Krebinetter med stuvede friske hvide asparges
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 122782 gange,
og udskrevet 6406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Else Marie - 2017-03-02 17:52:53 Synes det lyder rigtigt lækkert med aspargessovs til krebinetter/karbonader. Det vil jeg prøve i stedet for stuvede grønærter/gulerødder. Lidt broccoli kunne også bruges dertil. anonym - 2016-06-03 16:50:55 Det er i hjernen,forskellen ligger. Kald dem vridfitter, hvis I lyster. Suppe på en pind.....om igen.................. anonym - 2010-07-25 17:06:08 det der er karbonader. i krebinetter er der brød opløst i mælk. det er forskellen Søren - 2010-03-16 17:40:33 Krebinetter er lige som frikadeller kun svine fars, karbonader er halv svin og halv oksekød... Jesper - 2009-06-30 21:06:17 Krebinetter og karbonader er det samme. Vi jyder kalder dem karbonader og sjællænderne kalder dem så for krebinetter. Ingen forskel. anonym - 2009-05-25 00:52:31 Hvis det her er krebinetter, hvad er så karbonader?? Jeg har kaldt det karbonader i alle de 30 år jeg har lavet mad ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne