Farseret Blomkål i fad
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blomkålen deles i buketter og koges i saltet vand i 2-3 minutter.
Tages op og dryppes af for vand.
Fars: Rør det hakkede kød med mel, fløde, revet løg, æg og krydderier. Vend forsigtigt den let kogte blomkål i uden at mase blomkålen. Læg blandingen i et smurt ovnfast fad og stil fadet midt i en 200 grader C. alm. ovn i ca 35 min. Server med nye kogte kartofler og tomatsalat eller en varm krydret tomatsovs. |
|
Opskriften er vist 90791 gange,
og udskrevet 5604 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Åse - 2018-07-23 18:25:26 Jeg har lige lavet retten, helt som i opskriften! Smager skønt! Merete - 2016-08-28 19:12:09 Valgte at bruge havregryn blødgjort i 2 dl mælk istedet for mel, dobbelt kødmængde, 2 store løg, 3 æg og 2,5 dl 8% fløde, dryssede lidt rasp på toppen. Kom vand i bradepande under bradepande med blanding, som stod på en rist i 25 min skruede op på 250 grader i 15 min til sidst. Dette med super resultat. anonym - 2011-08-30 10:08:14 Hvor meget vejer et blomkåls hoved cirka? Stella - 2010-04-30 08:05:05 Rørte alm. frikadellefars og bagte retten lidt længere. dejlig ret. Anja - 2009-07-24 18:24:52 Er glad for at jeg læste Sonja's kommentar, før jeg lavede denne ret. Brugte 740 g kød, 140 g mel, 2 æg, men så smagte det virkelig også godt.Jeg kan varmt anbefale hvid sovs til.... Sonja - 2008-08-25 16:11:57 Dejlig nem opskrift,og det er jo samtidig billig mad, men - men, jeg synes der er ALT for meget mel i, man kan jo ikke smage om det er kød eller dej med blomkål man spiser, og jeg brugte endda et stort revet løg og godt med salt og peber. Desuden brugte jeg kun ca. 500 gr. blomkål, da der ellers ville være for lidt fars til at dække med. anonym - 2008-08-12 19:57:32 Den er rigtig god nem at lave og riglig til 4 personer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne