Peberfrugt med kammuslinger, hvidløg og pesto
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt af : Hanne Frandsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del peberfrugterne på langs og fjern kerner og stilke.
Fyld pebrene med olie, hvidløg i tynde skiver, salt og peber og sæt dem i ovnen 40 min. ved 180 grader C. alm. ovn.
Tag dem ud og læg de optøede kammuslinger i pebrene og kom pestoen ovenpå. Sæt dem i ovnen igen i 10 minutter. Tag dem ud og drys med parmesan og server straks sammen med ruccosalat. |
|
Opskriften er vist 65980 gange,
og udskrevet 10888 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Margit Larsen - 2012-10-24 11:35:38 Superlæker forret tasja - 2009-05-01 13:37:10 Det her er en super lækker ret!!! Den bliver dog ti gange bedre hvis man laver sin egen pesto! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne