Spørgsmål efter opskrift

2017-01-29
Spørgsmål fra   :  martin hye
Spørgsmål   :  rullethavregrynkager
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
en havregryndej som skal rulles og udstikkes.

Svar til martin hye   :  
Hej Martin

De fleste havregryns kager sættes på plade med skel eller rullet til kugler, jeg forstår ikke hvorfor det er vigtigt at de skal udstikkes ???

Se opskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2017-01-20
Spørgsmål fra   :  Karlo V. Andersen
Spørgsmål   :  oksestriblon
I opskriften indgår bl.a   :  Oksekød
Bemærkninger   :  
Hvad er en striblon

Svar til Karlo V. Andersen   :  
Hej Karlo

Oksestriblon er midterstykket af fileten, det er med fedtkant.

Med venlig hilsen
Per




2017-01-07
Spørgsmål fra   :  Britta Mogensen
Spørgsmål   :  Koteletter løg kartofler savojkål
I opskriften indgår bl.a   :  Koteletter løg kartofler savojkål
Bemærkninger   :  
Blev vids på tv2salto 6-1-2017 kl ca 23 30.

Svar til Britta Mogensen   :  
Hej Britta

Jeg kender ikke dette program, men ingredienserne minder meget om vores opskrift på amagerkoteletter, så måske den kan bruges ???

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2017-01-02
Spørgsmål fra   :  Gunner Hnsen
Spørgsmål   :  vor mage kilo kød og melboller-skal jeg brue til- 20 personer
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Gunner Hnsen   :  
Hej Gunner

Under menupunktet teknik kan du finde beregnede mængder pr. person.


Her skriver vi følgende:
Suppe som natmad 4 dl.
Grøntsagsfyld pr. 3 dl. klar suppe 200 g.
Kød melbollefyld pr. 3 dl. klar suppe 100 g.


Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2017

Se spørgsmålene for februar 2017

Se spørgsmålene for marts 2017

Se spørgsmålene for april 2017

Se spørgsmålene for maj 2017

Se spørgsmålene for juni 2017

Se spørgsmålene for juli 2017

Se spørgsmålene for august 2017

Se spørgsmålene for september 2017

Se spørgsmålene for oktober 2017

Se spørgsmålene for november 2017

Se spørgsmålene for december 2017