Blommecrumble
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Kilde : Hørsholm og omegns jagtforening Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 100029 gange,
og udskrevet 2766 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Jørn - 2010-11-13 15:49:15 Inspireret af kommentarerne og en rest rå marcipan brugte vi flg: 80 g mel, 50 g havregryn, 200 g marcipan, 10 mandler (til pynt), 100 g sukker, 125 g margarine, vanille, salt. Til kagen serverede vi græsk youghurt rørt med vanille. Det smagte godt :-) Karina Baagø - 2010-11-05 14:08:02 Rigtig lækker kage! Men der er rigeligt med fedt og sukker i efter min smag. Jeg hakkede mandlerne groft, hvilket resulterede i at de blev lidt som brændte mandler. Louise - 2010-08-10 23:33:12 Super god kage, har dog kun puttet 110 gr mandler i og ingen brød i men erstattet det med ca. 50 gr havregryn. Smager super godt. Familien der elsker Blommekage - 2008-09-07 18:11:15 MUMS :D det er en dejlig opskrift. Den er verd at prøve i sær hvis man har nogle blommetræer udenfor. så kan man jo lige så godt å brugt dem på en lækker kage. Kage - 2008-08-21 15:36:30 Lidt mere smuldredej ville være en god ide. Ellers lækker og nem opskrift! Per - 2007-08-12 20:26:16 Dejen blev lidt for fedtet/fast så man kan måske nøjes med 125-150 g. smør. Per - 2007-08-11 14:51:23 Jeg brugt nogle ret store blommer, så jeg valgte at skære dem i kvarte i stedet for halve. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den smager fantastisk godt. Kan erstattes med rabarber (og et drys maizena) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne