|
Spørgsmål efter opskrift
2017-01-29 Spørgsmål fra : martin hye Spørgsmål : rullethavregrynkager I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : en havregryndej som skal rulles
og udstikkes.
Svar til martin hye : Hej Martin
De fleste havregryns kager sættes på plade med skel eller rullet til kugler, jeg forstår ikke hvorfor det er vigtigt at de skal udstikkes ???
Se opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2017-01-20 Spørgsmål fra : Karlo V. Andersen Spørgsmål : oksestriblon I opskriften indgår bl.a : Oksekød Bemærkninger : Hvad er en striblon
Svar til Karlo V. Andersen : Hej Karlo
Oksestriblon er midterstykket af fileten, det er med fedtkant.
Med venlig hilsen
Per
2017-01-07 Spørgsmål fra : Britta Mogensen Spørgsmål : Koteletter løg kartofler savojkål I opskriften indgår bl.a : Koteletter løg kartofler savojkål Bemærkninger : Blev vids på tv2salto 6-1-2017 kl ca 23 30.
Svar til Britta Mogensen : Hej Britta
Jeg kender ikke dette program, men ingredienserne minder meget om vores opskrift på amagerkoteletter, så måske den kan bruges ???
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2017-01-02 Spørgsmål fra : Gunner Hnsen Spørgsmål : vor mage kilo kød og melboller-skal jeg brue til- 20 personer I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Gunner Hnsen : Hej Gunner
Under menupunktet teknik kan du finde beregnede mængder pr. person.
Her skriver vi følgende:
Suppe som natmad 4 dl.
Grøntsagsfyld pr. 3 dl. klar suppe 200 g.
Kød melbollefyld pr. 3 dl. klar suppe 100 g.
Med venlig hilsen
Per
|