Sagosuppe, gul
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand, kanel og citronskal bringes i kog, hvorefter kanelen optages, og grynene tilsættes under omrøring.
Rosiner eller udblødte afstenede svesker bør koges for sig, da de giver suppen en mørk farve. Æggeblommerne piskes hvide med sukkeret, tilsættes citronsaft og sherry. Efter ca. 30 minutter er sagogrynene klare og så løftes et par skefulde suppe op i æggene og piskes igennem, æggeblanmdingen hældes tilbage i gryden og suppen røres godt igennem. Til slut tilsættes rosinerne. |
|
Opskriften er vist 156936 gange,
og udskrevet 2001 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (48 stemmer) |
|
Kommentarer cbh - 2021-11-05 14:12:14 Brug romessens i stedet for sherry Birthe - 2020-09-21 20:25:04 Sagosuppe smager bare godt det fik jeg som barn som efterret det vil jeg prøve at lave endag med rosoner anonym - 2018-08-11 17:34:57 Sago grun fås i Menu 500gr 20kr Irene møller - 2017-12-29 06:23:43 Sagogryn Kan købes i Bilka Brian - 2016-01-19 21:11:47 Jeg søgte efter sagogryn i Fakta, Netto, Lidl, Aldi,Super Brugsen, Rema1000 og Føtex, men fandt dem først i Løvbjerg, i en grøn pose :) 1997 - 2010-05-30 14:25:56 der er ingen der siger den er fedtfattig Rune Quist - 2008-12-07 20:31:17 Hej Inger sago gryn burde kunne købes i næsten alle super markeder, prøv at sprøge en ansat. vis du ikke ved det er pakkerne ikke serlig store. Inger Jespersen - 2008-05-12 16:09:12 Hvor køber jeg sagogryn. Jeg har prøvet mange steder men kan ikke finde det i København |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne