|
Spørgsmål efter opskrift
2009-01-31 Spørgsmål fra : Mette Spørgsmål : Æblekræs I opskriften indgår bl.a : Blød fugtig kagebund. Skiveskåret æblestykker ovenpå. Dækket til sidst med marengs-agtigt lag. Bemærkninger : Kunne oprindeligt købes i Humlum Bageri, men bageriet eksisterer desværre ikke mere.
Svar til Mette : Hej Mette
Vi har netop afprøvet en opskrift som minder meget om det du beskriver, vi har godt nok lavet en æblemos, men det kan du jo lave om.
Vi syntes kagen bliver bedst hvis man sætter temperaturen ned til 130 grader C når den skal i ovnen anden gang og så bager den i toppen af ovnen ca 60 minutter.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-31 Spørgsmål fra : Evald N Jensen Spørgsmål : Paprikakylling I opskriften indgår bl.a : Paprikakylling med kartoffelmos eller kogte ris. Bemærkninger :
Svar til Evald N Jensen : Hej Evald
Jeg tænkte først på at det jo blot var at krydre kyllingestykkerne og så stege dem i ovnen, men med kartoffelmos eller ris som tilbehør er det nok nærmere noget gryderet du har i tankerne, så jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-31 Spørgsmål fra : Troels Vestergaard Jakobsen Spørgsmål : muffinskager I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Troels Vestergaard Jakobsen : Hej Troels
Jeg går ud fra at du mener muffins, det er jo en kage som er bagt i papirsforme.
Du finder muffins under menupunktet opskrifter, her vælger du så retter, og herefter kager i form, her finder du så et punkt med muffins.
Du kan også bruge søgefeltet øverst til højre på siden.
Se muffinsopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-31 Spørgsmål fra : Ove Munck Spørgsmål : rasp I opskriften indgår bl.a : hej jeg vil gerne vide at hvordan at vil hjemmelavet strøbrød Rasp, skære , hvad står åben luft til tør eller let varm ovn brug til hakkemaskine ? tak for svar
venlig hilsen
Ove Munck Bemærkninger :
Svar til Ove Munck : Hej Ove
Dit spørgsmål er meget usammenhængende, så jeg har svært ved at forstå hvad du vil.
Men rasp laves af hvidt brød som tørres enten i ovn ved lav varme eller ved at stå frit i længere tid.
Brødet kan så rives, knuses eller køres gennem kødhakker, og så gerne sigtes, og store stykker kan så knuses yderligere.
Med venlig hilsen
Per
2009-01-30 Spørgsmål fra : Michelle Spørgsmål : Benløse fugle efter Frøken jensens kogebog I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Michelle : Hej Michelle
Lige opskriften på benløse fugle fra frøken Jensens kogebog kan jeg ikke hjælpe med, men jeg har fundet en anden opskrift frem som vi har afprøvet og taget billeder af, og som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-30 Spørgsmål fra : Ormar Dalsgaard Spørgsmål : Fra fisk & chips I opskriften indgår bl.a : Frityre stegt fisk, hvad er det de panerer fisken med,da det virker som den er pakket ind i gummi, men smager fortreffeligt. Bemærkninger :
Svar til Ormar Dalsgaard : Hej Ormar
Har ikke selv prøvet denne opskrift, da friture ikke lige er mig. Måske den den heller ikke gummiagtig nok? Den står i en gammel engelsk kogebog, jeg har fået af min engelsk svigermor:
torsk eller kuller
mælk og vand
"Batter"BR>
110 gr (4oz)hvedemel
et nip salt
1 spsk olie
2,5dl (1/2 pint)lunkent vand
1 spsk citronsaft
1 æggehvide
Pocher (kog forsigtig og ikke ret længe)fisken i lige dele mælk og vand
Pisk mel, salt, olie, vand og citronsaft sammen. lad stå i 15 minutter, pisk igen og bland så den stiftpiskede æggehvide i.
Steg i hed olie, der dækker fisken helt. Dryp evt. lidt "batter" i olien for at se om det syder og olien er varm nok.
Hilsen
Susanne
2009-01-29 Spørgsmål fra : Inger-Maria L. Serena Spørgsmål : Marizenagrød ??? I opskriften indgår bl.a : Mælk , æg , Marizena , ?? Bemærkninger : Jeg rørte æggeblomme sammen med marizena , salt og måske sukker og noget af mælken så kogte man mælken og rørte de to ting sammen , og ventet derefter de stift pisket æggehvider i .
Jeg kan ikke huske hvor meget af de forskellige ting og hvad denne grød hedder . Men det smager skønt !
Svar til Inger-Maria L. Serena : Hej Inger-Marie
Jeg har fundet en opskrift frem på maizenagrød som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-29 Spørgsmål fra : Birgith Spørgsmål : krosanger I opskriften indgår bl.a : mel smør
Bemærkninger : rulles i trekanter
Svar til Birgith : Hejsa ?
Da jeg selv var usikker på hvordan Croissanter staves så har jeg søgt på sant, og denne søgning vil jeg sende linket til her.
På den måde har du mulighed for at vælde den opskrift som du synes bedst om.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-28 Spørgsmål fra : kornelia Spørgsmål : muscavadosukker I opskriften indgår bl.a : Hej.
Hvad kan man bruge i stedet for muscavadosukker? Bemærkninger :
Svar til kornelia : Hej Kornelia
Nu ved jeg jo ikke hvad du skal bruges til,men jeg har brugt brun farin i stedet for i kageopskrifter.
Hilsen
jeanette
2009-01-28 Spørgsmål fra : Mads E. Linneberg Spørgsmål : Portvingele I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg mangler opskrift på hjemmelavet portvingele, eller oplysning om hvor det kan købes?
Venlig hilsen
Mads E. Linneberg
Svar til Mads E. Linneberg : Hej Mads
Carsten har sendt os en opskrift på portvinsgele, godt nok på norsk, men den har vi så oversat, så jeg håber du vil synes om den.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-28 Spørgsmål fra : birgit larsen Spørgsmål : Grønsagsmuffins I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til birgit larsen : Hej Birgit
Vi har lidt forskellige opskrifter på madmuffins som jeg tror er det du søger, der er også et par med grønsager.
Du finder opskrifterne under retter/frokost
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-27 Spørgsmål fra : Britta Kristensen Spørgsmål : Fastelavnsboller Diabetes I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Britta Kristensen : Hej Britta
Vi har en opskrift på fedtfattige fastelavnsboller som også er egnede til diabetikere.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-26 Spørgsmål fra : Marianne Kristensen Spørgsmål : Svensk pølseret - fedtfattig I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Marianne Kristensen : Hej Marianne
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Skal opskriften gøres mere fedtfattig kan pølserne skiftes ud ked kyllingepølser.
Med venlig hilsen
Per
2009-01-26 Spørgsmål fra : Ingrid Boelsmand Spørgsmål : Jødekage Morgenbrød (Høj snegl) I opskriften indgår bl.a : minder lidt om alm. snegle men med mere "snask" i Bemærkninger : Ålborg og nordjyllands specialitet
Svar til Ingrid Boelsmand : Hej Ingrid.
Det er over 40 år siden, jeg som 19 årig flyttede fra Frederikshavn til København.
Dengang troede jeg en jødekage var en jødekage, men her på Sjælland kalder man den for en "Snegl"
Forskellen er, tror jeg, at en "Snegl" er lavet af en sukkerbrødsdej, eller en Winerbrødsdej, hvorimod den nordjyske "Jødekage", ikke at forveksle med en lille julesmåkage, er lavet af en gærbrødsdeg.
Jeg synes at opskriften på fødselsdagsboller på Amo melposen er rimelig god til jødekager.
Rul dejen ud, som var det til kanelsnegle, og den "snask" du søger kan være:
"Smør, kanel. sukker, og/eller puddersukker"
Jeg har også set dem fyldt med kagecreme.
Jødekagerne kan pyntes med glasur eller thesukker på toppen.
Jeg håber jeg har hjulpet dig lidt på vej.
De bedste hilsner
Brita fra Glostrup.
2009-01-26 Spørgsmål fra : Annamette Sørensen Spørgsmål : sur sød sauce I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Min gamle mormor lavede en sauce med eddike og sukker og fond fra oksebryst. Hvor meget eddike/sukker skal jeg bruge.
Svar til Annamette Sørensen : Hej Annamette
Du laver en almindelig hvid mælkesovs tilsat en oksebulliontern. Koges lige op og du smager til med først 1 spsk sukker og 1 spsk eddike, så smager du til med disse to indtil du har det som det skal være. Ikke så svært vel men godt med kødboller i.
Hilsen fra lene
2009-01-25 Spørgsmål fra : jan Spørgsmål : Blæksprutte arme I opskriften indgår bl.a : Blæksprutte arme Bemærkninger : Jeg har købt 4 blæksprutte arme, ialt 2 kg.
Hvordan tilbereder jeg dem?
Glad for hjælp!!
Svar til jan : Hej Jan
Marineret blæksprutte fra Grækenland.
6-8 portioner
1 kg blæksprutte
1 fed hvidløg, knust
1,25 dl olivenolie
1,25 dl vin eddike
salt og peber
Hiv skindet (og eventuelle indvolde og "næb")af sprutten og skyl grundigt.
Kom den i en gryde uden(!) vand. Læg låg på og lad den simre i sin egen saft over lav varme til mør. (45-60 minutter).
Dræn, afkøl, fjern evt sugekopperne ("Plasik" ringene) og skær kødet i mundfulds-stykker. Kom i en skål.
Bland hvidløg, olivenolie, eddike, salt(om nødvendigt)og peber i.
Bland grundigt, dæk til og lad det hele marinere i køleskabet i 12 timer. Rør rundt en gang imellem.
Løft op af marinaden og server med citronbåde og persille.
Giv evt. dine gæster cocktailpinde til at spise med.
Har også en opskrift på oktopus i rødvin og tomater, men det må blive en anden god gang.
Hilsen
Susanne
2009-01-25 Spørgsmål fra : lilly haastrup Spørgsmål : røbedersalat I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til lilly haastrup : Hej Lilly
Revet rå rødbede, revne gulerødder, snittet hvidkål, blomkål fint snittet, fine selleri stykker blandes i græsk youghurt blandet med lidt olie. Smag til med salt og peber. Du bestemmer selv hvad den skal smage af. Lad den evt trække et par timer i køleskabet. Smager godt til and og andet kød
Hilsen fra lene
2009-01-25 Spørgsmål fra : Anne-Marie Rosengaard Jensen Spørgsmål : gris til fryseren - lårtunge I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har lige fået en gris til fryseren Slagteren lavede to lårtunger, hvordan bruger jeg dem ? Gerne en opskrift. Tak for jeres gode kogebog som jeg bruger flittigt.
Svar til Anne-Marie Rosengaard Jensen : Hej Anne-Marie
Lårtungen på en gris kaldes også for Skinkemignon, og vi har en kategori med disse under svinekød som jeg vil sende linket til.
Se skinkemignonopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-25 Spørgsmål fra : lene hartmann brodersen Spørgsmål : oksekinder!!!!!!!!!!! I opskriften indgår bl.a : kartoffelmos med en vist nok først kogt og efterfølgende stekt kind, stillet på kartoffelmos med en vidunderlig fond omkring Formidabelt Jeg fik oksekinden fredag aften på Olssons Skafferi, Mariagatan 6 252 23 Helsingborg. Det var kind og ikke kæbe. Jeg har aldrig smakt det før, men kunne godt tænke mig selv at prøve at lave retten. Med venlig hilsen Lene Brodersen Bemærkninger : www.olsonsskafferi.se
Svar til lene hartmann brodersen : Hej Lene
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på oksekinder.
Beklager meget
Per
2009-01-24 Spørgsmål fra : sofia Spørgsmål : sause I opskriften indgår bl.a : ingår i sausen champignon fløde
vindruer diverse kryderier Bemærkninger : opskriften var I jeres tilbudsavis
for flere mdr. siden og er det ypperste jeg har serveret til et rigtigt lækkert og mørt kød.
Svar til sofia : Hej Sofia
Vi har ingen tilbudsavis? Jeg tror du tager fejl af os (alletiders Kogebog og en anden?
Med venlig hilsen
Per
2009-01-24 Spørgsmål fra : birthe Spørgsmål : maburgerryg koge tid I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til birthe : Hej Birthe
Vi har en lille opskrift/forklaring på kogning af hamburgerryg som jeg vil sende linket til her.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-24 Spørgsmål fra : Lizzie Hansen Spørgsmål : Fondue dip/dressing I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : I stedet for sovs mangler jeg en dip/dressing opskrift til at dyppe det færdige kød i. Den må ikke være stærkere end mindre børn også kan spise den
Svar til Lizzie Hansen : Hej Lizzie
Vi har en lille samling af dressinger til fondue som du kan se ved linket herunder.
Se fonduedressinger her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-23 Spørgsmål fra : Karin Olsen Spørgsmål : Brasiliansk hønsekødssuppe I opskriften indgår bl.a : Kylling (poulard), ris, skinke evt. curry Bemærkninger : Første gang jeg prøvede retten var omkring 1965, Opskriften givet videre og jeg har desværre aldrig fået opskriften retur.
Svar til Karin Olsen : Hej Karin
Jeg har fundet en opskrift frem som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-23 Spørgsmål fra : Jane Simonsen Spørgsmål : ricetaffel I opskriften indgår bl.a : ris rosiner kokos mangochutny kød i karrysovs Bemærkninger :
Svar til Jane Simonsen : Hej Jane
Der er mange forskellige tilbehør til ristaffel, så jeg syntes du skulle kigge ind på mere end en af vore opskrifter for inspiration.
Selve kødet findes der også flere variationer af.
Se ristaffelopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-23 Spørgsmål fra : Herdis Nielsen Spørgsmål : Svensk smørgåstorta I opskriften indgår bl.a : Brød bund- mayonaise- pålæg Bemærkninger :
Svar til Herdis Nielsen : Hej Herdis
Smørgåstorta er vist det vi på dansk kalder for sandwichlagkage, og der findes mange variationer.
Vi har valgt en svensk opskrift som vi har oversat og afprøvet, så du kan se billeder af den også.
Men fyldet kan varieres efter smag, og hvis du kan få fat i et stort rundt franskbrød, eller bage et selv er det nok nennere end at skære toastbrød til som vi har gjort.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-23 Spørgsmål fra : Knud Friis Wandall Spørgsmål : ooksehalesuppe I opskriften indgår bl.a : oksehaler Bemærkninger :
Svar til Knud Friis Wandall : Hej Knud
Jeg har fundet en opskrift frem på oksehalesuppe som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-22 Spørgsmål fra : anne lohmann Spørgsmål : rubensteinerkage I opskriften indgår bl.a : kan bruges til dessert andet ved jeg ikke håber du kan hjælpe mig på for hånd tak anne Bemærkninger :
Svar til anne lohmann : Hej Anne
Jeg har søgt på navnet rubin da jeg ikke var sikker på hvordan det staves, der kommer top opskrifter frem.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-22 Spørgsmål fra : ivan pedersen Spørgsmål : gullach I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til ivan pedersen : Hej Ivan
Jeg har lavet en søgning efter gullasch, som jeg vil sende linket til her.
Se gullaschopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-21 Spørgsmål fra : Spørgsmål : faseret porre I opskriften indgår bl.a : fars og porre Bemærkninger :
Svar til : Hejsa
Jeg har fundet en opskrift frem på farseret porre som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-19 Spørgsmål fra : nawzad Spørgsmål : gæsar salat+pikantdressing I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til nawzad : Hej Nawzad
Jeg er ikke sikker på hvad du har i tankerne med pikant dressing, men jeg har fundet en opskrift frem på cæsarsalat som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-18 Spørgsmål fra : heidi sørensen Spørgsmål : skildpadde muffins I opskriften indgår bl.a : toms skildpadder Bemærkninger :
Svar til heidi sørensen : Hej Heidi
Vi er tidligere blevet spurgt efter opskrift på nogle muffins med chokoladeskilpadder, og derfor fik vi udviklet en opskrift som jeg håber svarer til det du søger.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-17 Spørgsmål fra : sonja Spørgsmål : fastelavnboller uden sukker I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til sonja : Hej Sonja
Hvis det er fastelavnsboller til en diabetiker, så behøver opskriften ikke være helt uden sukker, og vi har en opskrift som indeholder så lidt sukker at den skulle kunne spises af diabetikere.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-13 Spørgsmål fra : elin jensen Spørgsmål : kransekage til diabetiker I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Skal bruges i forbindelse med en 100 års fødselsdag
Svar til elin jensen : Hej Elin
Jeg har fundet en opskrift frem her som jeg håber du vil synes om.
Men jeg vil nok lige prøve opskriften af inden at jeg lavede kransekage til 100 personer *S*
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-13 Spørgsmål fra : Thea Spørgsmål : Kylling, Karry og kokosmælk I opskriften indgår bl.a : Kylling, Karry og kokosmælk Bemærkninger :
Svar til Thea : Hej Thea
Det havde nu været rat at du skrev hvad du havde i tankerne med hensyn til opskrift.
Vi har en opskrift på kylling i karry som er rigtig god, der bruges godt nok fløde men den kan du skifte ud med kokosmælk.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-12 Spørgsmål fra : wally hansen Spørgsmål : cuvettesteg I opskriften indgår bl.a : hvorlænge skal en cuvettesteg på
ca 2 kg steges i ovn og hvor mange grader skal den have
hilsen wally Bemærkninger :
Svar til wally hansen : Hej Wally
Det er meget svært at sige en bestemt tid, det sikreste resultat får du ved at bruge et stegetermometer.
Jeg sender et link til en opskrift på cuvettesteg hvor der er beskrivelse af temperatur og centrumstemperatur.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-12 Spørgsmål fra : Marianne Nielsen Spørgsmål : energidrink I opskriften indgår bl.a : kærnemælk-vanille-evt. fløde Bemærkninger :
Svar til Marianne Nielsen : Hej Marianne
Vi har en enkelt opskrift på energidrik, den er dog ikke med mælkeprodukter, men prøv at kig på den om det er noget du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-12 Spørgsmål fra : Hanne Bjerge Olsen Spørgsmål : Jeg var på Lefkas i grækenland på ferie, hvor jeg fik en slags marmorkage. I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg var på Lefkas i grækenland på ferie, hvor jeg fik en slags marmorkage. Den var super god, men jeg kan ikke finde opskriften eller noget der minder om den - please hjælp mig. På forhånd tak.
Svar til Hanne Bjerge Olsen : Hej Hanne
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede græske opskrift.
Beklager meget
Per
2009-01-12 Spørgsmål fra : Peter mørk Spørgsmål : bryggergryde I opskriften indgår bl.a : Mørbrad,bacon,cocktailpølser Bemærkninger : Kan bestilles på bryggergaarden i roskilde.Men kun som ret,ikke som opskrift.
Svar til Peter mørk : Hej Peter
Jeg vil bestemt mene at der er bryggergårdens egen opskrift, og den vil jeg aldrig kunne ramme.
Med venlig hilsen
Per
2009-01-11 Spørgsmål fra : karina skjoldbjerg Spørgsmål : sukkerfri banan kage I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til karina skjoldbjerg : Hej Karina
Vi har en opskrift på banankage til diabetiker, den indeholder ganske lidt sukker, men formentlig for at undgå den lidt kunstige smag af sødemiddel som kan opstå, skal den være helt uden sukker er jeg sikker på det kan skiftes ud med lidt ekstra sødemiddel.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-11 Spørgsmål fra : Andreas Hoffmann Spørgsmål : sortsuppe ( blodsuppe ) I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Andreas Hoffmann : Hej Andreas
Vi har fået tilsendt en opskrift på sortsuppe som jeg håber svarer til det ønskede.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-10 Spørgsmål fra : Kaj Dalsgaard Spørgsmål : Suffle I opskriften indgår bl.a : Har I ikke en opskrift på suffle? Bemærkninger : Kaj jeg få den sendt med min e-mail?
Svar til Kaj Dalsgaard : Hej Kaj
Vi har en del opskrifter på souffle, men du har i din søgning glemt et o, så sikkert derfor hvis du ikke har kunnet finde en opskrift.
Se souffleopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-09 Spørgsmål fra : M.S. Spørgsmål : skovmandsrugbrød I opskriften indgår bl.a : fuldkorn Bemærkninger :
Svar til M.S. : Hej M.S.
Jeg går ud fra at der er Schulstads brød som du tænker på, men den opskrift tror jeg næppe de vil ud med.
Men måske et kernerugbrød kan bruges?
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-09 Spørgsmål fra : vv. nielsen Spørgsmål : syltede waldnødder I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til vv. nielsen : Hej W. Nielsen
På dette tidspunkt af året må det næsten være syltede valnøddekerner som du tænker på, det kunne også havde været grønne valnødder, men det er omkring september at de er klar.
Se opskrift her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-09 Spørgsmål fra : betty nielsen Spørgsmål : appelsinis med cointreau I opskriften indgår bl.a : isis vanille is og vanille is æggehvider appelsiner Bemærkninger :
Svar til betty nielsen : Hej Betty
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på appelsinis.
Beklager meget
Per
2009-01-09 Spørgsmål fra : iain brooks Spørgsmål : rådyrhals I opskriften indgår bl.a : rådyrhals Bemærkninger :
Svar til iain brooks : Hej Iain
Du skriver ikke hvad du søger, så jeg vil gå ud fra at det er en opskrift med rådyrhals.
Vi har godt nok kun en enkelt opskrift med rådyrhals, men du kunne også skære kødet af halsen og bruge det i tern, eller hakke det til fars.
Så jeg vil sende et link til vore rådyropskrifter , så kan du prøve at kigge lidt på de forskellige opskrifter.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-07 Spørgsmål fra : Peter Moring Spørgsmål : skinke-og ingefærgryde I opskriften indgår bl.a : sauce naturel Bemærkninger : ovennævnte sauce indgår i madopskriften, som er fundet under mælkefrie opskrifter. Hvordan laves sauce naurel???
Svar til Peter Moring : Hej Peter
Jeg mener det er en hvid mælkesauce som bruge, altså sådan en du kan købe i pap fra f.eks. Karoline's køkken.
Med venlig hilsen
Per
2009-01-07 Spørgsmål fra : susanne Spørgsmål : karrysoves I opskriften indgår bl.a : smør mel mælk Bemærkninger :
Svar til susanne : Hej Susanne
Du har vist fået et e for meget ind i ding søgning, så sikkert derfor du ikke har kunnet finde en opskrift.
Jeg har fundet en opskrift frem på karrysovs her som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-06 Spørgsmål fra : Villy Pedersen Spørgsmål : friturestegte camembert I opskriften indgår bl.a : Hvad gør man for at få paneringen til at blive på camembertosten Bemærkninger :
Svar til Villy Pedersen : Hej Villy
Du vender camemberten i mel, så æggehvide og rasp og så igen i æggehvide og rasp.
Altså en dobbeltpanering.
Med venlig hilsen
Per
2009-01-06 Spørgsmål fra : margit Spørgsmål : bagemaskine brød og kager I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har købt en bagemaskine der var ingen opskrifter
Svar til margit : Hej Margit
Det er ikke så mange opskrifter vi har til bagemaskine, men vi har da nogle stykker som jeg håber du vil kunne bruge.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-06 Spørgsmål fra : Bent Jensen Spørgsmål : Kogt torskerovn I opskriften indgår bl.a :
Torskerovn Bemærkninger :
Hvad er kogetiden for torskerovn?
Svar til Bent Jensen : Hej Bent
Torskerogn skal koge en 40-45 minutter.
Se opskrift på kogt torskerogn her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-06 Spørgsmål fra : Inger Andersen Spørgsmål : skibberlapsikavs I opskriften indgår bl.a : oksekød kartofler Bemærkninger :
Svar til Inger Andersen : Hej Inger
Det må være skipperlabskovs som du tænker på.
Se opskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-05 Spørgsmål fra : Inge Bille Spørgsmål : Næslerod fromage I opskriften indgår bl.a : Navnet står på jeres liste, men ingen opskrift. Kan den findes? Bemærkninger :
Svar til Inge Bille : Hej Inge
Jeg har ikke kunnet finde frem til den ønskede opskrift på næselrodfromage
Beklager meget
Per
2009-01-05 Spørgsmål fra : N. F. Carlskov Spørgsmål : Leths Julesnaps I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til N. F. Carlskov : Hej N.F.
Den eksakte opskrift kan vi ikke hjælpe med, men vi har en afprøvet opskrift her på kogebogen som jeg vil sende linket til.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-05 Spørgsmål fra : Francis Weiss Spørgsmål : Hamburgerryg I opskriften indgår bl.a : Pig Bemærkninger :
Svar til Francis Weiss : Hej Francis
Jeg kan ikke se om det er en opskrift på hvordan hamburgerryg fremstilles, evt. kogetid eller om det er opskrifter med hamburgerryg du ønsker.
Jeg vælger at sende en opskrift med kogetid for hamburgerryg, er det opskrifter med hamburgerryg du ønsker kan du bruge søgefeltet øverst til højre på siden.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-04 Spørgsmål fra : lia Spørgsmål : klatkager (?) I opskriften indgår bl.a : overbliven risengröd Bemærkninger : min man har spist dem som barn tror de skal steges, måske er det fel navn. Håber i kan hjelpe. Tak på forskud. Lia
Svar til lia : Hej Lia
Jeg har fundet en opskrift frem på klatkager som jeg håber du vil synes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-04 Spørgsmål fra : jytte skou kristensen Spørgsmål : lys kage der betrækkes med smørcreme og ristet kokosmel I opskriften indgår bl.a : lys kage der betrækkes med smørcreme og ristet kokosmel Bemærkninger :
mener at huske den bages i vandbad
Svar til jytte skou kristensen : Hej Jytte
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på kage med smørcreme.
Beklager meget
Per
2009-01-04 Spørgsmål fra : Karen Christensen Spørgsmål : Israel saltsyltede drugeagurker I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Karen Christensen : Hej Karen
Jeg har fundet en opskrift frem på drueagurker i saltlage som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-04 Spørgsmål fra : sandra Spørgsmål : eventyers boller I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : kan fåes hos bageren
Svar til sandra : Hej Sandra
Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på eventyrsboller.
Beklager meget
Per
2009-01-03 Spørgsmål fra : ib holm Spørgsmål : lamb korma I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til ib holm : Hej Ib
Jeg har fundet en opskrift frem på lamb korma som jeg håber du vil syntes om.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-03 Spørgsmål fra : Luise Ärlevik Spørgsmål : Svedskesnitter I opskriften indgår bl.a : Ser ud omtrent som Napoleon flödekager kager men er med mörkere smördeg svedsker og piskeflöde
Har kun höer navnet Svedskesnitter Bemærkninger :
Svar til Luise Ärlevik : Hej Luise
Vi har ikke den nøjagtige opskrift som du søger, men vi mener at det er en napoleonskager bare med sveskemos i stedet for hndbærsyltetøj, sådan som du selv skriver.
Så jeg vil sende dig en opskrift på napoleonskager som du kan afprøve med sveskemos.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-03 Spørgsmål fra : Maybritt Nienstedt Spørgsmål : risklatter I opskriften indgår bl.a : risklatter Bemærkninger :
Svar til Maybritt Nienstedt : Hej Maybritt
Jeg har fundet en opskrift frem på klatkager som jeg vil tro er det du søger.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-01 Spørgsmål fra : elsa christensen Spørgsmål : wong tong suppe,som man kan får på kinesiske restaurater I opskriften indgår bl.a : hakket svinekød eller hakket kyllingekød
m.m.?? Bemærkninger : små dejplade som man køber i de kinesiske butikker og fyldes med hakket svinekød eller kyllingekød,og hakket forårsløg o.s.v.der kommer i suppe der skal også bønnespirer
jeg vil være glad hvis jeg kan får den original opskrift på:wong tong suppe
med venlig hilsen
elsa christensen
Svar til elsa christensen : Hej Elsa
Jeg må jo tilstå at jeg ikke kender wonton suppe, men jeg mener at det er en klar suppe hvor der lægges wontonner i, du skriver noget om bønnespire, men er det ikke i selve suppen de er i?
Vi har nogle enkelte opskrifter som jeg vil sende et link til herunder.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2009-01-01 Spørgsmål fra : Gurli Agger Spørgsmål : kærligheds sild I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Sildene skulle være stegte og lagen skulle tage 8 dage om at blive rigtig god
Svar til Gurli Agger : Hej Gurli
Det er ikke en opskrift som vi har kunnet finde frem til, måske det er stegte sild som bare er lavet med kærlighed?
Med venlig hilsen
Per
|