Grillet tunbøf med pastasalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør en marinade af olivenolie, presset hvidløg og frisk timian. Smør marinaden på tunbøfferne og lad dem marinere i 1/2 time.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den. Skyl salaten og lad den afdryppe. Halver cherrytomaterne og skær løget i tern. Forårsløgene skæres i strimler. Vend ingredienserne til pastasalten med let hånd. Rør en dressing af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber. Hæld dressingen over salaten. Grill tunbøfferne i 2-3 min. på hver side og server dem med pastasalaten. |
|
Opskriften er vist 95429 gange,
og udskrevet 1386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2019-10-23 10:04:02 Lyder fantastisk, det skal prøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne