Focaccia brød i bradepande
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Mads Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt olivenolie, hvedemel og durummel og rør dejen sammen. Dejen skal være lind - den skal ikke æltes.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 2 timer. Hæld dejen i en bradepande 38x33 cm. beklædt med bagepapir. Lad den efterhæve tildækket ca. 30 min. Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Pensel med olivenolie og drys med Provencekrydderi eller rosmarin og evt. salt. Bag brødet 40 min. Lad brødet køle af på en bagerist. Skær ud og server. Tips: Brødet smager bedst samme dag det er bagt. Det kan fryses men undlad da at pensle med olie og drysse salt på. Er godt sammen med oliven tapanade. |
FocacciaDenne opskrift er inspireret af det italienske køkken og den simple tilberedning af lækker og smagfuld mad. Det luftige italienske brød, focaccia, er spækket med krydderier, rosmarin, salt og olivenolie. Dette brød passer derfor i et utal af retter eller som en simpel snack.Foccacia brødets oprindelseDet skønne focaccia brød stammer fra Italien. Denne opskrift tager udgangspunkt i brødets oprindelse og indeholder derfor også frisk rosmarin, olie og flagesalt. Dit friskbagte brød vil både være sprødt og luftigt på én og samme tid - det er jo trods alt i familie med pizzaen selv.I denne opskrift anbefaler vi, at du anvender en bradepande, for nemt og enkelt at komme i mål med dit italienske brød. Benytter du vores opskrift, er der brød til ca. 8 personer. Focaccia opskrift - hjemmelavet lækkert brødI vores opskrift på hjemmelavet focaccia brød skal du anvende 8 ingredienser. Opskriften tager ca. 3,5 timer, heraf udgør hævetiden 2,5 timer og bagningen 40 minutter. Det er derfor et simpelt og nemt brød at lave, da det i størstedelen af tiden skal hæve og udvikle sig.FAQHvordan opbevares focaccia brød til dagen efter?Focaccia brød opbevares i en lufttæt pose efter nedkøling, hvis du har planer om at spise brødet dagen efter. Hvis du ikke spiser brødet inden for 1-2 dage ved denne opbevaring, kan du fryse brødet ned. Gøres dette, anbefaler vi, at du undlader at pensle dit brød og drysse salt på inden nedfrysning. |
Opskriften er vist 331195 gange,
og udskrevet 6630 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Sabine - 2018-05-05 17:23:14 Dette brød er utrolig nemt og lækkert! Serverede det for hele svigerfamilien, og de elskede det! Det blev spist på ingen tid. Line - 2016-07-05 15:35:46 Nemt og super lækkert brød Mathilde - 2016-02-24 19:45:14 Dejligt brød! Kan klart anbefales! anonym - 2014-10-11 15:26:12 Brødet smager fantastisk, især hvis man tilsætter lidt hakket hvidløg til olien der pensles på. Jeg plejer også at stikke nogle halverede cherrytomater oveni brødet før det bages. Heidi - 2013-03-02 12:57:24 Det smager utroligt godt og ligeså nemt at lave.... !!! Winnie - 2012-10-21 20:01:32 Jeg tilføjede hakkede, soltørrede tomater og blendede hvidløg i olien som skulle på toppen. Super lækkert:-) carina - 2012-07-17 13:29:09 Super god ! Kom et tyndt lag ketchup lidt skinkestrimler og et par pepperoni på ! Det smagte så afgjort bedre en dem man køber hos bageren ! Mums ! Mg - 2012-06-22 20:29:14 Det smager rigtig godt Katrine J. - 2012-06-19 14:41:23 Dette brød er helt klart det bedste! Det blev helt perfekt og det var væk på ingen tid! Mange tak for opskriften, både børnene og min mand var elle vilde med det! Stine - 2010-08-16 14:13:05 Dette brød smager helt fantastisk!! Og så er det jo super nemt at lave. Smager klart bedst samme dag det er lavet! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne