|
Spørgsmål efter opskrift
2019-01-30 Spørgsmål fra : Kenny Andersen Spørgsmål : Æg Jasqueline I opskriften indgår bl.a : Æggeblommen vendes ud og røres med paprika, krabbehaler og grønne asparges ved
husker ikke saucen.
Mener opskriften var i en lille bog
Bogen om Æg - vistnok udgivet af bruges for maske 40 år siden
Bemærkninger : Husker også bogen om rødt kød - bogen om salater osv.
Svar til Kenny Andersen : Hej Kenny
Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift.
Tænker om det kunne være krabbekød eller hummerhaler de skulle bruges ?
Med venlig hilsen
Per
2019-01-29 Spørgsmål fra : Tove Hagelskjær Spørgsmål : svinekæber m. champignon og øl I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Tove Hagelskjær : Hej Tove
Vi har en opskrift på svinekæber med øl som godt nok er uden champignon, men det kan du jo tilføje retten.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2019-01-16 Spørgsmål fra : Eva hoffmann Spørgsmål : Det var en vegetar gryderet I opskriften indgår bl.a : Kikærte-kokosmælk-tomat pore-champignon -spinat-soya fars-koriander -spidskommen-hvidløg mere husker jeg ikke Bemærkninger : Håber den kan findes igen, brugte den ca i november
Svar til Eva hoffmann : Hej Eva
Det tætteste jeg har kunnet komme på en opskrift hos os er denne.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2019-01-16 Spørgsmål fra : johannes henriksen Spørgsmål : forskellige madtærter (findes der nogen u/ gluten) I opskriften indgår bl.a : Porrer - grønsager - svampe m.m. Bemærkninger : Hvorfor kan man ikke tage en så almindelig madopskrift ud af jeres ellers udmærkede program?
Svar til johannes henriksen : Hej Johannes
Vi burde have en tærtebund til madtærter som glutenfri, det har vi desværre ikke lige pt.
Med venlig hilsen
Per
2019-01-09 Spørgsmål fra : Gitte Berrig Hansen Spørgsmål : sovs I opskriften indgår bl.a : grønkål Bemærkninger : skal lave sovs til 20 personer hvor mange liter sovs skal der bruges ?
Svar til Gitte Berrig Hansen : Hej Gitte
Jeg ved ikke helt hvad det er du søger, du skriver sovs, men også grønkål som ingrediens, så jeg tænker om det er en stuvet grønkål du mener ???
Se opskrift på grønlangkål her
Er det sovs du søger så beregner vi 1/2 - 1 dl. pr. person.
Med venlig hilsen
Per
|