Siciliansk kartoffelgryde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 89754 gange,
og udskrevet 2320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Kv - 2011-06-20 21:08:43 Det er lige omvendt med rapsolie og olivenolie. Faktisk er rapsolie en olie der kun tåler op til 40 grader hvor olivenolien kan tåle op til 170. Hvis man skal bruge olie af en slags, så er smør, kokosolie eller palmeolie at foretrække. Becel, margarine og andet bras ødelægges af de høje temperaturer og bliver til transfedtsyrer istedet. anonym - 2011-04-04 13:48:55 her fik vi den, uden fennikel, da jeg ikke kan lide det, og så brugte jeg små halve, uskrællede kartofler i (det ser flottere ud, og de koger ikke ud til mos). det smagte FANTASTISK godt! man behøver ikke kød til, det er en rigtig god vegetar ret! men hvis man vil, kan den sagtens bruges som tilbehør til noget kød. jeg gir den 9 Regitze - 2011-01-22 09:41:29 Prøvede uden fennikel og basilikum. Super lækkert! Christine - 2008-11-14 17:48:44 Ligner noget man lavede i hjemkundskab. sus.m - 2008-09-25 20:13:04 Her synes vi, at den er en absolut livret! Her bliver spist igennem.... Jeg tilføjer 2 grøntboullion-terninger, ca 50 gram danablue (som smelter og krydrer skønt) og tofu i tern. Så er det et komplet vegetar måltid. Skønt! 10 herfra. søren - 2008-03-04 13:37:05 nu forholder det sig sådan at olivenolie ikke kan klare ligeså høje temeraturer, dog synes jeg olivenolien smager bedre i den her ret iforhold til raps. Suzanne Bøgelund - 2007-11-27 07:34:46 super lækker kartofelgryde, egnet f.eks. til frikadeller Mie - 2007-11-12 01:43:38 Den skal prøves... Dog skal jeg lige tilføje at det er bedre at bruge Rapsolie i stedet for Olivenolie. Olivenolie er godt til salater osv , men er ikke så god som Rapsolie, hvis det skal vames op! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne