|
Spørgsmål efter opskrift
2014-01-30 Spørgsmål fra : john sørensen Spørgsmål : marineret oksesteg stegt som vildt I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til john sørensen : Hej John
Hermed en opskrift på marineret oksesteg som vildt.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-01-22 Spørgsmål fra : Sussanne Olesen Spørgsmål : skipperlabskovs fedtfattig I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Den var her på siden for 14 dage siden
Svar til Sussanne Olesen : Hej Susanne
Kan det være den hurtige udgave af labskovs som er med hakket okse du tænker på??
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-01-20 Spørgsmål fra : Charlotte Larsen Spørgsmål : har i en ide til hvor eller hvordan man regner færdig hakket salat ud ang det skal vejes I opskriften indgår bl.a : hejsa.... tak for en kanon god side..
har i en ide til hvor eller hvordan man regner færdig hakket salat ud ang det skal vejes eftersom hvor meget man fylder i en skål.... på forhånd tak Bemærkninger :
Svar til Charlotte Larsen : Hej Charlotte
Jeg tænker at du ønsker at vide hvor meget salat pr. person??
Jeg synes også det er svært at beregne, det kommer jo an på hvem du inviterer og også hvad du serverer, men hvis du regner med 150 g. blandet salat så skulle det ikke være helt ved siden af.
Med blandet salat tænker jeg på grønsalat, agurk, tomat osv.
Med venlig hilsen
Per
2014-01-19 Spørgsmål fra : Rigmor Hansen Spørgsmål : Macipan Makronbund I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Er nævnt i jeres opskrift på Rubensteiner kage
Svar til Rigmor Hansen : Hej Rigmor
Jeg har nuppet opskriften på makronbund fra en anden opskrift på rubinsteinerkage her på kogebogen, og lagt den som selvstændig opskrift.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-01-19 Spørgsmål fra : Maria Spørgsmål : makeroni med ost I opskriften indgår bl.a : opskrift på makeroni med ost
Italien. Bemærkninger : jeg vil have opskriften på makeroni med ost.
Svar til Maria : Hej Maria
Hermed en opskrift på macaroni og cheese.
Se opskrfiften her
Med venlig hilsen
Per
2014-01-17 Spørgsmål fra : Tage Vestergaard Spørgsmål : Marineret mørbrad, hvordan gør man det? I opskriften indgår bl.a : Marineret mørbrad, hvordan gør man det? Bemærkninger :
Svar til Tage Vestergaard : Hej Tage
Nu skriver du ikke meget om hvad du har i tankerne, om det er gris, okse eller andet.
Der er jo mange måder, eller mange forskellige slags marinader, men jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriftem her
Med venlig hilsen
Per
2014-01-14 Spørgsmål fra : Ida Spørgsmål : Jordbærtærte I opskriften indgår bl.a : Jordbærtærte uden æg og mælkeprodukter Bemærkninger : Min søster er allergisk over for æg og mælkeprodukter, men vil meget gerne have en jordbærtærte til sin fødselsdag. Kan i hjælpe mig? Jeg har en opskrift hvor man kan vælge enten at bruge æg eller fløde, men nu kan den ikke rigtig bruges mere. Kan man evt. erstatte det med noget andet?
Svar til Ida : Hej Ida
Der findes nogle erstatningsprodukter for æg, men jeg er ikke klar over om de vil kunne bruges i en kagecreme, umidelbart vil jeg tro at det bliver vanskeligt at lave en jordbærtærte med mørdej og kagecreme uden æg og mælkeprodukter.
Med venlig hilsen
Per
2014-01-13 Spørgsmål fra : Lis Iversen Spørgsmål : kan jeg ikke huske I opskriften indgår bl.a : 2 pakker gær 1 kg mel 5 dl olie 100g sukker 5 dl lunken vand Bemærkninger : de er rigtig smagfulde og luftige også dagen efter de er bagt
Svar til Lis Iversen : Hej Lis
For mig lyder det jo til at du har alt hvad du skal bruge, hvad er spørgsmålet??
Med venlig hilsen
Per
2014-01-12 Spørgsmål fra : lene bruhn Spørgsmål : fisketimbale I opskriften indgår bl.a : fiskefars rejer el.andre skaldyr asparis beshamelsause mere ved jeg ikke Bemærkninger : opskrift fra danmark
Svar til lene bruhn : Hej Lene
Vi har en opskrift på fisketimbale som jeg håber du kan bruge, champignon og oliven kan du jo evt. skifte ud med asparges.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2014-01-08 Spørgsmål fra : Villy Pedersen Spørgsmål : Dadel mos eller dadelpasta købt færdigt i en indvandrer butik. Meget fast i konsistensen. I opskriften indgår bl.a : Dadel mos eller dadelpasta købt færdigt i en indvandrer butik. Meget fast i konsistensen. Bemærkninger : Hvad gør vi for at få en væsentlig bedre konsistens?
M.V.H.
VILLY
Svar til Villy Pedersen : Hej Villy
Jeg kender ikke dadelpasta, men jeg mener jo også at det er vigtigt hvad den skal bruges til, men måske blenes med vand.
Med venlig hilsen
Per
2014-01-07 Spørgsmål fra : christel hjorth pandrun Spørgsmål : hvidepølse I opskriften indgår bl.a : det er risegrød , æg ,sukkeog rosien Bemærkninger : det er engsrette fra bornholm
Svar til christel hjorth pandrun : Hej Christel
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på hvidepølse.
Beklager meget
Per
2014-01-02 Spørgsmål fra : Mogens Hansen Spørgsmål : Pizza med vildand og bacon I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hej Jeg har sendt en opskrift ind til jer men den er helt forsvundet fra min samling?
Svar til Mogens Hansen : Hej Mogens
Hvornår har du sendt denne opskrift? vi har hen over jul og nytår haft problemer med indsendelse af nye opskrifter.
Jeg kan heller ikke finde opskriften.
Med venlig hilsen
Per
re:
Hej Jeg har sendt en opskrift ind til jer men den er helt forsvundet fra min samling?
|