Australsk squashtærte
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Australien Tilberedningstid : 60 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Denne Australsk squashtærte er utrolig nem at lave da den er uden bund, og en god måde at få brugt sine squash på. Kan også laves i bradepande til flere personer.
|
Opskriften er vist 531389 gange,
og udskrevet 21868 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (413 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-01-28 18:29:06 Den er også fin som vegetarisk ret. Alice - 2022-08-30 18:13:14 Har brugt en rest hamburgryg med godt resultat. Meget lækker Per - 2022-08-06 20:49:36 Du skal regne med den skrevne opskrift, jeg mener at videoen er lavet til flere personer. Karin Johansen - 2022-08-01 15:42:01 I opskriften står der tærtefadet er 21 cm. I videoen at det er 30 cm. Hvad er rigtig? Jeg har desværre ikke “min” opskrift med fra Information fra 80’erne . anonym - 2021-08-24 17:42:12 Smager også godt anden dag Annett - 2020-11-05 08:59:38 Nem, lækker og med mange variationsmuligheder. Charlotte - 2020-08-14 19:53:10 Jeg ved ikke lige hvorfor den hedder australsk squash tærte, den er som den min kollega Bente har fra et af hendes ugeblade, men Go er den 👍 Maria - 2019-08-10 19:12:51 Jeg pynter den med baconstrimler istedet for at putte bacon indeni. Jeg krydrer også med fx hvidløgspulver, cayenne og paprika. Evt presset hvidløg. Salt gerne let, den revne squash først i en skål, det trækker væde ud, vrid derefter væsken ud af squashen så den bliver mindre våd. anonym - 2018-08-04 22:25:03 Nem tærte man slipper for at lave dejen seperat, resultatet er næsten det samme, jeg tilføjede en rest kartofler og lidt creme fraiche - helt sikkert en opskrift jeg vil prøve igen. lene - 2017-08-11 15:00:16 Har erstattet mel med havregryn Mie - 2016-05-28 12:49:59 Brugte skinke strimler ,foårsløg og hakket ramsløg. MUMS. Annett - 2016-04-28 17:20:47 Har lavet denne tærte flere gange. Vi synes, den er rigtig god, og selve idéen er nemmere og hurtigere end mange andre madtærter. Min erfaring er, at den varieres som man har lyst, blot grundopskriften holdes: æg, mel, olie og bagepulver. Så kan fyldes være alt muligt. Har både prøvet med forskellige ostetyper, grøntsager og rejer - det er kun fantasien, der sætter grænser. AB - 2014-08-26 20:29:00 mor snyes meeget godt om den :)dejlig sund smag Susanne - 2014-07-31 14:08:51 Til vegetarer: Erstat bacon med tofu i tern, vendt på panden med olie og hvidløg bech.kh - 2013-04-24 10:21:57 Fantastisk tærte, erstatter ofte bacon med kylling i tern. Og grahamsmel i stedet for hvedemel. Henny - 2012-09-12 22:22:10 Jaka bov smager bare supergodt i den gittelyons - 2012-09-07 18:43:37 Smagte super godt. Jeg lagde et lag skivede kartofler i bunden. Skal prøves igen Hønse - 2012-09-01 20:15:03 Kan man tilsætte lidt banan? veebee - 2012-08-29 19:05:20 Ualmindelig nem og god tærte.. børnene elskede den! AS - 2012-08-05 18:39:30 Smager skønt og god som tilbehør til alt muligt. I dag lavede jeg den med revne gulerødder og fint hakket champignon som tilbehør til laks- og dertil lidt grøn salat. anonym - 2012-06-21 18:43:39 Super lækker og nem ret, der tager næsten ingen tid at lave. Server evt. groft brød der til. Camilla - 2012-03-18 17:02:25 Dejlig tærte. Børnenes favorit(3&7år). Bliver ofte lavet på den stores mandag. Putter dog ikke ost i. anonym - 2012-03-15 10:04:08 Helt fantastisk dejlig og nem tærte. Gitte - 2011-11-25 12:16:54 Har nu lavet den to gange med succes :) Skal lave den igen i aften og tilmed forsøge mig med en pastatærte også. Men hvad skal man servere til sådan to tærter ? Vi skal nemlig have svigerforældrene på besøg til spisning. :) Missrefsgaard - 2011-09-16 19:21:11 Virkelig lækker, tilføjede cayennepeber og hvidløg og så brugte jeg røget skinkepålæg i stedet for bacon og ikke ost da jeg ikke kan lide det....det bliver en af mine nye ynglingsretter :) anonym - 2011-09-06 11:44:56 den bliver også god hvis der kommer en porre i B - 2011-08-14 14:39:39 Super lækker rup67 - 2011-08-11 09:34:54 Den kører rent ind i vores familie, både af store og små. Er man bange for for meget bacon, kan det med held skiftes ud med skinke og lidt krydderi. Gurli - 2011-07-08 18:03:51 Vil da lige tilføje til de fedtforskrækkede, at når først bacon er stegt sprød, er fedtet smeltet fra, og dermed er den sprøde bacon fedtfattig... heban48 - 2011-03-15 10:26:35 Dejlig tærte kanon med mere bacon og brug smør istedet for olie ( rigeligt med smør ) Dejligt med hjemmebagt flutes til bella <3 - 2010-09-05 17:30:50 totalt lækker tærte !!!! men istedet for at bruge bacon i skiver så brug bacon i tern, det er meget hurtigere:-D anonym - 2010-07-22 17:14:43 Super dejlig tærte, men ødelæg den nu ikke med hvidløg, det er den for god til. EP - 2010-03-25 13:26:31 Har lavet den nogle gange efterhånden. Vi river et par kartofler, for at give mere fylde. Vil prøve hvidløgstricket næste gang, da den godt kan virke noget fersk! Bjarne - 2010-02-15 13:59:29 Brug evt. en rest skinke eller hamburgerryg. Så bliver det ikke meget sundere. Lille mor - 2009-08-30 20:33:05 Den smagte dejlig, vil tilslutte mig at der ikke behøves at komme olie i. Jeg har en rest tilovers så den vil jeg prøve at fryse ned, skrive tilbage med en vudering.... forvent ikke lige svaret er der i morgen... er en travl lille mor.god appetit. :-) Ninna i Amerika - 2009-08-09 19:37:25 Per, Jeg ser at mange sporger om retten er fryseregnet, hvorfor ikke skrive om det ved hver opskrift, hilsen fra Ninna Nina - 2008-08-19 13:04:13 Man kan sagtens undvære olien. Jeg tilsatte lidt hvidløg og persille, det var faktisk helt godt. Steffen Bramsgaard - 2008-07-24 20:17:08 Er lige blevet færdig med at spise! Fantastisk. Tak for mad! trina - 2008-06-10 11:00:12 Rør mel og bagepulver i olien, derefter æg og så resten, minus bacon. Jeg prøvede med lidt champignon, rigtig godt.Vil prøve med ristede hasselnødder næste gang. En....? - 2008-06-06 12:04:48 den ser lidt underlig ud, skal det være det?? Anja - 2008-05-05 08:25:38 Det er en rigtig god tærte fik den hos min kusine og lavede den i går med skinkestrimler nem og hurtig til en eller 2 personer. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne