenderopskrifter her
Men milkshake og smouties er gerne lavet på blender, så det kan du evt. søge efter navn.
Med venlig hilsen
Per
2009-10-23 Spørgsmål fra : Anni Poulsen Spørgsmål : Rodfrugtkompot I opskriften indgår bl.a : lyse rodfrugter Bemærkninger :
Svar til Anni Poulsen : Hej Anni
Jeg har fundet en opskrift frem på rodfrugtkompot som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-23 Spørgsmål fra : Jørgen Hansen Spørgsmål : Brød eller mad med kastaniemel I opskriften indgår bl.a : Kastaniemel osv., Bemærkninger : Hvordan bruger man kastaniemel
optimalt - og specifikt hvordan ? ?
Svar til Jørgen Hansen : Hej Jørgen
Vi har ingen erfaring med kastaniemel og ej heller opskrifter med kastaniemel, så vi kan ikke hjælpe dig.
Beklager meget
Per
2009-10-23 Spørgsmål fra : Elin Esmarch Parkø Spørgsmål : franskbrød med havre I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Elin Esmarch Parkø : Hej Elin
Jeg har fundet en opskrift frem på havrebrød som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-22 Spørgsmål fra : Laila Christensen Spørgsmål : græsk mandeltærte I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Laila Christensen : Hej Laila
Vi har en opskrift på Amygdalopita som måske kunne være opskriften du søger?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-22 Spørgsmål fra : Palle Rosenqvist Spørgsmål : syltede rodbeder I opskriften indgår bl.a : rodbeder og sukker Bemærkninger :
Svar til Palle Rosenqvist : Hej Palle
Hermed et link til opskrifter på syltede rødbeder.
Se opskrifterne her
I søgefeltet øverst til højre på kogebogen kan du erstatte æ, ø og å med et mellemrum, det kan give en del flere resultater, men det vil give resultat.
Med venlig hilsen
Per
2009-10-22 Spørgsmål fra : inger lise pedersen Spørgsmål : kold torskeanretning I opskriften indgår bl.a : Torsk, æg, bacon. Bemærkninger : Jeg mener det er en dressing med creme fraice, mayonaise og sennep og at retten er pyntet med ristede bacontern
Svar til inger lise pedersen : Hej Inger
Vi har komponeret en opskrift som vi håber passer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-22 Spørgsmål fra : shan naranderan Spørgsmål : svine carre I opskriften indgår bl.a : kan mulighet to og finne opskrift til svinecarre Bemærkninger :
Svar til shan naranderan : Hej Shan
Jeg kan ikke se ud fra dit spørgsmål hvad du har i tankerne, men jeg har fundet en opskrift frem på skinketern i karry som jo kunne være en mulighed.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-22 Spørgsmål fra : Dorte Nielsen Spørgsmål : Ottomann I opskriften indgår bl.a : Ovnret med kødfyld under låg af kartoffelmos Bemærkninger : var i tyrkiet og fik denne skønne ret, kan ikke finde opskrift nogen steder
Svar til Dorte Nielsen : Hej Dorte
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på ottomann.
Beklager meget
Per
2009-10-22 Spørgsmål fra : Jytte Bjørnbak Spørgsmål : mælke- og melfri 0pskrifter I opskriften indgår bl.a : Jeg har et problem med at finde på opskrifter. Er pga. sygdom på kur som er totalt fri for mælkeprodukter og mel/kornsorter, bortset fra boghvede og ris.
Kan I hjælpe mig?
Mange hilsner
Jytte Bemærkninger :
Svar til Jytte Bjørnbak : Hej Jytte
Vi har et punkt i menuen ude til venstre som heder udvidet søgning, her er det muligt at søge på en eller flere af de allergier som vi har, og her er bla. både mælk, gluten, rug og hvede.
Se udvidet søgning her
Der kommer en del drinks frem men du kan så evt. også søge på hovedretter eller hvad du nu skal bruge.
Med venlig hilsen
Per
2009-10-21 Spørgsmål fra : Marie Louise Spørgsmål : Kold kogt flæsk (julefrokost) I opskriften indgår bl.a : Ribbensteg Bemærkninger : Kold kogt flæsk som det laves til (primært gammeldags) julefrokost. Jeg ved ikke meget andet end, at en ribbensteg skal koges i saltvand, men jeg ved ikke hvor længe den skal have, eller hvad der skal koges med. Endvidere mangler jeg en idé om, hvor meget kold kogt flæsk man beregner pr person i forbindelse med julefrokost.
Svar til Marie Louise : Hej Marie
Carsten kunne fortælle at opskriften du søger er den der heder surrib.
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-21 Spørgsmål fra : jeanette Harris Spørgsmål : Opskrifter på kager/muffins efter pritiken sundsheds kriterier I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Opskrifter på kager/muffins efter "pritiken" sundsheds kriterier.
Svar til jeanette Harris : Hej Jeanette
Jeg har aldrig før hørt om pritiken diæt, så det kan jeg ikke hjælpe dig med.
Beklager meget
Per
2009-10-20 Spørgsmål fra : johanne hansen Spørgsmål : lakse rovn I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til johanne hansen : Hej Johanne
Carsten foreslår blinis med løgrom, så det sender jeg et link til her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-20 Spørgsmål fra : ketty gloggengieser Spørgsmål : caeser salat I opskriften indgår bl.a : er interesseret i en god dressing til salaten. har faaet det tit paa hotellerne, og vil nu gerne forsoege selv... Bemærkninger :
Svar til ketty gloggengieser : Hej Ketty
Jeg har udvalgt en opskrift på cæsarsalat med opskrift på dressing som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-19 Spørgsmål fra : Marlies Petersen Spørgsmål : kandisering af frugt I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jegvil gerne kandisere forskellige frugter, men hvordan????
Svar til Marlies Petersen : Hej Marlies
Vi har en opskrift på kandiseret frugt som du måske kan bruge?
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-19 Spørgsmål fra : Lilli Spørgsmål : Couscous- posteg I opskriften indgår bl.a : løg, champignoner, hytteost, couscous, æg, timian, salt og peber Bemærkninger : kan det lade sig gøre, kunne jeg godt bruge opskriften til 25 vuggestuebørn ;-)
venligst Lilli
Svar til Lilli : Hej Lilli
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på cous cous postej.
Beklager meget
Per
2009-10-19 Spørgsmål fra : Chi Spørgsmål : Honning kage snitte I opskriften indgår bl.a : honngkage, og fyld? Bemærkninger : Jeg leder efter en opskrift på traditionelle honning snitter alá dem man kan få chokoladeovertrukne i 4kanter fra "karolines"
jeg er klar over hvordan de traditionelle honninghjerter osv laves, og skal bruge "opskriften" på det der kommes imellem lagene...?
er det bare honning eller en mix af honning og sirup, akaciehonning eller noget helt tredje? nogen der kan hjælpe?
mvh Siri
Svar til Chi : Hej Chi
Jeg mener at fyldet plejer at være abrikosmarmelade eller en smørcreme af smør flormelis og lidt vand.
Flormelis og kogende vand piskes sammen.
Smørret piskes i lidt ad gangen.
Når kagen er kold, lægges den sammen med smørcréme.
Med venlig hilsen
Per
2009-10-18 Spørgsmål fra : Flemming Eriksen Spørgsmål : Fusskager I opskriften indgår bl.a : Kødboller pakket ind i dej og kogt i vand Bemærkninger : Kommer fra Sejerø
Svar til Flemming Eriksen : Hej Flemming
Det må næsten være Fuldskager som du tænker på?
Se fuldskageopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-18 Spørgsmål fra : friis Spørgsmål : havregrynsmarkroner I opskriften indgår bl.a : æg.sukker.mandelessens.
sådan ligesom kokosmarkroner. Bemærkninger :
Svar til friis : Hej Fris
Jeg har fundet en opskrift frem på havregrynsmakroner som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-18 Spørgsmål fra : Karin Simonsen Spørgsmål : fulling brød er en egns ret i vendsyssel I opskriften indgår bl.a : et brød der er bagt på en specielt måde er meget tung i det ,man vender det i smør på panden og kommes i retten som består af sirup3-4 bøtterog ribensteg,kamsteg revelsben og medister og meget lidt vand. blev spist ude på gårdene til jul på landet. Bemærkninger : vil gerne have opskriften da den er meget sjællen og laves i andre udgaver.Specilt omkring Hjørring egnenmen også Nørhalne
Svar til Karin Simonsen : Hej Karin
Vi har 2 opskrifter på fulling som jeg vil sende et link til, så kan du prøve og se om det ikke skulle være en af de opskrifter du søger.
Se fullingopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-17 Spørgsmål fra : Birgit Rambusch Spørgsmål : sherry heeringkirsebaervingelee I opskriften indgår bl.a : Vin,
husblas,kirsebaer
?
pynt,floedeskum,mandler Bemærkninger :
Svar til Birgit Rambusch : Hej Birgit
Vi har skrevet en opskrift på Sherry Heering fromage og afprøvet den, så håber jeg blot at den falder i din smag.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-16 Spørgsmål fra : liselotte fleischer Spørgsmål : klejner I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg leder efter en opskrift på klejner der ikke indholder svinefedt da jeg få gæster der er muslimer. håber i kan hjælpe
Svar til liselotte fleischer : Hej Liselotte
ca. 50 stk klejner
1 æg,
1dl sukker,
50g smeltet smør/margarine,
2 spsk. cremefraice 38%,
1 spsk cognak, ( kan undlades),
3 dl hvedemel
Raffinol til kogning
Pisk æg og sukker luftig, tilsæt letafkølet smør/margarine, cremefraica og evt. cognacen, bland melet i og ælt alt godt
Lad dejen hvile ca. 1 time på køl.
rul derefter ud på meldrysset bord og brug klejnespore,
varm fedtet op, og kog ca. 4 klejer ad gangen, vend dem under kogningen, læg dem på fedtsugende papir
Lilli
2009-10-16 Spørgsmål fra : brita bjerregaard Spørgsmål : bund med is og marengs I opskriften indgår bl.a : havregrynsbund
is
marengs bagt i ovn Bemærkninger :
Svar til brita bjerregaard : Hej Britta
Hvis rækkefølgen af ingredienserne du har skrevet ned skal tages bogstaveligt så mener jeg vi er ude i noget issurprise, dog plejer bunden at være en lagkagebund.
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-15 Spørgsmål fra : kirsten Spørgsmål : forlorne hjerper I opskriften indgår bl.a : ? Bemærkninger : er en varm middagsret
Svar til kirsten : Hej Kirsten
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på forloren hjerpe
Beklager meget
Per
2009-10-15 Spørgsmål fra : Jørn Vincent Madsen Spørgsmål : chili con cane I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Jørn Vincent Madsen : Hej Jørn
Vi har et utal af opskrifter på chili con carne som jeg vil sende et link til her.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-15 Spørgsmål fra : René Spørgsmål : Pyt Panna I opskriften indgår bl.a : 2 løg
500 g oksekød
750 g katofler
200 g rødbeder Bemærkninger : Brun løg og kød sammen ligesom til en kødsovs.
skær rødbederne i små stykker
og koge kartoflerne når det er sket så skær dem ud i små stykker lige som til biksemad
put det hele sammen i en stor gryde og rør rundt med lidt ketchup.
Svar til René : Dette er vist mere en egentlig opskrift end spørgsmål efter opskrift
2009-10-15 Spørgsmål fra : henry petersen Spørgsmål : krægesaft I opskriften indgår bl.a : krægebuske fundet på fyn Bemærkninger : ved ikke
Svar til henry petersen : Hej Henry
Jeg har skrevet en opskrift på krægesaft ned, men er ikke 100% sikker på mængden af sukker, så det må du lige smage dig frem med.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-15 Spørgsmål fra : Bodil Frederiksen Spørgsmål : Sherry Hering Fromage I opskriften indgår bl.a : Sherry Hering, æg, piskefløde, makroner Bemærkninger : Jeg havde opskriften fra et gammelt ugeblad, måske for 20 år siden, har desværre mistet opskriften.
Svar til Bodil Frederiksen : Hej Bodil
Vi har skrevet og afprøvet en opskrift på Sherry Heering fromage som sikkert ikke er magen til den du har mistet, men som er vort bud på opskriften, og som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-13 Spørgsmål fra : grethe Spørgsmål : tilbehør til stegt ål I opskriften indgår bl.a : æbler med peberrod evt. æbelmos med peberrod Bemærkninger : har fået det til stegt ål på Hjarbæk kro
Svar til grethe : Hej Grethe.
Du skræller et par æbler koger dem med lidt sukker.De skal vare lidt grove,køler det af og putter revet peberrod i til det smager dig,smager skønt til ål tager lidt af al det fede.
God ålegilde
friis
2009-10-13 Spørgsmål fra : erling pedersen Spørgsmål : grovboller I opskriften indgår bl.a : jeg havde en opskrift på boller der skulde frisk hakket persille i Bemærkninger :
Svar til erling pedersen : Hej Erling
Persilleboller har vi ingen opskrift på, men vi har en opskrift på spinatboller som jeg vil mene at du kan skifte spinaten ud med persille.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-12 Spørgsmål fra : ilse andersen Spørgsmål : tysk peberrodssuppe I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til ilse andersen : Hej Ilse
Vi havde ingen opskrifter på peberrodssuppe så vi har komponeret en opskrift som måske ikke matcher den tyske, men jeg håber at du kan bruge opskriften.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-09 Spørgsmål fra : Lis Meiniche Spørgsmål : kalverygfillet uden ben I opskriften indgår bl.a : kalverygfillet uden ben Bemærkninger : vejer 1,7 kg.
Svar til Lis Meiniche : Hej Lis
Jeg tror at det slet og ret er en kalvefilet du står med, og jeg har lavet en søgning som jeg vil sende dig her, så har du lidt forskellige muligheder at vælge blandt.
Se kalvefiletopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-08 Spørgsmål fra : Hanne Enevoldsen Spørgsmål : Farfars halvfina I opskriften indgår bl.a : Sirup,anis og fint mel Bemærkninger : Har tidlige kunne købes i Irma.
Svar til Hanne Enevoldsen : Hej Hanne
Farfars halvfina skulle være handelsnavnet på det svenske brød limpa.
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-08 Spørgsmål fra : burmann Spørgsmål : kødfarve I opskriften indgår bl.a : hvor kan man købe kødfarve til spegepølse Bemærkninger :
Svar til burmann : Hej Burmann
prøv med salpeter, kan ikke købes i forretninger men prøv at gå til en slagter og spørg ham om du kan købe lidt ellers prøv hos materialisten.
God fornøjelse
grethe
2009-10-08 Spørgsmål fra : steen jacobsen Spørgsmål : friterede zucchini I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til steen jacobsen : Hej Steen
Jeg har valgt en opskrift ud som jeg håber svarer til det ønskede
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-08 Spørgsmål fra : sonja nielsen Spørgsmål : fedtfri klegnr I opskriften indgår bl.a : jeg vil gerne have en op skrift på fedtfri klegner Bemærkninger :
Svar til sonja nielsen : Hej Sonja
Jeg mener ikke det er muligt at lave fedtfri klejner da klejner jo skal koges i olie.
Med venlig hilsen
Per
2009-10-08 Spørgsmål fra : lene hansen Spørgsmål : pasta cabanara I opskriften indgår bl.a : hakke kød æg mælk Bemærkninger :
Svar til lene hansen : Hej Lene
Vi har en opskrift på pasta cabonara som jeg mener er den du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-07 Spørgsmål fra : Gitte Chridtiansen Spørgsmål : nougatroulde I opskriften indgår bl.a : æggehvider-hasselnøddeflager - ? Bemærkninger :
Svar til Gitte Chridtiansen : Hej Gitte
Der findes en fransk konfektopskrift som heder Bûche de Noël som er det første jeg tænker på.
Se opskriften her
Men det kunne også være at det var en mere almindelig roulade du var ude efter.
Se nougatrouladeopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-07 Spørgsmål fra : flemming olsen Spørgsmål : koteleter kataofler fløde I opskriften indgår bl.a : koteleter kataofler fløde Bemærkninger :
Svar til flemming olsen : Hej Flemming
Vi har en funktion som heder tøm køleskabet som jeg har brugt til at søge på de ingredienser du nævner, og denne søgning vil jeg sende et link her.
Se søgningen her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-05 Spørgsmål fra : frank nielsen Spørgsmål : ved ikke I opskriften indgår bl.a : hamburgryg der er skåret i skiver og som jeg gerne vil prøve at lave.men ved ikke hvordan jeg skal lave det til en ret Bemærkninger :
Svar til frank nielsen : Hej Frank
Jeg kunne godt have ønsket lidt flere oplysninger omkring hamburgerryggen.
Hamburgerryg sælges normalt ikke i skiver ud over som pålæg og det er jeg ikke sikker på egner sig til en ret.
Er hamburgerryggen rå eller kogt??
Nå men vi har en opskrift som heder adventsgryde hvor der bruges skiver af hamburgerryg, så måske du kan bruge den.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-04 Spørgsmål fra : EVA DAMGAARD Spørgsmål : BOLLER I opskriften indgår bl.a :
MED SOLSIKKER GULLERØDDER Bemærkninger :
Svar til EVA DAMGAARD : Hej Eva
Jeg har valgt en opskrift ud som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-04 Spørgsmål fra : line Spørgsmål : brunsvigerkone I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til line : Hej Line
Jeg har valgt en opskrift ud på brunsvigerkagemand som jeg håber du kan bruge, skal den være stører så prøv at søg på brunsviger, der er en opskrift på 70*100.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-03 Spørgsmål fra : maja michaelsen Spørgsmål : suppe I opskriften indgår bl.a : fennikel Bemærkninger :
Svar til maja michaelsen : Hej Maja
Jeg har valgt en opskrift ud på fennikelsuppe som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-02 Spørgsmål fra : bo brygge Spørgsmål : lammelunger I opskriften indgår bl.a : lammelunger ? Bemærkninger : har algrig prøvet det før men er der nogen der ved hvordan man laver det så skriv
Svar til bo brygge : Hej Bo
Jeg har aldrig prøvet at lave lammelunger, men det første jeg tænker på er den skotske ret haggis, måske den kunne bruges ?
Se haggisopskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-02 Spørgsmål fra : Jonna Struve Spørgsmål : Små kransekager bagte m. nød eller bær i toppen I opskriften indgår bl.a : Jeg har 1 kg. Kranse xx Bagemasse og bil gerne lave nogle små bagte stk. kransekager dem man kommer i små papirforme, men har ikke en opskrift. venlig hilsen Jonna Struve Bemærkninger :
Svar til Jonna Struve : Hej Jonna
500 g. marcipanmasse
2 æggehvider
200 g. sukker
Æltes godt sammen og trilles til kugler, tryk lidt flad bær eller nødder på.
Bag ca. 7 minutter ved 200 grader C.
gå ikke fra ovnen imens.
Eva
2009-10-02 Spørgsmål fra : Birgit Andersen Spørgsmål : konditerkage I opskriften indgår bl.a : Linsebund fyld, macipan med smag og farve, der overpå måske lidt hvid crem. efterfuldt med fast macipan. hjørnet var dyppet i chokolade. Bemærkninger : Den er købt hos bageren Bavinchi,
Svar til Birgit Andersen : Hej Birgit
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til en opskrift ud fra disse oplysninger.
Det er ikke umiddelbart en konditorkage som vi kender til.
Beklager meget
Per
2009-10-02 Spørgsmål fra : Alice Habiecht Spørgsmål : Æbletærte med smulre dej I opskriften indgår bl.a : Æbler smør æg mel sukker kanel Bemærkninger : Det er en tærte man laver i tærteform. Lægger æblebåde i bunden og kommer(smulre) dejen over bager i ovnen og servere lun med flødeskum
Svar til Alice Habiecht : Hej Alice
Vi her netop afprøvet en opskrift på smuldre-æblakage som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-10-01 Spørgsmål fra : magda jørgensen Spørgsmål : Tilbehør til kyllingenuggets I opskriften indgår bl.a : hvad serverer man til kyllinge nuggets. det er til børn Bemærkninger :
Svar til magda jørgensen : Hej Magda
Du kan servere revet gullerod med citron og rosiner, samt bagte skivekartofler.
Alice
|