Risvandgrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet bringes i kog.
De skyllede gryn tilsættes under omrøring.
Grøden koges ca 30 minutter under låg ved svag varme og under jævnlig omrøring.
Skrællede æbler i tern og rosiner tilsættes og koges med i ca. 15 minutter Saltes ved anretningen. |
|
Opskriften er vist 204119 gange,
og udskrevet 2882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (124 stemmer) |
|
Kommentarer Køk hanne - 2023-02-27 13:02:18 Meget dejlig grød ungerne elskede det hanne - 2011-09-14 11:11:52 har lige lavet grøden. uhm den er super god. fik æblegrød ovenpå, det var rigtig godt. anonym - 2009-03-19 18:41:15 Det smager MEGET bedre med rosiner og æbler. Det er virkelig en god opskrift. Jeg tager havl vand og halv mælk, gør det lige lidt mere cremede.. Tulle - 2008-12-02 16:25:06 smager den som den gode gammeldags vandgrød kristoffer - 2008-09-17 17:55:38 Det er lækkert at skrælle og rive æbler i grøden. Lad dem koge omkring 10 min i grøden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne