|
Spørgsmål efter opskrift
2003-01-31 Spørgsmål fra : Anna Mette Korsholm Spørgsmål : Foi Gras serveret på ristet brød I opskriften indgår bl.a : Foi Gras serveret på ristet brød. Hvad bruger man som tilbehør og hvilken vin serverer man til ?? Bemærkninger :
Svar til Anna Mette Korsholm : Hej Anna
Det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, min viden omkring mad ligger mest i det teoretiske, og mest omkring opskrifter.
Jeg beklager meget.
Per
2003-01-30 Spørgsmål fra : Janette Larsen Spørgsmål : russisk hakkebøf I opskriften indgår bl.a : oksekød, cremefraich fløde paprika persille osv Bemærkninger : fra chefkokken´s opskriftsklub min oversigtsbog er fra 1977 opskriften er nr 8/31 Den er desværre blevet væk håber at i kan hjælpe på forhånd tak Janette
Svar til Janette Larsen : Hej Janette
Jeg ved ikke om det er den rigtige opskrift jeg har fundet frem til dig, for jeg har ikke opskrifterne fra den opskriftsklub.
Men du kan jo prøve at kigge på den, måske du kan finde frem til den rigtige opskrifte ved at kigge på denne.
Se opskriften på russisk hakkebøf her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-29 Spørgsmål fra : Ulla S Ipsen Spørgsmål : Oksetykkam I opskriften indgår bl.a : Oksetykkam (steg)tilberedt i Römertopf.
Venligst fortæl mig hvor længe og med hvilke ingredieneser. På forhånd tak. Bemærkninger :
Svar til Ulla S Ipsen : Hej Ulla
Jeg synes du skulle prøve at kigge på opskrifterne som jeg har under tilberedning som er angivet til romertopf.
Der er godt nok ikke en opskrift på tykkammen, men der er flere opskrifter med oksestege med andre stykker.
Jeg mener ikke man skal være så bange for at overføre opskrifter fra et kødstykke til et andet, så prøv at kig der for inspiration.
Klik her for at komme direkte til opskrifterne i romertopf
Ps
Romertopf har mange navne, og de fleste kender den nok under stegeso, og det er også det som jeg har valgt at skrive bag opskrifterne.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-29 Spørgsmål fra : Maria Elisabeth Spørgsmål : Færøersk mad I opskriften indgår bl.a : ??? Bemærkninger : Gerne en fiskeret men alt færøersk mad vil jeg gerne havde en opskrift på!
Svar til Maria Elisabeth : Hej Mania
Jeg har kun nogle enkelte opskrifter på færøersk mad, så der er ikke den store inspiration, desværre.
Så jeg vil da gerne benytte lejligheden til at opfordre nogle af de færøerske brugere om at indsende nogle flere opskrifter.
Klik her for at se de få opskrifter jeg har nu
Med venlig hilsen
Per
2003-01-28 Spørgsmål fra : Ina Mose Jensen Spørgsmål : TE I opskriften indgår bl.a : kvæde Bemærkninger : Jeg vil gerne vide om man selv kan tørre kvædefrugter og lave te ud af det?
Svar til Ina Mose Jensen : Hej Ina
Mad og sundhed har en fin beskrivelse af hvordan man tørrer frugter.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-28 Spørgsmål fra : karin madsen Spørgsmål : sprængt lårtunge I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har en lårtunge på ca. 1.5 kg. i fryseren. Jeg har både hørt og læst at man kan sprænge den til pålæg (saltkød), men jeg har ingen steder set hvordan man gør. Hvor meget salt og vand der skal bruges og hvor længe den skal koge herefter. Kan pålægget fryses ned igen efterfølgende??
Svar til karin madsen : Hej Karin
Jeg har ikke en decideretopskrift til dig, men jeg har fundet et par opskrifter frem til dig hvor du kan se fremgangsmåden for andre kødstykker.
Se fremgangsmåden på sprængning her
Se opskrift på efterfølgende kogning her
Jeg kan ikke se nogen grund til at du ikke skulle kunne fryse kødet igen bagefter, det gør man jo med madrester.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-26 Spørgsmål fra : Claus Spørgsmål : stegetider lam I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg mangler LAM under "stegetider"
mvh
claus
Svar til Claus : Hej Claus
Jeg har hermed noteret stegetider for lam som en af de mange ting som jeg skal have kigget nærmere på.
Lige hvornår jeg får lagt de helt store oplysninger ind kan jeg ikke love noget om lige nu, men jeg kan godt love dig at de kommer.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-26 Spørgsmål fra : Susanne Jørgensen Spørgsmål : alle mulige fra Inran. Irak. Jugoslavien.Bosnien.M.m I opskriften indgår bl.a : ? Bemærkninger : Jeg skal til at undervise udlændinge i deres lands madretter søger derfor alle mulige forretter, hovedretter, bageværk.og efterretter
Svar til Susanne Jørgensen : Hej Susanne
Jeg ved ikke om du har været inde og se på opskrifterne under kategorien lande, men det er faktisk den måde jeg bedst kan hjælpe dig på.
De fleste af opskrifterne er jo nogle at andre brugere har sendt ind, med angivelse af lande på, så jeg har ikke den store mulighed for at hjælpe dig med yderligger opskrifter.
Medvenlig hilsen
Per
2003-01-24 Spørgsmål fra : Hansine Døj Spørgsmål : Pizza til børn I opskriften indgår bl.a : ikke så stærke ingredienser. Bemærkninger :
Svar til Hansine Døj : Hej Hansine
Jeg har en opskrift på børne pizza som jeg håber du kan bruge.
Se opskriften på børnepizza her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-23 Spørgsmål fra : Christian Spørgsmål : corn dog I opskriften indgår bl.a : en mejs dej, en pølse og en pind Bemærkninger : der er jo soperbowl på søndag og jeg holder et lille "amerikansk" arangement så hvis i har en opskrift på hvordan man laver corn dogs ville jeg blive meget glad på forhånd tak
Svar til Christian : Hej Christian
Jeg fandt en opskrift på engelsk som jeg har oversat til dig.
Dybest set ser det ud til at være en pandekagedej også kaldet beignetdej, som pølserne dyppes i og så frituresteges.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-21 Spørgsmål fra : Kjell Steenberg Spørgsmål : Færøkake I opskriften indgår bl.a : Hvetebakst + sukker, kanel, smør Bemærkninger : Denne kaken ble kjøpt i Hune (utenfor Blokkhus).
Den er rund, laget antagligvis som hvetebakst hvor fyllet består av sukker, kanel og smør. Kaken er myk å spise som hveteboller.
Takk for hjelpen!!!
Svar til Kjell Steenberg : Hej kjell
Jeg har desværre ikke kunnet finde den kage du spørger efter, jeg har endda spurgt hos min norske samarbejdspartner men desværre også uden held.
Så jeg må desværre skuffe dig.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-21 Spørgsmål fra : Anette Spørgsmål : Raclette-mad I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har fået en Raclette grill i gave. men har INGEN ide om hvad tilbehør jeg skal lave. Jeg har en ide om noget kød i tynde skiver til selve grill-pladen. men hvad skal der til de små skåle? Jeg har en lille fornemmelse af nogle champignon men ellers??? På forhån tak for hjælpen.
Svar til Anette : Hej Anette
Jeg har nogle enkelte opskrifter til raceltte som du kan se i linket herunder.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-20 Spørgsmål fra : Jan Marcussen Spørgsmål : indbagt oksemørbrad I opskriften indgår bl.a : ???????? Bemærkninger : Jeg har en oksemørbrad på ca 2.5 kg. som jeg godt kunne tænke mig at lave i ovn.
det behøver ikke at være indbagt.
hvor mange prs. er der kød til?
Svar til Jan Marcussen : Hej Jan
Den beregnede mængde benfrit kød pr person er 150 - 200 g. så der skulle jo så være til 12 personer i det stykke du står med.
For at finde en opskrift er det nemmest at gå ind under ingredienser, og vælge oksekød og så oksemørbrad.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-20 Spørgsmål fra : Mette Spørgsmål : dej til at lave feks dybtstegte, ost eller ligenede I opskriften indgår bl.a : dej til at lave feks dybtstegte, ost eller ligenede Bemærkninger : Jeg ville gerne have en opskrift på en dej til at dyppe forskellige ting i som man så friture steger bagefter lige som indbagt rejer.....jeg har en gang prøvet en dej uden om ost men da det kom i frituren røg det hele af som om det ikke hævede???
Svar til Mette : Hej Mette
Jeg har en opskrift her som du kan prøve, så håber jeg bare den hænger bedre fast.*SS*
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-20 Spørgsmål fra : Nicole Spørgsmål : Ristaffel I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : ikke noget man laver til to personer men mange! det er en hovedret -
Svar til Nicole : Hej Nicole
Jeg har nogle forskellige opskrifter på ristaffle, men de er stavet meget forskelligt, så den nemmeste måde at finde dem på er at søge på navn "ri taf" dog uden apostrofferne. så vil du komme frem til 7 forskellige opskrifter.
Så håber jeg blot at du kan finde en der falder i din smag.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-20 Spørgsmål fra : Theresa Hansen Spørgsmål : Fedtfattige pølser I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg vil meget gerne selv lave pølser af forskellig art, men alle opskrifter jeg har været i stand til at finde indeholder også lige 30 % fedt flæsk eller tilsvarende.
Svar til Theresa Hansen : Hej Theresa
Jeg har fundet en opskrift frem på en pølse , men der er også en del spæk i, men jeg tror nok jeg ville forsøge med at skifte spækket ud, evt. med noget røget kalkun.
Du kan evt. prøve at lave en lille portion og så stege en lille frikadelle for at kontrollere smagen.
Se opskrift på pølse her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-18 Spørgsmål fra : Erik Oppenhejm Spørgsmål : Brisler I opskriften indgår bl.a : Brisler Bemærkninger :
Svar til Erik Oppenhejm : Hej Erik
Det er lidt svært at se hvad du ønsker svar på ang. brisler, men hvis det er opskrifter du søger så har jeg nogle opskrifter her.
Se opskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-18 Spørgsmål fra : Bente Spørgsmål : mini muslinger I opskriften indgår bl.a : muslinger Bemærkninger : Her i spanien sælges store poser med friske mini muslinger, ca 1 til 2 cm store. De virker lysegrå.
Jeg kender ikke den danske betegnelse for disse, så jeg er ikke istand til at finde en opskrift.
Jeg gætter på de skal bruges til en slags muslingesuppe, men kan de åbnes, så selve muslingekødet kan spises?
Hvordan laves en velsmagende suppe, og hvad bruges de ellers til?
Svar til Bente : Hej Bente
Jeg kender ikke til de forskellige slags muslinger, men mon ikke du bruge en opskrift på anden musling, og så bruge de små muslinger i stedet.
Du skal nok lige prøve dig lidt frem med vægten.
Jeg har en del opskrifter med muslinger her på siden, for at se dem kan du enten gå ind i ingredienser og vælge skaldyr der kan du så vælge forskellige typer muslinger.
Du kan også søge på muslinger på "søg på navn"
Klargøring af friske muslinger
Friske muslinger skrubbes grundigt med en stiv børste. Hvis nogle ikke vil lukke sig, kasseres de.
Muslingerne sættes over i en tør gryde under låg og dampes til de har åbnet sig, 7-8 min. Muslingerne tages ud af skallerne. Hvis enkelte ikke har åbnet sig kasseres de.
Håber det giver dig lidt at arbejde videre med.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-18 Spørgsmål fra : Carsten Jakobsen Spørgsmål : Dilddressing I opskriften indgår bl.a : Dilddressing til røget eller gravad laks. Bemærkninger : Formentlig noget med olie, farin, sennep, dild, måske Nolly Prat el. lign.
Svar til Carsten Jakobsen : Hej Carsten
Jeg tror det er nedenstående opskrift du leder efter.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-18 Spørgsmål fra : Marjen Spørgsmål : kage med friske dadler I opskriften indgår bl.a : kage med friske dadler. Evt.en formkage Bemærkninger :
Svar til Marjen : Hej Marjen
Jeg har en opskrift på plumkage, hvor der bliver brugt friske dadler, men den er jo lidt omstændig, og det er ikke en kage man lige laver til aftenkaffen samme dag, men det er en formkage *SS*
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-18 Spørgsmål fra : Aase Müller Spørgsmål : Kødfondue med tilbehør I opskriften indgår bl.a : Hvilken olie skal man bruge Bemærkninger :
Svar til Aase Müller : Hej Aase
Jeg har fået af vide at rapsolie skulle være den olie der bedst kunne klare de høje varmegrader, så den ville jeg nok vælge, men ellers tror jeg de fleste olier og fedtstoffer kan bruges.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-15 Spørgsmål fra : Michelle Dupont Spørgsmål : Pilauris I opskriften indgår bl.a : Ris...??? Bemærkninger : Er det muligt at fremskaffe opskrift på denne indiske ris"ret,(tilbehør til en lammeret)Den blev vist i et madprogram på DR2 ons.15.1.03??(Omkring 19.00. Jeg har selv søgt forgæves på deres hjemmeside, på forhånd tak.
Med venlig hilsen Michelle
Svar til Michelle Dupont : Hej Michelle
Jeg har fundet en opskrift frem til dig, det er ikke fra dr2's madprogram så jeg kan ikke love at det er den sammen, men jeg håber det er tæt på.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-15 Spørgsmål fra : Gert olesen Spørgsmål : Nachos med kylling I opskriften indgår bl.a : kylling ,Nashoschips, ost,kryderier
tomat Bemærkninger : En ret vi har fået på et mexikansk resturant.er stærk krydert.
Svar til Gert olesen : Hej Gert
Jeg kan ikke finde den eksakte opskrift du spørger om, men jeg har fundet en opskrift på mexikansk nachos, som dog er uden kylling.
Jeg håber så du selv har lyst til at brygge videre på den ud fra opskriften og det som du fik serveret.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-14 Spørgsmål fra : Gitte Jacobsen Spørgsmål : karry I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : En grundblanding til karry med mål, hvor det evt. er muligt selv at bygge videre på eller at finde frem til sin egen blanding.
På forhånd tak.
M.v.h. Gitte Jacobsen
Svar til Gitte Jacobsen : Hej Gitte
Jeg har aldrig selv prøvet at fremstille karry, men jeg har undersøgt det og fundet ud af følgende.
Karry kan indeholde op til 40 forskellige krydderier.
Bl.a.
Gurkemeje, ingefær, kanel, koriander, nelliker, kryddernelliker, kommen, spidskommen, sort peber , hvid peber, paprika, karryblad, anis, fennikelfrø, muskatnød, muskatblomme, laurbærblade, safran, sennepsfrø, sesamfrø, cayennepeber, kardemomme, tørret chili, havsalt, bukkehorn, piment og valmuefrø.
Lidt opskrifter:
4 tørre røde chilipebere
2 spsk korianderfrø
2 tsk anisfrø
4 sorte peberkorn
½ tsk. gurkemeje
I en morter knuses fire tørre røde chilipebere, to spiseskefulde korianderfrø, to teskefulde anisfrø og fire sorte peberkorn. Det blandes med en halv teskefuld gurkemeje
Almindelig karry:
10,0 g gurkemeje - 7,5 g sød paprika - 7,5 g ingefær - 7,5 g kanel - 7,5 g kardemomme - 12,5 g sort peber - 30,0 g koriander - 10,0 g piment
Fin karry:
33,0 g kardemomme - 11,5 g nellike - 5,0 g muskatblomme - 3,0 g muskatnød - 2,5 g gurkemeje - 12,0 g spidskommen - 33,0 g kanel
Stærk karry:
45 g kardemomme - 11 g nellike - 14 g sort peber - 3 g muskatnød - 3 g muskatblomme - 10 g kanel - 11 g spidskommen - 3 g cayennepeber
Alt males fint og blandes. Karry kan holde sig i 6-9 måneder.
Gurkemeje er den vigtig ingrediens i karry og kan iblandes med op til ¼, og er det der giver den gule farve.
Ordet "karry" kommer fra tamil kari = sovs, dyppelse.
Madras karry er stærkere end ostindisk karry.
Karry skal helst brunes i olie eller fedt for at udfolde sin fulde aroma.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-13 Spørgsmål fra : Kirsten Andreassen Spørgsmål : kalveryg I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg har et stykke kalveryg på ca.½ meter hvordan tilbereder jeg dette ?
Er det nærmest som oksehøjryg ?
Svar til Kirsten Andreassen : Hej Kirsten
På min udskæringsplan har jeg ikke kalveryg med, den bliver sikkert nok delt mere op normalt.
Se parteringsplan for kalvekød
Se parteringsplan for oksekød
Her kan du se nærmer om hvilke stykker du skal lede efter, for at finde de opskrifter der passer bedst på det stykke du står med.
Personligt synes jeg sagtens man kan tage en opskrift der plejer at smage godt, og så skifte kødet ud med en anden dyreart eller måske blot udskæring.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-12 Spørgsmål fra : Martin Spørgsmål : Ingefærøl I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Martin : Hej Martin
Jeg kender intet til brygning af øl, så jeg må desværre skuffe dig.
Beklager meget
Per
2003-01-10 Spørgsmål fra : Susanne Jørgensen Spørgsmål : Opskriftskasse I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Jeg søger ikke en opskrift men en bestemt opskriftskasse. Det er små samlekort fra opskriftklubben Chefkokken. Den er udsendt i første gang i 1975.
Svar til Susanne Jørgensen : Hej Susanne
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med så specifikke opskrifter, men jeg har gjort det at jeg har lagt dit spørgsmål ind under debatten, så har andre bruger mulighed for at komme med indlæg til dit spørgsmål.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-09 Spørgsmål fra : Bent-k Spørgsmål : rådyr I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg mangler en beskrivelse af hvordan man flår et rådyr da jeg har fået et foræret og ikke ved hvordan jeg skal flå pelsen af det kan du hjælpe så ville jeg være glad
M. v. h. Bent
Svar til Bent-k : Hej Bent
Jeg har fundet denne beskrivelse i en gammel kogebog, håber du kan bruge den
Man plejede før i tiden at lade vildtet hænge, indtil det havde fået ”en tanke”, dette er man gået bort fra, man anvender det derimod i ganske frisk tilstand.
Et ungt dyr kan således anvendes 1-2 dage efter det er skudt.
Ældre dyr bør hænge 8-10 dage.
Opbevaringstiden retter sig dog efter opbevaringsforholdene.
Når jægeren har skudt større dyr, plejer han straks at ”brække dyret op” dvs. at han fjerner indvoldene.
Ved indkøb må iagttages:
1) At dyret er friskt og nyskudt.
2) At dyret ikke er over 1-2 år. Kendetegn på unge dyr er, at ribbenene let lader sig brække itu, og at kødet er fast.
3) At kødfarven er lys (omtrent som kalvekød). Gamle dyr har en mørkere farve.
Dyret, der hænges op i bagbenene eller lægges på et bord, gives et snit på den indvendige side af for- og bagben og i bugen, hvorefter skindet løsnes og krænges af dyret indtil halsen, der nu afhugges.
Bugen skæres forsigtigt op.
Indmaden udtages, bove og ribben skæres fra, og ryggen gives med en økse nogle knæk indvendig fra, da den ellers under stegningen vil bøjes.
(Pas på galdeblæren, at den ikke går itu, når leveren udtages, galden giver nemlig kødet en grim farve og en bitter smag)
indmaden anvendes som indmad af tamme dyr, hvis den er frisk og god, men da vildt ikke er underkastet kødkontrol, må man selv undersøge om organerne er tjenlige til menneskeføde.
Det er da særligt vigtigt at undersøge leveren, om denne har pletter eller knuder (tuberkulose).
I dette tilfælde må indmaden bortkastes, men kødet kan i de fleste tilfælde anvendes efter en grundig gennemstegning eller kogning.
Dyret deles nu i ryg, kølle og bove, der almindeligvis steges, bovene kan dog også anvendes til fars.
Kødet vaskes med et klæde opvredet i lunkent vand.
Er kødet særligt blodigt, bør koldt vand anvendes, og heri kan kødet lægges nogle timer.
At lægge kødet i eddikevand bør ikke anbefales, da det går ud over kødets næringsværdi og smag, kun når der er tale om ældre dyr, kan kødet lægges natten over i eddikevand (1 dl. eddike til 1 l. vand) og på denne måde mørnes.
Skal kødet opbevares nogle dage, lægges det i mælk, der skiftes hver anden dag, skylles herefter i lunkent vand og aftørres inden stegningen.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-07 Spørgsmål fra : Birthe Madsen Spørgsmål : kager / bradepandekager uden æg I opskriften indgår bl.a : kager / bradepandekager uden tilsætning af æg overhovedet Bemærkninger :
Svar til Birthe Madsen : Hej Birthe
Jeg har nogle enkelte opskrifter på kager uden æg, jeg håber jeg med tiden vil kunne bringe nogen flere opskrifter.
Se Æggefrie kageopskrifter her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-06 Spørgsmål fra : Inge Schjødt Spørgsmål : Sønderjysk rugbrød I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger :
Svar til Inge Schjødt : Hej inge
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med denne opskrift, men jeg har da andre opskrifter på rugbrød.
Se opskrifter på rugbrød her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-05 Spørgsmål fra : Irene Jensen Spørgsmål : Work mad I opskriften indgår bl.a : Det skal helst være så almimdeligt som muligt. Ikke Taliansk el.lign. Bemærkninger :
Svar til Irene Jensen : Hej Irene
Jeg har ellers det punkt i menuen som heder tilberedning, der kan du se opskrifterne opdelt efter tilberedningsmetode, men pga. at der er kommet så mange opskrifter her på kogebogen så er den meget langsom.
Men hvis du bruger linket herunder så vil du kunne se alle mine opskrifter tilberedt i wok.
Se wokopskrifterne her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-05 Spørgsmål fra : Bella Spørgsmål : har oksestriploin et andet navn I opskriften indgår bl.a : oksestriploin Bemærkninger : har oksestriploin et andet navn, og i så fald hvad, og gerne en opskrift
Svar til Bella : Hej Bella
Jeg har måttet spørge mig omkring for at kunne svare på dit spørgsmål og det jeg har fået oplyst er følgende.
Det er en amerikansk udskæring der for ca. 20 år siden blev overført til Danmark og hermed til dansk kvæd. Det er den bedste del af tyndstegen og den bedste del af højrebet. Dvs. begge ender udelades i forhold til den gamle traditionelle udskæring.
Striploin er velegnet til helstegning, steaks og helt afpareret er det engelske og franske bøffer.
For opskrifter kan du gå ind under ingredienser og klikke dig frem der.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-04 Spørgsmål fra : Jacob Stokholm Spørgsmål : Langtids opvarmning af kød I opskriften indgår bl.a : Kød
Gas-flamme
Ovn Bemærkninger : Jeg har set at man kan tilberede kød ved at varme kødet på ydersiden med en gas-flamme, ved 140 grader, så kulhydrater og proteinerne danner den brankede overflade, hvorefter man varmer kødet i ovnen ved 55 Grader, i 6-8 timer indtil colagenet er omdannet i kødet.
Dette skulle gøre at man beholder smagen i kødet.
Spørgsmål: Har i opskrifter på Langtids-opvarmning af kød og grønsager, eller ved i hvor man kan få flere oplysninger.
Svar til Jacob Stokholm : Hej Jacob
Det er ikke noget jeg har hørt om før, og jeg kender ikke til en opskrift på det, så jeg må desværre skuffe dig.
Med venlig hilsen
Per
2003-01-03 Spørgsmål fra : michael kaa Spørgsmål : osso buko I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : jeg søger en god traditionel opskrift på osso buko, gerne med landtidsforberedning
tak
michael
Svar til michael kaa : Hej Michael
Jeg har en opskrift "Osso buco på danske vintergrøntsager" som jeg tror passer på det du søger, men ellers prøv at søg på navn "osso" så kommer der en del forskellige opskrifter frem.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-03 Spørgsmål fra : lisbeth larsen Spørgsmål : Spansk pealla I opskriften indgår bl.a : ris rejer muslinger kylling ??? Bemærkninger :
Svar til lisbeth larsen : Hej Lisbeth
Jeg har en opskrift på paella, hvor der indgår ris, rejer og muslinger, men der er ikke kylling med, men du kan jo prøve den som den er eller måske tilsætte lidt kylling.
Se opskriften her
Med venlig hilsen
Per
2003-01-01 Spørgsmål fra : Jette L. Spørgsmål : Durumruller (shawama) I opskriften indgår bl.a : Bemærkninger : Hje
Jeg søger opskriften på durumruller som man bruger til Shawama´er. Håber i kan hjælpe
Svar til Jette L. : Hej Jette
Jeg har spurgt rundt omkring efter durumrulleopskrift, men det er desværre ikke lykkedes mig at finde en opskrift.
Jeg beklager meget.
Per
|