Kartofler a la carbonara
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skæres i både.
løg hakkes og sauteres bløde i olivenolien. Tilsæt kartoflerne, fløde og ærter og lad det blive gennemvarmt. Pisk æggene og rør dem i gryden til blandingen bliver stiv og smag til med salt og peber drys med revet parmesan. |
|
Opskriften er vist 30734 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-21 12:26:36 Kaffefløde eller cremefine til madlavning 7% kan sagtens bruges istedet ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne