Bradepandepizza med fire slags fyld

Bradepandepizza med fire slags fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Bradepandepizza med fire slags fyld, billede 4 Bradepandepizza med fire slags fyld, billede 1 Bradepandepizza med fire slags fyld, billede 2 Bradepandepizza med fire slags fyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sauce:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Timian, tørret
Oregano, tørret
Basilikum, tørret
Chili stærk, stødt
   
  Fyld:
50 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
75 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
   
75 gram Pepperoni
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
150 gram Tun i olie. konserves 150g 1 dåse tun i olie vejer ca. 150 gram drænet vægt.
   
150 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Dej:
Opløs gæren i vandet. Bland resten sammen med det lunkne vand, gem dog mel til at ælte på.

Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under et rent viskestykke ca. 30 minutter.

Sauce:
Løg og hvidløg snittes fint og svitses i olivenolie. Dåsetomaterne blendes og hældes ved. Tilsæt salt og peber, masser af timian og basilikum samt lidt oregano. Smag til med lidt stærk chilli. Chilli smagen må gerne være lidt stærk men absolut ikke dominerende. Lad sovsen småsimre i en times tid ved lavt blus. Det giver en god konsistens på sovsen.


Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i en smurt bradepande, og kanten foldes ned en gang hele vejen rundt.

Saucen smøres jævnt ud over dejen.

Det hakkede oksekød brunes på panden i lidt olie, en rest af tomatsauce kan blandes i eller fordeles over kødet.

De fire slags fyld fordeles i felter på bunden og der drysses ost over.

Bages i forvarmet ovn i 20-25 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

Pizzaen kan jo selvfølgelig laves med kun en slags fyld efter smag, så ganges det blot op med 4, eller der bruges en helt anden slags fyld.





karakterer:
Opskriften er vist 277434 gange,
og udskrevet 25068 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (85 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17416 (4146 kcal)
KJ pr. Pers. 4354 (1036 kcal)
Vægt ialt 2466 gram
Vægt pr. Pers. 616 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 706 KJ (168 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-19 15:14:26
god pizza, men der er god dej til 1½ bradepande.Lavede saucen og oksekøddet sammen.

  -   2010-02-02 20:44:20
Det er en rigtig dårlig pizza-dej! Den bliver alt for 'elastisk' - det er fuldstændig umuligt at rulle den ud. Det tog mig meget lang tid - og en del tæven på dejen - at få den nogenlunde flad, og alligevel synes jeg, at den blev for tyk. Angående sovsen, så var den mere okay, men synes dog, at det var lige lovlig meget løg. Og lidt kedelig var den måske ikke. Alt i alt: bestemt ikke en succes.

  -   2009-10-13 11:45:14
den er rigtig kedelig

  -   2008-11-11 17:43:05
Rigtig god pizza!! denne opskrift bruger vi hver gang vi laver pizza. Vi laver også dobbeltpotion og noget af melet erstattes af fuldkornsmel. super god :)

  -   2008-10-19 01:23:49
Jeg skulle bare bruge dejen til pizzabunden. Jeg faldt over din. Vi lavede den, og puttede vores fyld på. Og sikke en fornøjelse. Den var rigtig lækker, og anbefalet til andre, det er den også blevet.

  -   2008-02-01 18:00:55
synes den er rigtig god hvis man laver dobbeltpotion, hvis man altså kan lide en tyk bund :)

  -   2007-06-09 11:42:11
Da jeg lavede dejen synes ikke der var nok dej, men da pizzaen var færdig var den alt for tyk. Osten er bedre hvis den kommer direkte på tomatsaucen og fyldet ovenpå (ligesom på rigtige pizzariaer. Jeg lavede den ene halvdel lavede jeg med ananas og skinke imens jeg lavede den anden med pepporoni, peberfrugt og løg. Ikke den bedste opskrift på pizza jeg har smagt, men stadig god